Zvjezdan Misimović

tanzla
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la tanzla » 17 nov 2009, 22:38

Knele je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ja sam uvjeren da će Miske nastupiti sutra, te da je ovo smješkanje i nemogućnost treniranja samo parada i dobra gluma da bi se "iznenadilo" Portugalce koliko toliko. :D :D

(jesam optimista a? )
I ja sam bio, ali kolega sa radija obavio je poziv za sigurne informacije, ako mu Miske laže, onda...

Vjerujte da duboko u meni vri nada da će Miske zaigrati i da je sve varka, drugi dio se pomirio sa činjenicom da igramo bez njega. Ma nema veze, ko god ga zamijeni poginut će i više, samo da se dokaže (Medunjanin).
Iskreno se nadam da je Miske i tvog kolegu preveo žednog preko vode,a sve u cilju da naciju i Portugalce uvjeri da neće igrati. Ne bi mene to iznenadilo, Ćirohito je rođeni glumac,nije mu bilo teško uputiti Misketa kako da se ponaša.
(šala mala)
Kao što Džeko reče:"Koga nema,bez njega se mora.."
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 nov 2009, 22:39

Odakle da Hare mjenja Misimovica,ne mjenja ga Hare nego ga mjenja Pjanic ,a Hare ide na zadnjeg veznog sa Bajramovicem vrlo logicno ;)

Pjanic je razigravac ,igra iza napadaca sto je slucaj sa Misimovicem,isti su tip igraca samo je Pjanic malo brzi,znaci logicno da Pjanic igra na poziciji Misimovica ...

Haris igra zadnjeg veznog u svom klubu samim tim se i sutra zaigrati na zadnjem veznom jer mi igramo sa 2 zadnja vezna...on i Bajramovic ce tu igrati...

P.S. da dodam da sam siguran da je ovo folirancija za Misketa al o tom po tom :mrgreen:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 nov 2009, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 17 nov 2009, 22:39

haha dzeko zaboravio reci "moramo bez 4 igraca" a ne bez 3.....vidi se iz aviona da je ovo za misketa taktika.....pa da miske nemoze igrat bila bi ratna uzbuna u svim gradovima i skupljali bi ljude da i saopste da miske nemoze igrat... :lol:

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 17 nov 2009, 22:44

Ma joj...Pa neću onda ni gledati utakmicu... :( ...Sa kojom postavom da igramo???
Pazite ovo ljudi moji!
Kenan Hasagić-on nije loš,jer je Keno do sada siguran,samo da ne dribla...
Ibričić-ne igra na svojoj poziciji,fali mu i brzine za tu poziciju...Da odmah kažem da uopšte u ekipi nemamo niti jednoga brzog igrača...
Jahić-u njega sam koliko-toliko siguran,a u Nadarevića još više...
Pandža-to bi mogao biti problem...O majko moja kad pomislim protiv kakvih igrača će nas Pandža čuvati(ne mislim o njemu loše,ali je prgav i ako bude penal biti će zahvaljujući ili njemu ili sudiji)...
Salihović-daje sve od sebe,ali ne može igrati i dole i gore...Slabo probija,jer mu fali brzine,a dosta puta ostavi u odbrani slobodnoga mjesta...
Bajramović-ne znam šta od njega očekivati,od Medunjanina isto tako...U Pjanića sam siguran,također i u Džeku,dok u Ibiševića nisam toliko!
Neka nam Allah Uzvišeni pomogne...

Nisam ovo trebao pisati na temi o Misketu,ali dok nisam ovo pročitao bio sam siguran da ćemo dati dobar otpor,ali sada gubim nadu...
Bože pomozi!!! :(

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 nov 2009, 23:23

Ajme nadam se da je ovo varka da Miske nece biti sutra spreman :?
Ali opet iako ga nebude nadam se da ce Haris moci da zamijeni ga......
Sretno bh.Zmajevima
Volim te Bosno
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 17 nov 2009, 23:27

Misimović će igrati...

Ovi mediji lažu ko psi.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 nov 2009, 23:34

AYAN je napisao/la:Misimović će igrati...

Ovi mediji lažu ko psi.
Jasta ce nego igrati. Dzaba nas prepadaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 nov 2009, 23:35

omerbavarac je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Misimović će igrati...

Ovi mediji lažu ko psi.
Jasta ce nego igrati. Dzaba nas prepadaju.
I sa Misketom i bez Misketa isto nam je,slavit cemo svejedno :D :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 23:36

ma kakva povreda to lupaju isto sto su lupali da je spahic imo krmecu gripu a cojek malo smrco na nos pusti bolan medije

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 nov 2009, 23:40

Yebo ga ja ako ne moze igrat. Neka stisne zube, ako moze trcat moze i igrat. Ima injekcija. Stvarno ce me razocarat ako ne bude igrao sutra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Legolas_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Legolas_Sa » 17 nov 2009, 23:40

Moram vas sviju razocarati ali Miske na zalost sviju nas nece moci igrati sutra 100 % jer je danas bio na magnetnoj rezonanci,pregledavala ga je Doktorica koja je majka od mog najboljeg prijatelja i rekla je da nema sanse da igra sa takvim hematomom u koljenu koji on ima...tako da :( Sutra nazalost bez Misketa :(

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 17 nov 2009, 23:44

Legolas_Sa je napisao/la:Moram vas sviju razocarati ali Miske na zalost sviju nas nece moci igrati sutra 100 % jer je danas bio na magnetnoj rezonanci,pregledavala ga je Doktorica koja je majka od mog najboljeg prijatelja i rekla je da nema sanse da igra sa takvim hematomom u koljenu koji on ima...tako da :( Sutra nazalost bez Misketa :(
joj izvora brate...svaka cast....i kod mene kona mustinica kaze da ce igrat miske garant.....stas tako je kod zena jedna kaze jedno jedna drugo a u biti je vazno samo da se prica..... :D
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 23:45

Legolas_Sa je napisao/la:Moram vas sviju razocarati ali Miske na zalost sviju nas nece moci igrati sutra 100 % jer je danas bio na magnetnoj rezonanci,pregledavala ga je Doktorica koja je majka od mog najboljeg prijatelja i rekla je da nema sanse da igra sa takvim hematomom u koljenu koji on ima...tako da :( Sutra nazalost bez Misketa :(
sve je ta doktorica kriva sto ga nije slagala da je sve u redu sa nogom :D :D

Legolas_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Legolas_Sa » 17 nov 2009, 23:48

zehro je napisao/la:
joj izvora brate...svaka cast....i kod mene kona mustinica kaze da ce igrat miske garant.....stas tako je kod zena jedna kaze jedno jedna drugo a u biti je vazno samo da se prica..... :D
Drug da ponovim..."Doktorica" "Radijolog" ,ako ti to nije dobra i pouzdana informacija onda ne znam...nisam procitao u Svijetu ili Fokusu :) tako nemoj da valjas gluposti.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 nov 2009, 00:12

Legolas_Sa je napisao/la:
zehro je napisao/la:
Drug da ponovim..."Doktorica" "Radijolog" ,ako ti to nije dobra i pouzdana informacija onda ne znam...nisam procitao u Svijetu ili Fokusu :) tako nemoj da valjas gluposti.

ma vjerujemo ti... otac mi je radiolog, znam sta pricas... no mozda mu bubnu kakvu blokadu, na njegovu odgovornost, ako je uopste moguce i on to zeli... vidjet cemo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 18 nov 2009, 00:14

Pa naravno da ce igrati...uvijek kada je laksa povreda koljena moze se dati injekcija za tu utakmicu...jetse da prolongira za 2 sedmice oporavak ali nama je ova utakmica jako vazna...tako da ta injekcija ne gine.
Povreda fakat postoji jer mi je amidza koji je bio na tekmi u Lisabonu rekao da je Miske sepao 5 min. prije izmjene.
Sto se izmjene tice ja bih to uradio ovako...Ibricic na mijesto Misimovica a Dzemu Berberovica (koji je iskusan i ima more tekmi iza sebe) na desni bek (njemu Alves nebi dao onakav gol u Lisabonu kao sto je dao Ibri)

Legolas_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Legolas_Sa » 18 nov 2009, 00:23

Sve je moguce,mozda i zaigra ali.. da Bog da.

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 18 nov 2009, 00:34

Pa ne mogu nas sutra zamisliti bez Misketa....Boze daj da je ovo lazz :cry:
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 nov 2009, 00:34

Bio je maloprije snimak kako Miske baca kostobrane i govori da nemoze nastaviti trening imao je grimase na licu.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 nov 2009, 00:41

Ponos Torina je napisao/la:Bio je maloprije snimak kako Miske baca kostobrane i govori da nemoze nastaviti trening imao je grimase na licu.
Ma imo je i Spaha grimase 90 minuta u svakoj tekmi jedno vrijeme. Hajde Miske molim te ne daj se, barem budi na klupi kao dzoker. Samo nam treba taj jedan Misketov pas Dzeki.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.