Olimpik Sarajevo

TheManiacs
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la TheManiacs » 11 nov 2009, 14:09

Vlatko glavas zbog priwatnih obaveza napustio olimpik
te ce se najvjerovatnije vratiti porodici u njemackoj :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 12 nov 2009, 18:15

S obzirom da jako dobro poznajem situaciju u klubu a vidim da se pominje nekakav raspad Olimpika kao kluba, propadanje kluba, prelasci igrača itd... dužnost mi je da reagujem kako bi se na vrijeme prekinule priče oko toga i da ljudi koji se pominju u ovom kontekstu ne bi dovodili u ružnu situaciju.

Što se tiče raspada mislim da je svima jako dobro jasno da Olimpik kao klub je poželjan mnogim igračima iz Premijer lige zbog korektnosti i konkretnosti uposlenika zajedno sa predsjednikom na čelu, pa su tako dugogodišnje želje i Želje i Sarajeva došli u klub sa Otoke (Spalević, Rajević i ostali). Poznato je da su godinama pokušavali i jedni i drugi da ih dovedu ali su na kraju završili na Otoci. Mnogi vidim pominju propadanje kluba i kašnjenje plata ali o tome je smiješno pričati i svako ko iole poznaje situaciju oko kluba dobro zna kakva je situacija. Možda ne bih trebao pisati jer je to interna stvar ali evo u klubu je bila plata unaprijed tako da o tim nekim pričama nema govora. Što se tiče igrača a posebice Pelaka i pogotovo Ješea kojeg ste pominjali je totalna nebuloza jer su momci svojim statusom i uslovima koje imaju u klubu više nego zadovoljni i sigurni su da im trenutno u BiH niko ne može ponuditi ništa bolje. Ješe je baš neki dan istakao korektnost predsjednika koji ga je izvukao "iz mrtvih" kada su gotovo svi bili zaboravili na njega.

Zato je vjerujte sve oko tih priča o prelasku igrača iz Olimpika u Želju smiješne i nemaju veze sa istinom, kao ni navodno kašnjenje plata i neispunjavanje obaveza iz ugovora. Klub je svakoga dana sve jači i stabilniji, jak igrački kadar koji još nije rekao sve u PL BiH, omladinski pogon koji izrasta u ozbiljnu školu fudbala sa preko 400 djece pod svojim okriljem, ovdje treba napomenuti da su kadeti Olimpika jedni od glavnih kandidata za osvajanje titule prvaka BiH, postoji plan razvoja kluba u narednih pet godina koji se dosada ispunjava prema planu, tako da bez obzira šta neko mislio Olimpik je već sada stabilan klub koji u narednim godinama može samo naprijed.

I još jednu stvar da znate kada pominjete Olimpik je da je to klub koji nema apsolutno nikakvu i ničiju podršku, nema teren, nema opštinu grad ili kanton iza sebe, nema sudijsku organizaciju iza svojih ledja (o tome svjedoči brutalno otimanje bodova osvojenih na terenu sudijskim odlukama koje su u najmanju ruku diskutabilne) itd .... Da postoji samo jedan segment od ovih gore pobrojanih u korist Olimpika siguran sam da bi Olimpik bio uz rame Širokom i Borcu na vrhu tabele.
Zadnja izmjena: maltasa, dana/u 12 nov 2009, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 12 nov 2009, 18:30

maltasa je napisao/la:S obzirom da jako dobro poznajem situaciju u klubu a vidim da se pominje nekakav raspad Olimpika kao kluba, propadanje kluba, prelasci igrača itd... dužnost mi je da reagujem kako bi se na vrijeme prekinule priče oko toga i da ljudi koji se pominju u ovom kontekstu ne bi dovodili u ružnu situaciju.

Što se tiče raspada mislim da je svima jako dobro jasno da Olimpik kao klub je poželjan mnogim igračima iz Premijer lige zbog korektnosti i konkretnosti uposlenika zajedno sa predsjednikom na čelu, pa su tako dugogodišnje želje i Želje i Sarajeva došli u klub sa Otoke (Spalević, Rajević i ostali). Poznato je da su godinama pokušavali i jedni i drugi da ih dovedu ali su na kraju završili na Otoci. Mnogi vidim pominju propadanje kluba i kašnjenje plata ali o tome je smiješno pričati i svako ko iole poznaje situaciju oko kluba dobro zna kakva je situacija. Možda ne bih trebao pisati jer je to interna stvar ali evo u klubu je bila plata unaprijed tako da o tim nekim pričama nema govora. Što se tiče igrača a posebice Pelaka i pogotovo Ješea kojeg ste pominjali je totalna nebuloza jer su momci svojim statusom i uslovima koje imaju u klubu više nego zadovoljni i sigurni su da im trenutno u BiH niko ne može ponuditi ništa bolje. Ješe je baš neki dan istakao korektnost predsjednika koji ga je izvukao "iz mrtvih" kada su gotovo svi bili zaboravili na njega.

Zato je vjerujte sve oko tih priča o prelasku igrača iz Olimpika u Želju smiješne i nemaju veze sa istinom, kao ni navodno kašnjenje plata i neispunjavanje obaveza iz ugovora. Klub je svakoga dana sve jači i stabilniji, jak igrački kadar koji još nije rekao sve u PL BiH, omladinski pogon koji izrasta u ozbiljnu školu fudbala sa preko 400 djece pod svojim okriljem, ovdje treba napomenuti da su kadeti Olimpika jedni od glavnih kandidata za osvajanje titule prvaka BiH, postoji plan razvoja kluba u narednih pet godina koji se dosada ispunjava prema planu, tako da bez obzira šta neko mislio Olimpik je već sada stabilan klub koji u narednim godinama može samo naprijed.

I još jednu stvar da znate kada pominjete Olimpik je da je to klub koji nema apsolutno nikakvu i ničiju podršku, nema teren, nema opštinu grad ili klub iza sebe, nema sudijsku organizaciju iza svojih ledja (o tome svjedoči brutalno otimanje bodova osvojenih na terenu sudijskim odlukama koje su u najmanju ruku diskutabilne) itd .... Da postoji samo jedan segment od ovih gore pobrojanih u korist Olimpika siguran sam da bi Olimpik bio uz rame Širokom i Borcu na vrhu tabele.

olimik ce imati rok trajanja jos 3 godine max, dok se gracic ne ohladi, pa za koga olimpik uopste igra, klub bez navijaca nema smisla, to su pokazali brotnjo, posusije, orasje itd. oni su tu zbog pranja novca
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

rade_bl
Kontakt:

Post Postao/la rade_bl » 14 nov 2009, 00:49

Emir_tm87 je napisao/la:
NK_CELIK je napisao/la:Ma naravno..Moramo biti jaki i slozni i otvoriti oci....Nema smisla da se mi kacimo bezveze, neko odmah trlja ruke sa tim....Ja podrzavam zdravu konkurenciju, volim svoje ali bih zelio da imamo jaku ligu, jake timove i naravno dobro ogranizovane navijace iz svih klubova...Da na svakoj utakmici bude minimalno 20.000 ljudi, da nasa liga moze svake sezone izbaciti 4-5 igraca u velike timove, da sa tim dobijemo isto toliko reprezentativaca svake sezone......
Eh i ja puno zelim, a administracija Saveza se seli na MSN....hahahahahaha
hahaha...cuj minimalno 20 000... pa imamo samo olimpijski stadion koji prima vise od 20 000 ;)
a dobro,napisao je to u zanosu ;) hhahah 20 000 prejako....
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"

maXimal BVB
Kontakt:

Post Postao/la maXimal BVB » 14 nov 2009, 06:44

Joj kakvi ste vi, frajer napise neke svoje želje vi odma dočekate da nekog isfuravate. Sjetite se teme Rekonstrukcije stadionu u BiH, pa tamo su stadioni ko u Njemačkoj, upravo nijedan skoro nebi primao ispod 20 000, pa čak i od Rudara iz Prijedora i Kaknja prima oko 20 000, po rekonstrukciji...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 nov 2009, 16:16

Green XXL je napisao/la:Koliko se samo Željo furo na početku sezone ja sam konto biće prvaci već nakon pet odigranih kola. Željo osmi, Olimpique deveti.

kako vam se klub zove: Olimpique, Olimpijakos ili Olimpik :D :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 nov 2009, 16:26

Green XXL je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:
Green XXL je napisao/la:Koliko se samo Željo furo na početku sezone ja sam konto biće prvaci već nakon pet odigranih kola. Željo osmi, Olimpique deveti.

kako vam se klub zove: Olimpique, Olimpijakos ili Olimpik :D :mrgreen: :mrgreen:
Znam da se nezovemo TORPEDO :mrgreen:

ja ne znam nikog ko se zove torpedo??? znal neko drugi??? ne provaljuj se

vidim da ti svoj klub zoveš raznim imenima
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Samo_Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo_Zeljo » 15 nov 2009, 18:58

kako vam se klub zove: Olimpique, Olimpijakos ili Olimpik :D :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Znam da se nezovemo TORPEDO :mrgreen:[/quote]

ja ne znam nikog ko se zove torpedo??? znal neko drugi??? ne provaljuj se

vidim da ti svoj klub zoveš raznim imenima[/quote]
znam ja klub torpedo staniste im je zuban-polje 8-)
Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka

jalijas
Kontakt:

Post Postao/la jalijas » 17 nov 2009, 14:40

XIV kolo fudbalske Premijer lige BiH Olimpik - Borac u nedjelju u 13 časova na stadionu Grbavica uz direktan televizijski prenos na TVSA. Cijene karti za meč i više nego prihvatljive: sjever 3 KM, zapad 5 KM !!!
Naprijed Olimpiče!!!
Zadnja izmjena: jalijas, dana/u 18 nov 2009, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 nov 2009, 15:01

ja ne znam nikog ko se zove torpedo??? znal neko drugi???
Znam ja :mrgreen:

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 17 nov 2009, 19:36

ja ne znam nikog ko se zove torpedo??? znal neko drugi???[/quote][/quote]
Znam ja :mrgreen:[/quote]

znam i ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
26.05.2010-TITULA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 nov 2009, 20:52

jalijas je napisao/la:XIV kolo fudbalske Premijer lige BiH Olimpik - Borac u nedjelju u 13 časova na stadionu Grbavica uz direktan televizijski prenos na TVSA. Cijene karti za meč i više nego prihvatljive: sjever 3 KM, zapad 10 KM !!!
Naprijed Olimpiče!!!
Opa, vidi to prenos ovo ono :lol:

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 22 nov 2009, 14:54

? " у ' " :D
"" ПУТ ""

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 22 nov 2009, 14:58

Ovi su dobri ove jeseni mogli su na strani i koji bod uzeti, ali vidicemo ih na proljece kad na strani nebudu mogli preci pola a ne do bodova a kuci nemogu nikoga svakako ni dobiti.
Oni bi nesto u evropu :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 nov 2009, 14:58

samo da pozelim olimpiku sve najgore u nastavku sezone...i aBd da ispadnu u drugu ligu...izgubili su od listice,selje i sada od ovih koji su vec dva puta ispadali u drugu ligu....a sarajevu su uzeli dva boda.....mrs u p.m. gracicu i tvoji vukovi...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 22 nov 2009, 15:03

bola smiri se bijedniče...jesi našao uspoređivat Široki i Borac sa Olimpikom, svaka njima čast al su daleko nekvalitetniji od spomenutog dvojca za koje mogu reć da igraju možda uz sarajevo najljepši nogomet otkad pratim PL.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 nov 2009, 15:09

sb citizen je napisao/la:bola smiri se bijedniče...jesi našao uspoređivat Široki i Borac sa Olimpikom, svaka njima čast al su daleko nekvalitetniji od spomenutog dvojca za koje mogu reć da igraju možda uz sarajevo najljepši nogomet otkad pratim PL.

ko je ba tebi sta reko i koga poredim sa olimpikom...jel to navijas za olimpik pa ti zao
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 22 nov 2009, 15:10

sarajlija89 je napisao/la:samo da pozelim olimpiku sve najgore u nastavku sezone...i aBd da ispadnu u drugu ligu...izgubili su od listice,selje i sada od ovih koji su vec dva puta ispadali u drugu ligu....a sarajevu su uzeli dva boda.....mrs u p.m. gracicu i tvoji vukovi...
NK OLIMPIK IMA JEDNU OD BOLJIH EKIPA U PL, TO ŠTO SU VAS POBJEDILI I NIJE NEKO ČUDO. MISLILI STE DA ĆETE UZETI BODOVE KOD KUĆE S OBZIROM DA OD 30 UTAKMICA 8 IGRATE U TEH..........., PARDON SARAJEVU. LJUDI SU MLAD KLUB KOJI JE BRZO NAPREDOVAO- FINANSIJSKI. KAPA DOLE. JA SE NADAM DA ĆE I MOJ BSK ISTO TAKO!
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 22 nov 2009, 15:14

zli mrkvić je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:samo da pozelim olimpiku sve najgore u nastavku sezone...i aBd da ispadnu u drugu ligu...izgubili su od listice,selje i sada od ovih koji su vec dva puta ispadali u drugu ligu....a sarajevu su uzeli dva boda.....mrs u p.m. gracicu i tvoji vukovi...
NK OLIMPIK IMA JEDNU OD BOLJIH EKIPA U PL, TO ŠTO SU VAS POBJEDILI I NIJE NEKO ČUDO. MISLILI STE DA ĆETE UZETI BODOVE KOD KUĆE S OBZIROM DA OD 30 UTAKMICA 8 IGRATE U TEH..........., PARDON SARAJEVU. LJUDI SU MLAD KLUB KOJI JE BRZO NAPREDOVAO- FINANSIJSKI. KAPA DOLE. JA SE NADAM DA ĆE I MOJ BSK ISTO TAKO!
Ma dao dodik pare gracicu da daju borcu bodove,uvjek mi je olimpik bio odvratan,a od sad mi je najodvratniji tim u ligi,daBogda ispali u prvu ligu fed.,gdje im je i mjesto :!:

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 22 nov 2009, 15:14

Sta to bi i vi u evropu malo ko i vukovi...u ebote sjajna buducnost BH fudbala iliti nogometa da se mozemo razumijeti

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.