NK Metalleghe BSI Jajce

Moderator/ica: GracanicaAA

Bistrik
Kontakt:

Re: NK Metalleghe BSI Jajce

Post Postao/la Bistrik » 16 apr 2017, 14:38

josip3 je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:prestigli ste vitez što je odlično. samo ovako nastavite....
Izgleda dżaba moj prijatelju,mi kako god da odigramo il smo kupili,il prodali :crazy: Bitno je da momci vjeruju,a sve će doći na svoje! Veliki pozdrav iz Jajca
imate dobar raspored 3 zaredom kući gdje bi trebali dobiti vitez i olimpic i kad bi bod protiv mladosti to je 7 ili bi skoro sigurni onda bi borba bila izmejdu viteza i čeika

i naravno još da stadion napravite sve bi bilo skoro pa idealno

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 16 apr 2017, 16:44

LegendKiller je napisao/la:Nadam se da će te opstati u ligi, ali i da će te iduću sezonu igrati na vašem stadionu. Nas ste na Koševu zasluženo pobijedili i dobili aplauze. Jajce je prelijepo mjesto za gostovanje. Pustite ove Zeničane šta pričaju. Zadnjih 5 godina oni kukaju samo mijenjaju krivca, krivo im Sarajevo, kriva im Banja Luka, krivi im Hercegovci, svi krivi samo oni nisu. Vrijeme im je da idu u drugu ligu, da se saberu, oduzmu i bolje organizuju i onda da se vrate u Premijer ligu, jer taj klub zaslužuje premijer ligu.
Jos ce, bruda, Sarajevo grcnit bodova na Bilinom ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 17 apr 2017, 09:22

KenoRob je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Nadam se da će te opstati u ligi, ali i da će te iduću sezonu igrati na vašem stadionu. Nas ste na Koševu zasluženo pobijedili i dobili aplauze. Jajce je prelijepo mjesto za gostovanje. Pustite ove Zeničane šta pričaju. Zadnjih 5 godina oni kukaju samo mijenjaju krivca, krivo im Sarajevo, kriva im Banja Luka, krivi im Hercegovci, svi krivi samo oni nisu. Vrijeme im je da idu u drugu ligu, da se saberu, oduzmu i bolje organizuju i onda da se vrate u Premijer ligu, jer taj klub zaslužuje premijer ligu.

Nije iskljuceno, ali da li cete vi prekinuti post na Kosevu koji traje od 1986.-e i to cemo da vidimo :D
Btw. mlatnuli smo mi vas u Zenici prije 3 godine kad je najpotrebnije bilo tj. u finalu KUP -a.
Jajcanima svaka cast, bore se skupljaju bodove, da li ce to biti dovoljno za opstanak vidjet cemo.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 apr 2017, 15:47

Osttribine je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:

Nije iskljuceno, ali da li cete vi prekinuti post na Kosevu koji traje od 1986.-e i to cemo da vidimo :D
Btw. mlatnuli smo mi vas u Zenici prije 3 godine kad je najpotrebnije bilo tj. u finalu KUP -a.
Jajcanima svaka cast, bore se skupljaju bodove, da li ce to biti dovoljno za opstanak vidjet cemo.
Jajcani skupljaju bodove? Pa u nastavku sezone su skupili 6 bodova na Sirokom (kojeg niko nije kuci pobijedio, oni su) i 3 na Zrinjskom u gostima.. oni nisu bod mogli Olimpiku uzet! Skupljaju, ahaaa, isto sto je prosle godine upravo Olimpic u finisu sezone skupio 3 boda na Kosevu protiv Sarajeva :tokralju:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 17 apr 2017, 16:56

Joj teoreticara, a uzese li vama bod ili vi njima nedavno, pa su vas tamburali u Zenici, pa i nas na Kosevu pobjedise, a zamisli u kakvoj bi mi poziciji sad bili sa ta 3 boda vise. Budite malo realniji ljudi moji, imate tanku ekipu i veliki bodovni zaostatak koji ste koliko toliko istopili. Svako kolo trazite krivca u drugim ekipama, a meda ne mozete, cak ste i Olimpika pobjedili golom iz ofsajda.

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 17 apr 2017, 17:02

Osttribine je napisao/la:Joj teoreticara, a uzese li vama bod ili vi njima nedavno, pa su vas tamburali u Zenici, pa i nas na Kosevu pobjedise, a zamisli u kakvoj bi mi poziciji sad bili sa ta 3 boda vise. Budite malo realniji ljudi moji, imate tanku ekipu i veliki bodovni zaostatak koji ste koliko toliko istopili. Svako kolo trazite krivca u drugim ekipama, a meda ne mozete, cak ste i Olimpika pobjedili golom iz ofsajda.
joj al se ti pravis glup cijela Bosna zna kako su usli u PL...cuj boga ti pobjede Sirokog, Zrinjskog u gostima a protiv konkurenata Celik, Olimpic, Vitez ne mogu meda to samo najveca budala moze rec da im ovi hdzeovi nisu pustili mani mi ba suplje....Dekic :kafa:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 17 apr 2017, 17:08

ludiloo je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Joj teoreticara, a uzese li vama bod ili vi njima nedavno, pa su vas tamburali u Zenici, pa i nas na Kosevu pobjedise, a zamisli u kakvoj bi mi poziciji sad bili sa ta 3 boda vise. Budite malo realniji ljudi moji, imate tanku ekipu i veliki bodovni zaostatak koji ste koliko toliko istopili. Svako kolo trazite krivca u drugim ekipama, a meda ne mozete, cak ste i Olimpika pobjedili golom iz ofsajda.
joj al se ti pravis glup cijela Bosna zna kako su usli u PL...cuj boga ti pobjede Sirokog, Zrinjskog u gostima a protiv konkurenata Celik, Olimpic, Vitez ne mogu meda to samo najveca budala moze rec da im ovi hdzeovi nisu pustili mani mi ba suplje....Dekic :kafa:
Eto vidis, ako je bilo ko glup to si ti, pa djete uzeli su vas na BP, nedavno ste sa njima igrali nerjeseno bez upucenog udarca na njihov gol, pa i da je i hdz u pitanju ali kakve to veze ima sa nama u Sarajevu, i nas su pobjedili, a napatili i Zelju i Slobodu.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 apr 2017, 17:10

Kakav je omjer metalegea sa celikom i olimpikom? U medjusobnim?

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 17 apr 2017, 17:43

ludiloo je napisao/la:
Eto vidis, ako je bilo ko glup to si ti, pa djete uzeli su vas na BP, nedavno ste sa njima igrali nerjeseno bez upucenog udarca na njihov gol, pa i da je i hdz u pitanju ali kakve to veze ima sa nama u Sarajevu, i nas su pobjedili, a napatili i Zelju i Slobodu.
ti izgleda vjezbas da budes glup prvo ne navijam za Celik, drugo znam sta su nama uradili prosle sezone i znam sta sad rade u premijer ligi...kako ba nije ofirno eto nije im Celik opuco po golu pa sto ga ne nakantase i ne rjesise dilemu oko opstanka??? ne mogu jer i bez ovi pustenih bodova od Sirokog 2 puta na pecari i vjerovatno su im i prvo kolo poslje zimske pauze sirokobrijezani lagano popustili u BL i dali im bodove jer ce najverovatnije za uzvrat dobit titulu kupa

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 17 apr 2017, 17:48

Sariel je napisao/la:Kakav je omjer metalegea sa celikom i olimpikom? U medjusobnim?
pobjedio ih dekic na bilinom 1-3, Celik im dva puta gostovao i uzeo im bod u oba susreta i ako ih sad dobiju na Bilinom u sta vjerujem imat ce bolji skor mislim na Celik...a Olimpik ih otreso ko bale u prvom mecu lige za opstanak i onda dodje ovaj palamudit kako im ovi ne pustaju utakmice

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 apr 2017, 18:14

ludiloo je napisao/la:
ti izgleda vjezbas da budes glup prvo ne navijam za Celik, drugo znam sta su nama uradili prosle sezone i znam sta sad rade u premijer ligi...kako ba nije ofirno eto nije im Celik opuco po golu pa sto ga ne nakantase i ne rjesise dilemu oko opstanka??? ne mogu jer i bez ovi pustenih bodova od Sirokog 2 puta na pecari i vjerovatno su im i prvo kolo poslje zimske pauze sirokobrijezani lagano popustili u BL i dali im bodove jer ce najverovatnije za uzvrat dobit titulu kupa
Haha koji lik covjece. Znaci za te "pustene bodove" u BL Jajcani nama, ŠB sredili kup, preko Zrinje, Želje i mozda Sarajeva... Pa šta neces procitat, dajte covijeku medalji!!! MEDALJU!!!
NK Široki Brijeg

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 17 apr 2017, 18:21

Jesmo moćni, pustiše nas Sloboda, Zrinjski, sad će Željo, a poslije Sarajevo, i eto nama kante, strašni smo !
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 apr 2017, 18:25

jozo121 je napisao/la:Jesmo moćni, pustiše nas Sloboda, Zrinjski, sad će Željo, a poslije Sarajevo, i eto nama kante, strašni smo !
Nas je sudija sjebo!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 17 apr 2017, 19:16

Evolve je napisao/la:
ludiloo je napisao/la:
Haha koji lik covjece. Znaci za te "pustene bodove" u BL Jajcani nama, ŠB sredili kup, preko Zrinje, Želje i mozda Sarajeva... Pa šta neces procitat, dajte covijeku medalji!!! MEDALJU!!!
Klasicni parmak, ne navija satro za Celik, a cinjenice ga bole, proslo kolo drvlje i kamenje na Mladost, sad na Siroki, puni teorija zavjere, a Olimpik golom iz ofsajda dobiju. I to sto ne pogledaju na gol ovim istim jajcanima nikom nista, ali bitno da im je neko drugi kriv. Isto kao i tuzlaci sto krive Zelju za ispadanje, a odgovarao im i poraz golom razlike da ostanu u ligi, a oni izgubili dva gola razlike.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 17 apr 2017, 19:26

Evolve je napisao/la:
ludiloo je napisao/la:
Klasicni parmak, ne navija satro za Celik, a cinjenice ga bole, proslo kolo drvlje i kamenje na Mladost, sad na Siroki, puni teorija zavjere, a Olimpik golom iz ofsajda dobiju. I to sto ne pogledaju na gol ovim istim jajcanima nikom nista, ali bitno da im je neko drugi kriv. Isto kao i tuzlaci sto krive Zelju za ispadanje, a odgovarao im i poraz golom razlike da ostanu u ligi, a oni izgubili dva gola razlike.
Jesul Jajcani pogledali na gol Celiku i to na "svom" terenu? Razlika nas i "vas" svih je sto mi osudjujemo "svoje" mutnje radnje dok se ovde drugi nasladjuju na mutnje radnje svojih pristalica Manijaci, Horde, Ultrasi, Skripari itd itd pametnom dosta. Sarajevo je pobijedilo Olimpica iz ofsajda i to na svom terenu....o cemu mi pricamo?

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 17 apr 2017, 19:33

Evolve je napisao/la:
ludiloo je napisao/la:
da niste pustili ne bi vidjeli pare od HZ HB elektroprivrede, jer bi Covic malo pokazo drskost malumnice
Evolve je napisao/la:
ludiloo je napisao/la:
ma jeste ja sam parmka **** te i Celik i Zenica glupane da znas malo citat skonto bi za koga navijam al jbg-a kad pristup forumu ima i djevocica od tlinest godina pa sta ces aj vodzdrav...pises tu neke gluposti kad te pitam sto onda to usranog popisanog Celika nisu doili i rijesili pitanje 2 putnika u drugu ligu pravis se budala

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 17 apr 2017, 19:57

A glupsonu sto Celik ne pobjedjuje svoje protivnike i rjesava pitanje opstanka, a ne teorije zavjere kuju zenicani danima, doduse ima par realnih momaka pa pisu kako i jeste. I boli me i qrac za koga navijas niti sam gledao, ali vidim da im ti advokata glumis i prvi si krenuo sa vrijedjanjem.
KenoRob nemoj sviju ti o vasem poštenju, na salveti se nekad ovjeravalo tri za tri boda, ne kazem da je liga sto posto cista jer ni jedna na svijetu nije, ali da vi vala pretjerujete sa teorijama zavjere iz kola u kolo to niko ne moze poreci.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 17 apr 2017, 20:08

Osttribine je napisao/la:A glupsonu sto Celik ne pobjedjuje svoje protivnike i rjesava pitanje opstanka, a ne teorije zavjere kuju zenicani danima, doduse ima par realnih momaka pa pisu kako i jeste. I boli me i qrac za koga navijas niti sam gledao, ali vidim da im ti advokata glumis i prvi si krenuo sa vrijedjanjem.
KenoRob nemoj sviju ti o vasem poštenju, na salveti se nekad ovjeravalo tri za tri boda, ne kazem da je liga sto posto cista jer ni jedna na svijetu nije, ali da vi vala pretjerujete sa teorijama zavjere iz kola u kolo to niko ne moze poreci.
Koje bolan teorije zavjere, pa bolan nebio vidis li ti uopste sta rade? Silom stimaju da iduce godine bude sto vise klubova sa hrvatskim predznakom, ako uspiju da nas izguraju, a Gosk udje pa vi ni do lige za prvaka iduce godine necete dogurati, malo skini suncane naocale i pogledaj bolje, zar bi se jedan gradonacelnik grada spustao na nivo rekla kazala izjava da nema neka saznanja. Utakmica u sirokom je bila izrezirana, jedam Menalo koji svaku tekmu zabije gol u toj u nekoliko cistih zicera ofula kao da je pocetnik.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 17 apr 2017, 20:18

Pa jel vama treba crtati, sto ih vi ne pobjediste u bar jednom od tri susreta sa njima. I ne sekiraj se ti za nas gdje cemo slijedece sezone zavrsiti, i prije je bilo dosta klubova sa hrvatskim predznakom pa od osnivanja PLBiH najlosiji plasman nam je 5. mjesto.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 17 apr 2017, 20:28

Osttribine je napisao/la:Pa jel vama treba crtati, sto ih vi ne pobjediste u bar jednom od tri susreta sa njima. I ne sekiraj se ti za nas gdje cemo slijedece sezone zavrsiti, i prije je bilo dosta klubova sa hrvatskim predznakom pa od osnivanja PLBiH najlosiji plasman nam je 5. mjesto.
Nisu ni oni nas, mi smo u prvom dijelu sezone imali najlosiji sastav, igrace koji ni za druge lige nisu, na polusezoni, a nakon usvajanja statuta doceli smo i skrpili ekipu od igraca koje smo shodno trenutnoj finansijskoj situaciji mogli dovesti, a sve se desavala u jako kratkom roku, pored toga skoro cijeli prvi tim cine novi igraci koje smo tada i doveli. I pored toga mi nenamo poraza u drugom dijelu prvenstva, neke utakmice smo morali dobiti to se slazem ali to je jos jedan dokaz da igramo posteno i bez stimanja, ovo sa Olimpikom jest bio ofsajd ali realno bili smo puno bolji i na kraju pobjeda je zasluzena. Nasa borba jos nije gotova i ukoliko dobijemo iduce dvije domace mislim da cemo dobiti i viteza u vitezu i to je kljuc opstanka. Slazem se da je i ranije bilo puno hrvatskih ekipa ali tada je liga bila veca, i realno nikada nije bilo skoro pola lige iz tog naroda kako ce i biti ukoliko im ovo uspije. Ocito je da mrzis Celik i Zenicu i da iz tebe govori ta emocija, ali ok svako ima pravo da iskaze svoj stav, ja se samo nadam da cemo im pomrsiti racune i da cemo ovo sprijeciti.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.