12.06.2015. / BiH - Izrael

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BiH - Izrael

Pobjeda
178
82%
Neriješeno
17
8%
Poraz
23
11%

Ukupno glasova: 218

Donnie Darko
Kontakt:

Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jun 2015, 19:56

Sviđaju mi se ove izjave. Sigurno će dodatno motivisati igrače.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 10 jun 2015, 20:01

Ja bi volio Tekbire i zvizdanje himnoj.

Da, znam da je primitivno, seljacki, idiotski i nesportski ali kad su ci.futi upitanju nista nije previse.
FK Željezničar
Chelsea FC

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 10 jun 2015, 20:03

Cartman je napisao/la:Puno, puno, puno treba da bi se utakmica prekinula. Pa Crnogorci su pogodili Akinfeeva bakljom i nikom nista. Tek kad su drugi put onda je nesto bilo. A to je protiv jedne Rusije, Izrael je niko i nista u nogometu. Koliko god neki sirili gluposti o zidovima kao vodjama Svijeta, oni su u UEFA-i i nogometu apsolutno niko i nista.

Nema nikakve potrebe da se neko plasi prekidanja utakmice. Igralo se protiv Srbije i u nogometu i rukometu pa se nije prekinulo. Nece ni ovdje, ne pretjerujte.

Treba se okrenut nogometu. Mislim da je sastav jasan:
Begovic
Mujdza - Spahic - Bicakcic - Kolasinac
Besic - Pjanic
Visca - Medunjanin - Lulic
Dzeko

Sve drugo bi me dosta iznenadilo. Medo i Pjana neka mjenjaju pozicije kako odgovara Pjanicu tokom tekme.
Utakmica i sastav je pala uz drugi plan predhodnih dana.Ja sam maloprije postavio sastav sličan ovom tvom samo sa Štilićem na desetki ali s obzirom da on nije na raspolaganju onda je tvoja formacija trenutno najbolja moguća.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 jun 2015, 20:06

Keenan.- je napisao/la:Ja bi volio Tekbire i zvizdanje himnoj.

Da, znam da je primitivno, seljacki, idiotski i nesportski ali kad su ci.futi upitanju nista nije previse.
objesit im ovu zastavu i mirna Bosna :D
slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 jun 2015, 20:08

vjeruj mi jedina stvar koju treba raditi je zvizdanje, skakanja, pustanje razno raznih krikova :lol: kad oni vode loptu, nekad je to na Bilinom polju bilo tako, sjecam se Spaniju smo razbili na terenu kad smo odigrali ono 1-1, Bolic dao gol za nas ali Spanci pored tog gola su samo jos jedan ozbiljniji sut imali, jednostavno je atmosfera bila strasna, i godinama je tako bilo, i u Zenici je bilo stvarno tesko dobiti, no ovih zadnjih nekoliko godina, slobodno cu reci zadnja tri kvalifikacion ciklusa, znaci od Papeta do ove sad u Zenici je atmosfera jedna velika nula, stalno se spominje to neko grotlo a u stvarnosti nidje veze, osim Fanatikosa koji ko i navijaju, pokusavaju nesto ali slabo ih prati ostatak stadiona i nadam se da ce se ovu utakmicu promijeniti i da cemo im napraviti atmosferu kakva je nekad u Zenici znala biti pa su bile nadigravane i daleko jace ekipe od Izraela
Pyro is not a crime !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jun 2015, 20:08

madridist je napisao/la:Bitno ih je pobijediti to se broji sve drugo je sporedno.

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 10 jun 2015, 20:10

Najvaznije je da pravi nacin nosimo igrace do pobjede. Samo jaka podrska tokom cijele utakmice i uz maksimalno zalaganje nasih igraca pobjeda nebi trebala doci u pitanje. I prva tekma bi se sigurno otisla u drugom smjeru da smo iskoristili one sanse sa pocetka utakmice. Kod intoniranja himne sigurno ce zvizdanja, dok ce i desavanja na tribinama zavisiti od onih na terenu. Ako kojim cudom budemo gubili pred kraj gubimo skoro sve sanse za EP pa bi se i tu mog'o kakav belaj desiti.

Kvalitetniji smo sigurno pa da to i na terenu pokazemo :bih:

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 10 jun 2015, 20:11

THEC je napisao/la:

vjeruj mi jedina stvar koju treba raditi je zvizdanje, skakanja, pustanje razno raznih krikova :lol: kad oni vode loptu, nekad je to na Bilinom polju bilo tako, sjecam se Spaniju smo razbili na terenu kad smo odigrali ono 1-1, Bolic dao gol za nas ali Spanci pored tog gola su samo jos jedan ozbiljniji sut imali, jednostavno je atmosfera bila strasna, i godinama je tako bilo, i u Zenici je bilo stvarno tesko dobiti, no ovih zadnjih nekoliko godina, slobodno cu reci zadnja tri kvalifikacion ciklusa, znaci od Papeta do ove sad u Zenici je atmosfera jedna velika nula, stalno se spominje to neko grotlo a u stvarnosti nidje veze, osim Fanatikosa koji ko i navijaju, pokusavaju nesto ali slabo ih prati ostatak stadiona i nadam se da ce se ovu utakmicu promijeniti i da cemo im napraviti atmosferu kakva je nekad u Zenici znala biti pa su bile nadigravane i daleko jace ekipe od Izraela
To jes'. Prije su svi kenjali kako Sarajlije ne znaju napravit atmosferu ko u Zenici a sad je i na Bilinom to srednja zalost i bas bi volio da se probudimo protiv ovih cigana.
FK Željezničar
Chelsea FC

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2015, 20:18

Cartman je napisao/la:Puno, puno, puno treba da bi se utakmica prekinula. Pa Crnogorci su pogodili Akinfeeva bakljom i nikom nista. Tek kad su drugi put onda je nesto bilo. A to je protiv jedne Rusije, Izrael je niko i nista u nogometu. Koliko god neki sirili gluposti o zidovima kao vodjama Svijeta, oni su u UEFA-i i nogometu apsolutno niko i nista.

Nema nikakve potrebe da se neko plasi prekidanja utakmice. Igralo se protiv Srbije i u nogometu i rukometu pa se nije prekinulo. Nece ni ovdje, ne pretjerujte.

Treba se okrenut nogometu. Mislim da je sastav jasan:
Begovic
Mujdza - Spahic - Bicakcic - Kolasinac
Besic - Pjanic
Visca - Medunjanin - Lulic
Dzeko

Sve drugo bi me dosta iznenadilo. Medo i Pjana neka mjenjaju pozicije kako odgovara Pjanicu tokom tekme.
Vjerujem da će Šunjić biti ispred Bičakčića, ostalo će biti kako si i napisao samo u drugoj formaciji 4-3-3 :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 jun 2015, 20:20

Po kojoj osnovi da Sunjic bude ispred? Sam je priznao da ima vrlo losu polusezonu iza sebe. Odbrana ce nam stajat visoko a on je spor ko puz.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 10 jun 2015, 20:23

Mislim da ce Mesa izvesti ovu formaciju sto je @Cartman postavio, mozda ne bi bilo lose jos malo ofanzivnije postaviti jer nama samo pobjeda igra.
.................Begovic.............
Mujdza.....Spahic......Bicakcic.....Kolasinac
.................Besic.......................
Visca......Medunjanin....Pjanic..........Lulic
.................Dzeko.............

Besica samog na zadnjeg veznog a Medunjanin i Pjanic nesto malo isturenije.Mislim da ce ipak Bicakcic prije Sunjica jer iako su obojica standardni ipak msm da je Sunjic imao losiju sezonu u odnosu na Bicu.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2015, 20:24

Bičakčić nije igrao zadnjih par utakmica. I ja bih volio da Ermin bude u prvih 11 al' čisto sumnjam.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 10 jun 2015, 20:28

Momciluci, gdje vam je Tincek u formacijama?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 jun 2015, 20:30

adoo11 je napisao/la:Momciluci, gdje vam je Tincek u formacijama?
u svecanoj lozi :D
Pyro is not a crime !

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 jun 2015, 20:31

Provokacije, potpaljivanje atmosfere, nadaju se da će neko izazvati nered da bi dobili lagano 3 boda, budimo pametni!
Ne mogu im stadionu yebat mater, ali mogu ovdje, yebem i njima i cijeloj njihovoj državi. :D

Kako bih volio da ih jedno 10-0 pobjedimo, znam da je ne realno ali bih ovo volio. Hajmo momci, nervoza se već uvlaći. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 jun 2015, 20:31

Sa jednim napadacem. :thumbup:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 jun 2015, 20:58

Cartman je napisao/la:Po kojoj osnovi da Sunjic bude ispred? Sam je priznao da ima vrlo losu polusezonu iza sebe. Odbrana ce nam stajat visoko a on je spor ko puz.
Znači Ogi i Emir :njanjanja:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 jun 2015, 21:12

edoo3 je napisao/la:
Utakmica i sastav je pala uz drugi plan predhodnih dana.Ja sam maloprije postavio sastav sličan ovom tvom samo sa Štilićem na desetki ali s obzirom da on nije na raspolaganju onda je tvoja formacija trenutno najbolja moguća.
Sta je Stilicu? :hmmmmm:

@Sheyi: Pa Ognjen bi odgovarao po mnogim stvarima. Ali eto neke pizdarije su uradile svoje.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 10 jun 2015, 21:17

Cartman je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:

@Sheyi: Pa Ognjen bi odgovarao po mnogim stvarima. Ali eto neke pizdarije su uradile svoje.
Nije vise sa reprezentacijom ,kako se Poljska liga zavrsila tek u nedjelju nije imao vremena proci cijele pripreme sa ekipom.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 jun 2015, 21:22

edoo3 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:

Nije vise sa reprezentacijom ,kako se Poljska liga zavrsila tek u nedjelju nije imao vremena proci cijele pripreme sa ekipom.
Stvarno ne vidim logiku ovakvog poteza. Pa to je samo plus sto nije imao pauzu izmedju sezone i utakmice protiv Izraela. Stilic bi bio dobar dzoker sa klupe jer moze zabit ili asistirat iz nicega. Glup potez Bazdarevica. Eto kao oni neke nevidjene taktike i formacije uigravali pa se ovaj ne moze uklopit. Hladili muda na vrelu Bosne i malo trckarali. :facepalm:

A je li Stojan ostao?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.