Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

CheGuevara
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la CheGuevara » 07 jan 2009, 17:21

saiko1 je napisao/la:strasno :mrgreen:
[/quote]

NE znam sta je strašno, pisati gluposti po forumu ili raditi nesto pametno i konkretno :?: :?: :?:[/quote]

ni jedno ni drugo..najstrasnije ti je kad budala podrzaje budalu..sta mislis sta je rezultat od toga? :lol:

sam
Kontakt:

Post Postao/la sam » 07 jan 2009, 17:39

ma svi znate da je ciro savezov djoker.sve to oni sjede u kafani i prave taktike npr.sta ce da ciro izjavi,pa onda malo protiv saveza da ga narod privoli,pa onda drugu pricu,a sve je to njihov plan.a u stvari oni se smiju nama iza ledja.prvu su bitku dobili i to u zenici.nazalost :oops: :oops: :oops: posle bojkota i demostracija put stadion u zenici je nas poraz,a njihova pobjeda.i to sve zbog cire.zato i cjenim BHF.nek gori belgija u cirino ime :ugeek:

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 08 jan 2009, 14:32

CheGuevara je napisao/la:
saiko1 je napisao/la:strasno :mrgreen:

NE znam sta je strašno, pisati gluposti po forumu ili raditi nesto pametno i konkretno :?: :?: :?:[/quote]

ni jedno ni drugo..najstrasnije ti je kad budala podrzaje budalu..sta mislis sta je rezultat od toga? :lol:[/quote]

ma normalno je danas budale nešto rade a pametni samo sijede i kritikuju sistem, državu i sve što stignu
ja ću rađe biti "BUDALA" :ugeek:
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 09 jan 2009, 01:47

Ovo nije tema ali bih ja htio da isteknem da oni koji kazu da Papac nije pregazio svoje "obecanje" lazu.

On je bio pozvan protiv Makedonije dok je selektor bio Kodro ali nije igrao na utakmici zbog prehlade.

;)

esmeralda
Kontakt:

Post Postao/la esmeralda » 09 jan 2009, 02:07

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:pa kad prica za Bh novinare naravno da ce reci da voli Bosnu , ko je i sta je on pokazo je svojim dijelima , mislim ko mu je broj 1 drzava u srcu ,
Ma joj svi su oni isti ba.Kakav nam je savez takvi ce i selektori biti.Djaba takva nam je sudbina..Ali ja cekam da Barbarez dodje pa cete vidjeti kako ce se stvari promijeniti. :D

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 09 jan 2009, 03:00

esmeralda je napisao/la:
Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:pa kad prica za Bh novinare naravno da ce reci da voli Bosnu , ko je i sta je on pokazo je svojim dijelima , mislim ko mu je broj 1 drzava u srcu ,
Ma joj svi su oni isti ba.Kakav nam je savez takvi ce i selektori biti.Djaba takva nam je sudbina..Ali ja cekam da Barbarez dodje pa cete vidjeti kako ce se stvari promijeniti. :D
:D :roll:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 09 jan 2009, 11:37

http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=15470

Fantasija, mastanje i guranje anonimusa ide dalje i u 2009-oj godini! :lol:

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 09 jan 2009, 13:18

Nije Begovic toliki anonimus, bio je front-men Adidasove tv reklame, "Sve je moguce" tako nesta :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 09 jan 2009, 13:21

CheGuevara je napisao/la:http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=15470

Begovic ima sada 21. godine i nemoze vise igrati za BIH. Sanse su male.

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 09 jan 2009, 13:46

Tarik14 je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=15470

Begovic ima sada 21. godine i nemoze vise igrati za BIH. Sanse su male.
jako tesko cini mi se da je vec igrao za mladu reprezentaciju kanade a posto je dostigao 21 godinu nema pravo da mjenja sportsko drzavljanstvo :evil: :o

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 09 jan 2009, 15:43

DinceManijak je napisao/la:Nije Begovic toliki anonimus, bio je front-men Adidasove tv reklame, "Sve je moguce" tako nesta :lol:
Ma mislio sam te kojekakve Ivankovice i Aracice...sto se tice Begovica, od toga itako nema nista..momak nema prava nit moze imati pravo da igra za nasu repku! ;)

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 09 jan 2009, 18:47

Eh to da nema pravo to je jasno. Neznam, trebao bi se Ciro skoncentrisati na igrace koji nisu pogubljeni i koji su mladi. Recimo Bubi etc 8-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

slatki
Kontakt:

Post Postao/la slatki » 09 jan 2009, 19:14

Ja mislim da Ciro samo zabavlja svekoliko pucanstvo :mrgreen:

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 09 jan 2009, 19:32

Bolje je Ciri da pusti ovog Begovica i pozove Ramovica, jest lik lud ali cak ga i norvezani hvale/obozavaju.
U inat svima.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 09 jan 2009, 23:37

HOS je napisao/la:Bolje je Ciri da pusti ovog Begovica i pozove Ramovica, jest lik lud ali cak ga i norvezani hvale/obozavaju.
Ramovic ima vec 29 godine i nema nista od njega. Savez je pitao njemu da plati pare ako hoce da igra za BIH.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 jan 2009, 00:00

Tarik14 je napisao/la:
HOS je napisao/la:Bolje je Ciri da pusti ovog Begovica i pozove Ramovica, jest lik lud ali cak ga i norvezani hvale/obozavaju.
Ramovic ima vec 29 godine i nema nista od njega. Savez je pitao njemu da plati pare ako hoce da igra za BIH.
:roll: :D
Vom Jäger zum Gejagten

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 10 jan 2009, 00:02

kad je Ciro rekao da mu moze srediti papire, onda ce to i uciniti i valjda on zna ima li pravo nastupa za BiH ili nema, a mi mozemo sada pricati do sutra, ima li pravo ili ne igrati za BiH, ali ima neko ko zna ta pravila o igracima koji su igrali za druge reprezentacije
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 jan 2009, 03:25

Zna li neko kako Ciro stoji sa engleskim jezikom? :?

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 10 jan 2009, 07:12

Isto kao i Blaž Sliskovic :lol: :lol: :lol: :lol:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 10 jan 2009, 11:08

amir je napisao/la:kad je Ciro rekao da mu moze srediti papire, onda ce to i uciniti i valjda on zna ima li pravo nastupa za BiH ili nema, a mi mozemo sada pricati do sutra, ima li pravo ili ne igrati za BiH, ali ima neko ko zna ta pravila o igracima koji su igrali za druge reprezentacije
e ovako!

igrac koji igra za mlade repke ima pravo do svoje 21. godine da promjeni sportsko drzavljanstvo.
ali ako je recimo igro za kanadu i sad hoce da igra za bih moro je imati pravo na bh drzavljanstvo vis kad je PRVI put zaigro za kanadu.

recimo pjanic je imo samo izbor luxemburg i bih. nikako francunska nije dolazila u pitanje (jedino kod nepismeni novinara).
jer pjnaic kad je prvi put zaigro za lux on nije imo pravo na francunsko drzavljanstvo tako da nikad nebi ni mogo zaigrati za francunsku. isti slucaj subotic, koji nije mogo za svabe igrat.
ako onaj ljajic nije imo pravo na bh drzavljanstvo kad je zaigro za srbiju, e onda nema ni pravo da igra za bih.
on je izgubljen za bih, moze samo za srbiju il cg.
ALI SRBI I HRVATI IZ BIH IMAJU PRAVO DA IGRAJU ZA SRBIJU I HRVATSKU, JER SVAKI OD NJIH KAD SE RODI IMA AUTOMATSKI PRAVO NA DRZAVLJANSTVO.
ovo sto sam pod debljo neki stanlo se zbune i pitaju onda kako subotic moze da igra za srbiju.

to je od prilike to.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.