Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Boze ovo n ije normalno. Nije normalno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Zgriješih mišlju, djelom i propustom protiv svemogućeg Dalića.
Oprosti mi.
Oprosti mi.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nerealan je ovaj zivot
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
CIIIIJELI SVIJET JE SADA SA NAMAAAAA
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
I meni se dogodilo, mislim da sam prvi put u životu zaplakao zbog sporta od sreće

Isti sam, samo krenuse vec tokom prvog obranjenog prnala Livakovica. Cudesno.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑09 dec 2022, 20:08I meni se dogodilo, mislim da sam prvi put u životu zaplakao zbog sporta od sreće![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Felixians4
- Kontakt:
Tko bi rekao nakon prvog kola Hrvatska-Argentina polufinale?
Podsjeća na rukometni Mundijal u Portugalu 2003. Tada Hrvatska izgubila u prvom kolu od Argentine,u drugom muka protiv Saudijske Arabije prvo poluvrijeme i do kraja turnira same pobjede,vrhunac polufinale i dupli produžeci sa Španjolcima te lepršavo finale s Nijemcima,zlato koje nitko nije očekivao.
Sada, Saudijska Arabija preokrenula Argentinu prvo kolo,Hrvatska muka s odličnim Marokom,visio prolaz do kraja s Belgijcima i evo ga,polufinale Hrvatska-Argentina.
Podsjeća na rukometni Mundijal u Portugalu 2003. Tada Hrvatska izgubila u prvom kolu od Argentine,u drugom muka protiv Saudijske Arabije prvo poluvrijeme i do kraja turnira same pobjede,vrhunac polufinale i dupli produžeci sa Španjolcima te lepršavo finale s Nijemcima,zlato koje nitko nije očekivao.
Sada, Saudijska Arabija preokrenula Argentinu prvo kolo,Hrvatska muka s odličnim Marokom,visio prolaz do kraja s Belgijcima i evo ga,polufinale Hrvatska-Argentina.
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 09 dec 2022, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja sam kao kiša već kad je Petko zabioLillard je napisao/la: ↑09 dec 2022, 20:15Isti sam, samo krenuse vec tokom prvog obranjenog prnala Livakovica. Cudesno.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑09 dec 2022, 20:08I meni se dogodilo, mislim da sam prvi put u životu zaplakao zbog sporta od sreće![]()

Kakva momčad,kakav karakter.
Opet otpisana i prežaljena od svih, opet u polufinalu.
Sad je sve moguće, idemo do kraja.
Opet otpisana i prežaljena od svih, opet u polufinalu.
Sad je sve moguće, idemo do kraja.
-
- Kontakt:
Hrvatska - Argentina u polufinalu SVJETSKOG PRVENSTVA
Ooo tko ce docekati utorak

Ooo tko ce docekati utorak
A dobro se sjećam i 98-me. Bio sam teenager.
Bože hvala ti.
Bože hvala ti.
Momče Hercegovče
-
- Kontakt:
I gibraltar bi bio prvak svijeta s toliko srece da mu ulaze onakvi ofrlje sutevi i na penale
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Kad se sjetim 2018. i prica kako necemo vidjeti medalju narednih 20 godina, a vec na sljedecem prvenstvu mi korak od nje

CRO-ARG... Argentina je Leo Messi, sve polazi i zavrsava s njim. Epic Brozo ga je sjajno cuvao u Rusiji, vjerujem da ce neku vrstu flastera igrati na njemu
Sanse 50:50, samo se nadam da nece biti produzetaka jer nemam vise srca to gledati

Kao što sam ovdje već pisao.
Ogroman uspjeh je biti u polufinalu i zaslužuje čestitke.
Sa druge strane, antinogomet i opstrukcija igre.
Četiri nerješene utakmice i jedna pobjeda protiv Kanade. To je skor za polufinale. Način takmičenja dozvoljava ovakav epilog..
Mislim da FIFA mora početi razmišljati o drugačijem sustavu natjecanja, prije svega nakon grupne faze.
Četiri nerješene utakmice i jedna pobjeda protiv Kanade. To je skor za polufinale. Način takmičenja dozvoljava ovakav epilog..
Mislim da FIFA mora početi razmišljati o drugačijem sustavu natjecanja, prije svega nakon grupne faze.
Ja koliko znam 3 pobjede i 2 nerješene i bez poraza, kako to ti brojiš. Ili smatraš da Japan i Brazil nisu pobjeđeni. Po tvom Italija 2006 nije pobjedila Francusku, a 1994 Brazil Italiju. A ipak kad pogledaš naslov se piše za te momčadi. Takva su pravila, svima je jednako, Argentina je 5 puta prošla na penale, Njemačka 4, sad bi ti zbog Hrvatske mjenjao pravila. Svašta, sigurno se i u Fifi pitaju jesu li im pravila dobraRodju je napisao/la: ↑10 dec 2022, 08:05Kao što sam ovdje već pisao.

audere est facere!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Rodju je napisao/la: ↑10 dec 2022, 08:05Kao što sam ovdje već pisao.

Pa nije bas Hrvatska jucer igrala bunker.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Italija 2006 do finala prolazi sa 3 pobjede nakon skupinskog dijela, bez penala, igrajući nogomet za gol više.
Brazil 1994 isto tako do titule dolazi na taj način.
Dakle igraju nogomet. ARG I NIZ su sinoć tako igrali.
Hrvatska igra da prođe vrijeme. Totalna opstrukcija i devastacija nogometne igre.To tako izgleda u očima mene, neutralnog promatrača, koji sa Hrvatskom nema ništa.
Brazil 1994 isto tako do titule dolazi na taj način.
Dakle igraju nogomet. ARG I NIZ su sinoć tako igrali.
Hrvatska igra da prođe vrijeme. Totalna opstrukcija i devastacija nogometne igre.To tako izgleda u očima mene, neutralnog promatrača, koji sa Hrvatskom nema ništa.
Onima što se ne sviđa kako Hrvatska igra,gledaju prvenstvo od kuće.
Prije nas je ždrijeb mazio,sad nismo dovoljno uvjerljivo izbacili Brazil, ne znam šta je iduće.
A Hrvatska ponovno u polufinalu.
Prije nas je ždrijeb mazio,sad nismo dovoljno uvjerljivo izbacili Brazil, ne znam šta je iduće.
A Hrvatska ponovno u polufinalu.
Ukratko, velika stvar!

Zadnja izmjena: marconato, dana/u 20 dec 2022, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- CROtorious
- Kontakt:
Moraju ljudi naucit razliku izmedu bunkera i kontrole utakmice. Kako moze bit bunker kad imas veci posjed i vise dodavanja? To sto smo bezopasni prema naprijed ne znaci da igramo bunker. Da mi s ovim veznim redom imamo Haalanda i Salaha dominirali bi svakog po par razlike. Najbolje da nam vezni red gura lopte u prostor, a Kramaric, Livaja i Petkovic sporiji od 70% ljudi s foruma.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.