NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

oldbridge
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la oldbridge » 11 mar 2017, 17:20

.
Zadnja izmjena: oldbridge, dana/u 11 mar 2017, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 11 mar 2017, 17:22

sada se zavrsila utakmica, sada vidite kakvi su Mostarci zapravo.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 11 mar 2017, 17:24

oldbridge je napisao/la:hyebali vas tigar i babo u cmarinu brtaljsku :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Selja*ino jedna prvo ne znas ko je babo glupane njega ne spominjes u istoj recenici sa biscanima. Da ste navijaci Veleza ne bi trenutno pisali po forumu nego bi sjedili u autobusu na putu za mostar tako da forumasi tisina idite spavati

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 mar 2017, 17:34

iako sam postovao navijace veleza, ne mogu da vjerujem kakva ste vi .... fuj
Nije ni cudo sto vas kone lupaju gdje stignu

sljedece sezone cete (ako ostanete u ligi) da dobijete ono sto zasluzujete
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 11 mar 2017, 17:36

SNSa je napisao/la:sada se zavrsila utakmica, sada vidite kakvi su Mostarci zapravo.
mi lijepi pametni puni ljubavi humora posteni vracamo sve dugove sjeti se nase podrske vama ia poslije toga vase prodaje znas vec kome zato mi uzvracamo sa zadrskom aq ti je li rat poceo uzmi pusku gonjaj nas evo nas vec daleko od bihaca iako ovaj kombi nesto teze ide nazad valjda tri boda tezi javi se solinasu pa se yebite zajedno i njih cemo docekatio samo polako bice to zestoko vracanje, samo laganini a sto su vam ove ceste lose je li moguce da ovdje oko zivi. Jedi nasa **** puno smo ih ostavili i pozdravi blizu i dalju familiju i zbogom :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 11 mar 2017, 17:37

Puno sreće u nastavku sezone za Jedninstvo, i da se sljedece sezone borimo za ulazak u PL.

Mostar u srcu Velež do groba!
Rezultat je trend, ideal je vječan!

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 11 mar 2017, 17:38

Pantelija je napisao/la:iako sam postovao navijace veleza, ne mogu da vjerujem kakva ste vi .... fuj
Nije ni cudo sto vas kone lupaju gdje stignu

sljedece sezone cete (ako ostanete u ligi) da dobijete ono sto zasluzujete
prati sarajevo lazni divu i bujrum da te namlatimo :guz: :guz:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 mar 2017, 17:38

BMV22 je napisao/la:
SNSa je napisao/la:sada se zavrsila utakmica, sada vidite kakvi su Mostarci zapravo.
mi lijepi pametni puni ljubavi humora posteni vracamo sve dugove sjeti se nase podrske vama ia poslije toga vase prodaje znas vec kome zato mi uzvracamo sa zadrskom aq ti je li rat poceo uzmi pusku gonjaj nas evo nas vec daleko od bihaca iako ovaj kombi nesto teze ide nazad valjda tri boda tezi javi se solinasu pa se yebite zajedno i njih cemo docekatio samo polako bice to zestoko vracanje, samo laganini a sto su vam ove ceste lose je li moguce da ovdje oko zivi. Jedi nasa **** puno smo ih ostavili i pozdravi blizu i dalju familiju i zbogom :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
pravo lice mostara
Samo kad ste mudonje sto vam pola grada i stadion ode ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 mar 2017, 17:39

Koji je fazon sa stavljanjem Biscana i babe u istu recenicu? Nije prvi put da vidim, cisto me zanima koji je to nivo mentalne retardacije.
Mostarcima koji vladaju osnovnim cinjenicama o blizoj historiji ove zemlje bih cestitao na pobjedi. Utakmica kao utakmica, jako slaba bez puno prilika.
Manje losija ekipa je uzela 3 boda i nema tu puno sta da se prica.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 mar 2017, 17:44

Neka bola, ostanimo gospoda i protivniku sportski pozelimo puno srece u nastavku prvenstva. Biscani sve najljepse i pozdrav iz Mostara za sve normalne ljude i patriote ove nase napacene zemlje.

Zivjeli mi i nasa Bosna i Hercegovina! :bih:

Kontrolisite se malo je*em mu mater. Sportska prepucavanja postujem, ali izvrcanje historije ovog ponosnog grada ne mogu podnijeti, taman voljeli isti dres i istu boju. :bih:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlterEgo
Kontakt:

Post Postao/la AlterEgo » 11 mar 2017, 17:48

Može li neko prokomentirati taj penal, kako vam je to izgledalo?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 mar 2017, 17:51

zizu1991 je napisao/la:Kontrolisite se malo je*em mu mater. Sportska prepucavanja postujem, ali izvrcanje historije ovog ponosnog grada ne mogu podnijeti, taman voljeli isti dres i istu boju. :bih:
:thumbup:

Čestitke Veležu na pobjedi, uzeli ove golobrade mladiće na snagu, igra ista ko i naša, nula bodova.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 mar 2017, 17:57

Nasa Krajina :bih:
Sportski pozdrav do iduceg susreta!
Ne zamjerite, volim vas puno! :bih:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 mar 2017, 17:57

jos da su oni iz Mostara to bi bilo istinito :lol: obicni cobani iz Vrapcica i naravno u ovakvim situacijama ja uvijek stajem na stranu pitomih Biscana iz herojskog grada :salut: moogo srece Jedinstvu u nastavku sezone :thumbup:
Sloboda Tuzla

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 11 mar 2017, 18:05

Čestitke velezu ova pobjeda ih ostavlja u ligi...nego molim moderatore da svako poredjenje babe i autonomije sa bihacem i biscannima ban 7 dana previše života je palo za ime BIHAC i BiH

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 11 mar 2017, 18:05

BMV22 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la: pravo lice mostara
Samo kad ste mudonje sto vam pola grada i stadion ode ...
zato sto je tvoj alija balija prodo hrvatima sve a mi se sami obranili i ne :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: govori nama o mudonjama nama niko neubi navijaca zato poklopi se i tisu ti si na spratu vise premier liga razligu a mi cemo akobogda i treci stadion napravit a vi... :guz: :guz: :tralala: :tralala: :tralala:
De bola sta ti je, sta Vedrana spominjes, koji ti je k...
harden je napisao/la:Čestitke Veležu na pobjedi, uzeli ove golobrade mladiće na snagu, igra ista ko i naša, nula bodova.
Mi imamo najmladju ekipu u ligi, tako da ti to o golobradim mladicima ne stoji.
Zadnja izmjena: Bliss, dana/u 11 mar 2017, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 mar 2017, 18:06

zizu1991 je napisao/la:Neka bola, ostanimo gospoda i protivniku sportski pozelimo puno srece u nastavku prvenstva. Biscani sve najljepse i pozdrav iz Mostara za sve normalne ljude i patriote ove nase napacene zemlje.

Zivjeli mi i nasa Bosna i Hercegovina! :bih:

Kontrolisite se malo je*em mu mater. Sportska prepucavanja postujem, ali izvrcanje historije ovog ponosnog grada ne mogu podnijeti, taman voljeli isti dres i istu boju. :bih:
:bow: :bih:
AlterEgo je napisao/la:Može li neko prokomentirati taj penal, kako vam je to izgledalo?
Ja bih rekao cist penal.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 mar 2017, 18:08

Prosjecna utakmica, pobjeda Veleza koji je bio bolji u drugom poluvremenu, mi u prvom gdje smo dali lijep gol iz polukontre koji je dao Nuspahic, Velez u nastavku sa 5 metara daje gol nakon odbijanca gdje je nas golman skinuo zicer cisti na koji je naletio Zvonic i izjednacio, u nastavku penal za Velez cist kao suza koji je zabio ponovo Zvonic, nas igrac igrao rukom u sesnestercu i sudija svirao.

Sve u svemu bolja atmosfera na tribinama oko (3000) gledaoca nego igra na terenu, cestitke Sili nebeskoj na odlicnom izdanju kao i grupi Red Armya koja je stigla njih 50-ak. Nadam se da i jedni i drugi ostajemo u ligi i da se do godine borimo za PL a ne za ostanak u ovoj sugavoj seoskoj kaljuzi od lige.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 11 mar 2017, 18:08

I da normalnim ljudima se gadimo temu spava mi se a cesta uzas budite pozdravljeni i ne berite brigu za nas mi ssami sebe cupamo iz ovih govana nikog ne vucemo za ruku nikog ne molimo svima vama puno srece a mi sami svojim putem koji jos niko nije u bosni shvatio. Pozdrav, budite zdaravi, zivi i veseli, **** ti pa ovdje i snijega ima dragi boze kad ce se ukazat kalifornia. :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: motaj majstore promasi koju rupu :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 mar 2017, 18:10

Bliss je napisao/la: Mi imamo najmladju ekipu u ligi, tako da ti to o golobradim mladicima ne stoji.
Pa to sto je i vasa ekipa mlada ne znaci da oni nisu golobradi mladici.

@BMV22 tebi pomoći nema momak. Nemoj pisati vise nista na ovu temu, molim te, ne sramoti se :bih:
Zadnja izmjena: harden, dana/u 11 mar 2017, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.