Osttribine je napisao/la:Pa jel vama treba crtati, sto ih vi ne pobjediste u bar jednom od tri susreta sa njima. I ne sekiraj se ti za nas gdje cemo slijedece sezone zavrsiti, i prije je bilo dosta klubova sa hrvatskim predznakom pa od osnivanja PLBiH najlosiji plasman nam je 5. mjesto.
Nisu ni oni nas, mi smo u prvom dijelu sezone imali najlosiji sastav, igrace koji ni za druge lige nisu, na polusezoni, a nakon usvajanja statuta doceli smo i skrpili ekipu od igraca koje smo shodno trenutnoj finansijskoj situaciji mogli dovesti, a sve se desavala u jako kratkom roku, pored toga skoro cijeli prvi tim cine novi igraci koje smo tada i doveli. I pored toga mi nenamo poraza u drugom dijelu prvenstva, neke utakmice smo morali dobiti to se slazem ali to je jos jedan dokaz da igramo posteno i bez stimanja, ovo sa Olimpikom jest bio ofsajd ali realno bili smo puno bolji i na kraju pobjeda je zasluzena. Nasa borba jos nije gotova i ukoliko dobijemo iduce dvije domace mislim da cemo dobiti i viteza u vitezu i to je kljuc opstanka. Slazem se da je i ranije bilo puno hrvatskih ekipa ali tada je liga bila veca, i realno nikada nije bilo skoro pola lige iz tog naroda kako ce i biti ukoliko im ovo uspije. Ocito je da mrzis Celik i Zenicu i da iz tebe govori ta emocija, ali ok svako ima pravo da iskaze svoj stav, ja se samo nadam da cemo im pomrsiti racune i da cemo ovo sprijeciti.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!