FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
daj ne serite, ako neko ove godine igra posten i pravi fudbal to je onda borac, nije bila ni jedna sumnjiva situacija ni utakmica, ako mognu izdrzati ovakvim ritmom bice zasluzeno sampioni
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
niko nije reko da oni slabo igraju svi kazemo da su zasluzeno prvi na tabelikegeln je napisao/la:daj ne serite, ako neko ove godine igra posten i pravi fudbal to je onda borac, nije bila ni jedna sumnjiva situacija ni utakmica, ako mognu izdrzati ovakvim ritmom bice zasluzeno sampioni
- Srbin iz RS
- Kontakt:
Dosadni ste vise sa ovim postovima kako je Borac bosanski ili bosansko-hercegovaski klub. Gde god stignete vredjate Borac, Banja Luku, Lesinare pa da ne nabrajam dalje i ovako bice pregrst postova za brisanje jer ovih poslednjih par strana nemaju veze sa fudbalom i sportom. Kada kazem vredjate mislim na to da evo kada Borac zabelezi pobedu vi zapocinjete price o nacionalnom kljucu, nekim politicarima, komentarisanju Lesinara... Sa jedne strane vam je krivo sto je Borac trenutno prvi na tabeli (vecina vas ne moze da smisli FK Borac) i moze se primetiti da ne mozete istrpeti cinjenicu da jedan srpski klub(jbg. kada je Modrica bila prva kazete nacionalni kljuc pa samim tim i vi prihvatate cinjenicu da su klubovi iz Republike Srpske u stvari srpski) belezi dobre rezultate i sada udarate neke kontre da nervirate kako simpatizere Borca tako i Srbe iz Republike Srpske te trazite diskusiju kako bi uklonili sa ovog foruma sto vise vasih neistomisljenika.
Srbin iz RS je napisao/la:Dosadni ste vise sa ovim postovima kako je Borac bosanski ili bosansko-hercegovaski klub. Gde god stignete vredjate Borac, Banja Luku, Lesinare pa da ne nabrajam dalje i ovako bice pregrst postova za brisanje jer ovih poslednjih par strana nemaju veze sa fudbalom i sportom. Kada kazem vredjate mislim na to da evo kada Borac zabelezi pobedu vi zapocinjete price o nacionalnom kljucu, nekim politicarima, komentarisanju Lesinara... Sa jedne strane vam je krivo sto je Borac trenutno prvi na tabeli (vecina vas ne moze da smisli FK Borac) i moze se primetiti da ne mozete istrpeti cinjenicu da jedan srpski klub(jbg. kada je Modrica bila prva kazete nacionalni kljuc pa samim tim i vi prihvatate cinjenicu da su klubovi iz Republike Srpske u stvari srpski) belezi dobre rezultate i sada udarate neke kontre da nervirate kako simpatizere Borca tako i Srbe iz Republike Srpske te trazite diskusiju kako bi uklonili sa ovog foruma sto vise vasih neistomisljenika.
Ja ne vrijedam niti sta ja sto sam rekao stojim iza toga da volim Borac i Banja Luku a ti sto se pravis pacenik i sve , ova sasica ljudi sto vrijedja neka administracija da ban na ip- adresu i rijesen problem nema vise registrovanja .... mada uvijek sranje i raspravljanje kako vam vise ne dosadi majke mi ovo je prica o fudbalu i Borcu kao fudbalskom klubu a ne politici fuj majke mi povraca mi se vise od vase politike jedni ovako drugi ovako ovdje smo da pricamo o SPORTU ljudi ne **** politici ccccc

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
e ljudi pustimo se više ove vrste rasprava, nek navija ko za kog hoće....ove političke i nacionalne postove treba ignorisati ovo je sportsport.ba
Iako sam Srbin,ja mislim da je Borac i srpski i bosanskohercegovacki klub....
Cak mislim da je te dvije stvari tesko i odvojiti...ne vidim zasto bi neki Bosnjak imao ekskluzivno pravo na BiH,vece od mene...smijesno.Od kad znam za sebe Borac je meni zakletva,bez obzira kako se zvala drzava u kojoj je igrao i kako ce se ubuduce zvati,Borac je za mene Borac a uopste nisam opterecen predznacima.
Cak mislim da je te dvije stvari tesko i odvojiti...ne vidim zasto bi neki Bosnjak imao ekskluzivno pravo na BiH,vece od mene...smijesno.Od kad znam za sebe Borac je meni zakletva,bez obzira kako se zvala drzava u kojoj je igrao i kako ce se ubuduce zvati,Borac je za mene Borac a uopste nisam opterecen predznacima.
- Srbin iz RS
- Kontakt:
Za tebe nisam nista ni rekao ali treba imati u vidu da veliki broj ljudi jednostavno ne podnosi Borac i Banja Luku. Ja sam uzeo samo primer gde se na razne nacine vredjaju Srbi iz Republike Srpske i to bas na ovom forumu. Doduse neki postovi se brisu neki ne. Ja ne pokrecem svadje i necu polemisati ako manji deo pise ono sto mi se ne svidja nego cu uvek intervenisati ako je dozvoljeno da se 3-4 strane ide u offtopic i ako niko ne upozorava (sto se moze videti iz mojih postova nemam ih puno i ne zelim da ulazim u bilo kakve svadje a na ovom forumu veruj to je najlakse). Ja sam jos ranije napisao kako u ovom topicu treba pisati o dobrim partijama Borca ove sezone i o prosloj utakmici na Gradskom stadionu Borca gde je prisustvovalo vise od 10000 gledalaca.TaRgEt_ je napisao/la:Srbin iz RS je napisao/la:Dosadni ste vise sa ovim postovima kako je Borac bosanski ili bosansko-hercegovaski klub. Gde god stignete vredjate Borac, Banja Luku, Lesinare pa da ne nabrajam dalje i ovako bice pregrst postova za brisanje jer ovih poslednjih par strana nemaju veze sa fudbalom i sportom. Kada kazem vredjate mislim na to da evo kada Borac zabelezi pobedu vi zapocinjete price o nacionalnom kljucu, nekim politicarima, komentarisanju Lesinara... Sa jedne strane vam je krivo sto je Borac trenutno prvi na tabeli (vecina vas ne moze da smisli FK Borac) i moze se primetiti da ne mozete istrpeti cinjenicu da jedan srpski klub(jbg. kada je Modrica bila prva kazete nacionalni kljuc pa samim tim i vi prihvatate cinjenicu da su klubovi iz Republike Srpske u stvari srpski) belezi dobre rezultate i sada udarate neke kontre da nervirate kako simpatizere Borca tako i Srbe iz Republike Srpske te trazite diskusiju kako bi uklonili sa ovog foruma sto vise vasih neistomisljenika.
Ja ne vrijedam niti sta ja sto sam rekao stojim iza toga da volim Borac i Banja Luku a ti sto se pravis pacenik i sve , ova sasica ljudi sto vrijedja neka administracija da ban na ip- adresu i rijesen problem nema vise registrovanja .... mada uvijek sranje i raspravljanje kako vam vise ne dosadi majke mi ovo je prica o fudbalu i Borcu kao fudbalskom klubu a ne politici fuj majke mi povraca mi se vise od vase politike jedni ovako drugi ovako ovdje smo da pricamo o SPORTU ljudi ne **** politici ccccc
Eto ja nikog ovde ne vredjam i ne nazivam nikoga pogrdnim imenima i nikoga ne nazivam pacenikom i nikoga nisam uvredio ni po kojoj osnovi iako su meni prepisivani svakakvi epiteti. Dakle ja ne vredjam nikoga, iznosim samo svoje misljenje.
[/quote]
Za tebe nisam nista ni rekao ali treba imati u vidu da veliki broj ljudi jednostavno ne podnosi Borac i Banja Luku. Ja sam uzeo samo primer gde se na razne nacine vredjaju Srbi iz Republike Srpske i to bas na ovom forumu. Doduse neki postovi se brisu neki ne. Ja ne pokrecem svadje i necu polemisati ako manji deo pise ono sto mi se ne svidja nego cu uvek intervenisati ako je dozvoljeno da se 3-4 strane ide u offtopic i ako niko ne upozorava (sto se moze videti iz mojih postova nemam ih puno i ne zelim da ulazim u bilo kakve svadje a na ovom forumu veruj to je najlakse). Ja sam jos ranije napisao kako u ovom topicu treba pisati o dobrim partijama Borca ove sezone i o prosloj utakmici na Gradskom stadionu Borca gde je prisustvovalo vise od 10000 gledalaca.
Eto ja nikog ovde ne vredjam i ne nazivam nikoga pogrdnim imenima i nikoga ne nazivam pacenikom i nikoga nisam uvredio ni po kojoj osnovi iako su meni prepisivani svakakvi epiteti. Dakle ja ne vredjam nikoga, iznosim samo svoje misljenje.[/quote]
Ja se izvinjavam na izrazu bilo je u afektu , ali reci odnosno naglasi pojedince ovako osjecaju se svi prozvani Pozdrav

Za tebe nisam nista ni rekao ali treba imati u vidu da veliki broj ljudi jednostavno ne podnosi Borac i Banja Luku. Ja sam uzeo samo primer gde se na razne nacine vredjaju Srbi iz Republike Srpske i to bas na ovom forumu. Doduse neki postovi se brisu neki ne. Ja ne pokrecem svadje i necu polemisati ako manji deo pise ono sto mi se ne svidja nego cu uvek intervenisati ako je dozvoljeno da se 3-4 strane ide u offtopic i ako niko ne upozorava (sto se moze videti iz mojih postova nemam ih puno i ne zelim da ulazim u bilo kakve svadje a na ovom forumu veruj to je najlakse). Ja sam jos ranije napisao kako u ovom topicu treba pisati o dobrim partijama Borca ove sezone i o prosloj utakmici na Gradskom stadionu Borca gde je prisustvovalo vise od 10000 gledalaca.
Eto ja nikog ovde ne vredjam i ne nazivam nikoga pogrdnim imenima i nikoga ne nazivam pacenikom i nikoga nisam uvredio ni po kojoj osnovi iako su meni prepisivani svakakvi epiteti. Dakle ja ne vredjam nikoga, iznosim samo svoje misljenje.[/quote]
Ja se izvinjavam na izrazu bilo je u afektu , ali reci odnosno naglasi pojedince ovako osjecaju se svi prozvani Pozdrav
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Alo drekavci jedni , što se svadjate s ovim degenericima , šta vam je
, boli vas briga bolan šta oni misle , mi znamo šta smo ( Srbi i Borac je Srpski klub ) , šta vas boli briga šta oni misle , tako da nesvadjajte se i uživajte u toj činjenici da je Borac prvi i da mi moramo stalno biti uz njega, znate i samo da su nas dvaput izbacivali iz lige zbog grba i nas navijača , jer smo patriote Srbi , i dosta više o tome i pišite o Borcu i uspehu voljenog nam kluba ... NAŠ JE BORAC NAM SVE NA SVIJETU...
!!! pozzz

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
dajte da se vratimo ozbiljnim temama...u sledeca 4 kola tri puta gostujemo!
Sta mislite kako cemo proci,sa koliko biste bodova bili zadovoljni?
Ja bih sa 5 nakrivio kapu,i mislim da bi to bio pravi zalet za finis jeseni i siguran izlazak u Evropu,recimo ovako nesto:
7 kolo Ist Sarajevo-poraz
8 kolo Zeljo u BL-pobjeda
9 kolo Prijedor-bod
10 kolo Travnik-bod
Ja bih sa 5 nakrivio kapu,i mislim da bi to bio pravi zalet za finis jeseni i siguran izlazak u Evropu,recimo ovako nesto:
9 kolo Prijedor-bod
10 kolo Travnik-bod
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ja mislim da ce te u ta 4 kola svega 2 boda uzet moje misljenjeSchlager je napisao/la:dajte da se vratimo ozbiljnim temama...u sledeca 4 kola tri puta gostujemo!
9 kolo Prijedor-bod
10 kolo Travnik-bod
malo je 2 boda,sa tim bi uprskali sve dobro sto smo dosad uradili,nadam se da se tvoja prognoza nece obistiniti...
najvise bih volio da se javi onaj Zmaj i da najavi da necemo osvojiti ni boda u sledeca 4 kola jer sam sigiran da bi tad napravili pravu zetvu bodova
najvise bih volio da se javi onaj Zmaj i da najavi da necemo osvojiti ni boda u sledeca 4 kola jer sam sigiran da bi tad napravili pravu zetvu bodova

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
teske su utakmice travnik mora pobjedit inace ode nizbrdo rudar isto tako slavija kuci vidili ste kako igra znaci tu nemoze niko uzet tri boda zeljo vam moze parirat to je pokazao u ovih 6 kolaSchlager je napisao/la:malo je 2 boda,sa tim bi uprskali sve dobro sto smo dosad uradili,nadam se da se tvoja prognoza nece obistiniti...
- Република Српска
- Kontakt:
Green XXL je napisao/la:Sanjaj sine!Schlager je napisao/la:dajte da se vratimo ozbiljnim temama...u sledeca 4 kola tri puta gostujemo!
9 kolo Prijedor-bod
10 kolo Travnik-bod
a na osnuvu cega bi to mogao samo sanjati?mrzim_ulizice je napisao/la:ja mislim da ce te u ta 4 kola svega 2 boda uzet moje misljenjeSchlager je napisao/la:dajte da se vratimo ozbiljnim temama...u sledeca 4 kola tri puta gostujemo!
9 kolo Prijedor-bod
10 kolo Travnik-bod
sve je moguce:
vjerovatno cemo izgubiti od slavije. dok u ova tri preostala kola sve je moguce, ali jednu uzmamo 100%.
protiv zelje na domacem imamo vece sanse od njih;em sto je domaci, em tabela dovoljno pokazuje.
sto se tice prijedora, imamo podjednake sanse. mnogo nas ce ici u PD tako da ce se taj faktor domacinstva donekle umanjiti, a kvalitetnija smo ekipa.
sto se tice travnika tu su sva tri znaka moguca.
samo se bojim povreda ovih kljucnih igraca i bice sve u redu.
vrlo tesko je prognozirati.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
malo je 2 boda,sa tim bi uprskali sve dobro sto smo dosad uradili,nadam se da se tvoja prognoza nece obistiniti...

Slazem se sa tvojim prognozama mada mislim da u Prijedoru mozemo upisati i tricu,nadam se da ce Ljubojevic biti spreman za taj mec tada smo za 30% jaci,steta za ovaj kup sto se ne igra ne znam da li se racuna ta utakmica,nisam upucen kako ide oko kartona kako se ciste i to ako neko zna neka mi pojasni, i ko ima prijetnju od suspenzije.
- Simpatizer
- Kontakt:
Slavija-realno poraz, mada se i tu nadam da mozemo nesto izvuci. Bilo je realno da nemamo ove bodove koje sada imamo pa sta se desilo...Schlager je napisao/la:dajte da se vratimo ozbiljnim temama...u sledeca 4 kola tri puta gostujemo!
9 kolo Prijedor-bod
10 kolo Travnik-bod
Zeljo- pobjeda, u to ne sumnjam ni najmanje.
Rudar- s obzirom da ce tamo biti dosta ljudi iz BL nije nemoguce da uzmemo 3 boda.
Travnik- Zrinjski i Zeljo su pokazali da se tamo mogu izvuci bod(ovi). Moze bod.
Prognoziram 6-8 bodova, mada bih bio zadovoljan i sa 5, kao i ti.

- Република Српска
- Kontakt:
iz tvojih usta u Bozije usi. kada bi tako bilo , ja bih bio prezadovoljanSimpatizer je napisao/la:Slavija-realno poraz, mada se i tu nadam da mozemo nesto izvuci. Bilo je realno da nemamo ove bodove koje sada imamo pa sta se desilo...Schlager je napisao/la:dajte da se vratimo ozbiljnim temama...u sledeca 4 kola tri puta gostujemo!
9 kolo Prijedor-bod
10 kolo Travnik-bod
Zeljo- pobjeda, u to ne sumnjam ni najmanje.
Rudar- s obzirom da ce tamo biti dosta ljudi iz BL nije nemoguce da uzmemo 3 boda.
Travnik- Zrinjski i Zeljo su pokazali da se tamo mogu izvuci bod(ovi). Moze bod.
Prognoziram 6-8 bodova, mada bih bio zadovoljan i sa 5, kao i ti.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
Da,5 bodova puna,kapa....tim prije sto nakon ovih utakmica,od sledecih 6 cak 4 igramo u Banjaluci gdje bi se trebali bas odlijepiti od konkurencije,zato je bitno ove 4 sledece odigrati solidno i probati uzeti tih 5 bodova....
7 bodova je realno samo je problem ovih glava koje sanjaju borcev neuspjeh.
sla 0
zelj 3
rud 3
tra 1
pozdrav i sretno BORCE
sla 0
zelj 3
rud 3
tra 1
pozdrav i sretno BORCE
zeljko78 je napisao/la:7 bodova je realno samo je problem ovih glava koje sanjaju borcev neuspjeh.
sla 0
zelj 3
rud 3
tra 1
pozdrav i sretno BORCE
Ako bi se ovo obistinilo,niko nas vise ne bi zaustavio,a pitanje titule bi bilo rijeseno vec najesen,isto kao Zrinjski prosle godine....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.