Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Dooling ne moze igrati 1 kao ni Eddie House (nekad)...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Moze i Bradley, Terry i Dooling igrat keca al ne u Bostonovom sistemu. Dovedite Zack Wrighta da popuni te minute.BernardBarnjak je napisao/la:Dooling ne moze igrati 1 kao ni Eddie House (nekad)...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
to je igrao prosle godine a nema se dovoljno prostora pod salary capom za igraca koji je bolji a ionako je takav igrac nepotreban jer ce minute skupljati na kapaljku..BernardBarnjak je napisao/la:Dooling ne moze igrati 1 kao ni Eddie House (nekad)...
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Ma ne sekiram se ja za playa. Tu Rondo igra oko 40tak minuta po tekmi, a ovo ostalo mogu popuniti Bradley, Terry i Lee. Bradley je i u ovoj sad sezoni znao nekad igrati playa, ne vidim zasto ne bi mogao opet, veci su problem centri, tu imamo samo Garneta od kvalitetnijih igraca, ostalo kriza, nekom se potrefi dobra utakmica, ali to je sve po sistemu vruce-hladno.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Moze i Bradley, Terry i Dooling igrat keca al ne u Bostonovom sistemu. Dovedite Zack Wrighta da popuni te minute.BernardBarnjak je napisao/la:Dooling ne moze igrati 1 kao ni Eddie House (nekad)...
Ma vise smo mislili John Lucasa III, nekako je ono bas kvalitetan igrac...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Zanima me kako ce Terry , Lee i Bradley na istoj poziciji podjeliti minute ? Zar nije bila potrebnija rezerva P. Pirce-u 
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja mislim da ce Lee i igrati na poziciji Pierce-a, pocet ce kao starter na SG, kad udje Terry, on ce vjerovatno ulaziti umjesto Pierce-a, dok ce Bradley vjerovatno vise igrati kao PG nego kao SG. Lee moze pogoditi tricu, odlican je defanzivac, tako da moci ce Pierce da odmori sigurno.Kobe Bryant je napisao/la:Zanima me kako ce Terry , Lee i Bradley na istoj poziciji podjeliti minute ? Zar nije bila potrebnija rezerva P. Pirce-u
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Lee je odlican defanzivac , ali fali mu visine za SF , tako da ce sa tom postavkom pogotovo sto Terry nevoli igrati odbranu bit naskakani. Jedino im ide na ruku flaxibilnost Ronda koji onda moze preuzeti da cuva SF tipa Lebron i sl. jer Rondo je tako dosadan i ima dugacke ruke da moze da efikasno to da radi.adriano_leite je napisao/la:Ja mislim da ce Lee i igrati na poziciji Pierce-a, pocet ce kao starter na SG, kad udje Terry, on ce vjerovatno ulaziti umjesto Pierce-a, dok ce Bradley vjerovatno vise igrati kao PG nego kao SG. Lee moze pogoditi tricu, odlican je defanzivac, tako da moci ce Pierce da odmori sigurno.Kobe Bryant je napisao/la:Zanima me kako ce Terry , Lee i Bradley na istoj poziciji podjeliti minute ? Zar nije bila potrebnija rezerva P. Pirce-u
Imam osjecaj da ce Boston ponovo ove sezone iznenaditi, mozda cak doguraju i do finala Istoka...a mozda i skroz pobace. Ne mogu nista tvrditi sa sigurnoscu... Ali cinjenica je da ekipa vec godinama ima pobjednicki mentalitet, e sad nam ostaje samo da vidimo da li ce to biti naruseno odlaskom jako bitnog clana te nekadasnje "velike trojke".
SI AMO CONte!!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jason Terry Got a Tattoo of a Boston Celtics Leprechaun

- adriano_leite
- Kontakt:
Prosli puta kada je tetovirao pehar, oni su ga i osvojili, ove godine je dodao cikicu sa Bostonovog grba, pa cemo vidjeti da li ce opet prognoza biti uspjesna. Ako osvoji Boston, onda njegovog tattoo majstora i samog Jet-a treba svrstati u rang sa Kleopatrom, Azirom i DzemilomBernardBarnjak je napisao/la:Jason Terry Got a Tattoo of a Boston Celtics Leprechaun
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Paraglajder
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Sto je zamrla ova tema
Solidna igra Bostona veceras(sinoc o.p) pogotovo u odbrani,Rondo fenomenalan bice nosilac nase igreo ve sezone lee odlican ,kao i green bice ovo dobra sezona za Boston
Solidna igra Bostona veceras(sinoc o.p) pogotovo u odbrani,Rondo fenomenalan bice nosilac nase igreo ve sezone lee odlican ,kao i green bice ovo dobra sezona za Boston
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
od bostona se ove sezone očekuje puno. imaju daleko širu klupu nego prošle godine, neki igrači su se dodatno uigrali, a novopridošli su dovoljno inteligentni da se brzo uklope i dadnu svoj maksimum.
ako uzmemo u obzir da počinju: rondo - bradley - pierce - bass - garnett
onda sa klupe imamo terrya, koji može bit scorer i organizator igre (scorer ako mijenja bradleya, organizator ako mijenja ronda), zatim leeja, koji je sjajan odbranbeni na perimetru i koji može ubacit koju trojku i tako usputno odmorit piercea, onda green koji će igrat i trojku i četvorku, a od njega se očekuje barem 10-ak poena i solidna odbrana pogotovo na poziciji trojke. na visokim pozicijama dva rookieja - sullinger i melo. od ovog prvog očekujem puno, pogotovo ako ga povrede koljena poštede. melo možda dobije koju minutu. o ostalim ne bih, samo da kažem da su kelti nakon odličnog poslovanja tokom pauze na kraju sve usrali dovođenjem miličića. ali otom-potom, on je tu da uhvati koju loptu, zalijepi koju blokadu i napravi koji pametan faul. nadam se da griješim što ga psujem ko on sudije.
ako uzmemo u obzir da počinju: rondo - bradley - pierce - bass - garnett
onda sa klupe imamo terrya, koji može bit scorer i organizator igre (scorer ako mijenja bradleya, organizator ako mijenja ronda), zatim leeja, koji je sjajan odbranbeni na perimetru i koji može ubacit koju trojku i tako usputno odmorit piercea, onda green koji će igrat i trojku i četvorku, a od njega se očekuje barem 10-ak poena i solidna odbrana pogotovo na poziciji trojke. na visokim pozicijama dva rookieja - sullinger i melo. od ovog prvog očekujem puno, pogotovo ako ga povrede koljena poštede. melo možda dobije koju minutu. o ostalim ne bih, samo da kažem da su kelti nakon odličnog poslovanja tokom pauze na kraju sve usrali dovođenjem miličića. ali otom-potom, on je tu da uhvati koju loptu, zalijepi koju blokadu i napravi koji pametan faul. nadam se da griješim što ga psujem ko on sudije.
Cuj usrali dovodjenjem Milicica.
Nema tu sta usrati, ako bude igrao koliko toliko bice to dobar potez, ako ne nisu izgubili nista, a Darko svakako moze biti koristan.
Sinoc je odigrao sjajan mec, u odbrani sjajan, koliko znam 4 banane, imamo je 2 poena, 9 skokova i 3 asistencije, i siguran sam da ce Darko biti koristan ovoj ekipi, i nadam se da ce zivnuti, jer on to zasluzuje!
Nema tu sta usrati, ako bude igrao koliko toliko bice to dobar potez, ako ne nisu izgubili nista, a Darko svakako moze biti koristan.
Sinoc je odigrao sjajan mec, u odbrani sjajan, koliko znam 4 banane, imamo je 2 poena, 9 skokova i 3 asistencije, i siguran sam da ce Darko biti koristan ovoj ekipi, i nadam se da ce zivnuti, jer on to zasluzuje!
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
da, usrali su. čovjek je promašaj samo takav. ove igre prije početka sezone nisu nikakvo mjerilo.
i, molim te, zašto on zaslužuje da živne, tj. da bude koristan?
i, molim te, zašto on zaslužuje da živne, tj. da bude koristan?