Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

gojzerica
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la gojzerica » 28 maj 2013, 23:41

Jesi me sad nafuro' da oraganizujem nešto slično :mrgreen:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 28 maj 2013, 23:51

gojzerica je napisao/la:Jesi me sad nafuro' da oraganizujem nešto slično :mrgreen:
Ma i ja kontao samo pes i koja piva,tek ovaj nosi robu ahhaha i jbg...
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 29 maj 2013, 00:07

:lol:
**** majku kad' citam 'vako tesko mi povjerovat da se tako promjenis kad se napusis .(Nisam nikad' prob'o to sranje . :mrgreen: ) .

Jednom prilikom sjedimo na kafi kad jaran istrca iz wc-a (napusen) ,sav se zadih'o ,ne moze da progovori ba .Kaze "jedva pobjego', zidovi me ganjali sad " :lol: .Mi popadali ba .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2013, 00:09

Haha ja sam jednom, nedavno bas. Nista znacajno se nije desilo, osim sto sam dobrano promasio solju. Sreca zvjeze prije toga se iscvario, pa rezervoar bio skoro prazan :mrgreen:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 maj 2013, 00:15

fsdghdsfs je napisao/la::lol:
**** majku kad' citam 'vako tesko mi povjerovat da se tako promjenis kad se napusis .(Nisam nikad' prob'o to sranje . :mrgreen: ) .

Jednom prilikom sjedimo na kafi kad jaran istrca iz wc-a (napusen) ,sav se zadih'o ,ne moze da progovori ba .Kaze "jedva pobjego', zidovi me ganjali sad " :lol: .Mi popadali ba .
Ne promjenis se bas toliko, ima malo i preseravanja jbg...ugl opet je od covjeka do covjeka ali fazon trave je sto te dosta opusti i ugasi ti mozdane celije tj nezz kako da se izrazim smanji njihov rad pa budes tako reci glup :lol: ono ne da ti se bas razmisljati pogotovo ako su u pitanje neke dubokoumne stvari, u takvim trenucima je to nemoguce :D...e sad naravno postoji i nus pojjava a to su tripovi tj umislis nesto i mozes se dobro isprepadati, ali sve u svemu daleko bolja opcija od alkohola i zdravija :D
Pyro is not a crime !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2013, 00:19

Najjace je slikanje. Mozes se slikat jarane osamsto hiljada puta, ni na jednoj neces ispast normalan. :mrgreen:

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 29 maj 2013, 00:30

Donnie Darko je napisao/la:Najjace je slikanje. Mozes se slikat jarane osamsto hiljada puta, ni na jednoj neces ispast normalan. :mrgreen:
oci pobjegle u stranu a poza ko da si cijeli dan u kanalu kop'o :lol: :lol:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 29 maj 2013, 02:04

Ja posto sam po zanimanju pusac trave( :mrgreen: ) cu vam ispricati jedan moj trip.

Prije jedno 5 godina dva mi havera i ja krenemo na more u Gradac.Naravno posto nismo bili punoljetni isli smo vozom jer nam je bio gust.Jedan drug od te dvojice je inace vjeren za Marijanu a konstantno nesta laze , tacnije hrani se tim.Posto se citav zivot druzimo nas trojica , vec smo oguglali na te njegove lazi i procitamo ga prije nego sto zine pa nam je i postala zajebancija kad ga provalimo.Medjutim da se posvetim samoj srzi price.

Kao sto rekoh taj drug je veliki lazov i on je iz nekih x,y razloga izmislio svojim roditeljima(koji mu naravno nikada i nista nisu vjerovali) da ce nas na more dovuci otac od ovog treceg druga.
I haj mi se pomirimo sa tim' da je slagao.Peti dan mi spiskamo oko 2 milje maraka i roditelji od tog havera krenu do nas da nam donesu pare i hranu a usput da se i oni jedan dan odmore na moru.
Prije njihovog dolaska ja i drug smo tom glupanu govorili da mu slucajno ne izleti da smo isli vozom a ne autom jer padamo tako sa pricom kod staraca mu.Normala oni su dosli pozdravili se fino , njegova mama nam izvadila zeljanika da jedemo kad on sav hitar da se pohvali Mami , bez imalo razmisljanja govori : "Jao da znate kako nam je gotiva bilo u vozu , syebali bi se".

:mrgreen:

U tom trenutku sam pogledao u nebo i sve sto se moglo nabrojati u minuti sam nabrojao.
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 29 maj 2013, 12:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 29 maj 2013, 12:15

Zimuz sam i ja vako pred kraj prvog polugodišta prvi put travu probo.Sad kreno ja na praksu ujutro i profesorica nas okupi u jednom parku(kasnije nas dalje raspoređuje).Kolegu i mene rasporedi u obdanište jedno i mi ostanemo sami u tom obdanistu.Na puzi za doručak on smoto i hajd ja sam to probo.A jaro moj kad sam se vratio u obdanište sve ona djece lete,nas smjehulja ufatila i malo malo ja upadnem(nisam bio dobar nikako :lol: ) Na kraju gledaju me ona djeca ne znaju sta će. :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 maj 2013, 12:53

Ovdje sve drogiranti ccc :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 maj 2013, 13:00

samocelik je napisao/la:Zimuz sam i ja vako pred kraj prvog polugodišta prvi put travu probo.Sad kreno ja na praksu ujutro i profesorica nas okupi u jednom parku(kasnije nas dalje raspoređuje).Kolegu i mene rasporedi u obdanište jedno i mi ostanemo sami u tom obdanistu.Na puzi za doručak on smoto i hajd ja sam to probo.A jaro moj kad sam se vratio u obdanište sve ona djece lete,nas smjehulja ufatila i malo malo ja upadnem(nisam bio dobar nikako :lol: ) Na kraju gledaju me ona djeca ne znaju sta će. :lol:
Cuj djeca lete :roll:

Sjecam se da je jedan lik pricao kako mu je objekat (neka zgrada) mahao i trcao prema njemu. :roll:
Ljudi izdrzite svoj shit sta vam je. :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 maj 2013, 13:17

Najjace napusavanje s mojom ekipom poslije mature, ja se ubio odem do jednog nocnog kluba ko mulac prodjem ljudi me pozdravljaju ja paradiram u odijelu, svi se rasuli, sline balave glupiraju, ja odem do benzinske naletim na ekipu iz srednje (2 poslije ponoci) idu s mature(ja ranije otiso) cekaju da ih stari pokupi ja za to vrijeme pojedem 9348923 pakovanja noblica, smokija picki materni kupim jos dvije kese soka i slatkisa i kuci, sutra proljev :mrgreen:

Jednom smo ja i rođak pusili travu i pili, zadnji njegov dan prije nego se odseli u Dubrovnik, i sad meni se prisralo i ja trpim da zavrsim džoint njegov jaran on i ja, i tako čim smo završili ja u dva koraka u wc i sljedeca scena on i njegov jaran ulecu wc misle ja povracam :mrgreen: i jedno minutu su stojali onako bezveze i pitali se šta smrdi :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 maj 2013, 13:26

Ma joj nisam se nikad u zivotu napusio a da nije bila neka scena.
Ja kad pusim sam kod kuce slozim sebi neku scenu.
Neko vece se vracam kuci odvaljen ko piccka,sjedio kod jarana igrali pes i to...zajebancija.
I dolazim kuci tek vidim na stolu,neki papir smotan.Ja uzmem onaj papir otvorim,tek na zaglavlju odmah i prvo sto sam procito pise "Opcinski sud Zenica".
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja se sjebo!!!
Gotovo jarane ja vec utripovo neki proces protiv mene :lol: kontam Boga pitaj sta je sad,ovo je vec gotov cin ja samo treba da se pojavim :lol: :lol:
Tek ispade stari ostavio taj papir na stolu provjeravo neki sudski predmet na netu,a na tom papiru ono dobijes broj predmeta i pristupnu sifru. :D
ja se sjebo. :D

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 29 maj 2013, 13:32

ja jednom pijan do bola , krenuo u wc , dodjem do wc i sad hocu da pisam , i sve je to uredu ja osjecam da pisam al fazon je sto sam ja izvadio jaje da viri a k... ostao u gačama , sav se popisao :lol: :lol: morao jadan djevojku i ekipu ostavit , da kuci kidnem :lol: :

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 29 maj 2013, 13:33

Dzoni je napisao/la:Ma joj nisam se nikad u zivotu napusio a da nije bila neka scena.
Ja kad pusim sam kod kuce slozim sebi neku scenu.
Neko vece se vracam kuci odvaljen ko piccka,sjedio kod jarana igrali pes i to...zajebancija.
I dolazim kuci tek vidim na stolu,neki papir smotan.Ja uzmem onaj papir otvorim,tek na zaglavlju odmah i prvo sto sam procito pise "Opcinski sud Zenica".
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja se sjebo!!!
Gotovo jarane ja vec utripovo neki proces protiv mene :lol: kontam Boga pitaj sta je sad,ovo je vec gotov cin ja samo treba da se pojavim :lol: :lol:
Tek ispade stari ostavio taj papir na stolu provjeravo neki sudski predmet na netu,a na tom papiru ono dobijes broj predmeta i pristupnu sifru. :D
ja se sjebo. :D
:lol: :lol: :lol:

Dobar , dobar.

Ja sam prije imao obicaj spusen se kupati.Upario ja sebi kabinu ovo ono , mrsko mi izac iz nje.U trenutku sam se utripovo od pare da vidim duha.Kupo sam se cca. 4 sata.Strah me puko ne smijem izac.Camio sam dok me nije poceo popustati skank.Izas'o obaren , haman ko taj duh :lol:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 maj 2013, 13:36

Cuj duh :D

Ja se isto navaren volim kupat,al rijetko se nakanim.
kad god mi na um padne ta akcija pocnem kontat:jooooj necu spustit ce me.
Pogotovo ako nemam vise ganje.
jesam proklet :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 maj 2013, 13:37

Amateri. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 maj 2013, 13:38

Monolog je napisao/la:Amateri. :D
Djesi Hašanaga? :mrgreen:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 29 maj 2013, 13:40

Monolog je napisao/la:Amateri. :D
A'e pro ozezi po Marinim ludorijama :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 maj 2013, 13:45

Ma ja kad sam nahajcan samo bacam rime. :lol:
A nisam na sličici, pa da me deru kojekakvi "zidni" tripovi. :mrgreen:
Inače, moje najgore zajebancije su produkt unošenja većih količina alkohola. Bilo je situacija u kojima sam promašio zgradu (u moju odbranu, postoje 2 iste...Jes' da su udaljene nekih 50-ak metara :mrgreen: ), recitovao lekcije muriji i slične stvari. No, to nije za foruma. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 10 gostiju.