Onda ni ono moje nije uvreda.legenda reala je napisao/la:Jeste.
Ali to bude uvijek kontranapad na uvrede upućene sa tvoje i Edinove strane ka meni
A mi nismo vrijeđali nego provocirali, postoji razlika izmedju to dvoje.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Onda ni ono moje nije uvreda.legenda reala je napisao/la:Jeste.
Ali to bude uvijek kontranapad na uvrede upućene sa tvoje i Edinove strane ka meni
Nismo mi vama dosli, nego ste vi nama dosli u polufinalulegenda reala je napisao/la:Ma moralo nam se vratiti kad tad, cijelu sezonu primamo golove iz ničega![]()
Sad ovaj momentum iskoristiti i u ligi i osigurati opstanak.
Drugo finale u historiji nam se smiješi, ko god dođe u polufinalu, nije dostojan protivnik za naš renome
Ono je smijesnoMaestro^^ je napisao/la:Viperu ponisteno tipovanje , pa smo ja i anonimni protiv 3 lika .
Nek' nam je Bog na pomoci.
Viper je napisao/la:Ono je smijesnoMaestro^^ je napisao/la:Viperu ponisteno tipovanje , pa smo ja i anonimni protiv 3 lika .
Pa haj da mi je ponisten EDIT ne, nego mi je ponisteno tipovanje
![]()
![]()
Ajmo momci, protiv SAVEZA, kontra svih, IZDRZITE! De nek neko stavi pravilo gdje pise da ako se edituje post iza roka, da ne vazi citava prognoza. Ja to pravilo ne mogu nac.
Mislim da je sve jasno.Clan 2c.
Ukoliko Savez ne zakljuca utakmicu do naznacenoga vremena iz bilo kog razloga sve prognoze postavljene poslije naznacenog vremena dozvoljenoga za postavljanje prognoza smatrat ce se nevazece
Viper je napisao/la:Ono je smijesnoMaestro^^ je napisao/la:Viperu ponisteno tipovanje , pa smo ja i anonimni protiv 3 lika .
![]()
![]()
Ajmo momci, protiv SAVEZA, kontra svih, IZDRZITE!
De nek neko stavi pravilo gdje pise da ako se edituje post iza roka, da ne vazi citava prognoza. Ja to pravilo ne mogu nac.
Ali nije postavljena prognoza, samo editovan jedan rezultat, po tome bi samo taj rezultat trebao biti nevazeci123456 je napisao/la:Viper je napisao/la:Ono je smijesnoMaestro^^ je napisao/la:Viperu ponisteno tipovanje , pa smo ja i anonimni protiv 3 lika .
![]()
![]()
Ajmo momci, protiv SAVEZA, kontra svih, IZDRZITE!
De nek neko stavi pravilo gdje pise da ako se edituje post iza roka, da ne vazi citava prognoza. Ja to pravilo ne mogu nac.
Clan 2c.
Ukoliko Savez ne zakljuca utakmicu do naznacenoga vremena iz bilo kog razloga sve prognoze postavljene poslije naznacenog vremena dozvoljenoga za postavljanje prognoza smatrat ce se nevazece.
EDIT: defernder me preduhitrio
anonimni je napisao/la:ovdje je besmisleno pričat', u pravilima stoji da samo to mijenjano ne važi i tako bi trebalo bit', a ne sve da se briše... Savez to malo bolje treba proučiti![]()
uvijek se išlo na štetu manjih, al' samo polako, sve će stići na svoje, niko ničiju nafaku ne može uzetito se najbolje vidi po trenutnom rezultatu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.