Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Re: Champions League 2025/26
Kako pokradose Brugge, osteti ih sudija za penal i potencijalno za 2 gola prednosti, sad ce ih ciganija okrenuti.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa ovo je cist gol
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hahahahahahahaha
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sta ja kazem sinoc, najsmijesnije je kad navijaci barse seru o sudjenju realu a sebe ne bi pogledali sanse nema
e cuj ovo faul
e cuj ovo faul
Bravo za VAR, cist faul. Barcelona ko psg prosle sezone, cuvaju se za knockout fazu, bravo za flicka i taktiku.
- tutankamon1905
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne postoji normalan navijac uefalone, nek se javi neko ko je upoznao bar jednog takvog, sve sami pacijenti
Ono nije penal ni u nasoj trecoj ligitutankamon1905 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 22:55A barem suti kad se ovako nesto desi, a ne neki ironicni komentari
Definitivno najveci debili su navijaci Barcelone. Pa njima sudija treba da im bod spasava protiv Bruggea. Domacin pokraden za ocit penal kao i gol. Nevjerovatno.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 nov 2025, 22:55ne postoji normalan navijac uefalone, nek se javi neko ko je upoznao bar jednog takvog, sve sami pacijenti
Olympiakos nista bolje nije prosao od Bruggea 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sad problem kad sudija odradi posao kako treba, uz pomoc vara naravno. Sta sad treba da nas ostete ko prosle godine protiv intera da bi vi bili zadovoljni, u najmanju ruku cudno razmisljanja.
Gol je trebao priznati, smijesan faul, ali penal... pa ti druze nisi normalan.HP46 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 22:58Definitivno najveci debili su navijaci Barcelone. Pa njima sudija treba da im bod spasava protiv Bruggea. Domacin pokraden za ocit penal kao i gol. Nevjerovatno.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 nov 2025, 22:55ne postoji normalan navijac uefalone, nek se javi neko ko je upoznao bar jednog takvog, sve sami pacijenti
I da, debil ti je tata.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odgovaraš retardiranom Goretzki na post sa 812. profilom na forumu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovoliko nepoznavanje pravila nogometne igre je jos jedan dokaz zašto bih ima najvise glasova u zvezdama granda.
Sudija bas los. Bez vara se vidjelo da ono nije gol i da nema penala. Jedino je Peljto bio lošiji kada je nategao Marseja, ne znam tačno protiv koga I onaj Istvan Kovac
Sudija bas los. Bez vara se vidjelo da ono nije gol i da nema penala. Jedino je Peljto bio lošiji kada je nategao Marseja, ne znam tačno protiv koga I onaj Istvan Kovac
A po kojem osnovu se to gol trebao priznati, pa lik nije dirao loptu nikako nego golmana, ako ono nije faul ne znam sta je.
Lično ne bih poništio gol jer je poljak ostavio nogu da bude kontakt, ali smiješno mi je pričati o krađi kad je lik uklizio golmanu i fulio komplet loptu.
Penal Vico Borcu ne bi svirao
Penal Vico Borcu ne bi svirao
Profili se mijenjaju, ali mržnja prema Barceloni ostaje na svakom, dobrodošao nazad Goretzka
Brugge dobra ekipa, kakva utakmica večeras
Brugge dobra ekipa, kakva utakmica večeras
Priznao bih ga ako nista zbog Sceznijevog glupiranja.
Na stranu sto je bio smijesan i sam kontakt.
Da je nama ponisteno, 3 dana bi se ovdje pisalo o tome.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.