Glavni krivac je ona mentalno poremecena spodoba na celu kluba koja je i sklopila ovakav cirkus od rostera. Najveci kancer i Zvezde i kompletne kosarke u regionu.VensanKasel je napisao/la: ↑25 jan 2024, 22:42Asvel 48 poena i Alba 51 poena im uvale za pouvrijeme , sve je jasno . Ne znam šta se dešava sa Davidovcem , uvijek je on bio užas u odbrani , ali je zato sada užas i u napadu . Uprkos svemu Sferopulos mu vjeruje![]()
Euroleague 2023/2024
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Euroleague 2023/2024
- JohnCleese
- Kontakt:
Mora da je sa cika Nebojsom imao jedan konstruktivan dijalog bez uslovljavanjaVensanKasel je napisao/la: ↑25 jan 2024, 22:33Ne znam jesi li primjetio , ali Sferopulos inače kada vodi utakmicu konstantno bodri ekipu , priča sa sudijama , objašnjava igračima ali večeras ravna linija ... Isti izraz lica je imao Duško prije otkaza ...

Covic je otjerao Ivanovica koji je nakon Pesica najkvalitetniji trener koje je vodio Zvezdu u posljednjih 30 godina

Toliko o tom čovjeku u politici KKCZV
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Felixians4
- Kontakt:
Što ne koristite topic CZV češće, poglavito za ovakve chat ponavljajuće nebitne stvari što se EL tiče. Dobronamjerno sugestivno pitanje pa tko hoće, da je više živih tema. Alba i Asvel kompetitivni do kraja, čestitke na tome. Khimki se potpuno raspao bio jedne sezone, namjerno puštali niz vodu kad su shvatili da su donji i posvetili se kolko tolkp spašavanju sezone kroz Vtb
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma vidiš i sam da su sve teme u žestokom padu , slabo ko šta piše . Ovdje isto većinom kada igraju Partizan i Crvena Zvezda , do čega je i do koga je stvarno ne znam ...Felixians4 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 00:17Što ne koristite topic CZV češće, poglavito za ovakve chat ponavljajuće nebitne stvari što se EL tiče. Dobronamjerno sugestivno pitanje pa tko hoće, da je više živih tema. Alba i Asvel kompetitivni do kraja, čestitke na tome. Khimki se potpuno raspao bio jedne sezone, namjerno puštali niz vodu kad su shvatili da su donji i posvetili se kolko tolkp spašavanju sezone kroz Vtb
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Aleksić na SPORTKLUB-u , svaka čast za analize utakmica !!!
Ne sjećam se ga nešto kao igrača , ali koliko se bolje razumije u odnosu na Kuzmanovića u svim aspektima košarke .
Mrtvac Darko Plavšić sinoć najviše spominjao Smarta , kakav debil odvratni ...
Ne sjećam se ga nešto kao igrača , ali koliko se bolje razumije u odnosu na Kuzmanovića u svim aspektima košarke .
Mrtvac Darko Plavšić sinoć najviše spominjao Smarta , kakav debil odvratni ...
- Felixians4
- Kontakt:
pa aj piši na topicu czv koji put, ja se budem pridružio ako imam šta. preglednije je takoVensanKasel je napisao/la: ↑26 jan 2024, 09:19Ma vidiš i sam da su sve teme u žestokom padu , slabo ko šta piše . Ovdje isto većinom kada igraju Partizan i Crvena Zvezda , do čega je i do koga je stvarno ne znam ...Felixians4 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 00:17Što ne koristite topic CZV češće, poglavito za ovakve chat ponavljajuće nebitne stvari što se EL tiče. Dobronamjerno sugestivno pitanje pa tko hoće, da je više živih tema. Alba i Asvel kompetitivni do kraja, čestitke na tome. Khimki se potpuno raspao bio jedne sezone, namjerno puštali niz vodu kad su shvatili da su donji i posvetili se kolko tolkp spašavanju sezone kroz Vtb
I efes ovim porazom vjerovatno ispada iz bilo kakve price oko PO.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dozier se polako pretvara u mashinu 

Stvarno dobar igrač.
Panter vec 7-8 zadnjih kola daleko najlošiji. Ovo što igra je kriminal.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Armani razbio Barcu u prvom poluvremenu,Barca ubacila samo jednu trojku
Super važnu pobjedu Partizan ostvario. Doduše, utakmica biti ili ne biti. Tako da je bilo pod must.
Zek se vraća u hard mod i to je dobra vijest. Loša je da je Kevin i dalje u kanalu.
Slijede dva EL gostovanja, jedna pobjeda bi bila odlična stvar.
Bitange su sinoć opet napale tri momka. Njih pedesetak sa sve palicama i štanglama... ološ.
Zek se vraća u hard mod i to je dobra vijest. Loša je da je Kevin i dalje u kanalu.
Bitange su sinoć opet napale tri momka. Njih pedesetak sa sve palicama i štanglama... ološ.
Nemam sumnje da ce se Punter dozvati, bitno je do tada dobijati ovakve meceve. Punter ce preuzeti kad bude trebalo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- VensanKasel
- Kontakt:
De ba napiši ko su bitange , jesu li isti oni Vučićevi " batinaši " ?deantinho je napisao/la: ↑27 jan 2024, 13:11Super važnu pobjedu Partizan ostvario. Doduše, utakmica biti ili ne biti. Tako da je bilo pod must.
Trinki je strašan trener , koliko je Žalgiris sad ozbilljniji ... Mora se vratiti jednog dana u Partizan i završiti započeto . Trebao je sinoć imati više pitanja .
Punter je dobar bio sinoć u odbrani , nije silovao u napadu samo je problem sa izgubljenim loptama . Nije to baš kanal ...
Moze li Wright iz Oly biti pozitivno iznenadjenje u EL u ovih par kola?
howard je nevjerovatan
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemanja Nedovic za 18 minuta igre 27 poena uz sut za 3 poena 6 od 7.
Ubjedljiva, lagana i zasluzena pobjeda.

Ubjedljiva, lagana i zasluzena pobjeda.
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.