To se nije desavalo prije,ne znam zasto
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
E ovo mi se svidja,konacno stroga ozbiljnost..trening i ponedjeljkom odmah posle pristizanja igraca,svaka cast
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Bayern@heart
- Kontakt:
što nebi Džeke na treningu da nije kakav transfer upitanjuennis je napisao/la:E ovo mi se svidja,konacno stroga ozbiljnost..trening i ponedjeljkom odmah posle pristizanja igraca,svaka cast
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kakav transfer, nista od toga.
Kazu da je Mujdza odvojeno od ekipe trenirao, ne zvuci dobro, ali eto, nadam se najboljem.
Kazu da je Mujdza odvojeno od ekipe trenirao, ne zvuci dobro, ali eto, nadam se najboljem.
-
Chupacabra
- Kontakt:
ma ne vjerujem..Bayern@heart je napisao/la:što nebi Džeke na treningu da nije kakav transfer upitanjuennis je napisao/la:E ovo mi se svidja,konacno stroga ozbiljnost..trening i ponedjeljkom odmah posle pristizanja igraca,svaka cast
Sprema se za izlaz Edin veceras da zatvori koju kafanu pa od sutra ce onBayern@heart je napisao/la:što nebi Džeke na treningu da nije kakav transfer upitanjuennis je napisao/la:E ovo mi se svidja,konacno stroga ozbiljnost..trening i ponedjeljkom odmah posle pristizanja igraca,svaka cast
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
JerryLouis
- Kontakt:
Po mom misljenju Mujdza nazalost nije spreman za 90 min.
Pocet ce on utakmicu, u to ne sumnjam, ali najkasnije oko 60te minute nam ne gine da gledamo naseg bisera Svrsku, iako portiv doticnog uopste nemam nista.
Pocet ce on utakmicu, u to ne sumnjam, ali najkasnije oko 60te minute nam ne gine da gledamo naseg bisera Svrsku, iako portiv doticnog uopste nemam nista.
- sagitarius
- Kontakt:
Sta ti neki fizioterapeut, dr. ?? Kako ti znaš kakva je njegova povreda i koliko on može igrat, ima još to petka bogte, ne glumi nekog stručnjakaJerryLouis je napisao/la:Po mom misljenju Mujdza nazalost nije spreman za 90 min.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa naveo je ''po njegovom misljenju'' , znaci nikakve prognozesagitarius je napisao/la:Sta ti neki fizioterapeut, dr. ?? Kako ti znaš kakva je njegova povreda i koliko on može igrat, ima još to petka bogte, ne glumi nekog stručnjakaJerryLouis je napisao/la:Po mom misljenju Mujdza nazalost nije spreman za 90 min.
I po mom misljenju komplicirana je situacija oko Mujdze, i hoce li moci izdrzati 180 minuta u 4 dana, znat cemo vise sutra, sigurno da ce se Karabeg ili Susic osvrnuti na njegovu spremnost.
Kojeg doticnog,prvog ili drugog?JerryLouis je napisao/la:Po mom misljenju Mujdza nazalost nije spreman za 90 min.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
JerryLouis
- Kontakt:
sagitarius je napisao/la:Sta ti neki fizioterapeut, dr. ?? Kako ti znaš kakva je njegova povreda i koliko on može igrat, ima još to petka bogte, ne glumi nekog stručnjakaJerryLouis je napisao/la:Po mom misljenju Mujdza nazalost nije spreman za 90 min.
Jarane sta tebi smeta sto sam ja napisao svoje misljenje? On vec vise od 7 dana odmara, a kad nakon 7 dana nije u stanju odraditi trening sa ekipom onda sumnjam da u iduca 3 dana moze 100% biti spreman.
Niko sretniji od mene da izdrzi svih 90 min, ali da Bog da.
-
JerryLouis
- Kontakt:
Ovog treceg, harishp.harishp je napisao/la:Kojeg doticnog,prvog ili drugog?JerryLouis je napisao/la:Po mom misljenju Mujdza nazalost nije spreman za 90 min.
Taj ne igra,oprostio se od ''atkivnog''sporta..JerryLouis je napisao/la:Ovog treceg, harishp.harishp je napisao/la:Kojeg doticnog,prvog ili drugog?JerryLouis je napisao/la:Po mom misljenju Mujdza nazalost nije spreman za 90 min.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hodza a psujehodža je napisao/la:jeb.at ćemo im majku
Yebati, yebati nego sta
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Zna li neko zasto nema Dzeke?
Jel sutra trening na Grbavici, ako jeste zna li netko u koliko počinje. Hvala
Samo se strah da stručni štab ne shvati olako ovaj dvomeč sa Slovačkom.
Ovo nikako nije ekipa za podcijeniti unatoč lošijim rezultatima do sada jer imaju jako dobru i respektabilnu ekipu.
Prije par mjeseci na klupu je došao Kozak što bi možda moglo da rezultira pozitivnim šokom jer su rasterećeni a uz to još nisu izgubili šanse za odlazak na Svjetsko prvenstvo (4 boda su iza Grčke). Mada više ovise o drugim rezultatima nego o svojim.
Po meni imaju individualno bolju ekipu od Grčke, mada su u napadu slabiji.
Na golu su tanki pravo. Mucha kao prvi golman nije standardan u Sovetovu, drugi golman je povrijeđen, a treći je standardan u Plzenu (gledali smo ga protiv Želje, po meni nije ništa pokazao).
U odbrani su tu Škrtel (koji je strašno odigrao derbi sa Unitedom), Hubocana (standardan u Zenitu), Durica (standardan u Lokomotivi iz Moskve), Pekarika (standardan u Herhti) i još neke manje poznate igrače koji igraju Salzburgu, Plzenu, Legiji i drugim ekipama.
U vezi imaju Hamšika koji je u životnoj formi i od njega nam vjerovatno prijeti najveća opasnost.
Juraj Kučka
, pored Hamšika najbolji vezni igrač Slovačke, standardan i jedan od najboljih igrača Genove.
Desno krilo Weiss sad igra za Olympiacos, nekada veliki talenat koji je igrao (tačnije bio član) Manchester City-a.
Tu su još neki igrači koji igraju u Njemačkoj (Robert Mak), Holandiji, Ukrajini, Rusiji itd.
U napadu su vala tanki pravo, imaju Šestaka koji je nekad dobro igrao u Bochumu, a danas je član Bursaspora. Jendrišek koji igra u Cottbusu, Nemec u Union Berlinu, te još neki napadači koji igraju u Turskoj i Rusiji.
Ono što mene brine je povreda Mujdže za kojeg sumnjam da može odigrati dvije tekme u 4 dana, a pored toga je i Vranješ već dugo van terena. Mislim da će tu zaigrati Bičakčić a na štoperu Pandža ili Šunjić jer ne mislim da Vršajević ima kvalitet da odigra ovako bitnu tekmu. Volio bih da me razuvjeri
A ono što raduje je da su glavne uzdanice ekipe u dobroj formi (Spahić, Pjanić, Lulić, Džeko, Ibišević, Begović).
U svakom slučaju, sve osim pobjede bi bio loš rezultat jer će Grčka skoro pa sigurno dobiti Lihtenštajn, a uz to imaju lakši raspored do kraja.
Ovo nikako nije ekipa za podcijeniti unatoč lošijim rezultatima do sada jer imaju jako dobru i respektabilnu ekipu.
Prije par mjeseci na klupu je došao Kozak što bi možda moglo da rezultira pozitivnim šokom jer su rasterećeni a uz to još nisu izgubili šanse za odlazak na Svjetsko prvenstvo (4 boda su iza Grčke). Mada više ovise o drugim rezultatima nego o svojim.
Po meni imaju individualno bolju ekipu od Grčke, mada su u napadu slabiji.
Na golu su tanki pravo. Mucha kao prvi golman nije standardan u Sovetovu, drugi golman je povrijeđen, a treći je standardan u Plzenu (gledali smo ga protiv Želje, po meni nije ništa pokazao).
U odbrani su tu Škrtel (koji je strašno odigrao derbi sa Unitedom), Hubocana (standardan u Zenitu), Durica (standardan u Lokomotivi iz Moskve), Pekarika (standardan u Herhti) i još neke manje poznate igrače koji igraju Salzburgu, Plzenu, Legiji i drugim ekipama.
U vezi imaju Hamšika koji je u životnoj formi i od njega nam vjerovatno prijeti najveća opasnost.
Juraj Kučka
Desno krilo Weiss sad igra za Olympiacos, nekada veliki talenat koji je igrao (tačnije bio član) Manchester City-a.
Tu su još neki igrači koji igraju u Njemačkoj (Robert Mak), Holandiji, Ukrajini, Rusiji itd.
U napadu su vala tanki pravo, imaju Šestaka koji je nekad dobro igrao u Bochumu, a danas je član Bursaspora. Jendrišek koji igra u Cottbusu, Nemec u Union Berlinu, te još neki napadači koji igraju u Turskoj i Rusiji.
Ono što mene brine je povreda Mujdže za kojeg sumnjam da može odigrati dvije tekme u 4 dana, a pored toga je i Vranješ već dugo van terena. Mislim da će tu zaigrati Bičakčić a na štoperu Pandža ili Šunjić jer ne mislim da Vršajević ima kvalitet da odigra ovako bitnu tekmu. Volio bih da me razuvjeri
A ono što raduje je da su glavne uzdanice ekipe u dobroj formi (Spahić, Pjanić, Lulić, Džeko, Ibišević, Begović).
U svakom slučaju, sve osim pobjede bi bio loš rezultat jer će Grčka skoro pa sigurno dobiti Lihtenštajn, a uz to imaju lakši raspored do kraja.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Zna li ko fakat kad je trening da se ode pogledati malo???emir_dj je napisao/la:Jel sutra trening na Grbavici, ako jeste zna li netko u koliko počinje. Hvala
SLOBODA NAVIJAČIMA
Samo da ne bude i ona na kraju mrtav favorit.Virtu4l je napisao/la:Oko 1,70. Mrtvi favoritimirzavolimtebosno je napisao/la:Kolika je kvota na nas??
Zadnja izmjena: Mironi, dana/u 02 sep 2013, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9594ennis je napisao/la:Zna li ko fakat kad je trening da se ode pogledati malo???emir_dj je napisao/la:Jel sutra trening na Grbavici, ako jeste zna li netko u koliko počinje. Hvala
Sutra u 10:30h na Grbavici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.