EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

fixator
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la fixator » 09 feb 2010, 13:12

ja bih najvise volio prvu tekmu sa rumunima kuci i pobjediti i uzeti bodove, i tako njih natjerati da otimaju drugima bodove od starta.
Semper Fidelis

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 09 feb 2010, 13:15

france gosti
lux home
rumunija gosti
bjelorusija gosti
albanija doma
albanija gosti
bjelorusija doma
rumunija doma
lux gosti
france doma
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 09 feb 2010, 13:58

tax je napisao/la:france gosti
lux home
rumunija gosti
bjelorusija gosti
albanija doma
albanija gosti
bjelorusija doma
rumunija doma
lux gosti
france doma
Po tom rasporedu u bjelorusiju bi isli sredinom oktobra il pocetkom novembra a znas kakva je tamo zima.Jadna nam majka al tad ne bi ni boda izvukli.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 09 feb 2010, 15:23

sahbaz2509 je napisao/la:
tax je napisao/la:france gosti
lux home
rumunija gosti
bjelorusija gosti
albanija doma
albanija gosti
bjelorusija doma
rumunija doma
lux gosti
france doma
Po tom rasporedu u bjelorusiju bi isli sredinom oktobra il pocetkom novembra a znas kakva je tamo zima.Jadna nam majka al tad ne bi ni boda izvukli.
:mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2010, 15:31

Francuzi su redovno loši u kvalifikacijama. Mislim da će nakon SP Domenech otići, kao i još neki igrači. To je mač sa dvije oštrice, ali Francuska redovno prosipa bodove u kvalifikacijama, tako da šansa postoji. Za razliku od prošlog ciklusa, u kojem su španci bili nedodirljivi. Grupa bi trebala biti veoma zanimljiva i mogli bi veoma profitirati. Ostale ekipe u grupi su veoma opasne, protiv kojih se teško vraća u meč, ako kojim slučajem zabiju prvi gol.

Rumuniju sam gledao nekoliko puta u prošlom ciklusu, prosjek su i ovo zaista mislim. Austrija ih je nadigrala, Srbija isto tako, patili su se sa Farskim Otocima i ne vjerujem da se kod njih nešto promijenilo. Najveća zvijezda je Chivu, koji je zagazio u 31. godinu, ujedno i kapiten. Mutu ponovo ima probleme sa dopingom, tako da ne vjerujem da će se i ovaj put provući.

Bjelorusija je u usponu forme, kao i mi, igrali su sjajno u proteklim kvalifikacijama i možda su u ovom trenutku opasniji od Rumunije. Albanija redovno skida skalpove većim ekipama, tako da i tu treba biti veoma oprezan. Protiv Luksemburga nebi trebalo biti problema, bez obzira što su Švicarsku uhvatili na spavanju i pobijedili je u gostima, kasnije su sve lagano izgubili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2010, 16:14

Protiv Belorusa bi najbolji termin bio u Junu ili Augustu tada je tamo vreme odlicno za fudbal
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 feb 2010, 16:22

Devil je napisao/la:Protiv Belorusa bi najbolji termin bio u Junu ili Augustu tada je tamo vreme odlicno za fudbal
Zar toliku ulogu ima vrijeme odigravanja? Znam ja da su oni po snijegu "svoj na svome", ali kao da neće znati igrati u augustu, odnosno pod sunčanim zrakama. Ako je suđeno da pobijedimo, napravit ćemo to sa ili bez snijega. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2010, 16:25

MinistaR je napisao/la:
Devil je napisao/la:Protiv Belorusa bi najbolji termin bio u Junu ili Augustu tada je tamo vreme odlicno za fudbal
Zar toliku ulogu ima vrijeme odigravanja? Znam ja da su oni po snijegu "svoj na svome", ali kao da neće znati igrati u augustu, odnosno pod sunčanim zrakama. Ako je suđeno da pobijedimo, napravit ćemo to sa ili bez snijega. :D
Zmisli Laponca po pijescanim plazama i +40 i onda ga pustis na njegov teren, teren leda i snijega.
Razlika drasticna 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2010, 16:39

Mogu oni igrati na svacemu ali velika je razlika kada ti Pjanic,Misimovic,Dzeko i ostali dodju sa odlicno uradjenih evropskih terena na neki blatnjav teren ili prekriven snegom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2010, 16:43

Devil je napisao/la:Mogu oni igrati na svacemu ali velika je razlika kada ti Pjanic,Misimovic,Dzeko i ostali dodju sa odlicno uradjenih evropskih terena na neki blatnjav teren ili prekriven snegom.
Jest to je isto ko' da Bendju turiras u po februara na Bjelasnicu.
Jedino bi nam se Lada Niva Rahimic se osjecao kao kod svoje kuce.Hem terenac,hem opremljen za takve uslove.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 09 feb 2010, 16:50

Samo Henry-u svezat ruke i prvi smo u grupi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2010, 17:02

rob do bagro je napisao/la:Samo Henry-u svezat ruke i prvi smo u grupi.
To ide ovako Henriju spaga za ruke.
Mutu-u jednu dozu da sudija ne vidi,i onda ga odmah u drugom poluvremenu prijaviti. :lol:
Canu napaliti da ako izgube,mozda se vrati u Olimpic naravno ne onaj nas,niti Pjanicev.
Hlebu ponijeti kilu kruha i strogo mu to napomenuti
Svim Luxemburzanima reci hvala i pokazati prstom na Pjanica :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 09 feb 2010, 17:04

harishp je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Samo Henry-u svezat ruke i prvi smo u grupi.
To ide ovako Henriju spaga za ruke.
Mutu-u jednu dozu da sudija ne vidi,i onda ga odmah u drugom poluvremenu prijaviti. :lol:
Canu napaliti da ako izgube,mozda se vrati u Olimpic naravno ne onaj nas,niti Pjanicev.
Hlebu ponijeti kilu kruha i strogo mu to napomenuti
Svim Luxemburzanima reci hvala i pokazati prstom na Pjanica :mrgreen:
+ naci nekog dilera da se spajdasi sa mutuom tokom kvalifikacija i poslati anonimnu dojavu uefinoj komisiji za dopinge!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 feb 2010, 17:10

Ona ruka Henrya moze nama dobro doc. Jer teze ce sljedeci put dobit penal. Iskreno mislim da je sudija jednostavno pogrijesio, i ne vjerujem u nikakve konspiracije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 feb 2010, 17:12

Ko zna igrati, zna, nema tu puno logike :mrgreen:

Pa janezi su razbili ukrajince u po novembra i otisli na EP. Tako da vremeneski uslovi nisu neka prekretnica. A sto se tice blatnjavih i losih terena, toga ne treba da se plasimo sekunde.

Mislim, kad se vidi gdje su nasi igraci odigrali prosle kval-tekme, jasno je da su nasi momci navikli na to. :)

Nema potrebe da se bunimo, kad nam ni kod kuce ruze ne cvijetaju :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2010, 17:26

Adinjo je napisao/la:Ko zna igrati, zna, nema tu puno logike :mrgreen:

Pa janezi su razbili ukrajince u po novembra i otisli na EP. Tako da vremeneski uslovi nisu neka prekretnica. A sto se tice blatnjavih i losih terena, toga ne treba da se plasimo sekunde.

Mislim, kad se vidi gdje su nasi igraci odigrali prosle kval-tekme, jasno je da su nasi momci navikli na to. :)

Jest ali Janezi se po Triglavu smucaju pa je njima to bio''anpak kak domasni teren''
A nasi Trebevic,Jahorinu,Bjelasnicu vide iz daleka kad se avion spusti na aerodrom u Sarajevu 8-)
Salu na stranu,Minsk u oktobru nije prijatan ni samim Bjelorusima a kamoli sa strane.
Medjutim ni u kom slucaju nam to ne smije biti isprika.Gadni su i nesto vise zazirem od njih nego od Rumuna.
Kao i kod Albanaca isto kvrgavi za igre.
Napomenuo sam ko najvise bodova skupi iz 4,5,i 6 sesira taj se moze udarati nogom u guzicu.
Luxemburg ce nekom skinuti koji bod zivi bili pa vidjeli.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 10 feb 2010, 12:09

harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Ko zna igrati, zna, nema tu puno logike :mrgreen:

Jest ali Janezi se po Triglavu smucaju pa je njima to bio''anpak kak domasni teren''
A nasi Trebevic,Jahorinu,Bjelasnicu vide iz daleka kad se avion spusti na aerodrom u Sarajevu 8-)
Salu na stranu,Minsk u oktobru nije prijatan ni samim Bjelorusima a kamoli sa strane.
Medjutim ni u kom slucaju nam to ne smije biti isprika.Gadni su i nesto vise zazirem od njih nego od Rumuna.
Kao i kod Albanaca isto kvrgavi za igre.
Napomenuo sam ko najvise bodova skupi iz 4,5,i 6 sesira taj se moze udarati nogom u guzicu.
Luxemburg ce nekom skinuti koji bod zivi bili pa vidjeli.
nadam se da cemo vidjeti na ttx-u kako nekome skkidaju bod :mrgreen:
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 10 feb 2010, 22:33

Nema šta diskutirati ovdje. Do kvalifikacija ima 7 mjeseci to je pola godine znači sad je za sve prerano. Ja sam nemogu da čekam, jedva čekam da počnu kvalifikacije za EP a i SP u juznoj africi.
BiH će još daleko stići, što je odlično. Nećemo više biti: jao ma to su neki bosanci ma oni su ti ko island ili lichteinstein bodove imas upisane vec unaprijed,, bit ćemo i počinjemo biti: uh u **** materinu, to su Bosanci oni koji ruše svakog za redom. :D još će doći novi, mladi reprezentativci i bit ćemo konačno prava EVROPSKA REPREZENTACIJA ;)
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 11 feb 2010, 09:24

sportin.ba pise da ce Piplica biti trener golmana u strucnom stabu reprezentacije...mislim da je i to dobar izbor
Volim te Bosno!!!

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 11 feb 2010, 10:19

xavi26 je napisao/la:**** pise da ce Piplica biti trener golmana u strucnom stabu reprezentacije...mislim da je i to dobar izbor
[youtube][/youtube]

hahahahahaha da je ovaj trener Barceloni, ne bi oni bili na 11 primljenih :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.