LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

dema
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la dema » 30 nov 2010, 20:59

Poeredit one Bullse i ove Lakerse je vec sazvakana tema i tu bi ti mogao do sutra objasnjavat sto to nije tacno prva stvar jer se svega toga bolje sjecam to je sad nebitno.Tih 20 dodamo i eto ok ti kazes prvi ste i ok nebi ti bilo prvi put da pogresis.
Odom mogao bolje pa pratis li ti ove sezone igre Odoma ili Gasola oni igraju ko nikad u zivotu.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 nov 2010, 21:09

dema je napisao/la:Poeredit one Bullse i ove Lakerse je vec sazvakana tema i tu bi ti mogao do sutra objasnjavat sto to nije tacno prva stvar jer se svega toga bolje sjecam to je sad nebitno.Tih 20 dodamo i eto ok ti kazes prvi ste i ok nebi ti bilo prvi put da pogresis.
Odom mogao bolje pa pratis li ti ove sezone igre Odoma ili Gasola oni igraju ko nikad u zivotu.
Kao prvo sto se tice godina ja i ti smo tu negdje...To je totalno nebitno....Nemas ti godina toliko ;) ;) ;)
A ja ne krijem svoje godine, kao vecina ovdje...Ja se itekako dobro sjecam tih utakmica, jer sam ih sve pogledao....A to sto ti mislis da samo ti imas pravo da navijas za Bullse i zakivas ih to je tvoja stvar...
Nema te vise generacije i to je to...
Nije mi jasno sta zelis da dokazes za LAL, da nisu najbolji jel..Jesu, najbolji su pokazali su to u ove prethodne dvije godine....
Nemoj da stavljas svoje rijeci meni u usta, navedi mi gdje sam ja rekao da su LAL bolji od onih Bullsa...Nigdje i to je takodjer cinjenica...

Mislio sam na ucinak Odoma u toj utakmici i da moze bolje u odnosu na tu utakmicu, ocigledno nisi razumio...
Ja svoje greske priznajem i sta hoces da pokazes s tim....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 nov 2010, 21:14

neno#4 je napisao/la:
dema je napisao/la:Poeredit one Bullse i ove Lakerse je vec sazvakana tema i tu bi ti mogao do sutra objasnjavat sto to nije tacno prva stvar jer se svega toga bolje sjecam to je sad nebitno.Tih 20 dodamo i eto ok ti kazes prvi ste i ok nebi ti bilo prvi put da pogresis.
Kao prvo sto se tice godina ja i ti smo tu negdje...To je totalno nebitno....Nemas ti godina toliko ;) ;) ;)
A ja ne krijem svoje godine, kao vecina ovdje...Ja se itekako dobro sjecam tih utakmica, jer sam ih sve pogledao....A to sto ti mislis da samo ti imas pravo da navijas za Bullse i zakivas ih to je tvoja stvar...
Nije mi jasno sta zelis da dokazes za LAL, da nisu najbolji jel..Jesu, najbolji su pokazali su to u ove prethodne dvije godine....
Nemoj da stavljas svoje rijeci meni u usta, navedi mi gdje sam ja rekao da su LAL bolji od onih Bullsa...Nigdje i to je takodjer cinjenica...

Mislio sam na ucinak Odoma u toj utakmici i da moze bolje u odnosu na tu utakmicu, ocigledno nisi razumio...
Nismo mi tu po godinama,Bullse si ti prvi spomenuo.Nisi ih sve pogledao siguran sam u to mozda u snimkama.Ja Bullse ne zakivam uopste.Nisi rekao da su bolji vec da je na isti nacin osvijena titula tj da je nebitno kako se osvoji titule sto aj moze i bit djelimicno tacno.Ti ne mozes o ucinku Odoma sudit na osnovu te tekme lik briljira ove sezone i jako je podcjenjen igrac.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 nov 2010, 21:17

dema je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Nismo mi tu po godinama,Bullse si ti prvi spomenuo.Nisi ih sve pogledao siguran sam u to mozda u snimkama.Ja Bullse ne zakivam uopste.Nisi rekao da su bolji vec da je na isti nacin osvijena titula tj da je nebitno kako se osvoji titule sto aj moze i bit djelimicno tacno.Ti ne mozes o ucinku Odoma sudit na osnovu te tekme lik briljira ove sezone i jako je podcjenjen igrac.
Znas li sta te odaje, sto se tice godina, to sto nekada napises nis, umjesto nista ;) ;) ;) ..A to je odlika ove nove generacije, kojoj i ja pripadam....Zasto da se ja tebi objasnjavam kada ti nista ne vjerujes....Kada kazem da sam pogledao, jesam i to je to...Ti mozes da mislis sta hoces...Ja kazem da je osvojena titula i to je bitno, a ne da je djelimicno tacno kao sto ti kazes...Ja sam rekao da mogu ljudi puno bolje u odnosu na tu utakmicu....Sto je istina...

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 nov 2010, 21:21

Ma brate ti Bullsi su najdominantnija ekipa svih vremena nisu uopste gubili finala,jedina ekipa koja je jos to radila bez jakog centra,nis mi je skracenica s neta nije odraz godina nije ni bitno gledao si na ovaj ili onaj nacin.Ali nemoj molim te da sad ulazimo o tim Bullsima to je istorija nazalost neponovljiva.
Al se volim s tobom malo pohrvat hehe,slozicemo se da trebas pocet vise pratit NBA poslusaj me vidjeces koliko je to sve naucno i na svaki drugi nacin bolje odradeno,sto se otimas toliko

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 nov 2010, 21:47

dema je napisao/la:Ma brate ti Bullsi su najdominantnija ekipa svih vremena nisu uopste gubili finala,jedina ekipa koja je jos to radila bez jakog centra,nis mi je skracenica s neta nije odraz godina nije ni bitno gledao si na ovaj ili onaj nacin.Ali nemoj molim te da sad ulazimo o tim Bullsima to je istorija nazalost neponovljiva.
Al se volim s tobom malo pohrvat hehe,slozicemo se da trebas pocet vise pratit NBA poslusaj me vidjeces koliko je to sve naucno i na svaki drugi nacin bolje odradeno,sto se otimas toliko
Pa slazem se ja da su Bullsi nedodirljivi, o tome nema govora...

A sto se tice NBA, ja sam to gledao danima, i desile su se onda dvije stvari..
2004. godine ja bih ruku dao da ce Ameri sve da pometu u Atini, Duncan na vrhuncu, Iverson i ostala kompanija...Medjutim tada rodjak mi ovaj u polufinalu igra na Argentinu i dobijemo pare, iza mojih ledja, da sam znao da je to tada uradio, ja bih prije utakmice poderao listic...Tada smo ustvari podijelili dobitak, a ja marke nisam dao, jer ne igram :P :P

A 2008. Finale Boston - LAL, i u prvoj utakmici, cini mi se na 70 - 67 za Celticse, Radmanovic uzima loptu pravi nonsalantno tri koraka sam na kos, i sudije priznaju regularan kos..Bilo je svakakvih odluka, ali mene je to dotuklo...Ugasio sam TV i otisao da spavam...Od tada manje pratim NBA, mada i dan - danas znam sve igrace, ali nije to isti zar...

A sto se tice LAL, za njih sam poceo da navijam samo zbog Kobea, jer sam trazio igraca makar pribliznog MJ kvaliteta...

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 nov 2010, 22:33

Ma bilo je tih sudijskih odluka i na svjetskim sjetices se Argentine pa opet to pratis,bude svugdje sudijske nepravde,ja je pratim jos od Haakema od te prve sezone kad su oni uzeli onda su to ponovili.Jedinstven centar unikat.Onda se vratio Jordan i ja ko i mnogi ga tad zavolio,ali se sjecam vjeruj mi da je tad bilo navijaca LAL koji je tad bio los ali oni uopste nisu volili Jordana vec samo LAL,i znam da su tad zalili sto ne igra vise Magic.
Meni su sudije ogadile fudbal slicna stvar,ali ipak je NBA mislim jedina liga koju sam u zivotu pratio koja pregleda snimke kad nije sigurna u odluku,bude gresaka ali se bar trude da to poprave.
E tako sam ja bio za Bullse i nisam mogao ono prec na druge ekipe nikako,ostao mi drag taj grb bikova,dresovi koje mi je tako drago sto su i dalje isti.A citava ekipa je bila luda Pippen,Rodman,Kukoc itd.Barkley mi je bio isto jako drag igrac,ma citava ta Dream team generacija je bila ludo dobra,cak su i europljani tad imali strasne igrace Sabonis,Petrovic,Kkuoc,Radja i ostali.
Pogledaj LA Cllipers kad stignes samo zbog cinjenice 1988.1988.1989.1990.1991 to su im godista startera i reci mi posto pratis Euroligu ima li ijedna ekipa toliko mlade startere to me bas zanima jer se ja ne sjecam da je neko ovako forsirao djecji vrtic.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 dec 2010, 00:38

dema je napisao/la:Ma bilo je tih sudijskih odluka i na svjetskim sjetices se Argentine pa opet to pratis,bude svugdje sudijske nepravde,ja je pratim jos od Haakema od te prve sezone kad su oni uzeli onda su to ponovili.Jedinstven centar unikat.Onda se vratio Jordan i ja ko i mnogi ga tad zavolio,ali se sjecam vjeruj mi da je tad bilo navijaca LAL koji je tad bio los ali oni uopste nisu volili Jordana vec samo LAL,i znam da su tad zalili sto ne igra vise Magic.
Meni su sudije ogadile fudbal slicna stvar,ali ipak je NBA mislim jedina liga koju sam u zivotu pratio koja pregleda snimke kad nije sigurna u odluku,bude gresaka ali se bar trude da to poprave.
E tako sam ja bio za Bullse i nisam mogao ono prec na druge ekipe nikako,ostao mi drag taj grb bikova,dresovi koje mi je tako drago sto su i dalje isti.A citava ekipa je bila luda Pippen,Rodman,Kukoc itd.Barkley mi je bio isto jako drag igrac,ma citava ta Dream team generacija je bila ludo dobra,cak su i europljani tad imali strasne igrace Sabonis,Petrovic,Kkuoc,Radja i ostali.
Pogledaj LA Cllipers kad stignes samo zbog cinjenice 1988.1988.1989.1990.1991 to su im godista startera i reci mi posto pratis Euroligu ima li ijedna ekipa toliko mlade startere to me bas zanima jer se ja ne sjecam da je neko ovako forsirao djecji vrtic.
Imao je Partizan one godine sa Tepicem, Tripkovicem, Velickovicem, Veselim....Radi se o sezoni 2009/2010..
Pratim da imaju bas mlad roster, vidjet cemo....

A u Euroligi vecinom se pravi mixed roster, kao i obicno....U ovim ekipama sa velikim budzetima, ide se na provjerena imena...
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 01 dec 2010, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.

Ostalo je samo ime.....

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 dec 2010, 00:42

uhh sto se ovdje zakuhalo :D

samo odg za demu u vezi euroleague.... izuzev balkanaca postoje dvije ekipe koje su zadnjih godina pocele samo sa guranjem mladih igraca lottomatica roma i caja laboral.... mislim pola ekipe mladi igraci koji su dovedeni i naucili tako reci igrat pravu kosarku...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 dec 2010, 00:53

collector je napisao/la:uhh sto se ovdje zakuhalo :D

samo odg za demu u vezi euroleague.... izuzev balkanaca postoje dvije ekipe koje su zadnjih godina pocele samo sa guranjem mladih igraca lottomatica roma i caja laboral.... mislim pola ekipe mladi igraci koji su dovedeni i naucili tako reci igrat pravu kosarku...
Ma i Caja dovodi samo projektovane igrace...Spliter, Barac, Teletovic, sada Musli, Bjelica....Sve su to igraci za koje se ocekuje da ce kroz 2-3 sezone da igraju bitnu ulogu...Nisu dovedeni da odmah igraju, nego stasavaju uz iskusne tipa Prigonija, Scole, itd....Oni su bas mjesavina mladosti i iskustva...

Ne bih ja bas rekao za Romu..Oni prvo dovedu kojeg Amera, pa onda dalje..Tako su doveli i Jeningsa, pa evo sad su tu Smith, Washingon i slicno....

Ostalo je samo ime.....

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 dec 2010, 01:09

neno#4 je napisao/la:

Ma i Caja dovodi samo projektovane igrace...Spliter, Barac, Teletovic, sada Musli, Bjelica....Sve su to igraci za koje se ocekuje da ce kroz 2-3 sezone da igraju bitnu ulogu...Nisu dovedeni da odmah igraju, nego stasavaju uz iskusne tipa Prigonija, Scole, itd....Oni su bas mjesavina mladosti i iskustva...

Ne bih ja bas rekao za Romu..Oni prvo dovedu kojeg Amera, pa onda dalje..Tako su doveli i Jeningsa, pa evo sad su tu Smith, Washingon i slicno....
ne znam bas bez obzira dovedu li amera ili evropljana opet nesto pokusavaju neki mix.... i izbacili su nekoliko bas dobrih igraca....a za caju pa projektovan ne projektovan po meni to je danas manje relevantno...porediti bjelicu iz zvezde i repke srbije dva svijeta... barac i nije bio bog zna sta...bas sam pravi kompilaciju njega, zimica iz bosne i koste prerovica jer su oni igrali u toj generaciji u nlb ligi i vidjelo se ko je kako zavrsio...znaci sve je do rada...ovo govorim jer je dusko vujosevic htio uzeti zimica i od njega napraviti extra centa ...al bosna nije dala on proguro perovica i vidis gdje je koji...

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 dec 2010, 01:34

jedno pitanje koje ni ja nisam znao pa sam tek sad pronasao... u ogledu barcelone i lakersa na turneji zato je Pete Mickeal bio onako nalozen na lakerse i zasto ih mrzi ?????? :D

Superkup - 1996/1997

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 dec 2010, 01:36

Ali ovo da je petorka 22,22,21,20,19.Ja mislim da nije bilo takvih ekipa nosu ni oni ovo planirali ali pva petorka gura vec nekoliko utakmica i nisu toliko ni losi
Ajde reci ,garant ga nisu uzeli nekad da za njih igra

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 dec 2010, 01:49

hah uzeli ga na draftu i preselili u knickse a zelja mu bila zivotna da igra u lakersima kao vec dogovorio sve..al onda tehnloski visak... kobe cuva tu poziciju i nisu trebali takvog tipa igraca :D
zato je on bio toliko napaljen na bryanta i kompaniju u onoj tekmi :D

Superkup - 1996/1997

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 dec 2010, 12:00

collector je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

ne znam bas bez obzira dovedu li amera ili evropljana opet nesto pokusavaju neki mix.... i izbacili su nekoliko bas dobrih igraca....a za caju pa projektovan ne projektovan po meni to je danas manje relevantno...porediti bjelicu iz zvezde i repke srbije dva svijeta... barac i nije bio bog zna sta...bas sam pravi kompilaciju njega, zimica iz bosne i koste prerovica jer su oni igrali u toj generaciji u nlb ligi i vidjelo se ko je kako zavrsio...znaci sve je do rada...ovo govorim jer je dusko vujosevic htio uzeti zimica i od njega napraviti extra centa ...al bosna nije dala on proguro perovica i vidis gdje je koji...
Za Zimica pogresan info imas...Zimicu otac nije dao da ide kod Duleta....Bosna nije imala nista s tim...
Javna tajna ti je da je Lotomatica placenicki klub, i da se vrlo lahko uzimaju pare tu...
Prosle godine su tu bili Jaaber, Hutson, Kennedy i ostali..
Pa prije toga Jennigs, Brezec, Hutson, Sani itd...
Lotomatica ti nije primjer da stvaraju igrace...
Koga su oni stvorili?

Drugo je neki mix, a drugo je kada dajes igracima sansu kao npr. Cibosi ove godine....
Sta ocekujes od Bjelice, da prvu sezonu igra po 30 minuta i ima dobre ucinke....Nece ici....
Barac ima potencijal da postane najbolji centar Europe, ima sve...Skok, sut sa posta, sut izvana, dobru odbranu, odlicnu kretnju, sve....

P.S. Lakersi opet porazeni 8-) 8-) 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 dec 2010, 12:02

Poraz u Memphisu sinoc 98-96...treci poraz u nizu...Kao i mnogo puta dosad presudio je protivnicki plejmejker,ovaj put je to bio Conley koji je postigao 28 poena uz sut 10-13(4-5 za tri)...Ono sto je zanimljivo da su kod Lakersa 2 najslabija igraca sinoc bili Gasol i Kobe...ni jedan nije sutirao preko 40%...i pored toga imali smo sut za pobjedu ali Gay je blokirao Artesta.
Sljedeca 3 meca su Houston,Washington i Sacramento gdje ocekujem 3 pobjede...

Jedina stvar koja mi se bas ne svidja trenutno je sto smo izgubili 3 utakmice u zavrsnici...prosle sezone smo dobili 90% takvih utakmica

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 dec 2010, 12:51

@neno#4 javna tajna..e jbg sad i ti pretjera onda su svi...naboraj si mi 6 igraca u dvije sezone sto su odigrali... ono wtf ja kad sam im gledao rostere proteklih godina sam vidio dosta mladih igraca koji su uspjeli sad ne znam ni ja imena.. al je bilo stvarno potencijala i nesto su pokusavali... pa opet ponavljam bili to ameri ili evropljani...mozes ti pricat sta hoces jennings nikad ne bi dobio priliku u nba da nije otisao u romu jer njihov koledz nikad ne bi zavrsio jer je paglu pa sad jedan od bolji playmakera u ligi...za zimica sam ja tako cuo... otac mu nije dao halo kapitalizam sta on ima pricat kad bosna ima ugovor sa njim al hajd kako hoces....cibosi daju priliku isto kao i bosna jer nema love,stecaj blizu, lopine u upravi kao i u bosni tako da mi to i nije guranje igraca kao kod npr partizana.... za bjelicu nisam ni rekao nista, al ti rekao forsiran igrac sad sam govoris da nije...potencijal jeste al treba jos pure da jede da bi postao igracina i oni mu je daju koliko toliko isto kao i sa teletovicem i sad on vodi glavnu rijec u caji kad on ode izletit ce bjelica i on ce biti glavni i tako u krug ...stvaraju mlade igrace u velike dobro ih prodaju pa opet....a Barac sad to ima...al su mu trebale 2 godine da dodje na takav nivo i to nije uspio u sirokom..nego malo posudba, malo guranje u prvi tim, malo vise rada i eto dobrog centra...a za to najbolji centar pa mali tomic je bolji centar npr... tako da ima i za njega vremena... malo preuranjeno govoriti da ce biti najbolji...
Zadnja izmjena: collector, dana/u 01 dec 2010, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.

Superkup - 1996/1997

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 dec 2010, 12:54

a sad posebno za lakerse..bas me iznenadio ovaj poraz..nikako ga nisam ocekivao... al ko zna sta im je...mora da je to onaj mali krizni period koji svaka ekipa ima...nekoliko losiji partija i poraza...pa bolje da je sad na pocetku nego na kraju...

vidio sam da ni klupa nije bas koristena puno i da su se dosta ispucavali kao da su na treningu al ko ce znati sta smisljaja phill....

veceras protiv hustona...pa valjda bude pobjeda jer nepamtim kada smo zadnji put zijanili 4. zaredom

Superkup - 1996/1997

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 dec 2010, 13:14

collector je napisao/la:@neno#4 javna tajna..e jbg sad i ti pretjera onda su svi...naboraj si mi 6 igraca u dvije sezone sto su odigrali... ono wtf ja kad sam im gledao rostere proteklih godina sam vidio dosta mladih igraca koji su uspjeli sad ne znam ni ja imena.. al je bilo stvarno potencijala i nesto su pokusavali... pa opet ponavljam bili to ameri ili evropljani...mozes ti pricat sta hoces jennings nikad ne bi dobio priliku u nba da nije otisao u romu jer njihov koledz nikad ne bi zavrsio jer je paglu pa sad jedan od bolji playmakera u ligi...za zimica sam ja tako cuo... otac mu nije dao halo kapitalizam sta on ima pricat kad bosna ima ugovor sa njim al hajd kako hoces....cibosi daju priliku isto kao i bosna jer nema love,stecaj blizu, lopine u upravi kao i u bosni tako da mi to i nije guranje igraca kao kod npr partizana.... za bjelicu nisam ni rekao nista, al ti rekao forsiran igrac sad sam govoris da nije...potencijal jeste al treba jos pure da jede da bi postao igracina i oni mu je daju koliko toliko isto kao i sa teletovicem i sad on vodi glavnu rijec u caji kad on ode izletit ce bjelica i on ce biti glavni i tako u krug ...stvaraju mlade igrace u velike dobro ih prodaju pa opet....a Barac sad to ima...al su mu trebale 2 godine da dodje na takav nivo i to nije uspio u sirokom..nego malo posudba, malo guranje u prvi tim, malo vise rada i eto dobrog centra...a za to najbolji centar pa mali tomic je bolji centar npr... tako da ima i za njega vremena... malo preuranjeno govoriti da ce biti najbolji...
Znas li ti uopste kada je bila ta ponuda za Zimica, kakav kapitalizam, o cemu pricas...Ponuda je bila kada je Rusmir Halilovic predao Djedovica i Zimica iz Rina Bosni besplatno...Tada je bilo...Kakav ugovor sa Bosnom, nigdje veze...

Ja u klin ti u plocu....Caja samo dovodi vanserijske talente i brusi ih, Caja NE PRAVI igrace....Sta za Bjelicu, pa Bjelica je dosao i potpisao na 5 godina...Ne da bi igrao ove sezone u petorci nego da bi u narednom periodu postigao ono sto treba....To je velika razlika...

Za Romu, prelistaj roster od proslih sezona, pa ces da vidis..Ja to odlicno znam, ko igra i sta...Ne mozes da mijesas Dasica, Djedovica, i ostale...Da Roma ima veci budzet dovela bi bolje od njih, i to je to...Cista placenicka ekipa...

Je li se mozda sjecas kada je Jenings dosao u Romu...Ja se tacno sjecam dana kada je potpisao i teksta na kosarka.hr, gdje je pisalo buduci NBA igrac dolazi u Rim....Kako je igrao te sezone, ja sam mislio, ovaj nece ni u Romi ostati a kamoli u NBA otici..Mnogo se ispucavao, ali poslije je dosao do sebe i postigao sta je postigao....Ali tada je bio isuvise mlad, mislim da je on '89 godiste...

Sto se tice Baraca ti ne razumijes sta je hocu da ti kazem...Caja, ex Tau, Baskonia, kako je najlakse je zvati, je ekipa sa najboljim skautingom u Europi...Oni uzimaju najbolje talente sirom svijeta...Ne desava se njima slucajno Spliter, Scola, Barac, i ostali.....

Ja ti opet kazem, navedi mi tri igraca koje su Rimljani lansirali....Da ne spominjem sezonu kada su bili unutra Fucka, Gabbini, Hawkins, Jaaber, Lorbek...

Da i Roko je tada bio, i vjerovatno tu je spasio karijeru..Oni uzimaju igrace na posudbu iz velikih klubova, tipa Caje, Barse, Reala i slicno...

Ostalo je samo ime.....

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 dec 2010, 13:43

evo jedno pitanje za nenu,demu i ove ostale..kao prvo znam da ste odlicni forumasi i da posjedujete znanje o mnogim stvarima pa i o kosarci. Samo mi recite kakve veze ima Zimic s LaLakersima???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.