To je poznata greška sa crackom. To će ti se dešavati svaki put kada klikneš na nekog od trenera. Imaš noviji crack za 12.0.4 verziju, koji je ''popravljen''. S tim će te samo izbacivati ako porediš 2 igrača.harebianconero je napisao/la:Joj koji S H I T !
Igram sa Perugiom i dodje mi poruka kao Safet Susic zaposlio nekog trenera za u19 i kliknem ja na Susica da vidim sta pise o njemu, kad me izbaci iz igre, error i nisam spasio![]()
Pocecu sa nekim Engleskim nizeligasem, sta mislite sa Dover-om ??
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Radioglava
- Kontakt:
Re: Football Manager 2012
- harebianconero
- Kontakt:
Koja mi je bolja 0.3 ili 0.4
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
04.
Koraca Luton ka trecoj ligi
Koraca Luton ka trecoj ligi

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- harebianconero
- Kontakt:
Imali neki poznati fudbaler, koji je ''propao'' pa igra u nekom nizeligasu u Engleska, Italija, Njemacka ili neka druga... ..
vidi Davidsa (Edgar) , ako jos igra...
Onda u Ajaxu imas onos stopera 36-37 godina
probaj Maura Camoranesi-a (sad je negdje u južnoj americi)
Traži mlađe igrače (iz jačih klubova) koje ćeš dovesti na posudbu....
Onda u Ajaxu imas onos stopera 36-37 godina
probaj Maura Camoranesi-a (sad je negdje u južnoj americi)
Traži mlađe igrače (iz jačih klubova) koje ćeš dovesti na posudbu....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
S kim igras ? Potrazi na fm-base.co.uk dosta ima tamo o nizerazrednim klubovimaharebianconero je napisao/la:Imali neki poznati fudbaler, koji je ''propao'' pa igra u nekom nizeligasu u Engleska, Italija, Njemacka ili neka druga... ..

- harebianconero
- Kontakt:
Ok hvala,
ima li neki patch ili nesto, da svaki u igrici igrac ima lice, jer odem na igraca samo siva glava, i tako svaki igrac ?
ima li neki patch ili nesto, da svaki u igrici igrac ima lice, jer odem na igraca samo siva glava, i tako svaki igrac ?
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
odi na stranicu 37(mozda 36 il 38, nisam bas siguran) i tamo imas postavljeno jako puno linkova za te dodatke, imas dodatak i za lica igraca, za prave grbove, prave dresove, bh ligu i jos puno togaharebianconero je napisao/la:Ok hvala,

- harebianconero
- Kontakt:
Hvala, al ipak mi je ovo bezze, face pack ''tezi'' od citave igricegospodin Seljakovic je napisao/la:odi na stranicu 37(mozda 36 il 38, nisam bas siguran) i tamo imas postavljeno jako puno linkova za te dodatke, imas dodatak i za lica igraca, za prave grbove, prave dresove, bh ligu i jos puno togaharebianconero je napisao/la:Ok hvala,

- pintol_TM87
- Kontakt:
zato imas slike za igrače iz tasmanijeharebianconero je napisao/la:Hvala, al ipak mi je ovo bezze, face pack ''tezi'' od citave igricegospodin Seljakovic je napisao/la:odi na stranicu 37(mozda 36 il 38, nisam bas siguran) i tamo imas postavljeno jako puno linkova za te dodatke, imas dodatak i za lica igraca, za prave grbove, prave dresove, bh ligu i jos puno togaharebianconero je napisao/la:Ok hvala,

p.s. Druga titula sa zeljom zaredom

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- harebianconero
- Kontakt:
Hvala nece trebati taj facepack, bar ne meni 
Skinuo sam patch za grbove sada kad ga postavim jel ce se odma prikazati na ovoj karijeri sto vec igram ili moram ispocetka ?

Skinuo sam patch za grbove sada kad ga postavim jel ce se odma prikazati na ovoj karijeri sto vec igram ili moram ispocetka ?
- KB-TM87
- Kontakt:
skini kvacicu u performansama sa skin cacheharebianconero je napisao/la:Hvala nece trebati taj facepack, bar ne meni
btw.
šta kažete miševi ?

http://i40.tinypic.com/i5szn9.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i39.tinypic.com/14t3ns9.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Pričalo se da je igra lagana...Sa Catanzarom osvojim odmah 4. ligu(predviđali mi sredinu), a onda iz prve i Serie C1.(predviđali mi ispadanje).Prvo sa 20-ak bodova prednosti pa onda sa 10.
Ne sumnjam u svoje menadžerske sposobnosti ali što je previše,previše je.
I ne znam šta vam je fazon da vam neko drugi govori koji igrači valjaju,koje taktike koristiti itd...Valjda je fazon izboriti se za uspjeh.
Ali eto ako hoćete, amaterski klub IFN Clairefontaine je pun mladih,talentovanih igrača.
Posebno za osrednje ekipe.
Dosad mi najviše na živce ide reputacija klubova.
Npr. Catanzaro kao član Serie B ne može dovesti klinca iz albanske lige, a da ne govorim o finskoj,bjeloruskoj,hrvatskoj i sličnim top ligama.
Čak sam dobio odbijanac od par amatera po 17-18 godina.
Kad mi dosadi Italija planiram se baciti na neki skroz egzotičan izazov.Vidio sam ovdje neke linkove Maldivske lige i sl.
Inače, mi u Catanzaru smo navikli na paklenu atmosferu.

Ne sumnjam u svoje menadžerske sposobnosti ali što je previše,previše je.

I ne znam šta vam je fazon da vam neko drugi govori koji igrači valjaju,koje taktike koristiti itd...Valjda je fazon izboriti se za uspjeh.

Npr. Catanzaro kao član Serie B ne može dovesti klinca iz albanske lige, a da ne govorim o finskoj,bjeloruskoj,hrvatskoj i sličnim top ligama.

Kad mi dosadi Italija planiram se baciti na neki skroz egzotičan izazov.Vidio sam ovdje neke linkove Maldivske lige i sl.

Inače, mi u Catanzaru smo navikli na paklenu atmosferu.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
I ja planiram da igram u ligi Sv. Marijanskog Otocja (valjda se ovako zove) i jos nekoj pacifickoj ligiGoRaN je napisao/la:Pričalo se da je igra lagana...Sa Catanzarom osvojim odmah 4. ligu(predviđali mi sredinu), a onda iz prve i Serie C1.(predviđali mi ispadanje).Prvo sa 20-ak bodova prednosti pa onda sa 10.
Ne sumnjam u svoje menadžerske sposobnosti ali što je previše,previše je.![]()
I ne znam šta vam je fazon da vam neko drugi govori koji igrači valjaju,koje taktike koristiti itd...Valjda je fazon izboriti se za uspjeh.Ali eto ako hoćete, amaterski klub IFN Clairefontaine je pun mladih,talentovanih igrača.
Posebno za osrednje ekipe.
Npr. Catanzaro kao član Serie B ne može dovesti klinca iz albanske lige, a da ne govorim o finskoj,bjeloruskoj,hrvatskoj i sličnim top ligama.Čak sam dobio odbijanac od par amatera po 17-18 godina.
![]()

i ja volim igrati sa nizeligasima, i vazda dovedem Oleguera sto je igrao za Barcelonu pa za Ajaxharebianconero je napisao/la:Imali neki poznati fudbaler, koji je ''propao'' pa igra u nekom nizeligasu u Engleska, Italija, Njemacka ili neka druga... ..

Valjda ima Odonkor u TUS Dornbergu iz 5. njemačke lige. 

pozz, imam problem kod pokretanja igre, kada dodjem do onog prozora gdje upisujes ime managera i to, kada kliknem na chose team to manage samo zamrzne znaci ni nazad ni naprijed, uradio sam sve kao sto pise na 37. str. probao radilo, ponovo usao i onda ovo, imali tko da zna ovo rijesiti.
you'll never walk alone
Nisam procitao da se nekom nesto slično desilo. Najbolje bi ti bilo da ponovo skines igru i da tako pokusas. Ja sam tako rijesio problem sa grbovima.pit-bull je napisao/la:pozz, imam problem kod pokretanja igre, kada dodjem do onog prozora gdje upisujes ime managera i to, kada kliknem na chose team to manage samo zamrzne znaci ni nazad ni naprijed, uradio sam sve kao sto pise na 37. str. probao radilo, ponovo usao i onda ovo, imali tko da zna ovo rijesiti.
Mi nikada odustati necemo...
- harebianconero
- Kontakt:
Igram sa Perugiom, zadnja talijanska liga, i ucitana mi je samo italijanska liga (sve 4) i kada idem search mnoge igrace ne mogu da nadjem, nema ni Oleguera ni Sol Campbella, sta da radimvm22 je napisao/la:i ja volim igrati sa nizeligasima, i vazda dovedem Oleguera sto je igrao za Barcelonu pa za Ajaxharebianconero je napisao/la:Imali neki poznati fudbaler, koji je ''propao'' pa igra u nekom nizeligasu u Engleska, Italija, Njemacka ili neka druga... ..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Igrajte bez ikakvih dodataka i necete imati problema
ja igram s jeranom prvu sezonu zavrsio na 5 mjestu(Liverpool) a jeran na drugom(Manchester Utd) imao puno problema u prvoj sezoni s igracima iscupao sam se i zavrsio kao 5 ovaj jeran drugi zavrsio i igrao finale LP i izgubio od Barcelone....
Sad sam ojacao tim i skoro ga skroz izmjenio,neke od prodaje mojih igraca...Reina-Manchester City 30,5 mill,Agger Manchester City 21mill.,Skrtel u Chelsea 12 mill.,Downing u Marsej 16 mill. Johnson u Marsej 13 mill...itd....
kad stignem postavim screenshot tima u drugoj sezoni....

ja igram s jeranom prvu sezonu zavrsio na 5 mjestu(Liverpool) a jeran na drugom(Manchester Utd) imao puno problema u prvoj sezoni s igracima iscupao sam se i zavrsio kao 5 ovaj jeran drugi zavrsio i igrao finale LP i izgubio od Barcelone....
Sad sam ojacao tim i skoro ga skroz izmjenio,neke od prodaje mojih igraca...Reina-Manchester City 30,5 mill,Agger Manchester City 21mill.,Skrtel u Chelsea 12 mill.,Downing u Marsej 16 mill. Johnson u Marsej 13 mill...itd....
kad stignem postavim screenshot tima u drugoj sezoni....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.