UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
sherdog.com down

Kako mi je dragooooooooooo... Ne mogu nikako ovog "Steroid boya" Prestigao je Badr-a sa ovim nokautom SILVAAA... Svaka cast !!!!
Konjetina, zdravo, ma zdra'o!!!
Hvala Silva, 3.50 je lijepa kvota.
Pitanje je sad kako će se odvijati HW divizija. Prerano je da Silva dobije shot nakon onoga što mu je Cain uradio prošle godine.
Hvala Silva, 3.50 je lijepa kvota.
Pitanje je sad kako će se odvijati HW divizija. Prerano je da Silva dobije shot nakon onoga što mu je Cain uradio prošle godine.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Ma steroidi su problem a konjetina nije. Reem pohlepan prvo pa onda i prespor u standupu. Bigfoot kudos, posten i kvalitetan KO.
Konjetina, zezancija 
Imam prvu za Evansa zbog takedowna, drugu za Little Noga, treća odlučuje. Mislim da ga Evans treba obarat, previše je pasivan.
Imam prvu za Evansa zbog takedowna, drugu za Little Noga, treća odlučuje. Mislim da ga Evans treba obarat, previše je pasivan.
Kakav užasan game plan Evansa, sramotno. Još me više boli što padam na 1.2, a skineš 3.5 na Bigfootu, aaaaaa
Međutim, zaslužena bobjeda, tačno 2-1.
Međutim, zaslužena bobjeda, tačno 2-1.
work jes se kladio ili igras tapology?
Odigram listić navijački, čisto da mi bude zanimljivije gledat. Skinuo Maiau, Bigfoota, i ovaj me povali. 
Ova se čeka, superfight, baby!
EDIT
Prva za Alda, dobro se kreće i prolaze direkti. Bilo je i par leg kickova, dosta dobra runda za njega.
I druga za Alda. Leg kickovi odlično prolaze i mogu uticati na kretanje Edgara, međutim, Edgar nameće dobar tempo i postavlja pitanja za kardio Alda. Sada bi moglo biti zanimljivo.
Da li je Edgar uspjeo ukrast ovu rundu??? Dosta tijesna, Aldo je sve sporiji, a Edgar se i dalje dobro kreće. Može li ga Edgar oboriti, to bi moglo biti zanimljivo.
Ovo je Edgarova runda. Dobro radi, dobar tempo. Ako odradi dominantnu rundu, mislim da uzima meč.
Uzeo je Edgar i ovu rundu.
Dobra borba, odličan tempo. Mislim da je UD ili split za Alda 48-47.
Ova se čeka, superfight, baby!
EDIT
Prva za Alda, dobro se kreće i prolaze direkti. Bilo je i par leg kickova, dosta dobra runda za njega.
I druga za Alda. Leg kickovi odlično prolaze i mogu uticati na kretanje Edgara, međutim, Edgar nameće dobar tempo i postavlja pitanja za kardio Alda. Sada bi moglo biti zanimljivo.
Da li je Edgar uspjeo ukrast ovu rundu??? Dosta tijesna, Aldo je sve sporiji, a Edgar se i dalje dobro kreće. Može li ga Edgar oboriti, to bi moglo biti zanimljivo.
Ovo je Edgarova runda. Dobro radi, dobar tempo. Ako odradi dominantnu rundu, mislim da uzima meč.
Uzeo je Edgar i ovu rundu.
Dobra borba, odličan tempo. Mislim da je UD ili split za Alda 48-47.
Zadnja izmjena: work, dana/u 03 feb 2013, 06:50, ukupno mijenjano 5 puta.
The Champion is here!!!
trebamo napravit tapology ligu
trebamo napravit tapology ligu
- tyler durden
- Kontakt:
Sta rece onaj lik ovdje jednom , Overeem je najjaci ??
Kako ga je ubio Bigfoot.

Kako ga je ubio Bigfoot.

Steroidi ovaj put nisu pomogli Ovreemu dobro će zapamtiti Bigfoota. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Svaka čas brazilerosi
nek ste pokazali ko je tata mata u MMA.
Kakav nokaut konjojeda mada nisam uspio skotat koji ga je udarac od bigfoota ošamutio, ili je samo sagnuo glavu kad je foot pokušao da ga prvi put udari i onda ovaj uputio konbinaciju( po meni najsporiju ikad, tako da ti ne treba slow motion
)
Sve u svemu uživao sam, njemu bi bilo najbolje da se vrati na nekih 110kg, bio bi puno brži, okretniji, i nebi ispuho odma u 3 rundi.
Nadam se da će mu sad dati Juniora da ga pošalje u vječna lovišta.
Nadam se da će Cormier ostati u teškoj jer je on jedini na Cainovom i JDS nivou, + možda Werdum koji je iz borbe u borbu sve bolji, mada bi volio da Hunt pošalje na spavanje Sturvea i da mu pred kraj velike karijere dadnu priliku za title shoot.
Evans katastrofa, sada je opet na početku, a i da pređe u srednju, kako sada stvari stoje, Silva bi ga uništio.
Kakav nokaut konjojeda mada nisam uspio skotat koji ga je udarac od bigfoota ošamutio, ili je samo sagnuo glavu kad je foot pokušao da ga prvi put udari i onda ovaj uputio konbinaciju( po meni najsporiju ikad, tako da ti ne treba slow motion
Sve u svemu uživao sam, njemu bi bilo najbolje da se vrati na nekih 110kg, bio bi puno brži, okretniji, i nebi ispuho odma u 3 rundi.
Nadam se da će mu sad dati Juniora da ga pošalje u vječna lovišta.
Nadam se da će Cormier ostati u teškoj jer je on jedini na Cainovom i JDS nivou, + možda Werdum koji je iz borbe u borbu sve bolji, mada bi volio da Hunt pošalje na spavanje Sturvea i da mu pred kraj velike karijere dadnu priliku za title shoot.
Evans katastrofa, sada je opet na početku, a i da pređe u srednju, kako sada stvari stoje, Silva bi ga uništio.
Bravo za BIGFOOT-a covjek je pokazao kako je opasno podcjenit protivnika. Overeem jeste dominirao u 1 rundi pa cak i u 2 samo u parteru nije pokazao nista posebno i ako je bio u boljoj poziciji sigurno se odnosilo ovo na ovo ranije njegovo dopingovanje gdje je izdrzljivost sa tim sredstvima mnogo veca i agresivnost a sada to nije upalilo i svaka cast ovome Dani Whitu sto to nece u organizaciji dok se u K1 na to nije gledalo niti su to testiralili kao i mnoge druge organizacije Pride mozda ranije i DREAM.
Evo sada prilike Bigfootu da ponovo izazove Velasqueza i nadajmo se toj borbi i dobrom okrsaju, Overeemu puno srece u oporavku i neka nauci da ne valja nikog podjceniti.
Evo sada prilike Bigfootu da ponovo izazove Velasqueza i nadajmo se toj borbi i dobrom okrsaju, Overeemu puno srece u oporavku i neka nauci da ne valja nikog podjceniti.
Mislim da je prerano da Silvi dadnu caina ponovo, ipak ga je ovaj demolirao u onom meču. razumio bih da ga je pobijedio, ali ono je bilo nehumano. Iskren da budem, ne vjerujem da bi i drugi put bilo drugačije. Overeem je, kad je bio u parteru, prošao nekoliko puta dosta lahko, samo što je brzo ispuhao pa nije mogao u serijama da udara. Kod Caina nema toga, taj ako te uhvati u G&P prije će onaj pod oktagona popustit, nego on prestat sa udarcima. Jedina šansa Silve bi bio da ga maunta, međutim ne vjerujem u to. U stojci je dosta spor za ove agilnije teškaše što se vidjelo i sinoć u prve dvije runde. Kao što sam rekao u najavi, Bigfoota smatram dobrim borce, ali nije u samom vrhu divizije. Jest tu negdje, ali nije sami vrh. Kao izazivače vidim Struvea, Hunta i Werduma, ako uzme Big Noga. Naravno tu je i Cormier, ali znamo svi priču oko njega i Caina.
Danas sam čuo da je kao Pettis izazao Alda u 145 diviziji. Šta mislite o tom matchupu?
Danas sam čuo da je kao Pettis izazao Alda u 145 diviziji. Šta mislite o tom matchupu?
Ne mora ništa da znači što je Cain demoliro Foota i njega je JDS u prvoj borbi poslo na spavanje pa je ovaj nakon jednog meča dobio priliku. Sve zavisi kako će ostali izazivači proći.work je napisao/la:Mislim da je prerano da Silvi dadnu caina ponovo, ipak ga je ovaj demolirao u onom meču. razumio bih da ga je pobijedio, ali ono je bilo nehumano. Iskren da budem, ne vjerujem da bi i drugi put bilo drugačije. Overeem je, kad je bio u parteru, prošao nekoliko puta dosta lahko, samo što je brzo ispuhao pa nije mogao u serijama da udara. Kod Caina nema toga, taj ako te uhvati u G&P prije će onaj pod oktagona popustit, nego on prestat sa udarcima. Jedina šansa Silve bi bio da ga maunta, međutim ne vjerujem u to. U stojci je dosta spor za ove agilnije teškaše što se vidjelo i sinoć u prve dvije runde. Kao što sam rekao u najavi, Bigfoota smatram dobrim borce, ali nije u samom vrhu divizije. Jest tu negdje, ali nije sami vrh. Kao izazivače vidim Struvea, Hunta i Werduma, ako uzme Big Noga. Naravno tu je i Cormier, ali znamo svi priču oko njega i Caina.
Siguran sam da će Cain branit pojas prije Werduma jer ovaj tek u šestom mjesecu ima finale TUF-a. Tako da on odpada sad za sad.
Potencijalni protivnici su Foot, pobjednik između Hunta i Sturvea i JDS, mada mislim da će Dana sada napravit spektakl JDS vs Overoid a Footu ili jednom od ove dvojice dati priliku za pojas.
Što se tiče Pettisa ako može da spušta kilažu bez problema onda je to pametan potez, jer Benson treba odradit Melaneza, a mali neće da čeka. To bi bio pravi ispit za Alda jer mu dolazi jednako dobar udarač i bio bi strašan meč a to Dana zna tako da sam siguran da ćemo ih gledat uskoro.
I nakon toga da gledamo revanš Pettis vs Benson
Ako cemo realno onda je po meni BIG FOOT najrealniji izazivac Caina, ali svi su ocekivali drugacije da ce ga Reem prebit i imati pravo da se bori za pojas. Dobro bi bilo i kada bi se JDS i Reem borili a Struvea bi volio vidjeti protiv Nelsona prvo ili BiG foota jer mislim da on kao ni Hunt nisu tu u vrhu jos jesu dobri borci sa potencijalom ali im treba jos najmanje po jedna pobjeda nekog jaceg borca naprimjer i JDS-a da bi izazvali Caina.work je napisao/la:Mislim da je prerano da Silvi dadnu caina ponovo, ipak ga je ovaj demolirao u onom meču. razumio bih da ga je pobijedio, ali ono je bilo nehumano. Iskren da budem, ne vjerujem da bi i drugi put bilo drugačije. Overeem je, kad je bio u parteru, prošao nekoliko puta dosta lahko, samo što je brzo ispuhao pa nije mogao u serijama da udara. Kod Caina nema toga, taj ako te uhvati u G&P prije će onaj pod oktagona popustit, nego on prestat sa udarcima. Jedina šansa Silve bi bio da ga maunta, međutim ne vjerujem u to. U stojci je dosta spor za ove agilnije teškaše što se vidjelo i sinoć u prve dvije runde. Kao što sam rekao u najavi, Bigfoota smatram dobrim borce, ali nije u samom vrhu divizije. Jest tu negdje, ali nije sami vrh. Kao izazivače vidim Struvea, Hunta i Werduma, ako uzme Big Noga. Naravno tu je i Cormier, ali znamo svi priču oko njega i Caina.
mene ne bi cudilo da big foot preko medija izbori neki revans sa cainom mada je situacija bas komplikovana u samom vrhu. ima jos par meceva cije ishode treba sacekati pa onda tek pricati o novom izazivacu. za sad ovako samo se moze nagađati.Polo je napisao/la:Ako cemo realno onda je po meni BIG FOOT najrealniji izazivac Caina, ali svi su ocekivali drugacije da ce ga Reem prebit i imati pravo da se bori za pojas. Dobro bi bilo i kada bi se JDS i Reem borili a Struvea bi volio vidjeti protiv Nelsona prvo ili BiG foota jer mislim da on kao ni Hunt nisu tu u vrhu jos jesu dobri borci sa potencijalom ali im treba jos najmanje po jedna pobjeda nekog jaceg borca naprimjer i JDS-a da bi izazvali Caina.work je napisao/la:Mislim da je prerano da Silvi dadnu caina ponovo, ipak ga je ovaj demolirao u onom meču. razumio bih da ga je pobijedio, ali ono je bilo nehumano. Iskren da budem, ne vjerujem da bi i drugi put bilo drugačije. Overeem je, kad je bio u parteru, prošao nekoliko puta dosta lahko, samo što je brzo ispuhao pa nije mogao u serijama da udara. Kod Caina nema toga, taj ako te uhvati u G&P prije će onaj pod oktagona popustit, nego on prestat sa udarcima. Jedina šansa Silve bi bio da ga maunta, međutim ne vjerujem u to. U stojci je dosta spor za ove agilnije teškaše što se vidjelo i sinoć u prve dvije runde. Kao što sam rekao u najavi, Bigfoota smatram dobrim borce, ali nije u samom vrhu divizije. Jest tu negdje, ali nije sami vrh. Kao izazivače vidim Struvea, Hunta i Werduma, ako uzme Big Noga. Naravno tu je i Cormier, ali znamo svi priču oko njega i Caina.
odavno nije bio ovako dug event: drago mi je sto je vecina brazilaca dosla do pobjeda. jedino me iznenadio silva ostalo sve manje vise ocekivano.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
"hey frenkie"
"what?"

"what?"

cijenim edgara kao borca i njegovu zelju za pobjedom i to sto nikad ne odustaje al me uzasno nervira sto ga joe rogan onako forsira... i sto se edgar zali na svaku sudijsku odluku kad izgubi... ne sjecam se da se zalio kada su neke sumnjive borbe otisle na njegovu stranu... po meni je ova borba bila blizu ili izjednacena samo u ocima joe rogana i neke edgarove blize rodbine
evo izasli rejtinzi ufc-a:
POUND-FOR-POUND
1 Anderson Silva
2 Jon Jones
3 Georges St-Pierre
4 Jose Aldo
5 Benson Henderson
6 Cain Velasquez
7 Dominick Cruz
8 Demetrious Johnson
9 Frankie Edgar
10 Dan Henderson
FLYWEIGHT
Champion : Demetrious Johnson
1 Joseph Benavidez
2 John Dodson
3 Ian McCall
4 John Moraga
5 Jussier Da Silva
6 Louis Gaudinot
7 Chris Cariaso
8 John Lineker
9 Darren Uyenoyama
10 Ulysses Gomez
BANTAMWEIGHT
Champion : Dominick Cruz
1 Renan Barao (Interim Champion)
2 Michael McDonald
3 Urijah Faber
4 Eddie Wineland
5 Brad Pickett
6 Brian Bowles
7 Rafael Assuncao
8 Scott Jorgensen
9 Mike Easton
10 Ivan Menjivar
FEATHERWEIGHT
Champion : Jose Aldo
1 Chad Mendes
2 Ricardo Lamas
3 Chan Sung Jung
4 Frankie Edgar
5 Dennis Siver
6 Cub Swanson
7 Dustin Poirier
8 Nik Lentz
9 Erik Koch
10 Clay Guida
LIGHTWEIGHT
Champion : Benson Henderson
1 Gilbert Melendez
2 Anthony Pettis
3 Gray Maynard
4 Nate Diaz
5 Jim Miller
6 Donald Cerrone
7 TJ Grant
8 Rafael dos Anjos
9 Joe Lauzon
10 Khabib Nurmagomedov
WELTERWEIGHT
Champion : Georges St-Pierre
1 Johny Hendricks
2 Carlos Condit
3 Nick Diaz
4 Rory MacDonald
5 Demian Maia
6 Jake Ellenberger
7 Martin Kampmann
8 Josh Koscheck
9 Jon Fitch
10 Tarec Saffiedine
MIDDLEWEIGHT
Champion : Anderson Silva
1 Chris Weidman
2 Vitor Belfort
3 Michael Bisping
4 Yushin Okami
5 Mark Munoz
6 Constantinos Philippou
7 Luke Rockhold
8 Hector Lombard
9 Alan Belcher
10 Tim Boetsch
LIGHT HEAVYWEIGHT
Champion : Jon Jones
1 Dan Henderson
2 Lyoto Machida
3 Alexander Gustafsson
4 Glover Teixeira
5 Antonio Rogerio Nogueira
6 Rashad Evans
7 Mauricio Rua
8 Phil Davis
9 Ryan Bader
10 Gegard Mousasi
HEAVYWEIGHT
Champion : Cain Velasquez
1 Junior dos Santos
2 Fabricio Werdum
3 Daniel Cormier
4 Antonio Silva
5 Frank Mir
6 Alistair Overeem
7 Antonio Rodrigo Nogueira
8 Roy Nelson
9 Stefan Struve
10 Shane Carwin
evo izasli rejtinzi ufc-a:
POUND-FOR-POUND
1 Anderson Silva
2 Jon Jones
3 Georges St-Pierre
4 Jose Aldo
5 Benson Henderson
6 Cain Velasquez
7 Dominick Cruz
8 Demetrious Johnson
9 Frankie Edgar
10 Dan Henderson
FLYWEIGHT
Champion : Demetrious Johnson
1 Joseph Benavidez
2 John Dodson
3 Ian McCall
4 John Moraga
5 Jussier Da Silva
6 Louis Gaudinot
7 Chris Cariaso
8 John Lineker
9 Darren Uyenoyama
10 Ulysses Gomez
BANTAMWEIGHT
Champion : Dominick Cruz
1 Renan Barao (Interim Champion)
2 Michael McDonald
3 Urijah Faber
4 Eddie Wineland
5 Brad Pickett
6 Brian Bowles
7 Rafael Assuncao
8 Scott Jorgensen
9 Mike Easton
10 Ivan Menjivar
FEATHERWEIGHT
Champion : Jose Aldo
1 Chad Mendes
2 Ricardo Lamas
3 Chan Sung Jung
4 Frankie Edgar
5 Dennis Siver
6 Cub Swanson
7 Dustin Poirier
8 Nik Lentz
9 Erik Koch
10 Clay Guida
LIGHTWEIGHT
Champion : Benson Henderson
1 Gilbert Melendez
2 Anthony Pettis
3 Gray Maynard
4 Nate Diaz
5 Jim Miller
6 Donald Cerrone
7 TJ Grant
8 Rafael dos Anjos
9 Joe Lauzon
10 Khabib Nurmagomedov
WELTERWEIGHT
Champion : Georges St-Pierre
1 Johny Hendricks
2 Carlos Condit
3 Nick Diaz
4 Rory MacDonald
5 Demian Maia
6 Jake Ellenberger
7 Martin Kampmann
8 Josh Koscheck
9 Jon Fitch
10 Tarec Saffiedine
MIDDLEWEIGHT
Champion : Anderson Silva
1 Chris Weidman
2 Vitor Belfort
3 Michael Bisping
4 Yushin Okami
5 Mark Munoz
6 Constantinos Philippou
7 Luke Rockhold
8 Hector Lombard
9 Alan Belcher
10 Tim Boetsch
LIGHT HEAVYWEIGHT
Champion : Jon Jones
1 Dan Henderson
2 Lyoto Machida
3 Alexander Gustafsson
4 Glover Teixeira
5 Antonio Rogerio Nogueira
6 Rashad Evans
7 Mauricio Rua
8 Phil Davis
9 Ryan Bader
10 Gegard Mousasi
HEAVYWEIGHT
Champion : Cain Velasquez
1 Junior dos Santos
2 Fabricio Werdum
3 Daniel Cormier
4 Antonio Silva
5 Frank Mir
6 Alistair Overeem
7 Antonio Rodrigo Nogueira
8 Roy Nelson
9 Stefan Struve
10 Shane Carwin
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.