Football Manager 2012

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Radioglava
Kontakt:

Re: Football Manager 2012

Post Postao/la Radioglava » 21 nov 2011, 12:22

harebianconero je napisao/la:Joj koji S H I T !

Igram sa Perugiom i dodje mi poruka kao Safet Susic zaposlio nekog trenera za u19 i kliknem ja na Susica da vidim sta pise o njemu, kad me izbaci iz igre, error i nisam spasio :evil:

Pocecu sa nekim Engleskim nizeligasem, sta mislite sa Dover-om ??
To je poznata greška sa crackom. To će ti se dešavati svaki put kada klikneš na nekog od trenera. Imaš noviji crack za 12.0.4 verziju, koji je ''popravljen''. S tim će te samo izbacivati ako porediš 2 igrača.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 21 nov 2011, 12:47

Koja mi je bolja 0.3 ili 0.4
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 nov 2011, 14:03

04.

Koraca Luton ka trecoj ligi 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 21 nov 2011, 14:16

Imali neki poznati fudbaler, koji je ''propao'' pa igra u nekom nizeligasu u Engleska, Italija, Njemacka ili neka druga... ..

2343

Post Postao/la 2343 » 21 nov 2011, 14:28

vidi Davidsa (Edgar) , ako jos igra...
Onda u Ajaxu imas onos stopera 36-37 godina
probaj Maura Camoranesi-a (sad je negdje u južnoj americi)
Traži mlađe igrače (iz jačih klubova) koje ćeš dovesti na posudbu....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 nov 2011, 14:33

harebianconero je napisao/la:Imali neki poznati fudbaler, koji je ''propao'' pa igra u nekom nizeligasu u Engleska, Italija, Njemacka ili neka druga... ..
S kim igras ? Potrazi na fm-base.co.uk dosta ima tamo o nizerazrednim klubovima ;)

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 21 nov 2011, 14:51

Ok hvala,

ima li neki patch ili nesto, da svaki u igrici igrac ima lice, jer odem na igraca samo siva glava, i tako svaki igrac ?

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 21 nov 2011, 18:39

harebianconero je napisao/la:Ok hvala,

ima li neki patch ili nesto, da svaki u igrici igrac ima lice, jer odem na igraca samo siva glava, i tako svaki igrac ?
odi na stranicu 37(mozda 36 il 38, nisam bas siguran) i tamo imas postavljeno jako puno linkova za te dodatke, imas dodatak i za lica igraca, za prave grbove, prave dresove, bh ligu i jos puno toga ;)

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 21 nov 2011, 19:41

gospodin Seljakovic je napisao/la:

odi na stranicu 37(mozda 36 il 38, nisam bas siguran) i tamo imas postavljeno jako puno linkova za te dodatke, imas dodatak i za lica igraca, za prave grbove, prave dresove, bh ligu i jos puno toga ;)
Hvala, al ipak mi je ovo bezze, face pack ''tezi'' od citave igrice :roll:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 21 nov 2011, 20:34

harebianconero je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:

Hvala, al ipak mi je ovo bezze, face pack ''tezi'' od citave igrice :roll:
zato imas slike za igrače iz tasmanije :D imas ti da odaberes recimo da skines samo slike igrača iz liga petice...pa ako te to zanima potrudim se da nadjem...
p.s. Druga titula sa zeljom zaredom :D tijesno ali ide to fino...sad samo forsiram ove 15-godisnjake :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 21 nov 2011, 20:38

Hvala nece trebati taj facepack, bar ne meni ;)

Skinuo sam patch za grbove sada kad ga postavim jel ce se odma prikazati na ovoj karijeri sto vec igram ili moram ispocetka ?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 nov 2011, 20:41

harebianconero je napisao/la:Hvala nece trebati taj facepack, bar ne meni ;)

Skinuo sam patch za grbove sada kad ga postavim jel ce se odma prikazati na ovoj karijeri sto vec igram ili moram ispocetka ?
skini kvacicu u performansama sa skin cache

btw.

šta kažete miševi ? 8-)

http://i40.tinypic.com/i5szn9.png" onclick="window.open(this.href);return false;

http://i39.tinypic.com/14t3ns9.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 21 nov 2011, 22:18

Pričalo se da je igra lagana...Sa Catanzarom osvojim odmah 4. ligu(predviđali mi sredinu), a onda iz prve i Serie C1.(predviđali mi ispadanje).Prvo sa 20-ak bodova prednosti pa onda sa 10.
Ne sumnjam u svoje menadžerske sposobnosti ali što je previše,previše je. :mrgreen:

I ne znam šta vam je fazon da vam neko drugi govori koji igrači valjaju,koje taktike koristiti itd...Valjda je fazon izboriti se za uspjeh. :? Ali eto ako hoćete, amaterski klub IFN Clairefontaine je pun mladih,talentovanih igrača. :mrgreen: Posebno za osrednje ekipe.

Dosad mi najviše na živce ide reputacija klubova.
Npr. Catanzaro kao član Serie B ne može dovesti klinca iz albanske lige, a da ne govorim o finskoj,bjeloruskoj,hrvatskoj i sličnim top ligama. :roll: Čak sam dobio odbijanac od par amatera po 17-18 godina. :lol:

Kad mi dosadi Italija planiram se baciti na neki skroz egzotičan izazov.Vidio sam ovdje neke linkove Maldivske lige i sl. :mrgreen:

Inače, mi u Catanzaru smo navikli na paklenu atmosferu. :mrgreen:
slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 nov 2011, 22:24

GoRaN je napisao/la:Pričalo se da je igra lagana...Sa Catanzarom osvojim odmah 4. ligu(predviđali mi sredinu), a onda iz prve i Serie C1.(predviđali mi ispadanje).Prvo sa 20-ak bodova prednosti pa onda sa 10.
Ne sumnjam u svoje menadžerske sposobnosti ali što je previše,previše je. :mrgreen:

I ne znam šta vam je fazon da vam neko drugi govori koji igrači valjaju,koje taktike koristiti itd...Valjda je fazon izboriti se za uspjeh. :? Ali eto ako hoćete, amaterski klub IFN Clairefontaine je pun mladih,talentovanih igrača. :mrgreen: Posebno za osrednje ekipe.

Dosad mi najviše na živce ide reputacija klubova.
Npr. Catanzaro kao član Serie B ne može dovesti klinca iz albanske lige, a da ne govorim o finskoj,bjeloruskoj,hrvatskoj i sličnim top ligama. :roll: Čak sam dobio odbijanac od par amatera po 17-18 godina. :lol:

Kad mi dosadi Italija planiram se baciti na neki skroz egzotičan izazov.Vidio sam ovdje neke linkove Maldivske lige i sl. :mrgreen:
I ja planiram da igram u ligi Sv. Marijanskog Otocja (valjda se ovako zove) i jos nekoj pacifickoj ligi :mrgreen:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 nov 2011, 22:26

harebianconero je napisao/la:Imali neki poznati fudbaler, koji je ''propao'' pa igra u nekom nizeligasu u Engleska, Italija, Njemacka ili neka druga... ..
i ja volim igrati sa nizeligasima, i vazda dovedem Oleguera sto je igrao za Barcelonu pa za Ajax ;)

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 21 nov 2011, 22:36

Valjda ima Odonkor u TUS Dornbergu iz 5. njemačke lige. :mrgreen:

pit-bull
Kontakt:

Post Postao/la pit-bull » 22 nov 2011, 02:02

pozz, imam problem kod pokretanja igre, kada dodjem do onog prozora gdje upisujes ime managera i to, kada kliknem na chose team to manage samo zamrzne znaci ni nazad ni naprijed, uradio sam sve kao sto pise na 37. str. probao radilo, ponovo usao i onda ovo, imali tko da zna ovo rijesiti.
you'll never walk alone

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 22 nov 2011, 09:00

pit-bull je napisao/la:pozz, imam problem kod pokretanja igre, kada dodjem do onog prozora gdje upisujes ime managera i to, kada kliknem na chose team to manage samo zamrzne znaci ni nazad ni naprijed, uradio sam sve kao sto pise na 37. str. probao radilo, ponovo usao i onda ovo, imali tko da zna ovo rijesiti.
Nisam procitao da se nekom nesto slično desilo. Najbolje bi ti bilo da ponovo skines igru i da tako pokusas. Ja sam tako rijesio problem sa grbovima.
Mi nikada odustati necemo...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 22 nov 2011, 17:08

vm22 je napisao/la:
i ja volim igrati sa nizeligasima, i vazda dovedem Oleguera sto je igrao za Barcelonu pa za Ajax ;)
Igram sa Perugiom, zadnja talijanska liga, i ucitana mi je samo italijanska liga (sve 4) i kada idem search mnoge igrace ne mogu da nadjem, nema ni Oleguera ni Sol Campbella, sta da radim

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 nov 2011, 17:21

Igrajte bez ikakvih dodataka i necete imati problema ;)

ja igram s jeranom prvu sezonu zavrsio na 5 mjestu(Liverpool) a jeran na drugom(Manchester Utd) imao puno problema u prvoj sezoni s igracima iscupao sam se i zavrsio kao 5 ovaj jeran drugi zavrsio i igrao finale LP i izgubio od Barcelone....
Sad sam ojacao tim i skoro ga skroz izmjenio,neke od prodaje mojih igraca...Reina-Manchester City 30,5 mill,Agger Manchester City 21mill.,Skrtel u Chelsea 12 mill.,Downing u Marsej 16 mill. Johnson u Marsej 13 mill...itd....

kad stignem postavim screenshot tima u drugoj sezoni....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.