Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Isto kao da ne igra.mdss je napisao/la:jel igra tevez?
Tjesi se ako ti je tako lakse da zaspes nocu-Paja je napisao/la:sudije ponovo u sluzbi perifereca, cist faul Wooneya nad Lescotom nakon kojeg pada gol, moglo se i ocekivati.
- King Kenny
- Kontakt:
Pozitivna stvar u vezi ovog gola za nas je da cemo vjerovatno vidjeti Dzeku u drugom dijelu,mada kakav je Mancini takticar nista me nebi iznenadilo
.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
meni nema zvuka na tom linku :S trenutno.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Ma nema sta ulaziti svakako ce se samo frustrirati i statirati na terenu jer ona krmad nikad lopte poslati nece. Volio bih da grijesim, ali tesko. Kompletan tim na Goli Otok treba.King Kenny je napisao/la:Pozitivna stvar u vezi ovog gola za nas je da cemo vjerovatno vidjeti Dzeku u drugom dijelu,mada kakav je Mancini takticar nista me nebi iznenadilo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- -Paja
- Kontakt:
ocekivao sam da se javi objektivni periferac, ovaj smijesni tim bez sudija ne bi mogao evropa ligu da izboridrH je napisao/la:Tjesi se ako ti je tako lakse da zaspes nocu-Paja je napisao/la:sudije ponovo u sluzbi perifereca, cist faul Wooneya nad Lescotom nakon kojeg pada gol, moglo se i ocekivati.
Dio Arsenala
sto je Silva fulio onu priliku? Zato sto nema osjecaj za gol, kao i svi igraci osim Teveza. Sve je kriv tevez na kojem se taktika bazira i koji u citavoj sezoni nije dao 10 lopti svojim suigracima. Moze on dati 100 golova, al ovaj tim je presmjeshan kao kolektiv, samo zbog njega. A realno imaju dobre igrace sa kojima bi jedan dobar trener vec napravio neki znacajniji rezultat, naravno bez ove argentinske sebicne poluigracinemdss je napisao/la:jel igra tevez?
nema potpisa
potpisAdmir_Sa je napisao/la:sto je Silva fulio onu priliku? Zato sto nema osjecaj za gol, kao i svi igraci osim Teveza. Sve je kriv tevez na kojem se taktika bazira i koji u citavoj sezoni nije dao 10 lopti svojim suigracima. Moze on dati 100 golova, al ovaj tim je presmjeshan kao kolektiv, samo zbog njega. A realno imaju dobre igrace sa kojima bi jedan dobar trener vec napravio neki znacajniji rezultat, naravno bez ove argentinske sebicne poluigracinemdss je napisao/la:jel igra tevez?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
@paja jel ti poznat ovaj covjek ?-Paja je napisao/la:ocekivao sam da se javi objektivni periferac, ovaj smijesni tim bez sudija ne bi mogao evropa ligu da izboridrH je napisao/la:Tjesi se ako ti je tako lakse da zaspes nocu-Paja je napisao/la:sudije ponovo u sluzbi perifereca, cist faul Wooneya nad Lescotom nakon kojeg pada gol, moglo se i ocekivati.
Za sve ostalo tu je

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Tevez je igračina, jeste li vi normalni? Mancini je mala maca za ovakve igrače, tako da ništa od njih dok on ne ode.
ono je silva morao pogodit
al' u neku ruku i bolje sto nije jer sad dzekson ulazi 

ser del barça es el millor que hi ha !
jeste za ove poluamaterske klubove gdje mu poluamaterski treneri daju punu slobodu, pa se on uzivi kao da je pele. U ozbiljnim timovima ovaj igrac nikada ne bi dugo mogao igrati, a dokaz za to je i sto ga je ferguson otpisao kao sto komercijalisti otpisuju robu isteklog roka, tipa salame/hrenovke, pa je bace u smece ili daju cukama/macamaHagi je napisao/la:Tevez je igračina, jeste li vi normalni? Mancini je mala maca za ovakve igrače, tako da ništa od njih dok on ne ode.
Zadnja izmjena: Admir_Sa, dana/u 12 feb 2011, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
nema potpisa
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Vjerovatno ti zvucnik crk'o.
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
ma radi na svakom linku. smao ovdje nece. :S a super slika hd..A_d_0 je napisao/la:Vjerovatno ti zvucnik crk'o.
- adas_barca
- Kontakt:
cc ne mogu da vjerujem da mu onaj milner igra jbt...evo sjetio se wriht-philipsa napokon , samo da jos dzeku ubaci kreten

Smjesno je kako ste se svi okrenuli protiv Teveza, ispade da je Dzeko za njega velemasjstor , a ako imalo realno pogledate ako vas idol uspije pola kao Tevez u Engleskoj dizem mu kapu ... kako nemate nimalo objektivnosti to je nevjerovatno 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.