NK Iskra Bugojno

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: NK Iskra Bugojno

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 okt 2013, 10:38

Makavelii je napisao/la:Gradina katastrofa, ocekivao sam vise od nih ej spic im igra stopera prvo poluvrijeme, u drugome u 60-toj min ga stavi u spci i lik zabije gol, sreca pa je bio los protivnik danas, a sto se nas tice sada imamo jedno od lakis gostovanja Igman, gdje se mozemo nadati povoljnom ishodu i ond Troglav kuci, cestitke momcima ipak u uslovima u kojima rade i ovo je previse, i da napomenemo posjetu danas jedno 62 lika od oka ovako ;)
Jučer bez dva stopera koji su kartonirani/povrijeđeni tako da je najbolji igrač igrao stopera. Plus dvojica od standardnih Hodžić (bek) i Džafić (špic) nisu išli dole.

Po meni to nikakvo opravdanje za onakve golove primljene i igru nije.. Već 9 kola..

sretno Iskri u nastavku, i da ostanete u ligi, i sredite ovu situaciju jer vasi navijaci i grad to zasluzuju. Poz iz Srebrenika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 13 okt 2013, 11:47

Konačno pobjeda!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 13 okt 2013, 18:49

" onclick="window.open(this.href);return false;
Esmer Tankovic umalo umro na terenu u cetvrtak
srcu draga boja plava

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 13 okt 2013, 18:52

slika
slika
srcu draga boja plava

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 13 okt 2013, 18:54

http://www.bug.ba/nakon-pet-uzastopnih- ... adinu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
srcu draga boja plava

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 13 okt 2013, 21:19

Volio bih da mi neko,ko baš prati Iskru,odgovori,kako je Iskra odigrala protiv Gradine? Ima li se čemu nadati u Konjicu,pošto ja to baš ne pratim pa da pitam.
Support your local club !

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 13 okt 2013, 21:56

KonjicBOY je napisao/la:Volio bih da mi neko,ko baš prati Iskru,odgovori,kako je Iskra odigrala protiv Gradine? Ima li se čemu nadati u Konjicu,pošto ja to baš ne pratim pa da pitam.
Iskra polako dize formu, protiv Gradine dobra partija iako su gostima falili neki igraci. Borbenost je sada na nivou , evo u zadnjoj tekmi smo stvorili vise sansi nego protiv Podgrmeca i Orasja skupa , vidan je pomak u ekipi. Jedino jos sto igracima treba je ocigledno fizicka sprema. Poznajem donekle ekipu Igmana i mislim da ce bti jako gusta utakmica, Igman je los u defanzivi jako puno golova je primio kao i Iskra, po meni remi je najrealniji

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 14 okt 2013, 14:21

Makavelii je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:Volio bih da mi neko,ko baš prati Iskru,odgovori,kako je Iskra odigrala protiv Gradine? Ima li se čemu nadati u Konjicu,pošto ja to baš ne pratim pa da pitam.
Iskra polako dize formu, protiv Gradine dobra partija iako su gostima falili neki igraci. Borbenost je sada na nivou , evo u zadnjoj tekmi smo stvorili vise sansi nego protiv Podgrmeca i Orasja skupa , vidan je pomak u ekipi. Jedino jos sto igracima treba je ocigledno fizicka sprema. Poznajem donekle ekipu Igmana i mislim da ce bti jako gusta utakmica, Igman je los u defanzivi jako puno golova je primio kao i Iskra, po meni remi je najrealniji
slazem se da nakon katastrofe u zadnjih 5 kola iskra polako igra sve bolje iako ljudi ni marke nisu vidjeli ali sa mesudom durakovicem vidi se razlika u igri i mislim da je podjela bodova najrealnija u sljedecem kolu jer i vi se popravljate iz kola u kola
srcu draga boja plava

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 14 okt 2013, 15:18

http://www.bugojnosport.com/index.php/n ... bugojanaca" onclick="window.open(this.href);return false;
ovog gurbetu pod hitno izbacit iz prve ekipe covjek ne bi prosao ni u kantonalnoj ligi
nez sta sta je bilo upravi pa ga doveli
covjek tri 200% sanse imao da je bio ko drugi gradina bi se osramotila
srcu draga boja plava

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 19 okt 2013, 22:04

Nije da nešto provociram,al prijatelji moji,vi ste za danas prognozirali neki X,podjelu bodova.Mogu vam reći ni blizu.Onakva igra,ja ne znam,nije ravna ovoj ligi. Konstantna svađa među igračima,prepirke,psovanja,vrijeđanja,nemoguće.. Nekoliko puta vam je trener upozoravan jer je psovao svojim igračima i vrijeđao ih.. Pod hitno nešto trebate mijenjat.. Ovo vam govorim iz najbolje namjere,jer Iskra mi je drag klub i volio bih da ostane u ovog ligi. Lijep pozdrav.

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 20 okt 2013, 00:53

KonjicBOY je napisao/la:Nije da nešto provociram,al prijatelji moji,vi ste za danas prognozirali neki X,podjelu bodova.Mogu vam reći ni blizu.Onakva igra,ja ne znam,nije ravna ovoj ligi. Konstantna svađa među igračima,prepirke,psovanja,vrijeđanja,nemoguće.. Nekoliko puta vam je trener upozoravan jer je psovao svojim igračima i vrijeđao ih.. Pod hitno nešto trebate mijenjat.. Ovo vam govorim iz najbolje namjere,jer Iskra mi je drag klub i volio bih da ostane u ovog ligi. Lijep pozdrav.
Druze ne smatramo nikakvom provokacijom... mi smo se nadali povoljnom ishodu po nas, ali... . Znamo mi to sve, posatali smo seoska ekipa ali iskreno nadao sam se bar remiju jer znam ove momke , pratim ih dugo nisu tako losi, ali neke stavri tj mnoge sde moraju poklopiti... cestitam na pobijedi i da i da se i dogodine sretenmo opet! Poz za Konjic

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 26 okt 2013, 13:00

danas po pobjedu za goli zivot
srcu draga boja plava

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 26 okt 2013, 16:24

kraj 1:0 za nas,dobro je, veoma vazna pobjeda za opstanak
srcu draga boja plava

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 29 okt 2013, 19:02

http://www.bug.ba/nogometasi-iskre-obus ... ninge.html" onclick="window.open(this.href);return false; Strajk igraca... propast... druga liga druga liga

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 nov 2013, 19:23

Oni vaši igrači ne žele da putuju sutra na gostovanje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 01 nov 2013, 20:07

http://freshpress.info/index.php/sport- ... i-u-kakanj" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto... Izašla je vijest..

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 01 nov 2013, 21:21

KonjicBOY je napisao/la:http://freshpress.info/index.php/sport- ... i-u-kakanj

Eto... Izašla je vijest..
e nek je niko vise nece nikog levat
igraci su jassni
a danas je na racun iskre prebaceno nesto malo novca a to nije bilo dovoljno za sve plate
u potpunosti ih razumijem i slazem se sa odlukom.nije vise niko budala,bitno je da su se igraci i navijaci digli za par mjeseci ce se dignuti grad i nadam se istjerati ............iz uprave
bar se nadam da ovaj strajk vodi necemu
srcu draga boja plava

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 01 nov 2013, 21:36

jeli ovo sigurno da sutra ne dolazite u doboj.

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 01 nov 2013, 23:24

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Zadnja izmjena: Makavelii, dana/u 02 nov 2013, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 01 nov 2013, 23:28

Koliko vidim da vam je klub na granici gasenja,tako je i nama bilo u Jedinstvu i Sila Nebeska je zajedno sa gradjanima Bihaca organizovala proteste,i uspjeli smo spasit klub..Mislim da je vrijeme da se i vasi navijaci dignu,da vam ne bude kasno da vam se klub ne ugasi ! Pozz iz Bihaca !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.