Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Ali nije ove olimpijade, covjek se takmicio za ZOI 1956 u Cortini d'Ampezzolikma23 je napisao/la:Ovo je najduze ime OI: Max Emanuel Maria Alexander Vicot Bruno de la Santisima Trinidad y Todos los Santos von Hohenlohe Langenburg![]()
u 21:55 je finale 200mM4kaveli je napisao/la:Moze li mi neko reci kada trci Bolt, Blake i ostala masinerija ?
Amerikanke u ekipnim sportovima uzele zlato u nogometu, Morgan i Lloyd dominirale, zatim u vaterpolu demolirale su u finalu Španjolke, u košarci su obezbijedile finale, kao i u odbojci, u odbojci na plaži Misty May Treanor i Kerry Walsh-Jennings sinoć uzele 3 zlato zaredom na OI, a njihove sunarodnjakinje srebroNedozvoljenaPozicija je napisao/la:SAD ubiše brašno u zadnjih par minuta, žene u fudbalu i vaterpolu uzeše zlato, a sad će i Eaton u desetoboju vjerovatno napraviti isto.
Turčin ipak dobi, jest da je na kraju hvat'o maglu al dobro je rasporedio bježaniju da sačuva prednost.L_blancos je napisao/la:http://www.sportlemon.tv/v-4/2/146/v-434609.html
Kao sto sam rekao u jednom od svojih postova,repriza finala..Servet vs Bagheri
necete se pokajat ako pogledate..
A čuj, nisam ja nešto pretjereano upućenu tekvando, znam pravila (barem mislim) i malo se podsjetim pred OI ko kako stoji čisto da mogu pratit. Lutala sam apostrofir'o kao nadu za medalju jer sam vidio da je ove godine postao evropski prvak, a vjerujem da si ti bolje upućen kakva mu je konkurencija.L_blancos je napisao/la:Sutra ti i Lutalo nastupa,mada mu ja ne bih dao prevelike sanse za finala..Dosta je jaka kategorija:Micud,Lopez,Azizov,Crimanish,Karami...Da je Aaron Cook tu bila bi vec druga prica..
Sto se tice turcina,ovo sto on radi je perverzija..Zadnje 4 godine je sve osvojio covjek,fizicki savrsen..
Pa eto,Lopez-najbolji svih vremena,Karami-jedan od naj. svih vremena,Micud uvijek u vrhu,Azizov-visestruki europski prvak..Ako se neke stvari posloze mogao bi i on daleko dogurat..NedozvoljenaPozicija je napisao/la:A čuj, nisam ja nešto pretjereano upućenu tekvando, znam pravila (barem mislim) i malo se podsjetim pred OI ko kako stoji čisto da mogu pratit. Lutala sam apostrofir'o kao nadu za medalju jer sam vidio da je ove godine postao evropski prvak, a vjerujem da si ti bolje upućen kakva mu je konkurencija.L_blancos je napisao/la:Sutra ti i Lutalo nastupa,mada mu ja ne bih dao prevelike sanse za finala..Dosta je jaka kategorija:Micud,Lopez,Azizov,Crimanish,Karami...Da je Aaron Cook tu bila bi vec druga prica..
Sto se tice turcina,ovo sto on radi je perverzija..Zadnje 4 godine je sve osvojio covjek,fizicki savrsen..
Ima sutra i Sarah Stevenson, osvojila je bruku medalja u zadnjih 10-ak godina pa kontam da bi mogla ponovit nešto slično pred domaćom rajom.
Inače me zanima da Britanci imaju više medalja od Rusije, trenutno su u minusu od 4. Treće mjesto po zlatima ne bi trebalo doći u pitanje.
Naravno. Samo ne vjerujem da će trčati kvalifikacije, nego samo finale. Mislim da u kval. trče nešto slabije postave (nešto slično kao u žena).M4kaveli je napisao/la:Hoce li Bolt trcati u stafeti ?
Ma jesu vala seljacine. Sad ne znam sta da gledam.LBJ MVP je napisao/la:Ovo stavili u isto vrijeme košarkaška i rukometna polufinala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.