Ofiraže - smijeh do suza
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ofiraže - smijeh do suza
Jesi me sad nafuro' da oraganizujem nešto slično 

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma i ja kontao samo pes i koja piva,tek ovaj nosi robu ahhaha i jbg...gojzerica je napisao/la:Jesi me sad nafuro' da oraganizujem nešto slično
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

**** majku kad' citam 'vako tesko mi povjerovat da se tako promjenis kad se napusis .(Nisam nikad' prob'o to sranje .

Jednom prilikom sjedimo na kafi kad jaran istrca iz wc-a (napusen) ,sav se zadih'o ,ne moze da progovori ba .Kaze "jedva pobjego', zidovi me ganjali sad "

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Haha ja sam jednom, nedavno bas. Nista znacajno se nije desilo, osim sto sam dobrano promasio solju. Sreca zvjeze prije toga se iscvario, pa rezervoar bio skoro prazan 

Ne promjenis se bas toliko, ima malo i preseravanja jbg...ugl opet je od covjeka do covjeka ali fazon trave je sto te dosta opusti i ugasi ti mozdane celije tj nezz kako da se izrazim smanji njihov rad pa budes tako reci glupfsdghdsfs je napisao/la:![]()
**** majku kad' citam 'vako tesko mi povjerovat da se tako promjenis kad se napusis .(Nisam nikad' prob'o to sranje .) .
Jednom prilikom sjedimo na kafi kad jaran istrca iz wc-a (napusen) ,sav se zadih'o ,ne moze da progovori ba .Kaze "jedva pobjego', zidovi me ganjali sad ".Mi popadali ba .

Pyro is not a crime !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Najjace je slikanje. Mozes se slikat jarane osamsto hiljada puta, ni na jednoj neces ispast normalan. 

- EdenHazard
- Kontakt:
oci pobjegle u stranu a poza ko da si cijeli dan u kanalu kop'oDonnie Darko je napisao/la:Najjace je slikanje. Mozes se slikat jarane osamsto hiljada puta, ni na jednoj neces ispast normalan.

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Ja posto sam po zanimanju pusac trave(
) cu vam ispricati jedan moj trip.
Prije jedno 5 godina dva mi havera i ja krenemo na more u Gradac.Naravno posto nismo bili punoljetni isli smo vozom jer nam je bio gust.Jedan drug od te dvojice je inace vjeren za Marijanu a konstantno nesta laze , tacnije hrani se tim.Posto se citav zivot druzimo nas trojica , vec smo oguglali na te njegove lazi i procitamo ga prije nego sto zine pa nam je i postala zajebancija kad ga provalimo.Medjutim da se posvetim samoj srzi price.
Kao sto rekoh taj drug je veliki lazov i on je iz nekih x,y razloga izmislio svojim roditeljima(koji mu naravno nikada i nista nisu vjerovali) da ce nas na more dovuci otac od ovog treceg druga.
I haj mi se pomirimo sa tim' da je slagao.Peti dan mi spiskamo oko 2 milje maraka i roditelji od tog havera krenu do nas da nam donesu pare i hranu a usput da se i oni jedan dan odmore na moru.
Prije njihovog dolaska ja i drug smo tom glupanu govorili da mu slucajno ne izleti da smo isli vozom a ne autom jer padamo tako sa pricom kod staraca mu.Normala oni su dosli pozdravili se fino , njegova mama nam izvadila zeljanika da jedemo kad on sav hitar da se pohvali Mami , bez imalo razmisljanja govori : "Jao da znate kako nam je gotiva bilo u vozu , syebali bi se".
U tom trenutku sam pogledao u nebo i sve sto se moglo nabrojati u minuti sam nabrojao.

Prije jedno 5 godina dva mi havera i ja krenemo na more u Gradac.Naravno posto nismo bili punoljetni isli smo vozom jer nam je bio gust.Jedan drug od te dvojice je inace vjeren za Marijanu a konstantno nesta laze , tacnije hrani se tim.Posto se citav zivot druzimo nas trojica , vec smo oguglali na te njegove lazi i procitamo ga prije nego sto zine pa nam je i postala zajebancija kad ga provalimo.Medjutim da se posvetim samoj srzi price.
Kao sto rekoh taj drug je veliki lazov i on je iz nekih x,y razloga izmislio svojim roditeljima(koji mu naravno nikada i nista nisu vjerovali) da ce nas na more dovuci otac od ovog treceg druga.
I haj mi se pomirimo sa tim' da je slagao.Peti dan mi spiskamo oko 2 milje maraka i roditelji od tog havera krenu do nas da nam donesu pare i hranu a usput da se i oni jedan dan odmore na moru.
Prije njihovog dolaska ja i drug smo tom glupanu govorili da mu slucajno ne izleti da smo isli vozom a ne autom jer padamo tako sa pricom kod staraca mu.Normala oni su dosli pozdravili se fino , njegova mama nam izvadila zeljanika da jedemo kad on sav hitar da se pohvali Mami , bez imalo razmisljanja govori : "Jao da znate kako nam je gotiva bilo u vozu , syebali bi se".

U tom trenutku sam pogledao u nebo i sve sto se moglo nabrojati u minuti sam nabrojao.
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 29 maj 2013, 12:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Zimuz sam i ja vako pred kraj prvog polugodišta prvi put travu probo.Sad kreno ja na praksu ujutro i profesorica nas okupi u jednom parku(kasnije nas dalje raspoređuje).Kolegu i mene rasporedi u obdanište jedno i mi ostanemo sami u tom obdanistu.Na puzi za doručak on smoto i hajd ja sam to probo.A jaro moj kad sam se vratio u obdanište sve ona djece lete,nas smjehulja ufatila i malo malo ja upadnem(nisam bio dobar nikako
) Na kraju gledaju me ona djeca ne znaju sta će. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Cuj djeca letesamocelik je napisao/la:Zimuz sam i ja vako pred kraj prvog polugodišta prvi put travu probo.Sad kreno ja na praksu ujutro i profesorica nas okupi u jednom parku(kasnije nas dalje raspoređuje).Kolegu i mene rasporedi u obdanište jedno i mi ostanemo sami u tom obdanistu.Na puzi za doručak on smoto i hajd ja sam to probo.A jaro moj kad sam se vratio u obdanište sve ona djece lete,nas smjehulja ufatila i malo malo ja upadnem(nisam bio dobar nikako) Na kraju gledaju me ona djeca ne znaju sta će.

Sjecam se da je jedan lik pricao kako mu je objekat (neka zgrada) mahao i trcao prema njemu.

Ljudi izdrzite svoj shit sta vam je.

Najjace napusavanje s mojom ekipom poslije mature, ja se ubio odem do jednog nocnog kluba ko mulac prodjem ljudi me pozdravljaju ja paradiram u odijelu, svi se rasuli, sline balave glupiraju, ja odem do benzinske naletim na ekipu iz srednje (2 poslije ponoci) idu s mature(ja ranije otiso) cekaju da ih stari pokupi ja za to vrijeme pojedem 9348923 pakovanja noblica, smokija picki materni kupim jos dvije kese soka i slatkisa i kuci, sutra proljev 
Jednom smo ja i rođak pusili travu i pili, zadnji njegov dan prije nego se odseli u Dubrovnik, i sad meni se prisralo i ja trpim da zavrsim džoint njegov jaran on i ja, i tako čim smo završili ja u dva koraka u wc i sljedeca scena on i njegov jaran ulecu wc misle ja povracam
i jedno minutu su stojali onako bezveze i pitali se šta smrdi 

Jednom smo ja i rođak pusili travu i pili, zadnji njegov dan prije nego se odseli u Dubrovnik, i sad meni se prisralo i ja trpim da zavrsim džoint njegov jaran on i ja, i tako čim smo završili ja u dva koraka u wc i sljedeca scena on i njegov jaran ulecu wc misle ja povracam

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma joj nisam se nikad u zivotu napusio a da nije bila neka scena.
Ja kad pusim sam kod kuce slozim sebi neku scenu.
Neko vece se vracam kuci odvaljen ko piccka,sjedio kod jarana igrali pes i to...zajebancija.
I dolazim kuci tek vidim na stolu,neki papir smotan.Ja uzmem onaj papir otvorim,tek na zaglavlju odmah i prvo sto sam procito pise "Opcinski sud Zenica".
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja se sjebo!!!
Gotovo jarane ja vec utripovo neki proces protiv mene
kontam Boga pitaj sta je sad,ovo je vec gotov cin ja samo treba da se pojavim
Tek ispade stari ostavio taj papir na stolu provjeravo neki sudski predmet na netu,a na tom papiru ono dobijes broj predmeta i pristupnu sifru.
ja se sjebo.
Neko vece se vracam kuci odvaljen ko piccka,sjedio kod jarana igrali pes i to...zajebancija.
I dolazim kuci tek vidim na stolu,neki papir smotan.Ja uzmem onaj papir otvorim,tek na zaglavlju odmah i prvo sto sam procito pise "Opcinski sud Zenica".
Gotovo jarane ja vec utripovo neki proces protiv mene

Tek ispade stari ostavio taj papir na stolu provjeravo neki sudski predmet na netu,a na tom papiru ono dobijes broj predmeta i pristupnu sifru.

ja se sjebo.

ja jednom pijan do bola , krenuo u wc , dodjem do wc i sad hocu da pisam , i sve je to uredu ja osjecam da pisam al fazon je sto sam ja izvadio jaje da viri a k... ostao u gačama , sav se popisao
morao jadan djevojku i ekipu ostavit , da kuci kidnem
:

Dzoni je napisao/la:Ma joj nisam se nikad u zivotu napusio a da nije bila neka scena.
Gotovo jarane ja vec utripovo neki proces protiv menekontam Boga pitaj sta je sad,ovo je vec gotov cin ja samo treba da se pojavim
![]()
![]()
Tek ispade stari ostavio taj papir na stolu provjeravo neki sudski predmet na netu,a na tom papiru ono dobijes broj predmeta i pristupnu sifru.![]()
ja se sjebo.

Dobar , dobar.
Ja sam prije imao obicaj spusen se kupati.Upario ja sebi kabinu ovo ono , mrsko mi izac iz nje.U trenutku sam se utripovo od pare da vidim duha.Kupo sam se cca. 4 sata.Strah me puko ne smijem izac.Camio sam dok me nije poceo popustati skank.Izas'o obaren , haman ko taj duh

Cuj duh
Ja se isto navaren volim kupat,al rijetko se nakanim.
kad god mi na um padne ta akcija pocnem kontat:jooooj necu spustit ce me.
Pogotovo ako nemam vise ganje.
jesam proklet

Ja se isto navaren volim kupat,al rijetko se nakanim.
kad god mi na um padne ta akcija pocnem kontat:jooooj necu spustit ce me.
Pogotovo ako nemam vise ganje.
jesam proklet

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Amateri. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Djesi Hašanaga?Monolog je napisao/la:Amateri.

A'e pro ozezi po Marinim ludorijamaMonolog je napisao/la:Amateri.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja kad sam nahajcan samo bacam rime.
A nisam na sličici, pa da me deru kojekakvi "zidni" tripovi.
Inače, moje najgore zajebancije su produkt unošenja većih količina alkohola. Bilo je situacija u kojima sam promašio zgradu (u moju odbranu, postoje 2 iste...Jes' da su udaljene nekih 50-ak metara
), recitovao lekcije muriji i slične stvari. No, to nije za foruma. 

A nisam na sličici, pa da me deru kojekakvi "zidni" tripovi.

Inače, moje najgore zajebancije su produkt unošenja većih količina alkohola. Bilo je situacija u kojima sam promašio zgradu (u moju odbranu, postoje 2 iste...Jes' da su udaljene nekih 50-ak metara

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”