Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zlatan Muslimović
Pa ti ako kvalitet same lige ne mozes da procenis na osnovu gledanja utakmica onda ****. Mada ko zna mozda ta procena dolazi tek nakon odgledanih par hiljada utakmica u zivotu i kada steknes rutinu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Treba ga pozvati čisto da popuni kvotu igrača na klupi. Što se tiče "kvaliteta" kineske lige mislim da je sve rečeno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Koliko je ta moja i tvoja procjena kvalitete kompetentna, na to se odnosilo moje pitanje.
Svakako da mi možemo imati svoje mišljenje, i procjenu, al se dovodi u pitanje naša kompetentnost, to je bit svega.
Svakako da mi možemo imati svoje mišljenje, i procjenu, al se dovodi u pitanje naša kompetentnost, to je bit svega.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Naravno da nije kompetentna,logicno. Jer ja nisam ni blizu kineske lige. Moja i tvoja rec je iste kompentencije kao Mourinhova po tome pitanju npr.
Svi smo poprilicno daleko od tih krugova ali ih gledamo sto je najbitnije. Nekada kada budem radio za neki kineski klub onda bih mogao da pricam o tome da sam kompetentan.
Svi smo poprilicno daleko od tih krugova ali ih gledamo sto je najbitnije. Nekada kada budem radio za neki kineski klub onda bih mogao da pricam o tome da sam kompetentan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
JerryLouis
- Kontakt:
Da li je moguce da Zlaja napusta Guizhou?
Vidim danas uopste nije nastupao .. A po komentarima na njegovim FB profilu nigdje nije spominjo da je trenutno povrijedjen .. Mozda se tu nesto suska, nikom draze nebi bilo nego meni .. Svi su se vratili iz Kine, Drogba, Barrios, vrijeme je vala i za Zlaju (i Misketa)
Vidim danas uopste nije nastupao .. A po komentarima na njegovim FB profilu nigdje nije spominjo da je trenutno povrijedjen .. Mozda se tu nesto suska, nikom draze nebi bilo nego meni .. Svi su se vratili iz Kine, Drogba, Barrios, vrijeme je vala i za Zlaju (i Misketa)
- DonCorleone
- Kontakt:
Miske i Zlaja se nalaze nazalost u Kini, jer njih dvojicu ni jedan Evropski klub nije zelio angazovati i vjerovatno ostaju tu, sve dok ne nadu bolju alternativu, a kako vidim Misimovicu opada minutaza i u Kini.JerryLouis je napisao/la:Da li je moguce da Zlaja napusta Guizhou?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
JerryLouis je napisao/la:Da li je moguce da Zlaja napusta Guizhou?
Transferi se zatvaraju za 3 dana i sigurno je da se dosta transfera radi u zadnji cas. Svasta je moguce mada mislim da on ipak ostaje u Kini
Muslimovic ne odskace nesto ni u Kini, tako da...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jel se meni jedinom činilo da se miske udebljao na onoj utakmici sa SADom ? o zlaji ni ne treba pričati , nema više kvaliteta jednostavno za repku , žao je i meni ..
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Mikse je zafrkan tip pogotovo sto se tice igrackog karaktera. Zna se vuci po terenu i biti bezobrazno ljen!
svi to znamo
Polako ulazi i u godine i neigra u nekoj kvalitetnoj i izazovnom ligi, tako da i to cini svoje. Na drugoj strani nasa igra dosta zavisi od bas njega, a i Pjana ga nije uspio zamjeniti. Zu to dolazi da je Mikse i autoritet u ekipi i da ga nije jednostavno staviti na klupu (bas sto je tako zafrkn iggrac)! Tako budimo realni i znajmo da Mikse nece sjedjati na klupi dok se mundijal ne zavrsi, a poslje cemo vidjeti!
Susic je gradio ekipu, pogotovo u sredini, krojenu za Mikseta. Defenzivni igrac nikako neide naprjed nego samo zatvara rupe pozadi. Pjana (ili Hari) i Lulic su brzi igraci i moraju puno da trce dabi isto tako zatvorili rupe Koje ostaju iza Mikseta. Naprjed Vedo (ponekad i Edo) moraju u defensivi na desnu stranu dabi zatvorili prostor. Mikse uglavnom u centru sa drugim napadacem pokusava zatvoriti prodiranje protivnika. Tako odprilike je to postavio Pape. Kako ce u buducnosti nasa igra izgledati, to cemo tek da vidimo.
Polako ulazi i u godine i neigra u nekoj kvalitetnoj i izazovnom ligi, tako da i to cini svoje. Na drugoj strani nasa igra dosta zavisi od bas njega, a i Pjana ga nije uspio zamjeniti. Zu to dolazi da je Mikse i autoritet u ekipi i da ga nije jednostavno staviti na klupu (bas sto je tako zafrkn iggrac)! Tako budimo realni i znajmo da Mikse nece sjedjati na klupi dok se mundijal ne zavrsi, a poslje cemo vidjeti!
Susic je gradio ekipu, pogotovo u sredini, krojenu za Mikseta. Defenzivni igrac nikako neide naprjed nego samo zatvara rupe pozadi. Pjana (ili Hari) i Lulic su brzi igraci i moraju puno da trce dabi isto tako zatvorili rupe Koje ostaju iza Mikseta. Naprjed Vedo (ponekad i Edo) moraju u defensivi na desnu stranu dabi zatvorili prostor. Mikse uglavnom u centru sa drugim napadacem pokusava zatvoriti prodiranje protivnika. Tako odprilike je to postavio Pape. Kako ce u buducnosti nasa igra izgledati, to cemo tek da vidimo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Evo Muslimovicu istice ugovor krajem decembra. Gdje ce sad?
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Naj vjerovatnije u Hajduk... jer tamo se lakse dobija pozivDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Evo Muslimovicu istice ugovor krajem decembra. Gdje ce sad?
u Borac Banja Luku
Bolje mu je u Borcu nego u Ajduku, trenutno su za ajduk institucija!zgembo89 je napisao/la:u Borac Banja Luku
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Je li ovo ozbiljno?bhsport je napisao/la:Bolje mu je u Borcu nego u Ajduku, trenutno su za ajduk institucija!zgembo89 je napisao/la:u Borac Banja Luku
Haman pa ozbiljno moj Cartmane, skoro da je tako... cim je njima Vrske jedan od boljih ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
mozda Svedska,noge u nebo i gotiva 
Nema sumnje da je i Hajduk jadan, ali za ove je Real Madrid. A slatki su oni Dalmatinci, dizu Svrsajevica kao da je Dani Alves. Vidis onda na sta su navikli zadnjih godina.bhsport je napisao/la:Haman pa ozbiljno moj Cartmane, skoro da je tako... cim je njima Vrske jedan od boljih ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Sjeti se samo kako je odigrao protiv Intera na MeazziCartman je napisao/la: Nema sumnje da je i Hajduk jadan, ali za ove je Real Madrid. A slatki su oni Dalmatinci, dizu Svrsajevica kao da je Dani Alves. Vidis onda na sta su navikli zadnjih godina.Ne sumnjam da bi ih i ovakav, potrosen, Muslimovic pojacao.
Ih kako cu to zaboravit.Goalgetter je napisao/la:Sjeti se samo kako je odigrao protiv Intera na MeazziCartman je napisao/la: Nema sumnje da je i Hajduk jadan, ali za ove je Real Madrid. A slatki su oni Dalmatinci, dizu Svrsajevica kao da je Dani Alves. Vidis onda na sta su navikli zadnjih godina.Ne sumnjam da bi ih i ovakav, potrosen, Muslimovic pojacao.
![]()
Demone della velocita.