FK Željezničar (opšte diskusije)
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Kiklope,ne vjeruj svemu sto cujes u svom taboru. Sjeti se malo,prilikom dogovora s poreznom,od prije pola godine,svi klubovi koji su potpisali reprogram imaju odblokirane racune.
-
- Kontakt:
ako imate odblokirane rachune onda aferim[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Pusti ba, ne znaju šta reći pa izmišljaju. Vidiš da pateSarajlijaTM je napisao/la:Kiklope,ne vjeruj svemu sto cujes u svom taboru. Sjeti se malo,prilikom dogovora s poreznom,od prije pola godine,svi klubovi koji su potpisali reprogram imaju odblokirane racune.

A za ovog nuklesumembera odgovor:
Kao prvo imamo aktivan račun u NLB Banci. Kao drugo za osnivanje firme početni kapital se uplaćuje u gotovini

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
A sto su se komsinice uspanicile kako se usvoji statut pa kopaju po raznim stvarima a taman se ponadali sljedi dugogodisnja dominacija svemiraca sa koseva . dominacija mozda ove godine i ako nije vidljiva bar po broju bodova dok ce od sljedece sve biti drugacije.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
niko se nije uspanicio nego se ofirate pojedinci sa izjavama a da je tako lako kao sto pisete onda bi svaki klub uradio isto tako i rijesio svoje fin probleme!treba samo reci da je ovo dobar potez vase uprave i mogucnost da se jednog dana dignete na noge ali ima do toga jos! LPBLU SKY je napisao/la:A sto su se komsinice uspanicile kako se usvoji statut pa kopaju po raznim stvarima a taman se ponadali sljedi dugogodisnja dominacija svemiraca sa koseva . dominacija mozda ove godine i ako nije vidljiva bar po broju bodova dok ce od sljedece sve biti drugacije.
Zašto misliš da svaki klub može naći nekoga ko će uložiti u njega? Je li svaki klub najtrofejniji u državi? Je li svaki klub ima najbolju omladinsku školu, stadion u centru grada u svom vlasništvu, velik broj navijača, legendu kluba kao selektora reprezentacije, i tako dalje i tako bliže.Hz-Sa je napisao/la:niko se nije uspanicio nego se ofirate pojedinci sa izjavama a da je tako lako kao sto pisete onda bi svaki klub uradio isto tako i rijesio svoje fin probleme!treba samo reci da je ovo dobar potez vase uprave i mogucnost da se jednog dana dignete na noge ali ima do toga jos! LPBLU SKY je napisao/la:A sto su se komsinice uspanicile kako se usvoji statut pa kopaju po raznim stvarima a taman se ponadali sljedi dugogodisnja dominacija svemiraca sa koseva . dominacija mozda ove godine i ako nije vidljiva bar po broju bodova dok ce od sljedece sve biti drugacije.
Stvarno me nekad interesuje jel' ovo sve piše jedan lik ili ste vi svi kolektivno ometeni u razvoju.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
pravni subjekt kojem je rachun blokiran otvara novu firmu kao nominalni vlasnik i nastavlja nesmetan rad?raspitaj se ti malo bolje oko tog rachuna u nlb u,mi smo isto bili skloni takvim akrobacijama prije tana
VVVBK
VVVBK
Racun je blokiran jedino kod tebe u glavi i to je to.Neki dan nam izasla inspekcija iz kluba i sve cisto ko suza.nukleusmember je napisao/la:pravni subjekt kojem je rachun blokiran otvara novu firmu kao nominalni vlasnik i nastavlja nesmetan rad?raspitaj se ti malo bolje oko tog rachuna u nlb u,mi smo isto bili skloni takvim akrobacijama prije tana
VVVBK
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nemam se šta raspitivati. Imam izvod iz CRR-a kao dokaz. Aktivan račun u NLB banci.nukleusmember je napisao/la:pravni subjekt kojem je rachun blokiran otvara novu firmu kao nominalni vlasnik i nastavlja nesmetan rad?raspitaj se ti malo bolje oko tog rachuna u nlb u,mi smo isto bili skloni takvim akrobacijama prije tana
VVVBK
Osnivanje firme se vrši tako što osnivač uplati osnivački kapital na račun otovren u nekoj od komercijalnih banaka. Nigdje nije specificirano da li se uplaćuje sa računa ili u gotovini. Praksa je da se uplata vrši u gotovini.
S tim da UG FK Željezničar neće novac uplaćivati kao osnivački kapital već će na osnovu procjene vrijednosti nekretnina i igračkog kadra kao kapital upisati tu vrijednost nekretnina i igračkog kadra. Znači nema novca od strane Željezničara.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
- molotovljev
Imam jedno pitanje; s obzirom da nisam bio u mogućnosti pratiti tok skupštine kluba, interesuje me
da li je gospodin Ivica Osim prisustvovao skupštini i da li se obratio prisutnim ?
Opširniji odgovor, molim lijepo. Hvala
da li je gospodin Ivica Osim prisustvovao skupštini i da li se obratio prisutnim ?
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
chemu nervoza i vrijedjanje?[WHITE SMILING FACE]inspekcija nema nikakve veze sa blokiranim rachunima,oni su tu da prate i kontrolishu poslovanje,postoji li fkt iko kompetentan da mi odgovori na ovo pitanje?
VVVBK
VVVBK
VVVBK
VVVBK
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jeste, nije, molim.molotovljev je napisao/la:Imam jedno pitanje; s obzirom da nisam bio u mogućnosti pratiti tok skupštine kluba, interesuje me
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nije vrijedjanje nego ti kazem racun je blokiran u tvojoj glavi Zeljin racun radi uredno.nukleusmember je napisao/la:chemu nervoza i vrijedjanje?[WHITE SMILING FACE]inspekcija nema nikakve veze sa blokiranim rachunima,oni su tu da prate i kontrolishu poslovanje,postoji li fkt iko kompetentan da mi odgovori na ovo pitanje?
VVVBK
VVVBK
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- molotovljev
Iskreno, nisam očekivao da mi odgovori neko je član FKS , nego neko od upućenijih članova FKŽ,Baja_Zvjerka je napisao/la:Jeste, nije, molim.molotovljev je napisao/la:Imam jedno pitanje; s obzirom da nisam bio u mogućnosti pratiti tok skupštine kluba, interesuje me
osim toga odgovor ti nije opširan, pa ću ga smatrati nevažećim.

F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
veliko je pitanje u chijoj je glavi blokiran il" odblokiran,al" eto zhivi u uvjerenju da ste deblokirani i sretno[THUMBS UP SIGN]
VVVBK
VVVBK
Evo ja tih odgovorio a ti opet po svome. Znači aktivan račun u NLB banci, posjedujem izvod iz CRR-a kao dokaz. Ako te toliko interesuje nađeš nekog u NLB banci i pitaš ga.nukleusmember je napisao/la:veliko je pitanje u chijoj je glavi blokiran il" odblokiran,al" eto zhivi u uvjerenju da ste deblokirani i sretno[THUMBS UP SIGN]
VVVBK
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Ne znam koliko opsiran odgovor ti treba, jer se na ovo pitanje ne moze dati bas neki opsiran odgovor. Na skupstini se pojavio Ivica Osim, bio je prisutan ,ali nije se obracao prisutnim, doduse on se nikada i nije obracao prisutnim i drzao govore, kad god se pojavio. Njegovo prisustvo je bilo apsolutno dovoljno da bude kao podrska svemu sto se trenutno u klubu desava. On je to u jednom intervjuu napomenuo nedavno, da klub mora i treba ici u ovom pravcu u kojem danas ide.molotovljev je napisao/la:Iskreno, nisam očekivao da mi odgovori neko je član FKS , nego neko od upućenijih članova FKŽ,Baja_Zvjerka je napisao/la:Jeste, nije, molim.molotovljev je napisao/la:Imam jedno pitanje; s obzirom da nisam bio u mogućnosti pratiti tok skupštine kluba, interesuje me
Eto, ne znam sta bi ti jos vise napisao, ja bas znam da budem opsiran, ali nema se sta puno pisati kao odgovor na tvoje pitanje. Slobodno pitaj sta te zanima. Pozz
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ne znam koliko opsiran odgovor ti treba, jer se na ovo pitanje ne moze dati bas neki opsiran odgovor. Na skupstini se pojavio Ivica Osim, bio je prisutan ,ali nije se obracao prisutnim, doduse on se nikada i nije obracao prisutnim i drzao govore, kad god se pojavio. Njegovo prisustvo je bilo apsolutno dovoljno da bude kao podrska svemu sto se trenutno u klubu desava. On je to u jednom intervjuu napomenuo nedavno, da klub mora i treba ici u ovom pravcu u kojem danas ide.molotovljev je napisao/la:Iskreno, nisam očekivao da mi odgovori neko je član FKS , nego neko od upućenijih članova FKŽ,Baja_Zvjerka je napisao/la:Jeste, nije, molim.molotovljev je napisao/la:Imam jedno pitanje; s obzirom da nisam bio u mogućnosti pratiti tok skupštine kluba, interesuje me
Eto, ne znam sta bi ti jos vise napisao, ja bas znam da budem opsiran, ali nema se sta puno pisati kao odgovor na tvoje pitanje. Slobodno pitaj sta te zanima. Pozz
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- molotovljev
Hvala boccaccio, i izvini ako sam te uznemirio.
Pa upravo sam htio da skrenem pažnju na taj intervju, i usput ako ti nije problem da mi kažeš kako ti
gledaš na one riječi g. Osima ??? Recimo, na pitanje novinara Ivica u Želji ?

Pa upravo sam htio da skrenem pažnju na taj intervju, i usput ako ti nije problem da mi kažeš kako ti
gledaš na one riječi g. Osima ??? Recimo, na pitanje novinara Ivica u Želji ?
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
"nako si mi to odgovorio,blokirani rachuni se provjeravaju u centralnoj banci,oni su ti koji izbacuju listing na zahtjev povjerioca,rachuni u 5 banaka blokirani sve do jednog,vrlo lako je dochi do tog podatka,pitajte kozaricha[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK