NK GOŠK Gabela
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: NK GOŠK Gabela
Dario Zadro: "Najprije bih čestitao igračima obje ekipe, jer stvarno su igrali u nemogučim uslovima, pogotovo u prvom poluvremenu. Kad bih podjelio utakmicu u dva dijela, prvo poluvrijeme je pripalo Željezničaru a drugo nama. Oni su svoje prilike iskoristili, našim greškama, mi svoje nismo. Ipak, raduje me dobra igra mojih momaka i nadam se da će nam se negdje to vratiti."
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Dosta je krađe na račun GOŠK-a! To mora prestati! Lani ste nas krali i niste nas uspjeli izbaciti iz lige!
kad budete pisali to saopcenje javite brate pa da se ukljucimo jer sa jucerasnjim penalom koji je trebao biti sviran za nas to je treci put da smo osteceni u cetri kola, prvo protiv Travnika pa Borca pa sad protiv GOSKA!Skaut1 je napisao/la:Krađa koja nije viđena odavno, svega je bilo do jedanaesterca koji nam nije suđen.
Nema svrhe igrat ovu ligu, oglasit će se nekoliko klubova sa priopćenjem zajedničkim o sucima i njihovim vezama sa Željom!
Sram vas i stid bilo pogotovo tebe Amare!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
netreba se za vas sekirat vama ne dosudi penal al vam odma dosudi nepostojeci gol da vam vrati....sudija se kazni da nesudi jedan mjesec i gotova stvar dobro njemu dobro vama on je pare dobio za odmorapile87 je napisao/la:kad budete pisali to saopcenje javite brate pa da se ukljucimo jer sa jucerasnjim penalom koji je trebao biti sviran za nas to je treci put da smo osteceni u cetri kola, prvo protiv Travnika pa Borca pa sad protiv GOSKA!Skaut1 je napisao/la:Krađa koja nije viđena odavno, svega je bilo do jedanaesterca koji nam nije suđen.
Nema svrhe igrat ovu ligu, oglasit će se nekoliko klubova sa priopćenjem zajedničkim o sucima i njihovim vezama sa Željom!

A sta je jedan gol naspram tri penala ? Mislim da smo najvise zakinuti do sad. Moramo se zaliti.bosnaaaaa je napisao/la:netreba se za vas sekirat vama ne dosudi penal al vam odma dosudi nepostojeci gol da vam vrati....sudija se kazni da nesudi jedan mjesec i gotova stvar dobro njemu dobro vama on je pare dobio za odmorapile87 je napisao/la:kad budete pisali to saopcenje javite brate pa da se ukljucimo jer sa jucerasnjim penalom koji je trebao biti sviran za nas to je treci put da smo osteceni u cetri kola, prvo protiv Travnika pa Borca pa sad protiv GOSKA!Skaut1 je napisao/la:Krađa koja nije viđena odavno, svega je bilo do jedanaesterca koji nam nije suđen.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
sto se tice utakmice,ja ne mogu vjerovat sta sam vidio ocima,takvo natezanje za zelju,pa onda i ne cudi sto se desi maribor u ligi prvaka,kad vam protiv goska moraju natezat,jasno vam je kakva ste ekipa 

http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan
[youtube][/youtube]
Izvjestaj sa utakmice... Poslušajte na 1:59 čuje se s tribina ''Sudija lopove''
Izvjestaj sa utakmice... Poslušajte na 1:59 čuje se s tribina ''Sudija lopove''

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ovo izvjesce treba poslati Komitetu da ga proslijede sudijskoj organizaciji. To "sudija lopove" je kljucni detalj i jedan od glavnih dokaza sudijske lakrdije i kradje ...
AMAR OSIM
Jedini relevantan dokaz je skandiranje pristalica Goška, kakvi snimci i video zapisi. Slobodno recite da ste pokradeni, znamo to, jer su svi prije vas također pokradeni, a i do kraja će svi bit pokradeni.Stole iz Bora je napisao/la:Ovo izvjesce treba poslati Komitetu da ga proslijede sudijskoj organizaciji. To "sudija lopove" je kljucni detalj i jedan od glavnih dokaza sudijske lakrdije i kradje ...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
i slobodno se žalite, neće vam biti ništa bolje, ne brinite se
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Skaut,gdje nabavljaš robu? predozirao si se malo,na svim temama protiv Želje pišeš al dobro ..shvatam ja tebe,nije ni tebi lahko.. najbolje bi bilo da sacekate Šipovca,da se on oglasi ,i kaže da je Gošk pokraden za 4-5 očitih penala,on vam je 'gigant' u tome pa lijepo i vi zaprijetite da cete istupiti iz lige ako Željo nastavi da 'teroriše' cijelu ligu.. i upravu si u jednom onaj aut sredinom prvog poluvremena ono je sudija baš pogriješio umjesto Goška dodijeli ga Želji,pa baš nije fer.. a u 93 minuti šta se desilo je nebitno,potpuno nebitno,ta' ce svirat čist penal za Želju i tako oštetit Gošk,pa stvarno ima li kraja ovoj nepravdi..
da se vratim još na tekmu svaka čast igračima Goška na zalaganju koje su pokazali,po izrazito teškom vremenu,Gošk je solidna ekipa i nece ispasti iz lige ako ovako nastave da se bore..
da se vratim još na tekmu svaka čast igračima Goška na zalaganju koje su pokazali,po izrazito teškom vremenu,Gošk je solidna ekipa i nece ispasti iz lige ako ovako nastave da se bore..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Predozirala ti se mother tako da znaš! A nedosuđeni jedanaesterac na Andrijom Milinkovićem i desetine izmišljenih prekršaja za Želju nisi vidio i ne spominješ. Zašto nije prikazan na TV prekršaj iz kojeg je Zeba pucao slobodnjak za 0-1.Željooooo je napisao/la:Skaut,gdje nabavljaš robu? predozirao si se malo,na svim temama protiv Želje pišeš al dobro ..shvatam ja tebe,nije ni tebi lahko.. najbolje bi bilo da sacekate Šipovca,da se on oglasi ,i kaže da je Gošk pokraden za 4-5 očitih penala,on vam je 'gigant' u tome pa lijepo i vi zaprijetite da cete istupiti iz lige ako Željo nastavi da 'teroriše' cijelu ligu.. i upravu si u jednom onaj aut sredinom prvog poluvremena ono je sudija baš pogriješio umjesto Goška dodijeli ga Želji,pa baš nije fer.. a u 93 minuti šta se desilo je nebitno,potpuno nebitno,ta' ce svirat čist penal za Želju i tako oštetit Gošk,pa stvarno ima li kraja ovoj nepravdi..
A što se tiče Želje dok god je sin AMAR menadžer i trener, a otac IVICA predsjednik Komiteta tj. Nogometnog saveza tu je prisutan sukob interesa! Tu stavljam točku.
Care i prije dolaska Ivice na mjesto predsjednika komiteta za normalizaciju Amar je osvajao trofeje u našoj ligi.. možda mu je i Ivica sredio onaj kup u Japanu što je također osvojio,tako da ti prica ne pije vode.. al necu ja da se sa tobom o tome raspravljam,ti misliš da nam Ivica pomaže i imaš pravo na svoje mišljenje,samo da znaš u prošloj sezoni kad smo osvojili duplu krunu Ivica je zabio preko 70 golova za nasSkaut1 je napisao/la:Predozirala ti se mother tako da znaš! A nedosuđeni jedanaesterac na Andrijom Milinkovićem i desetine izmišljenih prekršaja za Želju nisi vidio i ne spominješ. Zašto nije prikazan na TV prekršaj iz kojeg je Zeba pucao slobodnjak za 0-1.Željooooo je napisao/la:Skaut,gdje nabavljaš robu? predozirao si se malo,na svim temama protiv Želje pišeš al dobro ..shvatam ja tebe,nije ni tebi lahko.. najbolje bi bilo da sacekate Šipovca,da se on oglasi ,i kaže da je Gošk pokraden za 4-5 očitih penala,on vam je 'gigant' u tome pa lijepo i vi zaprijetite da cete istupiti iz lige ako Željo nastavi da 'teroriše' cijelu ligu.. i upravu si u jednom onaj aut sredinom prvog poluvremena ono je sudija baš pogriješio umjesto Goška dodijeli ga Želji,pa baš nije fer.. a u 93 minuti šta se desilo je nebitno,potpuno nebitno,ta' ce svirat čist penal za Želju i tako oštetit Gošk,pa stvarno ima li kraja ovoj nepravdi..
A što se tiče Želje dok god je sin AMAR menadžer i trener, a otac IVICA predsjednik Komiteta tj. Nogometnog saveza tu je prisutan sukob interesa! Tu stavljam točku.

p.s. da nije bilo Ivice klubovi bi nam bili na amaterskom nivou,tj fudbal u BiH bi skoro prestao da postoji..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- slogauskoplje
- Kontakt:
Stvarno je nevjerojatno kako se vi stalno kačite čim vam nešto nije po volji. Ajmo malo realnosti: činjenica, neoboriva(!), je da je Željo najbolja momčad našeg premijeršipa, ali isto tako je činjenica da se i često navlači za vas. Doduše, neki nekad pretjeraju sa tim "pljačkama". Suci griješe, namjerno ili nenamjerno, svjesno ili nesvjesno, ljudi su pa griješe.
Sloga Uskoplje
Care šta mi nije po volji,samo sam rekao činjenice ,tj. da je Amar i prije dolaska Ivice osvajao trofeje.. ovo sve što si rekao si upravu,osim za navlacenje,sudija svira faul za Želju,odmah ljudi kontaju Željo kupio tekmu itd..i suci su ljudi,jedino kod nas ne smiju pogriješiti,nema veze što u Engleskoj,sudac ne vidi loptu koja je 2 metra u golu,i ne svira gol,ovdje bi ga kod nas razapeli.. Želji se ne dosudi čist penal u Travniku pa Amar kaže sudija nije namjerno pogriješio,nije imao namjeru da nas ošteti..a da se to desilo nekom drugom klubu gledao bi svaki dan pljuvanje po novinama na račun suđenja.. ali tema nije Željo i dosta o tome.. Gošk je solidna ekipa to cu još jednom ponoviti i ako se budu borili kao što su se borili u tekmi protiv Želje velike se šanse da ce ostati u ligi..slogauskoplje je napisao/la:Stvarno je nevjerojatno kako se vi stalno kačite čim vam nešto nije po volji. Ajmo malo realnosti: činjenica, neoboriva(!), je da je Željo najbolja momčad našeg premijeršipa, ali isto tako je činjenica da se i često navlači za vas. Doduše, neki nekad pretjeraju sa tim "pljačkama". Suci griješe, namjerno ili nenamjerno, svjesno ili nesvjesno, ljudi su pa griješe.
Ako pratiš nogomet u regionu, a siguran sam da pratiš onda ti je poznato da je Zdravko Mamić Izvršni predsjednik GNK Dinamo Zagreb i njegov sin Mario je bio menadžer sa FIFA licencom za zastupanje igrača. Njegov sin Mario se po pravilima FIFE odrekao licence da bi njegov otac moga biti član Uprave Dinama.Željooooo je napisao/la:Care šta mi nije po volji,samo sam rekao činjenice ,tj. da je Amar i prije dolaska Ivice osvajao trofeje.. ovo sve što si rekao si upravu,osim za navlacenje,sudija svira faul za Želju,odmah ljudi kontaju Željo kupio tekmu itd..i suci su ljudi,jedino kod nas ne smiju pogriješiti,nema veze što u Engleskoj,sudac ne vidi loptu koja je 2 metra u golu,i ne svira gol,ovdje bi ga kod nas razapeli.. Želji se ne dosudi čist penal u Travniku pa Amar kaže sudija nije namjerno pogriješio,nije imao namjeru da nas ošteti..a da se to desilo nekom drugom klubu gledao bi svaki dan pljuvanje po novinama na račun suđenja.. ali tema nije Željo i dosta o tome.. Gošk je solidna ekipa to cu još jednom ponoviti i ako se budu borili kao što su se borili u tekmi protiv Želje velike se šanse da ce ostati u ligi..slogauskoplje je napisao/la:Stvarno je nevjerojatno kako se vi stalno kačite čim vam nešto nije po volji. Ajmo malo realnosti: činjenica, neoboriva(!), je da je Željo najbolja momčad našeg premijeršipa, ali isto tako je činjenica da se i često navlači za vas. Doduše, neki nekad pretjeraju sa tim "pljačkama". Suci griješe, namjerno ili nenamjerno, svjesno ili nesvjesno, ljudi su pa griješe.
E sad povuci paralelu __________________________________________________________________Amarov otac Ivica je predsjednik nekakvog Komiteta odnosno Predsjednik Nogometnog Saveza BiH, a Amar i dalje prodaje igrače i obavlja trenerski posao u klubu koji je uvijek favoriziran od strane sudaca i korumpiranog Komiteta.
Klasični sukob interesa koji se može vidjeti još samo u Bosni i Hercegovini.
Care da li ti znaš da je Uefa postavila gospodina Ivicu Osima na predsjedničko mjesto u komitetu za normalizaciju.. oni su glupi a ti si pametan..ovo dalje ne želim da komentarišem,idi oguli jabuku ,smiri se, ja ti napisa da je Ivica u prošloj sezoni za Želju zabio preko 70 golova,nisu igrači zabijali, igrao je Ivica sam protiv 11 igrača ostalih ekipa koje su bile Željin protivnik i na kraju opet bio prvi ,cak i duplu krunu uzeo..Skaut1 je napisao/la:Ako pratiš nogomet u regionu, a siguran sam da pratiš onda ti je poznato da je Zdravko Mamić Izvršni predsjednik GNK Dinamo Zagreb i njegov sin Mario je bio menadžer sa FIFA licencom za zastupanje igrača. Njegov sin Mario se po pravilima FIFE odrekao licence da bi njegov otac moga biti član Uprave Dinama.Željooooo je napisao/la:Care šta mi nije po volji,samo sam rekao činjenice ,tj. da je Amar i prije dolaska Ivice osvajao trofeje.. ovo sve što si rekao si upravu,osim za navlacenje,sudija svira faul za Želju,odmah ljudi kontaju Željo kupio tekmu itd..i suci su ljudi,jedino kod nas ne smiju pogriješiti,nema veze što u Engleskoj,sudac ne vidi loptu koja je 2 metra u golu,i ne svira gol,ovdje bi ga kod nas razapeli.. Želji se ne dosudi čist penal u Travniku pa Amar kaže sudija nije namjerno pogriješio,nije imao namjeru da nas ošteti..a da se to desilo nekom drugom klubu gledao bi svaki dan pljuvanje po novinama na račun suđenja.. ali tema nije Željo i dosta o tome.. Gošk je solidna ekipa to cu još jednom ponoviti i ako se budu borili kao što su se borili u tekmi protiv Želje velike se šanse da ce ostati u ligi..slogauskoplje je napisao/la:Stvarno je nevjerojatno kako se vi stalno kačite čim vam nešto nije po volji. Ajmo malo realnosti: činjenica, neoboriva(!), je da je Željo najbolja momčad našeg premijeršipa, ali isto tako je činjenica da se i često navlači za vas. Doduše, neki nekad pretjeraju sa tim "pljačkama". Suci griješe, namjerno ili nenamjerno, svjesno ili nesvjesno, ljudi su pa griješe.
E sad povuci paralelu __________________________________________________________________Amarov otac Ivica je predsjednik nekakvog Komiteta odnosno Predsjednik Nogometnog Saveza BiH, a Amar i dalje prodaje igrače i obavlja trenerski posao u klubu koji je uvijek favoriziran od strane sudaca i korumpiranog Komiteta.
Klasični sukob interesa koji se može vidjeti još samo u Bosni i Hercegovini.
Komitet za normalizaciju = MAFIJA
Oni su gori od Ilje Dominikovića, Sulje Čolakovića i ostalih!
Simptomaticno...sinoc navijaci Maribora u nekoliko navrata skandiraju ovo ...a Dinamo ih ubio samo tako..??Skaut1 je napisao/la:Komitet za normalizaciju = MAFIJA
Zeljini navijaci na Kosevu skandiraju isto (vidi sad ovo..protiv Maribora)...a ti slovenci ih "ogulili" ko bananu u dvije tekme...!!??
Povuci paralelu...
YES.WE.DID.
- MinjonKocka
- Kontakt:
Jesi napisao to priopcenje?Skaut1 je napisao/la:Komitet za normalizaciju = MAFIJA
Evo ja kontam da napisem tuzbu jer ste nas potrovali zagadjenom vodom...
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin