Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

deni_m1312
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la deni_m1312 » 29 dec 2008, 17:36

treba buraz otići tamo i zauzeti i istok i zapad kolko god da nas bude nagurati na sve strane,slično kao u Sloveniji

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 dec 2008, 17:38

deni_m1312 je napisao/la:treba buraz otići tamo i zauzeti i istok i zapad kolko god da nas bude nagurati na sve strane,slično kao u Sloveniji
Nece Belgijanci "dozvoliti" da bude nova invazija nasih navijaca. Ali posto stadion u Genku prima 25 000 gledalaca onda tesko cemo uspjeti da oborimo rekord od 15 000 bosanskih navijaca.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 29 dec 2008, 17:51

Tarik14 je napisao/la:
deni_m1312 je napisao/la:treba buraz otići tamo i zauzeti i istok i zapad kolko god da nas bude nagurati na sve strane,slično kao u Sloveniji
Nece Belgijanci "dozvoliti" da bude nova invazija nasih navijaca. Ali posto stadion u Genku prima 25 000 gledalaca onda tesko cemo uspjeti da oborimo rekord od 15 000 bosanskih navijaca.
Toga se i ja bojim jer je subota pa ce i njih biti.Ali ima nasih i u Belgiji pa ce se tamo moci nesto odraditi.

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 29 dec 2008, 17:57

Ammim je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Toga se i ja bojim jer je subota pa ce i njih biti.Ali ima nasih i u Belgiji pa ce se tamo moci nesto odraditi.
Ima nas,samo da rezultat bude dobar :D

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 29 dec 2008, 17:59

Ammim je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Ma ima nas ovamo dosta ali problem je kad kupujes karte potreban ti je pasos inace nemozes da uzmes kartu tako da je jedina mogucnost ko ima vec Belgijski pasos moze uzeti kartu koja nije na tribinama koje su za navijace bosne . Da je utakmica igrana u Briselu sigurno bi +-15.000 bosanskih navijaca u Genku sam siguran da max5.000 bosanskih navijaca moze bit ali i to sumljam jer je u Belgiju dobra atmosfera navijaca posle uspesnih Olympiskih igara i posle dobrih utakmica Standard Lijeza u Kup Uefa i tako ce bit velika potraznja za ulaznicama .

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 29 dec 2008, 18:02

Tarik14 je napisao/la:
Ma ko konta stvarno otici i otici ce tamo.
tako vazi i za dobijene karte.
A ne pola ih na svim portalima svrsaje o kartama a pitanje je da li ce i na internetu gledati :roll: .

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 29 dec 2008, 18:06

Kako ko,na vecini utkmica sam bio i idem u Genk.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 29 dec 2008, 18:12

U pravu si SUKI@, vecina "nas" nece biti na utakmici, a svi "mi pricamo gdje se mogu uzeti karte, ko ima rodjaka u belgiji, hocemo li biti sa belgijancima na tribinama, kolko ce nama dati ulaznica i tako to, ispade da ce svi sa foruma ici na utakmicu a mozda "nas" vecina nece gledati ni na malim ekranima.

Ja cu ici ako mi zena dozvoli da idem :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 dec 2008, 18:13

sukisp je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Ma ko konta stvarno otici i otici ce tamo.
tako vazi i za dobijene karte.
A ne pola ih na svim portalima svrsaje o kartama a pitanje je da li ce i na internetu gledati :roll: .
Ja sam mislio da idem u Genku za utakmicu ali zbog finansiske krize propala je kompanije s kojom sam trebao da putujem od Kanada do Belgija (jel zivim u Kanadi). :cry:

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 29 dec 2008, 20:10

Nek me čeka naprimjer 10 ulaznica ja ću dovesti 10 ljudi :ugeek: a ako ne nema nas, :geek: u kartama je problem :(
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 29 dec 2008, 20:38

Malo optimizma nije na odmet.Meni je upravo javljeno da cemo imati na raspolaganju 5000 ulaznica(imamo pravo da ne vjerujemo u to).Kako rece onaj momak iz Belgije bice tesko ali ne i nemoguce.Ja sam optimista da cu biti na tekmi jer sam vec dao novac.Posto ne radim sa kokosarima nikad nista vec sa ozbiljnim ljudima ako Bog da zdravlja 28.03.u Belgiju.Ko u to ne vjeruje ima pravo samo bez omalovazavanja molim.

MUFC

Post Postao/la MUFC » 29 dec 2008, 23:55

sukisp je napisao/la:
DinceManijak je napisao/la:
MUFC je napisao/la: Ma nace oni i mjesta ne samo za Iracku nego i za Tadjikistansku :mrgreen:
Ma najbolje kockaste da se Ciro osijeca kao kod svoje kuce :roll: :lol: :mrgreen:
ma nace se mjesta i za tu i za tadjikistansku :lol:
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 dec 2008, 03:05

Ja sam to vec rekao, Belgija sigurno nece doci do 3 boda u Zenici.

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 30 dec 2008, 09:20

Ammim je napisao/la:Malo optimizma nije na odmet.Meni je upravo javljeno da cemo imati na raspolaganju 5000 ulaznica(imamo pravo da ne vjerujemo u to).Kako rece onaj momak iz Belgije bice tesko ali ne i nemoguce.Ja sam optimista da cu biti na tekmi jer sam vec dao novac.Posto ne radim sa kokosarima nikad nista vec sa ozbiljnim ljudima ako Bog da zdravlja 28.03.u Belgiju.Ko u to ne vjeruje ima pravo samo bez omalovazavanja molim.
Ti mene sad isprepada...a ja od usta otkidam da idem na tu utakmicu.
Ništa moram povući svoje veze u savezu hahahaha
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 30 dec 2008, 11:22

čujem da s vizama problem kažu najgori su treba sto formulara u ambasadi piskarat ...valjda zbog Brisela i procedure Eu :twisted: misle oni odustat će raja!
Eh idemo mi preko Slovenske agencije jeftina i kvalitetna!
Fi hajati.
GO Bosno.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 30 dec 2008, 15:14

am333 je napisao/la:
Ammim je napisao/la:Malo optimizma nije na odmet.Meni je upravo javljeno da cemo imati na raspolaganju 5000 ulaznica(imamo pravo da ne vjerujemo u to).Kako rece onaj momak iz Belgije bice tesko ali ne i nemoguce.Ja sam optimista da cu biti na tekmi jer sam vec dao novac.Posto ne radim sa kokosarima nikad nista vec sa ozbiljnim ljudima ako Bog da zdravlja 28.03.u Belgiju.Ko u to ne vjeruje ima pravo samo bez omalovazavanja molim.
Ti mene sad isprepada...a ja od usta otkidam da idem na tu utakmicu.
Ništa moram povući svoje veze u savezu hahahaha
Ako nam oni(savez)ne obezbjede onda smo tropa he-he.Ma po njima nebi mi ni jedne ulaznice dobili.

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 30 dec 2008, 15:16

loptica je napisao/la:čujem da s vizama problem kažu najgori su treba sto formulara u ambasadi piskarat ...valjda zbog Brisela i procedure Eu :twisted: misle oni odustat će raja!
Eh idemo mi preko Slovenske agencije jeftina i kvalitetna!
A koja je ako nije tajna....a do savezovih karata teško da ćemo doći....dok to razdijele tetkama ,strinama itd....nema nas ni pod razno.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 30 dec 2008, 16:17

evo izgleda opet najvaznije tekme se igraju u SA, meni bi bilo logicnije da se igra u Zenici zbog uspjeha repke do sada , ali i zbog "famoznih" 1-1 protiv danske na kosevu, nama kako je papa maho na kosevu poslije rata nismo ni jednu vazniju utakmicu odigrali kako treba (osim turaka), ubaksuzio nam stadion(prekrstio tribine i golove) :D :D :D VRATITE TEKME U ZENICU!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 dec 2008, 16:20

robijas_tesanj je napisao/la:evo izgleda opet najvaznije tekme se igraju u SA, meni bi bilo logicnije da se igra u Zenici zbog uspjeha repke do sada , ali i zbog "famoznih" 1-1 protiv danske na kosevu, nama kako je papa maho na kosevu poslije rata nismo ni jednu vazniju utakmicu odigrali kako treba (osim turaka), ubaksuzio nam stadion(prekrstio tribine i golove) :D :D :D VRATITE TEKME U ZENICU!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Treba se sve utakmice igrati u Zenici, slazem se!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.