NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Brokula
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Brokula » 06 maj 2017, 22:17

lumani je napisao/la:
Brokula je napisao/la:Nema teorijske da bi ijedna historijska ekipa pomela ove ratnike. Na njihovu noć ovo je najkvaletnija ekipa ikad. Ljudi sa Durantom imaju doslovno sve.

Imaju svoju i ofanzivnu i defanzivnu petorku koje jednostavno nisu fer prema protivnicima.

A sta ako ih Cavsi pometu :?: sta cemo tada reci :?: Cavsi best team ever :mrgreen:
Ne mogu ih pomesti ako su i jedni i drugi zdravi, ali ih mogu pobijediti jer su Cavsi šuterska ekipa + neki tamo Lebron, a znamo da šuterske ekipe kada krene, to niko ne zaustavi.

Razumijem ako si starija generacija, i vuče te nostalgija, ali no way jose da ovakva ekipa bude poemetena od bilo koga...

A zar stvarno misliš da prije nije bilo flopanja? :mrgreen: Problem ovog doba je što imaš milion kamera, i svaki mogući detalj se vrti na društvenim mrežama koje prate milijarde ljudi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 maj 2017, 22:19

U 80im i 90im su se NBA igraci brijali macevima na suho, jeli sirovo meso i ispaljivali lasere iz ociju.

miki_92
Kontakt:

Re: RE: Re: Svaštara

Post Postao/la miki_92 » 06 maj 2017, 22:21

Epidaurus je napisao/la:U 80im i 90im su se NBA igraci brijali macevima na suho, jeli sirovo meso i ispaljivali lasere iz ociju.
Kosarka nazaduje iz dana u dan
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 maj 2017, 22:23

miki_92 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:U 80im i 90im su se NBA igraci brijali macevima na suho, jeli sirovo meso i ispaljivali lasere iz ociju.

Pretjerujete. Ali stvarno. :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 maj 2017, 22:23

@brokula,

Ma nema nista sa mojim godinama,nije mi 50:)

To cesto izjave igraci..Kukoc je naprimjer najmirniji igrac,ali eto on rece da ovi sada ne bi imali sanse...

miki_92
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Svaštara

Post Postao/la miki_92 » 06 maj 2017, 22:24

BernardBarnjak je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:

Pa kako drugacije odgovoriti na ovo trolanje @lumanija

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 maj 2017, 22:27

lumani je napisao/la:@brokula,

Ma nema nista sa mojim godinama,nije mi 50:)

To cesto izjave igraci..Kukoc je naprimjer najmirniji igrac,ali eto on rece da ovi sada ne bi imali sanse...
Ma jok trebao je reći, poderali bi nas :mrgreen:

Ja ne volim ove rasprave iz razloga što su pravila bila previše drugačija da bi se moglo porediti. Ni jedni ni drugi se ne bi snašli u obrnutim ulogama.
Sam Jordan se žalio na to
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 maj 2017, 22:28

Pa jbg kad slusam price o kosarci 90ih od takvih ko on, pomislim da su tad igrali sve sami nadljudi. Al najjace od svega da covjek prica o nekim floperima, a njegov idol Drazen isto tako volio odglumit pocesto.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 maj 2017, 22:28

@miki_92
Samo pisite... Lumaniji je sam, nije mu lako sa vama mladjima, vise vas je...Generation gap, to je jedini problem :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 maj 2017, 22:32

Epidaurus je napisao/la:
Pa jbg kad slusam price o kosarci 90ih od takvih ko on, pomislim da su tad igrali sve sami nadljudi. Al najjace od svega da covjek prica o nekim floperima, a njegov idol Drazen isto tako volio odglumit pocesto.

Ma nisam ja niciji advokat ali i ti znas pretjerati i to cesto, mislim bez ljutnje.
Majke mi, steci cu dojam da ne volis drazena nikako.
Evo da ne spominjem Jordanove Bullse 96-98, mislim da bi Lakersi 00-02 pobjedili u PO nadmetanju GSW, recimo 4-2.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 maj 2017, 22:33

Ma nisam ja niciji advokat ali i ti znas pretjerati i to cesto, mislim bez ljutnje.
Majke mi, steci cu dojam da ne volis drazena nikako.
Evo da ne spominjem Jordanove Bullse 96-98, mislim da bi Lakersi 00-02 pobjedili u PO nadmetanju GSW, recimo 4-2.
Ma nemam se sta ljutit, forum je jbg :D

Mislim i ja da bi ti Lakersi dobili ove Warriorse na 4 dobijene, Jordanovi Bullsi isto tako kao i Showtime Lakersi i Birdovi Celticsi s vrhunca.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 maj 2017, 22:39

:mrgreen:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 maj 2017, 22:41

Ovi Dubsi su najbolja ekipa ikad. Igraci 90ih su bili geto gangsteri koji nisu zasluzili igrati ovu plemenitu igru.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 maj 2017, 22:46

Kawhi je napisao/la:Ovi Dubsi su najbolja ekipa ikad. Igraci 90ih su bili geto gangsteri koji nisu zasluzili igrati ovu plemenitu igru.

I onda kazete da Lumani trola :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 maj 2017, 22:48

Kawhi je napisao/la:Ovi Dubsi su najbolja ekipa ikad. Igraci 90ih su bili geto gangsteri koji nisu zasluzili igrati ovu plemenitu igru.

I onda kazete da Lumani trola :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ti si najbolji komentator forumasa na forumu.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 maj 2017, 22:50

Epidaurus je napisao/la:

Cuj Drazen moj idol :urnebes: Nije,nije Kukoc je to bio,ali je Petro bio bog..

Nisu nadljudi ,ali su igrali zestoki momci...

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 06 maj 2017, 22:54

Jordan udar'o saigrace. :oops:
Kakva je to gamad bila, za igranje odbrane im ruke trebale posto mozga nisu imali.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 maj 2017, 22:55

lumani je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:

Cuj Drazen moj idol :urnebes: Nije,nije Kukoc je to bio,ali je Petro bio bog..

Nisu nadljudi ,ali su igrali zestoki momci...
Danas igraju intelektualci. Nema potrebe da se udaraju da bi pobijedili. Igracima 90ih udaranje i nefer potezi bili jedini nacin dolaska do pobjede.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 maj 2017, 22:56

Jeftha je napisao/la:
Jordan udar'o saigrace. :oops:
Kakva je to gamad bila, za igranje odbrane im ruke trebale posto mozga nisu imali.

David Robinson i Tim Duncan su igrali u 90-tim...gangsteri pravi :urnebes:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 maj 2017, 22:58

:rol:

slika

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []