SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

drop
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la drop » 14 jun 2010, 19:15

Da je izumiti kakav formular oko uclanjivanje i logovanja na forum kojim bi se sprijecilo uclanjivanje malodobnicima i maloumnicima - forum bi bio mnogo mnogo bolji i normalniji, ovako svako može pisati šta hoce...pa onda to isto aplicirati i na Izbore i glasacke listice jer takvi isti mentalni sklopovi stvaraju Vlast davajuci im glasove.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 14 jun 2010, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 14 jun 2010, 19:16

Chologol je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Chologol je napisao/la:Kad su Francuze mogli otrest, kad su Rumune mogli otrest, i Spanjolce prije par godina mogu i Svabe! Vamos Serbia!
ma nemoj, francuze otresli? :lol: :roll: dobro haj ako je dobiti 0-2 po usima u parizu i odigrati nerijeseno 1-1 na marakani protiv francuza(koji su vecinu te utakmice odigrali s 10 igraca) znaci da su otresli francuze, e onda tebi stvarno svaka cast majstore! :roll:
Hahahaha, oni su ispred viceprvaka svijeta bili prvi u grupi pa ti kontaj sta sam ja htio reci :mrgreen:

I ne mogu vjerovati da se samo tim jednim takvim argumentom pokusavas braniti?!
@novopeceni komunista :lol: : netrebam se ja nicim braniti. a ako ces se praviti pametan iduci put napisi jasno sta mislis jer je lahko da dodje do nesporazuma u tim tvojim postovima amigo ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 jun 2010, 19:18

Nada Srbije lezi u utakmici protiv Njemacke, ako pobjede sve je otvoreno, nerjeseno jos ostavlja malu sansu, iako nevjerujem da ce Gana kiksati protiv Australije. Dakle sve u svemu se svodi na to da moraju da poraze Njemacku.

Mislim da to nije moguce. Ona nabrusena masina zvana Elf, sto je jucer tek tako razbila Australiju, ce u petak da bude jos bolje uigrana i koristit ce svoje sanse jos efektivnije. Tu se nudi mogucnost, da se 100% dalje kvalifikuju, dakle ova utakmica je i za Njemacku apsolutno bitna, a mladi igraci su zedni daljih pobjeda. Srbija nije uspjela Ghani da uvali gol, a sigurno ga nece dati ni Njemackoj. Na drugu stranu reprezentacija ce im pored jake odbrane dati najmanje jedan, ili realisticno dva gola. Dakle za ocekivati je nesto kao 2:0 za Njemacku. Kladio bih se na ovakav rezultat, no mislim da je rizicno iz jednog razlog, a to je panika kad Srbija primi prvi ili najkasnije drugi gol. Sistem u raspadu, i tu moze doci do toga da budu jace torpedirani, dakle 3 ili 4 gola.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 14 jun 2010, 19:19

protiv BiH je igralo 7 od onih igraca koji su bili na terenu protiv tvoje srbije i to je tebi D sastav!? :!:[/quote]
Kada fali jedan igrač iz početnih jedanaest teško ga je nekada zamjeniti a ne čitava zadnja linija i golman.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 14 jun 2010, 19:23

dobro kako ti kazes, "D-sastav"..

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 14 jun 2010, 19:23

steve-o je napisao/la: @novopeceni komunista :lol: : netrebam se ja nicim braniti. a ako ces se praviti pametan iduci put napisi jasno sta mislis jer je lahko da dodje do nesporazuma u tim tvojim postovima amigo ;)
Hahahaha, kakve veze ima komunizam sa svime ovime? Sto sam ja rekao da je bogdom sada Tito ziv?! Pa za njegovo vrijeme bili smo 4 sila Europe, a danas smo 34 sila iste, bas fino, vidim tebi to odgovara. Uostalom to sam napisao samo zbog toga jer bi taj LEGENDARNI covjek ogranicio ovaj nacionalizam i fino bi se zivjelo, a ne kao danas, otvoris frizider vidis pustinju Gobi.

Srbi, Svabe dobit laganini Australce i to je to.
Rey de la furia española...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 14 jun 2010, 19:28

@arsenal fc: ma dzaba ti to jarane, samo ces popit ban a ovaj provokator ce jos uvijek biti ovdje i pljuvati po BiH na BH-forumu :roll:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 jun 2010, 19:29

Chologol je napisao/la:Srbi, Svabe dobit laganini Australce i to je to.
Stvarno nemoj me pogresno razumjeti, ali...de mi reci sta uzimas?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Arsenal FC
Kontakt:

Post Postao/la Arsenal FC » 14 jun 2010, 19:30

steve-o je napisao/la:@arsenal fc: ma dzaba ti to jarane, samo ces popit ban a ovaj provokator ce jos uvijek biti ovdje i pljuvati po BiH na BH-forumu :roll:
Kad nam su admin i moderatori "ekstra"

Arsenal FC
Kontakt:

Post Postao/la Arsenal FC » 14 jun 2010, 19:32

Chologol je napisao/la:Arsenalovac@ De dera mi ti reci sta je tu rekao pogresno?
Vrijedat ljude koji su izzgubili noge i ruke u ratu, koji su ginuli za svoje zemlje i ti se još smiješ, nisi ti majstore dobar.Kako te nije stid.Ma ne bi me čudilo i ja bih bio takav retard da sam u srpskom okruženju!!!!
Zadnja izmjena: Arsenal FC, dana/u 14 jun 2010, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 14 jun 2010, 19:33

E da nam je jedan napadac kalibra Dzeke gdje bi nam bio kraj :)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 14 jun 2010, 19:34

Arsenal FC je napisao/la:
steve-o je napisao/la:@arsenal fc: ma dzaba ti to jarane, samo ces popit ban a ovaj provokator ce jos uvijek biti ovdje i pljuvati po BiH na BH-forumu :roll:
Kad nam su admin i moderatori "ekstra"
pa dovoljno govori to da moderator na ovome forumu na avataru nosa trobojku al' zajebi to, zadovoljna je ipak administracija s radom takvi moderatora..

@atletico: cuj sta je pogresno rekao tu, sta je tebi bola covjece?? :?:

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 14 jun 2010, 19:35

CeMa@ Kao prvo ja nisam Srb nego Hrvat, i nisam ja "mi". Samo branim komsije i uvijek zelim sve najbolje svima (Srbima, Bosancima i Hrvatima). Kao drugo, ispravio sam, Australce laganini umjesto Svaba.

Arsenalovac@ On je to govorio u sportskom smislu, a ti si to shvatio kao nacionalisticku uvredu.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jun 2010, 19:35

Jel dobro vise?Gledajte malo utakmice popite koju pivu i opustite se.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 jun 2010, 19:36

Ok zacudio sam se malo. A nece biti ni Australce lagano, ustvari kad Gana pobijedi protiv Australiju, Njemacka protiv Srbije, onda ce i Australci i Srbi zeliti da se oproste na lijep nacin od navijaca.

Sto se tice Gane i nas. Totalno mi svejedno, mi izasli na teren, bez ikakve motivacije, trke, znoja dominirali, primi gol jer je Ibricica uhvatio trenutacni san, a drugima se nije trcalo. Dosli zabili im 2 gola (gol to je ono kada napadac posalje loptu u mrezu dragi navijaci Srbije) i gotovo, niti se ko ista radovao i to je to. Sad dali je to bio A ili Z sastav ne briga vas, jer da je bio i njihov penzionerski sastav, vama 3 boda ne vraca. To je sve.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 14 jun 2010, 19:37

Nismo smjeli to dopustiti protiv Gane,puno se stvari poklopilo,crveni karton,penal...Nismo iskoristili svoje sanse(Zigic,Krasic...).Tesko ce biti dalje.Licno mi je zelja da se ne osramotimo protiv Njemacke,a Australiju da pokusamo uzeti.Mada fudbal je to,lopta je okrugla,sve je moguce.Vidjecemo sta ce biti.

Aj Srbija!
Treci put castimo

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 14 jun 2010, 19:38

Chologol je napisao/la:CeMa@ Kao prvo ja nisam Srb nego Hrvat, i nisam ja "mi". Samo branim komsije i uvijek zelim sve najbolje svima (Srbima, Bosancima i Hrvatima). Kao drugo, ispravio sam, Australce laganini umjesto Svaba.

Arsenalovac@ On je to govorio u sportskom smislu, a ti si to shvatio kao nacionalisticku uvredu.
samo malo gdje ti vidis ijedan moj post ovdje :lol:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 14 jun 2010, 19:40

CeMa je napisao/la:
Chologol je napisao/la:CeMa@ Kao prvo ja nisam Srb nego Hrvat, i nisam ja "mi". Samo branim komsije i uvijek zelim sve najbolje svima (Srbima, Bosancima i Hrvatima). Kao drugo, ispravio sam, Australce laganini umjesto Svaba.

Vidio sam, samo ne znam jesi li ga sam ti izbrisao ili administracija.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 14 jun 2010, 19:41

Chologol je napisao/la:
CeMa je napisao/la:

Vidio sam, samo ne znam jesi li ga sam ti izbrisao ili administracija.
ma zajebajem te :lol: ja ga izbrisao :lol:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 jun 2010, 19:44

tatamata je napisao/la:Nismo smjeli to dopustiti protiv Gane,puno se stvari poklopilo,crveni karton,penal...Nismo iskoristili svoje sanse(Zigic,Krasic...).Tesko ce biti dalje.Licno mi je zelja da se ne osramotimo protiv Njemacke,a Australiju da pokusamo uzeti.Mada fudbal je to,lopta je okrugla,sve je moguce.Vidjecemo sta ce biti.

Aj Srbija!
Taj penal i crvena su samo slag na tortu, dakle ne treba sad toliko kriviti ove sto su zgrijesili, posebno ovaj za penal covjek ce psihicki da ode u mp3. Englezi isto odigrali nerjeseno ne zbog kiksa golmana, nego sto su prepustili igru Amerikancima, naravno ovaj je kiksao, ali je gol bio samo pitanje vremena. Srbija jednostavno nije pokazala volje, hrabrosti a izgleda ih je i trener Gane dobro prokuzio, jer nekad to samo izgleda kao da jedni nece, a ustvari nemogu. Pasivna igra protiv Njemacke i cekanje na napade i greske Nijemaca ce dovesti do poraza Srbije. Ako su Srbi posmatrali one prodore u 16-erac, igranje na rubu offside i sjajne, leprsave kombinacije, znaju sta je za ocekivati.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 14 jun 2010, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.