FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
A, sta ??? Forlan ne moze igrati u LS??? 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Odigrao je jednu utakmicu za Atletiko u kvalifikacijama za EL.sarajlija89 je napisao/la:A, sta ??? Forlan ne moze igrati u LS???
za Inter moze igrati od osmine finala LP...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma vidjeh
Nego, kontam da prosle sezone nije bila ta praksa za igrace koji su nastupali u EL i obrnuto, mogli su igrat u drugom takmicenju...
Nego, kontam da prosle sezone nije bila ta praksa za igrace koji su nastupali u EL i obrnuto, mogli su igrat u drugom takmicenju...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
To je neko iz opozicije nastimosarajlija89 je napisao/la:Ma vidjeh![]()
Nije bilo to pravilo prosle godine ,zato su svi ostali začuđeni pa i sam Forlan ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing." Helenio Herrera
Jako dobra clip ...imam ja nesto boljeEnzzo je napisao/la:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Vratite nam MOurinha glupi zabari ,retardi ,majmuni ...
IO SONO INTERISTA
Sneijder: Mourinho mi je rekao da ostanem u Interu
Nizozemski internacionalac priznao da mu je ”Posebni” sugerirao da Engleska nije pravo mjesto za njega.
Wesley Sneijder nije izabrao prelazak u Manchester United, pošto mu je Jose Mourinho rekao da ostane na ”Giuseppe Meazzi”.
Sneijder je priznao medijima da je razgovarao sa Mourinhom kada su priče o njegovom odlasku bile realne.
”Mourinho me je pozvao i rekao mi da ostanem. On nosi Inter u srcu i uvijek mi je govorio da budem tu. Sretan sam što sam ostao, jer nikad nisam želio otići, tako da više ne želim pričati o Manchester Unitedu”, rekao je Sneijder i dodao:
”Tada me pozvao i moj agent i rekao mi da me Inter želi prodati. Razgovarao sam i sa Englezima, ali od kad je Eto’o otišao, stvari su se promijenile”, otkrio je Nizozemac.
Nizozemski internacionalac priznao da mu je ”Posebni” sugerirao da Engleska nije pravo mjesto za njega.
Wesley Sneijder nije izabrao prelazak u Manchester United, pošto mu je Jose Mourinho rekao da ostane na ”Giuseppe Meazzi”.
Sneijder je priznao medijima da je razgovarao sa Mourinhom kada su priče o njegovom odlasku bile realne.
”Mourinho me je pozvao i rekao mi da ostanem. On nosi Inter u srcu i uvijek mi je govorio da budem tu. Sretan sam što sam ostao, jer nikad nisam želio otići, tako da više ne želim pričati o Manchester Unitedu”, rekao je Sneijder i dodao:
”Tada me pozvao i moj agent i rekao mi da me Inter želi prodati. Razgovarao sam i sa Englezima, ali od kad je Eto’o otišao, stvari su se promijenile”, otkrio je Nizozemac.
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing." Helenio Herrera
After having undergone right knee surgery with Professor José Luis Runco last August 22, Brazilian international right backwing Maicon has got back to Milan, and has already started his recovery training session with Inter, at Appiano Gentile sports centre. The news about the player have been revealed on Neroazzurri official site itself. 
IO SONO INTERISTA
Pisano je vec proslih dana da bi se Maicon iduce sedmice mogao vratiti treninzima
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Munto Muntavi ne ide nikuda izgleda,,do 16.00 ima sanse jos al nema od toga nista 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

ovako bi trebali izaci protiv Palerma,nije lose(samo konji tutnuli Maicona a trebao bi bit Jonathan)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ovo je preofanzivno, iole ozbiljnija ekipa bi vas ubila u ovoj formaciji...adointer je napisao/la:
ovako bi trebali izaci protiv Palerma,nije lose(samo konji tutnuli Maicona a trebao bi bit Jonathan)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
pa protiv Palerma,ne citavu sezonu,,nije Palermo bas ozbiljan kad ih Thun razvali
Milito ne smije igrat prije Pazzinia,Zanetti ne smije igrat prije Nagatoma (na beku,da se razumijemo)...
Nadam se da ce doci do promjene formacije,muka mi kad vidim ova 3 stopera pozadi
Nadam se da ce doci do promjene formacije,muka mi kad vidim ova 3 stopera pozadi
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
ako ce biti ovakva formacija onda su zanetti i milito i moj prvi izbor , jer obojica vise ucestvuju u igri dok sa tomom koji bi probijao stranu i pazzom koji skace imali opciju da promijenimo ritam tekme ukoliko ovako ne bude islo.
Vamos Milito...mora biti u pocetnom sastavu
[youtube][/youtube]
da nova sezna pocne sa pobjedom i da zavrsimo na 1. mjestu, a da navedeni Milito and Co. zabijaju kao da imaju 22 a ne 32
da nova sezna pocne sa pobjedom i da zavrsimo na 1. mjestu, a da navedeni Milito and Co. zabijaju kao da imaju 22 a ne 32
Brazilski reprezentativac i golman Intera, Julio Cesar, smatra da će i pored odlaska Eto'oa njegova momčad ponovo izazivati respekt kod svojih protivnika.
"Eto'o će nam svima nedostajati. On je ovom timu davao nevjerovatnu snagu. On jednostavno ne prihvata poraz i saigračima je prenio taj stav da se nikad ne predaju", rekao je brazilski golman.
"Međutim, i pored njegovog odlaska smatram da nismo slabiji. Neki su fudbaleri otišli, drugi su došli i momčad je gotovo ista kao i prošle godine. Za nas je odlična stvar i to što je Sneijder ostao. Tehnički je veoma jak i on je igrač koji pravi razliku", dodao je Cesar.
"Eto'o će nam svima nedostajati. On je ovom timu davao nevjerovatnu snagu. On jednostavno ne prihvata poraz i saigračima je prenio taj stav da se nikad ne predaju", rekao je brazilski golman.
"Međutim, i pored njegovog odlaska smatram da nismo slabiji. Neki su fudbaleri otišli, drugi su došli i momčad je gotovo ista kao i prošle godine. Za nas je odlična stvar i to što je Sneijder ostao. Tehnički je veoma jak i on je igrač koji pravi razliku", dodao je Cesar.
IO SONO INTERISTA
Stari zebras Prandelli najvjerovatnije ne racuna na Balotellija i Pazzinija
kako kaze, trenutno ima 6 spiceva, dvojica su starteri, dvojica na klupi, a dvojica na tribini
starteri su Rossi i Cassano koji grije klupu najboljem fudbaleru svijeta Robinhu, na klupi najvjerovatnije Matri i Gila, iako i laik vidi da je Pazzini uz Rossija njihov najjaci napadac
ali nema veze, bolje za nas, jer ce Pazzo biti odmorniji i sad kad ne mozemo imati Forlana u LP, on ce biti zaduzen za golove
kako kaze, trenutno ima 6 spiceva, dvojica su starteri, dvojica na klupi, a dvojica na tribini
starteri su Rossi i Cassano koji grije klupu najboljem fudbaleru svijeta Robinhu, na klupi najvjerovatnije Matri i Gila, iako i laik vidi da je Pazzini uz Rossija njihov najjaci napadac
ali nema veze, bolje za nas, jer ce Pazzo biti odmorniji i sad kad ne mozemo imati Forlana u LP, on ce biti zaduzen za golove
Call the coroner!
To je iz tvoje glave ,Pazza je prvi izbor s klupe ,strasan lik al nazalost mora da grije klupuPuma je napisao/la:Stari zebras Prandelli najvjerovatnije ne racuna na Balotellija i Pazzinija
IO SONO INTERISTA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.