12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Sviđaju mi se ove izjave. Sigurno će dodatno motivisati igrače.
Ja bi volio Tekbire i zvizdanje himnoj.
Da, znam da je primitivno, seljacki, idiotski i nesportski ali kad su ci.futi upitanju nista nije previse.
Da, znam da je primitivno, seljacki, idiotski i nesportski ali kad su ci.futi upitanju nista nije previse.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Utakmica i sastav je pala uz drugi plan predhodnih dana.Ja sam maloprije postavio sastav sličan ovom tvom samo sa Štilićem na desetki ali s obzirom da on nije na raspolaganju onda je tvoja formacija trenutno najbolja moguća.Cartman je napisao/la:Puno, puno, puno treba da bi se utakmica prekinula. Pa Crnogorci su pogodili Akinfeeva bakljom i nikom nista. Tek kad su drugi put onda je nesto bilo. A to je protiv jedne Rusije, Izrael je niko i nista u nogometu. Koliko god neki sirili gluposti o zidovima kao vodjama Svijeta, oni su u UEFA-i i nogometu apsolutno niko i nista.
Nema nikakve potrebe da se neko plasi prekidanja utakmice. Igralo se protiv Srbije i u nogometu i rukometu pa se nije prekinulo. Nece ni ovdje, ne pretjerujte.
Treba se okrenut nogometu. Mislim da je sastav jasan:
Begovic
Mujdza - Spahic - Bicakcic - Kolasinac
Besic - Pjanic
Visca - Medunjanin - Lulic
Dzeko
Sve drugo bi me dosta iznenadilo. Medo i Pjana neka mjenjaju pozicije kako odgovara Pjanicu tokom tekme.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
objesit im ovu zastavu i mirna BosnaKeenan.- je napisao/la:Ja bi volio Tekbire i zvizdanje himnoj.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
vjeruj mi jedina stvar koju treba raditi je zvizdanje, skakanja, pustanje razno raznih krikovaKeenan.- je napisao/la:Ja bi volio Tekbire i zvizdanje himnoj.

Pyro is not a crime !
- Donnie Darko
- Kontakt:
madridist je napisao/la:Bitno ih je pobijediti to se broji sve drugo je sporedno.
Najvaznije je da pravi nacin nosimo igrace do pobjede. Samo jaka podrska tokom cijele utakmice i uz maksimalno zalaganje nasih igraca pobjeda nebi trebala doci u pitanje. I prva tekma bi se sigurno otisla u drugom smjeru da smo iskoristili one sanse sa pocetka utakmice. Kod intoniranja himne sigurno ce zvizdanja, dok ce i desavanja na tribinama zavisiti od onih na terenu. Ako kojim cudom budemo gubili pred kraj gubimo skoro sve sanse za EP pa bi se i tu mog'o kakav belaj desiti.
Kvalitetniji smo sigurno pa da to i na terenu pokazemo
Kvalitetniji smo sigurno pa da to i na terenu pokazemo

To jes'. Prije su svi kenjali kako Sarajlije ne znaju napravit atmosferu ko u Zenici a sad je i na Bilinom to srednja zalost i bas bi volio da se probudimo protiv ovih cigana.THEC je napisao/la:vjeruj mi jedina stvar koju treba raditi je zvizdanje, skakanja, pustanje razno raznih krikovaKeenan.- je napisao/la:Ja bi volio Tekbire i zvizdanje himnoj.
Da, znam da je primitivno, seljacki, idiotski i nesportski ali kad su ci.futi upitanju nista nije previse.kad oni vode loptu, nekad je to na Bilinom polju bilo tako, sjecam se Spaniju smo razbili na terenu kad smo odigrali ono 1-1, Bolic dao gol za nas ali Spanci pored tog gola su samo jos jedan ozbiljniji sut imali, jednostavno je atmosfera bila strasna, i godinama je tako bilo, i u Zenici je bilo stvarno tesko dobiti, no ovih zadnjih nekoliko godina, slobodno cu reci zadnja tri kvalifikacion ciklusa, znaci od Papeta do ove sad u Zenici je atmosfera jedna velika nula, stalno se spominje to neko grotlo a u stvarnosti nidje veze, osim Fanatikosa koji ko i navijaju, pokusavaju nesto ali slabo ih prati ostatak stadiona i nadam se da ce se ovu utakmicu promijeniti i da cemo im napraviti atmosferu kakva je nekad u Zenici znala biti pa su bile nadigravane i daleko jace ekipe od Izraela
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Vjerujem da će Šunjić biti ispred Bičakčića, ostalo će biti kako si i napisao samo u drugoj formaciji 4-3-3Cartman je napisao/la:Puno, puno, puno treba da bi se utakmica prekinula. Pa Crnogorci su pogodili Akinfeeva bakljom i nikom nista. Tek kad su drugi put onda je nesto bilo. A to je protiv jedne Rusije, Izrael je niko i nista u nogometu. Koliko god neki sirili gluposti o zidovima kao vodjama Svijeta, oni su u UEFA-i i nogometu apsolutno niko i nista.
Nema nikakve potrebe da se neko plasi prekidanja utakmice. Igralo se protiv Srbije i u nogometu i rukometu pa se nije prekinulo. Nece ni ovdje, ne pretjerujte.
Treba se okrenut nogometu. Mislim da je sastav jasan:
Begovic
Mujdza - Spahic - Bicakcic - Kolasinac
Besic - Pjanic
Visca - Medunjanin - Lulic
Dzeko
Sve drugo bi me dosta iznenadilo. Medo i Pjana neka mjenjaju pozicije kako odgovara Pjanicu tokom tekme.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Po kojoj osnovi da Sunjic bude ispred? Sam je priznao da ima vrlo losu polusezonu iza sebe. Odbrana ce nam stajat visoko a on je spor ko puz.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislim da ce Mesa izvesti ovu formaciju sto je @Cartman postavio, mozda ne bi bilo lose jos malo ofanzivnije postaviti jer nama samo pobjeda igra.
.................Begovic.............
Mujdza.....Spahic......Bicakcic.....Kolasinac
.................Besic.......................
Visca......Medunjanin....Pjanic..........Lulic
.................Dzeko.............
Besica samog na zadnjeg veznog a Medunjanin i Pjanic nesto malo isturenije.Mislim da ce ipak Bicakcic prije Sunjica jer iako su obojica standardni ipak msm da je Sunjic imao losiju sezonu u odnosu na Bicu.
.................Begovic.............
Mujdza.....Spahic......Bicakcic.....Kolasinac
.................Besic.......................
Visca......Medunjanin....Pjanic..........Lulic
.................Dzeko.............
Besica samog na zadnjeg veznog a Medunjanin i Pjanic nesto malo isturenije.Mislim da ce ipak Bicakcic prije Sunjica jer iako su obojica standardni ipak msm da je Sunjic imao losiju sezonu u odnosu na Bicu.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Bičakčić nije igrao zadnjih par utakmica. I ja bih volio da Ermin bude u prvih 11 al' čisto sumnjam.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Momciluci, gdje vam je Tincek u formacijama?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
u svecanoj loziadoo11 je napisao/la:Momciluci, gdje vam je Tincek u formacijama?

Pyro is not a crime !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Provokacije, potpaljivanje atmosfere, nadaju se da će neko izazvati nered da bi dobili lagano 3 boda, budimo pametni!
Ne mogu im stadionu yebat mater, ali mogu ovdje, yebem i njima i cijeloj njihovoj državi.
Kako bih volio da ih jedno 10-0 pobjedimo, znam da je ne realno ali bih ovo volio. Hajmo momci, nervoza se već uvlaći.
Ne mogu im stadionu yebat mater, ali mogu ovdje, yebem i njima i cijeloj njihovoj državi.

Kako bih volio da ih jedno 10-0 pobjedimo, znam da je ne realno ali bih ovo volio. Hajmo momci, nervoza se već uvlaći.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Znači Ogi i EmirCartman je napisao/la:Po kojoj osnovi da Sunjic bude ispred? Sam je priznao da ima vrlo losu polusezonu iza sebe. Odbrana ce nam stajat visoko a on je spor ko puz.

Sta je Stilicu?edoo3 je napisao/la:
Utakmica i sastav je pala uz drugi plan predhodnih dana.Ja sam maloprije postavio sastav sličan ovom tvom samo sa Štilićem na desetki ali s obzirom da on nije na raspolaganju onda je tvoja formacija trenutno najbolja moguća.

@Sheyi: Pa Ognjen bi odgovarao po mnogim stvarima. Ali eto neke pizdarije su uradile svoje.
Nije vise sa reprezentacijom ,kako se Poljska liga zavrsila tek u nedjelju nije imao vremena proci cijele pripreme sa ekipom.Cartman je napisao/la:Sta je Stilicu?edoo3 je napisao/la:
Utakmica i sastav je pala uz drugi plan predhodnih dana.Ja sam maloprije postavio sastav sličan ovom tvom samo sa Štilićem na desetki ali s obzirom da on nije na raspolaganju onda je tvoja formacija trenutno najbolja moguća.![]()
@Sheyi: Pa Ognjen bi odgovarao po mnogim stvarima. Ali eto neke pizdarije su uradile svoje.
#15.10.2013 !!!
Stvarno ne vidim logiku ovakvog poteza. Pa to je samo plus sto nije imao pauzu izmedju sezone i utakmice protiv Izraela. Stilic bi bio dobar dzoker sa klupe jer moze zabit ili asistirat iz nicega. Glup potez Bazdarevica. Eto kao oni neke nevidjene taktike i formacije uigravali pa se ovaj ne moze uklopit. Hladili muda na vrelu Bosne i malo trckarali.edoo3 je napisao/la:Nije vise sa reprezentacijom ,kako se Poljska liga zavrsila tek u nedjelju nije imao vremena proci cijele pripreme sa ekipom.Cartman je napisao/la:Sta je Stilicu?edoo3 je napisao/la:
Utakmica i sastav je pala uz drugi plan predhodnih dana.Ja sam maloprije postavio sastav sličan ovom tvom samo sa Štilićem na desetki ali s obzirom da on nije na raspolaganju onda je tvoja formacija trenutno najbolja moguća.![]()

A je li Stojan ostao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.