[/quote]saiko1 je napisao/la:strasno
NE znam sta je strašno, pisati gluposti po forumu ili raditi nesto pametno i konkretno

ni jedno ni drugo..najstrasnije ti je kad budala podrzaje budalu..sta mislis sta je rezultat od toga?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
[/quote]saiko1 je napisao/la:strasno
CheGuevara je napisao/la:saiko1 je napisao/la:strasno
Ma joj svi su oni isti ba.Kakav nam je savez takvi ce i selektori biti.Djaba takva nam je sudbina..Ali ja cekam da Barbarez dodje pa cete vidjeti kako ce se stvari promijeniti.Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:pa kad prica za Bh novinare naravno da ce reci da voli Bosnu , ko je i sta je on pokazo je svojim dijelima , mislim ko mu je broj 1 drzava u srcu ,
esmeralda je napisao/la:Ma joj svi su oni isti ba.Kakav nam je savez takvi ce i selektori biti.Djaba takva nam je sudbina..Ali ja cekam da Barbarez dodje pa cete vidjeti kako ce se stvari promijeniti.Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:pa kad prica za Bh novinare naravno da ce reci da voli Bosnu , ko je i sta je on pokazo je svojim dijelima , mislim ko mu je broj 1 drzava u srcu ,
Begovic ima sada 21. godine i nemoze vise igrati za BIH. Sanse su male.CheGuevara je napisao/la:http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=15470
Fantasija, mastanje i guranje anonimusa ide dalje i u 2009-oj godini!
jako tesko cini mi se da je vec igrao za mladu reprezentaciju kanade a posto je dostigao 21 godinu nema pravo da mjenja sportsko drzavljanstvoTarik14 je napisao/la:Begovic ima sada 21. godine i nemoze vise igrati za BIH. Sanse su male.CheGuevara je napisao/la:http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=15470
Fantasija, mastanje i guranje anonimusa ide dalje i u 2009-oj godini!
Ma mislio sam te kojekakve Ivankovice i Aracice...sto se tice Begovica, od toga itako nema nista..momak nema prava nit moze imati pravo da igra za nasu repku!DinceManijak je napisao/la:Nije Begovic toliki anonimus, bio je front-men Adidasove tv reklame, "Sve je moguce" tako nesta
Ramovic ima vec 29 godine i nema nista od njega. Savez je pitao njemu da plati pare ako hoce da igra za BIH.HOS je napisao/la:Bolje je Ciri da pusti ovog Begovica i pozove Ramovica, jest lik lud ali cak ga i norvezani hvale/obozavaju.
Tarik14 je napisao/la:Ramovic ima vec 29 godine i nema nista od njega. Savez je pitao njemu da plati pare ako hoce da igra za BIH.HOS je napisao/la:Bolje je Ciri da pusti ovog Begovica i pozove Ramovica, jest lik lud ali cak ga i norvezani hvale/obozavaju.
e ovako!amir je napisao/la:kad je Ciro rekao da mu moze srediti papire, onda ce to i uciniti i valjda on zna ima li pravo nastupa za BiH ili nema, a mi mozemo sada pricati do sutra, ima li pravo ili ne igrati za BiH, ali ima neko ko zna ta pravila o igracima koji su igrali za druge reprezentacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.