Sudija.macahz je napisao/la:Koce nam suditi u nedelju ?
Ne zna se jos druze.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Sudija.macahz je napisao/la:Koce nam suditi u nedelju ?
Uzima to Mexsiko 2-0 glat, znas za aferu sa Kamerunom da su jedva na SP dosli... a i Mexiko je strasan, a pogotovo bi volio da dobiju jer smo ih mi naruzili. Cisto da nam pobjeda ima vecu tezinuxinxee je napisao/la:Evo pogodi ja prvi rezultat,sta mislite za ostale ? da li bi trebao nesto prepravit ?
http://www.dodaj.rs/f/9/qF/4Zg5uKoC/tip.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledao sam ja i Mexico provtij BiH odlicna reprezentacija ali od casnog poraza nistu mogli vise hehehhexinxee je napisao/la:Ok,stavljam Mexico 2-0 ,iako mi se ni kamerun ne cini lose,mislim gledao sam ih protiv Njemacke,dobro su se drzali
Samo da ne puste onu dugu verziju himne, pa da igrači opet ne polete prije nego završi.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joooooj jedva cekam taj trenutak kad budu stajali i himna pocne!!!!! pa kad onda vidis jednog Muhameda "Al Capone" Besica zvanog BESA, pa jednog Seada "SANDZU" Kolasinca, jednog Edina "Daddy" Dzeku, jednog Emira "Kapetana" Spahu, i naravno naseg Asmira "LEPOTAN" Begovica......jaooooo
UltraSA je napisao/la:Samo da ne puste onu dugu verziju himne, pa da igrači opet ne polete prije nego završi.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joooooj jedva cekam taj trenutak kad budu stajali i himna pocne!!!!! pa kad onda vidis jednog Muhameda "Al Capone" Besica zvanog BESA, pa jednog Seada "SANDZU" Kolasinca, jednog Edina "Daddy" Dzeku, jednog Emira "Kapetana" Spahu, i naravno naseg Asmira "LEPOTAN" Begovica......jaooooo
I ja sam sad krenuo napisati. Evo od juce samo kukaju kako cemo dobiti crveni, kako ce Argentinci dobiti penal i slicno. Vec unaprijed se trazi alibi za poraz.Head je napisao/la:Ne trazite izgovore,samo nek se bore,nervira me sto su vec poceli izgovor traziti u sudijama.Mi smo BiH svi ostali su qrac.
+10000000000000000000000000000000000000000Goalgetter je napisao/la:I ja sam sad krenuo napisati. Evo od juce samo kukaju kako cemo dobiti crveni, kako ce Argentinci dobiti penal i slicno. Vec unaprijed se trazi alibi za poraz.Head je napisao/la:Ne trazite izgovore,samo nek se bore,nervira me sto su vec poceli izgovor traziti u sudijama.Mi smo BiH svi ostali su qrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.