te ce se najvjerovatnije vratiti porodici u njemackoj

maltasa je napisao/la:S obzirom da jako dobro poznajem situaciju u klubu a vidim da se pominje nekakav raspad Olimpika kao kluba, propadanje kluba, prelasci igrača itd... dužnost mi je da reagujem kako bi se na vrijeme prekinule priče oko toga i da ljudi koji se pominju u ovom kontekstu ne bi dovodili u ružnu situaciju.
Što se tiče raspada mislim da je svima jako dobro jasno da Olimpik kao klub je poželjan mnogim igračima iz Premijer lige zbog korektnosti i konkretnosti uposlenika zajedno sa predsjednikom na čelu, pa su tako dugogodišnje želje i Želje i Sarajeva došli u klub sa Otoke (Spalević, Rajević i ostali). Poznato je da su godinama pokušavali i jedni i drugi da ih dovedu ali su na kraju završili na Otoci. Mnogi vidim pominju propadanje kluba i kašnjenje plata ali o tome je smiješno pričati i svako ko iole poznaje situaciju oko kluba dobro zna kakva je situacija. Možda ne bih trebao pisati jer je to interna stvar ali evo u klubu je bila plata unaprijed tako da o tim nekim pričama nema govora. Što se tiče igrača a posebice Pelaka i pogotovo Ješea kojeg ste pominjali je totalna nebuloza jer su momci svojim statusom i uslovima koje imaju u klubu više nego zadovoljni i sigurni su da im trenutno u BiH niko ne može ponuditi ništa bolje. Ješe je baš neki dan istakao korektnost predsjednika koji ga je izvukao "iz mrtvih" kada su gotovo svi bili zaboravili na njega.
Zato je vjerujte sve oko tih priča o prelasku igrača iz Olimpika u Želju smiješne i nemaju veze sa istinom, kao ni navodno kašnjenje plata i neispunjavanje obaveza iz ugovora. Klub je svakoga dana sve jači i stabilniji, jak igrački kadar koji još nije rekao sve u PL BiH, omladinski pogon koji izrasta u ozbiljnu školu fudbala sa preko 400 djece pod svojim okriljem, ovdje treba napomenuti da su kadeti Olimpika jedni od glavnih kandidata za osvajanje titule prvaka BiH, postoji plan razvoja kluba u narednih pet godina koji se dosada ispunjava prema planu, tako da bez obzira šta neko mislio Olimpik je već sada stabilan klub koji u narednim godinama može samo naprijed.
I još jednu stvar da znate kada pominjete Olimpik je da je to klub koji nema apsolutno nikakvu i ničiju podršku, nema teren, nema opštinu grad ili klub iza sebe, nema sudijsku organizaciju iza svojih ledja (o tome svjedoči brutalno otimanje bodova osvojenih na terenu sudijskim odlukama koje su u najmanju ruku diskutabilne) itd .... Da postoji samo jedan segment od ovih gore pobrojanih u korist Olimpika siguran sam da bi Olimpik bio uz rame Širokom i Borcu na vrhu tabele.
a dobro,napisao je to u zanosuEmir_tm87 je napisao/la:hahaha...cuj minimalno 20 000... pa imamo samo olimpijski stadion koji prima vise od 20 000NK_CELIK je napisao/la:Ma naravno..Moramo biti jaki i slozni i otvoriti oci....Nema smisla da se mi kacimo bezveze, neko odmah trlja ruke sa tim....Ja podrzavam zdravu konkurenciju, volim svoje ali bih zelio da imamo jaku ligu, jake timove i naravno dobro ogranizovane navijace iz svih klubova...Da na svakoj utakmici bude minimalno 20.000 ljudi, da nasa liga moze svake sezone izbaciti 4-5 igraca u velike timove, da sa tim dobijemo isto toliko reprezentativaca svake sezone......
Eh i ja puno zelim, a administracija Saveza se seli na MSN....hahahahahaha
Green XXL je napisao/la:Koliko se samo Željo furo na početku sezone ja sam konto biće prvaci već nakon pet odigranih kola. Željo osmi, Olimpique deveti.
Green XXL je napisao/la:Znam da se nezovemo TORPEDOMirza_Hordas je napisao/la:Green XXL je napisao/la:Koliko se samo Željo furo na početku sezone ja sam konto biće prvaci već nakon pet odigranih kola. Željo osmi, Olimpique deveti.
kako vam se klub zove: Olimpique, Olimpijakos ili Olimpik![]()
![]()
Znam jaMirza_Hordas je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:Green XXL je napisao/la:Koliko se samo Željo furo na početku sezone ja sam konto biće prvaci već nakon pet odigranih kola. Željo osmi, Olimpique deveti.
ja ne znam nikog ko se zove torpedo??? znal neko drugi???
Opa, vidi to prenos ovo onojalijas je napisao/la:XIV kolo fudbalske Premijer lige BiH Olimpik - Borac u nedjelju u 13 časova na stadionu Grbavica uz direktan televizijski prenos na TVSA. Cijene karti za meč i više nego prihvatljive: sjever 3 KM, zapad 10 KM !!!
Naprijed Olimpiče!!!
sb citizen je napisao/la:bola smiri se bijedniče...jesi našao uspoređivat Široki i Borac sa Olimpikom, svaka njima čast al su daleko nekvalitetniji od spomenutog dvojca za koje mogu reć da igraju možda uz sarajevo najljepši nogomet otkad pratim PL.
NK OLIMPIK IMA JEDNU OD BOLJIH EKIPA U PL, TO ŠTO SU VAS POBJEDILI I NIJE NEKO ČUDO. MISLILI STE DA ĆETE UZETI BODOVE KOD KUĆE S OBZIROM DA OD 30 UTAKMICA 8 IGRATE U TEH..........., PARDON SARAJEVU. LJUDI SU MLAD KLUB KOJI JE BRZO NAPREDOVAO- FINANSIJSKI. KAPA DOLE. JA SE NADAM DA ĆE I MOJ BSK ISTO TAKO!sarajlija89 je napisao/la:samo da pozelim olimpiku sve najgore u nastavku sezone...i aBd da ispadnu u drugu ligu...izgubili su od listice,selje i sada od ovih koji su vec dva puta ispadali u drugu ligu....a sarajevu su uzeli dva boda.....mrs u p.m. gracicu i tvoji vukovi...
Ma dao dodik pare gracicu da daju borcu bodove,uvjek mi je olimpik bio odvratan,a od sad mi je najodvratniji tim u ligi,daBogda ispali u prvu ligu fed.,gdje im je i mjestozli mrkvić je napisao/la:NK OLIMPIK IMA JEDNU OD BOLJIH EKIPA U PL, TO ŠTO SU VAS POBJEDILI I NIJE NEKO ČUDO. MISLILI STE DA ĆETE UZETI BODOVE KOD KUĆE S OBZIROM DA OD 30 UTAKMICA 8 IGRATE U TEH..........., PARDON SARAJEVU. LJUDI SU MLAD KLUB KOJI JE BRZO NAPREDOVAO- FINANSIJSKI. KAPA DOLE. JA SE NADAM DA ĆE I MOJ BSK ISTO TAKO!sarajlija89 je napisao/la:samo da pozelim olimpiku sve najgore u nastavku sezone...i aBd da ispadnu u drugu ligu...izgubili su od listice,selje i sada od ovih koji su vec dva puta ispadali u drugu ligu....a sarajevu su uzeli dva boda.....mrs u p.m. gracicu i tvoji vukovi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.