Ocito se nerazumijemo,recimo u Citluku,Posusju lijepi stadioni ,a gdje su oni sada,mislim na klubove koji su bili u visim rangovima,trajalo je dok su sluzili za pranje para,sada lijepi stadioni sluze za ispasu ovaca,bojim seda ne zavrsimo tako,koga kleveteam ,Hercegovci ce me tuziti za klevetu,he he,hajde nek tuze imam ja dobroga advokata,jos sam cuo od nekih ljudi da su se sarajlije pravo napalile na nas da nas izbace iz lige,da sam cuo jednom zanemario bih to ali sam cuo od vise njih koji su ljudi koji rade u fudbalu,volio bi da nije tako ali plasim se za nas,ovo nisam ja izmislio,a ne svida mi se Osim ni najmanje ni jedan ni drugi,junior je izjavljivao kurcevaca Zvijezda ,a i stari nas je prozivao i omalovazavao i mi smo im prvi na tapeti,ovo zadnje je moje mislenje pa nek me slobodno tuze.Fatko je napisao/la:aj nabroj 1 gdje to u BiH ima lijep stadion zasto na njemu neigra reprezentacija ja znam da u BiH ima dosta livada na kojem se igra fudbal kao i nasa livada sto je bila eh tek sada pocinje al pocinje da izgleda kao stadion cuj to pranje para imas li dokaze slucajno za to jeli ti znas da mozes za ovakve postove krivicno odgovarat za klevetuDzin je napisao/la:Vidio si koliko ima lijepih stadina,beskorisnih,a prelijepih,da na nabrajam,bojim se da tako ne zavrsimo,posebno u hercegovini,pranje para .Fatko je napisao/la:Sto god je doslo igraca svi su sami dosli i sami se nudili bilo je tu par dobrih ali skupih igraca ali posto nam je cilj sto prije napraviti stadion nema se para na ovoj krizi i za skupa pojacanja
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ama boli mene i za citluk i za posusje kakve oni to stadione imaju pricas lovacke price pitam te za zvijezdu kazes da se u njoj peru pare nebi bilo to fer prema ljudima koji ulazu u nju da tako pricas ako imas dokaze za to ja cu te prvi podrzat u tome al ako nemas nemoj tako javno da to pises treba kakvog dobrog hodzu dovest da ti malo oduci nebil taj dzin izaso iz tebe 

Sarajlije već par godina žele da nas izbace al ne uspijevaju, protiv sudija ne smiješ se žalit jel ti odma šalju suce da te oštete, sjetimo se prošle godine da nismo pobijedili Modriču u Modriči mi bi ispali a Laktaši bi ostali, a sad je Jović svojim izjavama i javnim napadima na Prolića još više navuko mržnju sarajlija, a kažemo da se situacija popravila dolaskom komiteta za normalizaciju. Mislim da od toga nema ništa jer to odgovara samo Želji i Osimu, volio bi da to nije tako al je istina. Slaviju će spašavat svi ama baš svi a bit će interesantno i neizvjesno do kraja koće ispast.
haj molim te objasni kako to komitet za normalizaciju navlači za Želju, i kako mu to pomaže ?maksi je napisao/la:Sarajlije već par godina žele da nas izbace al ne uspijevaju, protiv sudija ne smiješ se žalit jel ti odma šalju suce da te oštete, sjetimo se prošle godine da nismo pobijedili Modriču u Modriči mi bi ispali a Laktaši bi ostali, a sad je Jović svojim izjavama i javnim napadima na Prolića još više navuko mržnju sarajlija, a kažemo da se situacija popravila dolaskom komiteta za normalizaciju. Mislim da od toga nema ništa jer to odgovara samo Želji i Osimu, volio bi da to nije tako al je istina. Slaviju će spašavat svi ama baš svi a bit će interesantno i neizvjesno do kraja koće ispast.
DRUG NEBI TI PUNCA
Gdje ja pisem,nadi molim te, da spominjem da se u zvijezdi peru pare,neznam kakve nebuluoze pises,dovedi sebi hodzuFatko je napisao/la:ama boli mene i za citluk i za posusje kakve oni to stadione imaju pricas lovacke price pitam te za zvijezdu kazes da se u njoj peru pare nebi bilo to fer prema ljudima koji ulazu u nju da tako pricas ako imas dokaze za to ja cu te prvi podrzat u tome al ako nemas nemoj tako javno da to pises treba kakvog dobrog hodzu dovest da ti malo oduci nebil taj dzin izaso iz tebe
i ajmo sad opet malo guzve hehe samo da kazem navijaci R.D. nemaju nikakve veze sa ovim prozivkama Sarajeva a ni Tuzle kao sto je bilo neki dan nemam vise zivaca ispravljet neke stvari aj lijep pozdrav za normalnu raju ako ima sta ko lijepo da napise sto neznam neka javi 

Drug moj valjda si gledo jesenas onaj nedosuđeni penal na Grbavici za Zvijezdu da ti ne pominjem prošlu sezonu kad nam je vaš golman Šehić na centru "ubijo" igrače...pogledaj snimakbagrcavi je napisao/la:haj molim te objasni kako to komitet za normalizaciju navlači za Želju, i kako mu to pomaže ?maksi je napisao/la:Sarajlije već par godina žele da nas izbace al ne uspijevaju, protiv sudija ne smiješ se žalit jel ti odma šalju suce da te oštete, sjetimo se prošle godine da nismo pobijedili Modriču u Modriči mi bi ispali a Laktaši bi ostali, a sad je Jović svojim izjavama i javnim napadima na Prolića još više navuko mržnju sarajlija, a kažemo da se situacija popravila dolaskom komiteta za normalizaciju. Mislim da od toga nema ništa jer to odgovara samo Želji i Osimu, volio bi da to nije tako al je istina. Slaviju će spašavat svi ama baš svi a bit će interesantno i neizvjesno do kraja koće ispast.

jesil napiso-Dzin je napisao/la:Gdje ja pisem,nadi molim te, da spominjem da se u zvijezdi peru pare,neznam kakve nebuluoze pises,dovedi sebi hodzuFatko je napisao/la:ama boli mene i za citluk i za posusje kakve oni to stadione imaju pricas lovacke price pitam te za zvijezdu kazes da se u njoj peru pare nebi bilo to fer prema ljudima koji ulazu u nju da tako pricas ako imas dokaze za to ja cu te prvi podrzat u tome al ako nemas nemoj tako javno da to pises treba kakvog dobrog hodzu dovest da ti malo oduci nebil taj dzin izaso iz tebe
Vidio si koliko ima lijepih stadina,beskorisnih,a prelijepih,da na nabrajam,bojim se da tako ne zavrsimo,posebno u hercegovini,pranje para.
ako grijesim neka me netko normalan ispravi a ja netrebam sebi dovodit hodzu idem ja na lijepu Dzumu Petkom

Daj molim te pusti te priče, u fudbalu se dešavaju greške.Ne kažem da Željo nije imao mutnih radnji nekad, ali tvrditi da Ivica Osim pomaže Želji, je smiješno.
Kod nas je izgleda postala praksa da čim se nekom nešto ne sviđa odmah se prozove Želji i oba Osima
Kod nas je izgleda postala praksa da čim se nekom nešto ne sviđa odmah se prozove Želji i oba Osima

DRUG NEBI TI PUNCA
Da ti pevedem,bojim da ne zavrsimo kao oni u hercegovini sto su sluzili za pranje para,nigdje nisam spomenuo da se u Zvijezdi peru pare nego da ne zavrsimo kao oni,ne trebas ni meni dovoditi hodzu,jel ti to mene pokusavas isprovocirati ili......,ne kontamFatko je napisao/la:jesil napiso-Dzin je napisao/la:Gdje ja pisem,nadi molim te, da spominjem da se u zvijezdi peru pare,neznam kakve nebuluoze pises,dovedi sebi hodzuFatko je napisao/la:ama boli mene i za citluk i za posusje kakve oni to stadione imaju pricas lovacke price pitam te za zvijezdu kazes da se u njoj peru pare nebi bilo to fer prema ljudima koji ulazu u nju da tako pricas ako imas dokaze za to ja cu te prvi podrzat u tome al ako nemas nemoj tako javno da to pises treba kakvog dobrog hodzu dovest da ti malo oduci nebil taj dzin izaso iz tebe
Vidio si koliko ima lijepih stadina,beskorisnih,a prelijepih,da na nabrajam,bojim se da tako ne zavrsimo,posebno u hercegovini,pranje para.
ako grijesim neka me netko normalan ispravi a ja netrebam sebi dovodit hodzu idem ja na lijepu Dzumu Petkom
Da ti pevedem,bojim da ne zavrsimo kao oni u hercegovini sto su sluzili za pranje para,nigdje nisam spomenuo da se u Zvijezdi peru pare nego da ne zavrsimo kao oni,ne trebas ni meni dovoditi hodzu,poradi malo radije na gramatici[/quote]
hehe razumijem profesore kada ce biti casovi kod vas rado bih vas podsjetio sto se mene tice moze sad ili odma kako zelite heheh

hehe razumijem profesore kada ce biti casovi kod vas rado bih vas podsjetio sto se mene tice moze sad ili odma kako zelite heheh

Ok...neka se te tvoje fudbalske greške dogode u Gradačcu i da Zvijezda pobijedi šta ćeš onda rećbagrcavi je napisao/la:Daj molim te pusti te priče, u fudbalu se dešavaju greške.Ne kažem da Željo nije imao mutnih radnji nekad, ali tvrditi da Ivica Osim pomaže Želji, je smiješno.

dobro, ok, Želji namještaju utakmice protiv divova svjetskog fudbala kao što je Zvijezda iz Gradačca.Eto misli i dalje tako, i kad god izgubite, ti reci ovo je namještena utakmica, nije Željo bolji od nas, Ivica im namještamaksi je napisao/la:Ok...neka se te tvoje fudbalske greške dogode u Gradačcu i da Zvijezda pobijedi šta ćeš onda rećbagrcavi je napisao/la:Daj molim te pusti te priče, u fudbalu se dešavaju greške.Ne kažem da Željo nije imao mutnih radnji nekad, ali tvrditi da Ivica Osim pomaže Želji, je smiješno.
Kod nas je izgleda postala praksa da čim se nekom nešto ne sviđa odmah se prozove Želji i oba Osima, al to nije moguće jer to "žvaka" odradi prije, sudije podijele po treći žuti...u Gradačcu vam i lopte ne valjaju. Dobri jeste al ne toliko da morate dobit kad vi hoćete i kako hoćete.

DRUG NEBI TI PUNCA
hehe razumijem profesore kada ce biti casovi kod vas rado bih vas podsjetio sto se mene tice moze sad ili odma kako zelite hehehFatko je napisao/la:Da ti pevedem,bojim da ne zavrsimo kao oni u hercegovini sto su sluzili za pranje para,nigdje nisam spomenuo da se u Zvijezdi peru pare nego da ne zavrsimo kao oni,ne trebas ni meni dovoditi hodzu,poradi malo radije na gramatici

Um caruje
Zelim mnogo srece momcima iz Zvjezde da se naigraju i posebno im zelim srecu da igraju lijep fudbal kao u vrijeme Ninkovica,tada sam prvi puta gledao Zvjezdu koja ja igrala evropski koristeci one dijagonale s jedne na drugu stranu to je za sada moja najveca zelja u fudbalu ,kao sto mi je zelja da na tv kada gledam premijer ligu da gledam fudbal ,a ne prljave igraca koji stalno padaju i koji se stalno raspravljaju sa sudijom ,kao sto mi je zelja da zaista i nasi veliki klubovi odskoce u kvalitetu a ne da zive u staroj slavi,Zeljo jeste veliki i Sarajevo i Sloboda ali ipak u Kvaliteti ja nisam vidjeo nesto sada extra sem navijaca koji imaju tradiciju i onako meni ih je lijepo bilo gledati kada navijaju ali navijaju, a volio bih vjerujte mi da i nasi klubovi budu jaki i da ih je ljepota vidjeti kada igraju.U prosloj sezono mi se jedino svidjeo Siroki kada je igrao u Gradaccu,a i mnogim jer su ispraceni aplauzom,Joviceve taktike mi se nisu svidjele neznam nekakav ruzan fudbal se igrao,ali eto bio je rezultat pa ga ne mogu Hljagati ali ja ipak volim otvoren i lijep fudbal i nadam se da ce biti takvo proljece u Gradaccu.Pozdrav svima koji vole Zvjezdu srcem !!!!
Um caruje[/quote]Dzin je napisao/la:hehe razumijem profesore kada ce biti casovi kod vas rado bih vas podsjetio sto se mene tice moze sad ili odma kako zelite hehehFatko je napisao/la:Da ti pevedem,bojim da ne zavrsimo kao oni u hercegovini sto su sluzili za pranje para,nigdje nisam spomenuo da se u Zvijezdi peru pare nego da ne zavrsimo kao oni,ne trebas ni meni dovoditi hodzu,poradi malo radije na gramatici![]()

- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Tema na je u k.... Bezveze rasprave i koje ne vode jedinstvu u navijačkoj sredini.
Dragon Town
nisam htio pisati nista uvezi navijaca ali evo napisat cu.ovo cu uputiti fatki koji je voda nasih navijaca i za kojeg znam da je istinski navijac naseg kluba.zao mi je sto se slabo radi na ujedinjavanju i vracanju starih i dolazak novih navijaca na takme zvijezde.navijaci su ponos svakog kluba i ozbiljan klub mora imati svoje vjerne navijace.pozivam fatku da se vise uradi i pokusaju vratiti navijaci na tribine,treba pisati oglase i na svaki nacin probati vratiti navijace.po meni je trebalo sabrati pare pa uraditi majice koje bi bile besplatne ili po simbolicnoj cijeni od pet km napraviti takvih dvjesto ili tristo majica i samim tim bi imali puno vise navijacazmaj_Bosne je napisao/la:Tema na je u k.... Bezveze rasprave i koje ne vode jedinstvu u navijačkoj sredini.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
buraz majice su vec odradite cijena je 15 KM za sada smo odradili 100 komada jer nismo imali vise para toliko smo mi izmedju sebe skupili evo kakve su http://img28.imageshack.us/img28/2901/m ... ijezda.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;astra1922 je napisao/la:nisam htio pisati nista uvezi navijaca ali evo napisat cu.ovo cu uputiti fatki koji je voda nasih navijaca i za kojeg znam da je istinski navijac naseg kluba.zao mi je sto se slabo radi na ujedinjavanju i vracanju starih i dolazak novih navijaca na takme zvijezde.navijaci su ponos svakog kluba i ozbiljan klub mora imati svoje vjerne navijace.pozivam fatku da se vise uradi i pokusaju vratiti navijaci na tribine,treba pisati oglase i na svaki nacin probati vratiti navijace.po meni je trebalo sabrati pare pa uraditi majice koje bi bile besplatne ili po simbolicnoj cijeni od pet km napraviti takvih dvjesto ili tristo majica i samim tim bi imali puno vise navijacazmaj_Bosne je napisao/la:Tema na je u k.... Bezveze rasprave i koje ne vode jedinstvu u navijačkoj sredini.znam da je tesko za pare ali fatko je autoritet i vjerujem da bi se to lagano sabralo ,evo ja cu prvi dati pare da nam tribine izgledaju kao nekada
a sto se tice na vracanju i dolasku novih navijaca tu nemozemo nista pokusavali smo ali to samo moze Zvijezda da vrati tako sto ce se boriti za vrh tabele steta ostalo je sitno nas koji su fanatici sto se Zvijezde tice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.