FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

make
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la make » 24 okt 2009, 22:23

derby county je napisao/la:
Analic je napisao/la:Pogledajte moje komentare od ranije. U dosta navrata sam branio Želju i to mi je najdraži tim u BIH. Ako uzmemo da za Velež navijam.

Ali u ove zadnje dvije utakmice Željezničar kao i njegovi navijači moraju da se stide i srame kakvu su bruku navukli na svoj klub. Ja da sam navijač Želje plakao bih od žalosti.

Željo je u ove dvije utakmice uvelike doprinio uništavanju BH fudbala i tjeranju navijača sa tribine.

Od trenutka od kad smo dobili drugi crveni Željo se je branio do kraja utakmice i prijetio samo iz kontri .Velež je dominirao sa dva igrača manje u terenu. Pa narode moj ovo je sramota.

Još mi danas rođak došao iz Slovačke da pogleda dva velikana BH fudbala i ljepotu od fudbala. Žalim što je momak vidio samo danas veličinu Veleža, a Željo je izostao. Iskreno žalim.

A Sudija Golač... NO COMMENT
Moj prijatelju,

Nakon ove danasnje utakmice sam sebi obecao i dao zakletvu - NIKAD VISE NA UTAKMICE PREMIJER LIGE.
Na utakmicu i sudjenje se necu osvrtati,ovo nikad u zivotu nisam vidio, a upamtio sam jako puno - zelio bih samo jedno da podvucem:

JADNI SU TI NAVIJACI -OVO SE ODNOSI NA MANIJAKE SA SJEVERA- KOJI 80 POSTO DRUGOG POLUVREMENA SKANDIRAJU GOLMANU HADZIDJULBICU, BIO SAM TAMO.....NE ZNAM STA RECI....BOJIM SE DA NEKU TEZU RIJEC NE KAZEM.....

Navijacima sa juga svaka cast - to su pravi navijaci - Manijaci, ali molim Vas ogradite se od ovih neznalica sa sjevera, pa to je bruka......skandiranja ustasei tako dalje.

Mom Velezu da Bog da snage da izdrzi sve nepravde koje mu se cine, i da izdrzi.......Ibri jaka podrska, kao i svim momcima od Hadzije do Mrkve. Pokazali ste kako se bori za boje tima.......
sta laprdas klocu jedan.....

pa ako si bio vidio si sta je vas kloc od golmana radio, debil citavo 2. poluvrijeme provocira i sta ocekujes, kako da reaguju ljudi????

a vidjet ces da ce biti kaznjen zbog provociranja publike....
velez mi je do danas bio drag, al od danas :( :( :( :(
Por que ? Por que somos los mejores...

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 24 okt 2009, 22:26

Joj jesmo lose igrali veceras :? al onaj golman Veleza ono treba ranit, koji fakin nevjerovatno :twisted: :twisted:
Volim te Zeljo!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 okt 2009, 22:34

Sve je na sjeveru bilo u redu sto se navijaca tice dok navijaci Veleza nisu poceli da navijaju "j.bemo vam mater u pi.ku" i nedugo zatim "ustaske pi.ke" .. Nakon toga se i atmosfera zagrijala. Nemojte sr.ti da ste prvi poceli biti vrijedjani.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

stulic
Kontakt:

Post Postao/la stulic » 24 okt 2009, 22:36

Ma de ba Stole... Ne mozes hajvanima dokazati nista. A bas je sve lijepo pocelo...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 okt 2009, 22:41

Stole iz Bora je napisao/la:Sve je na sjeveru bilo u redu sto se navijaca tice dok navijaci Veleza nisu poceli da navijaju "j.bemo vam mater u pi.ku" i nedugo zatim "ustaske pi.ke" .. Nakon toga se i atmosfera zagrijala. Nemojte sr.ti da ste prvi poceli biti vrijedjani.

ma de ba momci pa sta i da smo ih vrijeđali , pa navijaci smo **** ga vi , lol
jao ocm utakmica zavrsila u 8 , ja tek sad kuci dosao , a zivim kojih 10 min od stadiona , stara poludila , zvala hitnu xd da vidi da nisam ja onaj momak haha xd :D sad popijedimo Olimpika i *itare ( tesko bgm sa vakom igrom ) i borimo se za vrh..

i znal ko , mrsko m isad trazit , kome mi poslije gostujemo i ko nam dolazi , u zadnjem kolu prvog dijela..

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 okt 2009, 22:42

Mirza_Hordas je napisao/la:kako je taj momak što se povrijedio??? znal neko nešto više

ne vjerujem da zna,ja gledam lik lezi bez svjesti,Kazu dobio napad epilepsije..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 24 okt 2009, 22:44

samir_tm87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Sve je na sjeveru bilo u redu sto se navijaca tice dok navijaci Veleza nisu poceli da navijaju "j.bemo vam mater u pi.ku" i nedugo zatim "ustaske pi.ke" .. Nakon toga se i atmosfera zagrijala. Nemojte sr.ti da ste prvi poceli biti vrijedjani.

ma de ba momci pa sta i da smo ih vrijeđali , pa navijaci smo **** ga vi , lol
jao ocm utakmica zavrsila u 8 , ja tek sad kuci dosao , a zivim kojih 10 min od stadiona , stara poludila , zvala hitnu xd da vidi da nisam ja onaj momak haha xd :D sad popijedimo Olimpika i *itare ( tesko bgm sa vakom igrom ) i borimo se za vrh..

i znal ko , mrsko m isad trazit , kome mi poslije gostujemo i ko nam dolazi , u zadnjem kolu prvog dijela..
gostujemo laktašima dsolazi leotar :P

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2009, 22:46

Otresli smo velež opet ko slinu,po drugi put u 3 dana i zacepili im svima lajava usta.Sad se mogu i OHR žaliti što se mene tice.Golman kamenjara je papak prvoklasni koji je došao provocirati raju ne sjeveru ali je zato propisno popljuvan.Ibraković citavu utakmicu grana rukama,šaban pravi koji mlataranjem podsjeca na drugog šabana Musemića.Igraci veleža-valjanje po terenu i krađa vremena dok nisu primili gol,a kasnije svaki kontakt na terenu trce na sudiju i neku svoju pravdu traže.Svaka cast manijacima koji su se im sjetili majki i koji nisu zaboravili kamenjanje u vrapčićima.Nek znaju kamenjari da više nisu dobro došli na grbavicu,niti ce ikad to biti.
Levati kontali doci i uzeti bodove,šatro neka igra a ustvari niđe veze,imali dva šuta za 90 minuta i hoce da budu prvi na tabeli hahaha.Igrali smo 3 utakmice u rasponu od mjeseca dana i nisu stvorili sve ukupno 5 šansi,dali jedan gol i to greškom naše kretenske odbrane i još se nešto qurce da znaju igrati :lol: :lol: :lol:
Mi jesmo odron od ekipe trenutno ali oni još veci,to smo lijepo vidjeli i u srijedu i veceras...na kraju krajeva i ovakvi kakvi jesmo opet smo ih dva puta zaredom pokarali.
A sad ih pustite da fantaziraju o mitovima, zavjerama Vatikana,Amerike,islamskih zemalja.Svi se urotili protiv veleža :lol: :lol: :lol:

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 24 okt 2009, 22:48

Mandrak je napisao/la:Otresli smo velež opet ko slinu,po drugi put u 3 dana i zacepili im svima lajava usta.Sad se mogu i OHR žaliti što se mene tice.Golman kamenjara je papak prvoklasni koji je došao provocirati raju ne sjeveru ali je zato propisno popljuvan.Ibraković citavu utakmicu grana rukama,šaban pravi koji mlataranjem podsjeca na drugog šabana Musemića.Igraci veleža-valjanje po terenu i krađa vremena dok nisu primili gol,a kasnije svaki kontakt na terenu trce na sudiju i neku svoju pravdu traže.Svaka cast manijacima koji su se im sjetili majki i koji nisu zaboravili kamenjanje u vrapčićima.Nek znaju kamenjari da više nisu dobro došli na grbavicu,niti ce ikad to biti.
Levati kontali doci i uzeti bodove,šatro neka igra a ustvari niđe veze,imali dva šuta za 90 minuta i hoce da budu prvi na tabeli hahaha.Igrali smo 3 utakmice u rasponu od mjeseca dana i nisu stvorili sve ukupno 5 šansi,dali jedan gol i to greškom naše kretenske odbrane i još se nešto qurce da znaju igrati :lol: :lol: :lol:
Mi jesmo odron od ekipe trenutno ali oni još veci,to smo lijepo vidjeli i u srijedu i veceras...na kraju krajeva i ovakvi kakvi jesmo opet smo ih dva puta zaredom pokarali.
A sad ih pustite da fantaziraju o mitovima, zavjerama Vatikana,Amerike,islamskih zemalja.Svi se urotili protiv veleža :lol: :lol: :lol:
jes jes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 okt 2009, 22:55

Mandrak je napisao/la:Otresli smo velež opet ko slinu,po drugi put u 3 dana i zacepili im svima lajava usta.Sad se mogu i OHR žaliti što se mene tice.Golman kamenjara je papak prvoklasni koji je došao provocirati raju ne sjeveru ali je zato propisno popljuvan.Ibraković citavu utakmicu grana rukama,šaban pravi koji mlataranjem podsjeca na drugog šabana Musemića.Igraci veleža-valjanje po terenu i krađa vremena dok nisu primili gol,a kasnije svaki kontakt na terenu trce na sudiju i neku svoju pravdu traže.Svaka cast manijacima koji su se im sjetili majki i koji nisu zaboravili kamenjanje u vrapčićima.Nek znaju kamenjari da više nisu dobro došli na grbavicu,niti ce ikad to biti.

:lol: :lol:
THE MANIACS 1987

ekom
Kontakt:

Post Postao/la ekom » 24 okt 2009, 22:59

Zbogom Velez idemo dalje :D
Zadnja izmjena: ekom, dana/u 24 okt 2009, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 24 okt 2009, 23:06

koji smo sad na tabeli?

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 24 okt 2009, 23:07

Mogu samo reci nijaz brkovic :oops: Kako vas nije stid ovaj jad je kupio sudiju,gledao sam prvo poluvrijeme i vi ste fakat jad i tuga,neprovociram vas al losiji ste nego prosle godine,nemate igraca da valja,velez je jedna odlicna ekipa,al veceras nije imao srece i sudija ih je unakazio,stidite se zeljovci...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 okt 2009, 23:11

ultra@rajvosa je napisao/la:Mogu samo reci nijaz brkovic :oops: Kako vas nije stid ovaj jad je kupio sudiju,gledao sam prvo poluvrijeme i vi ste fakat jad i tuga,neprovociram vas al losiji ste nego prosle godine,nemate igraca da valja,velez je jedna odlicna ekipa,al veceras nije imao srece i sudija ih je unakazio,stidite se zeljovci...

ma zeljo kakav je god,dobit ce sarajevo :lol: :lol:
THE MANIACS 1987

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 24 okt 2009, 23:15

sada ispadne da samo zeljo potplacuje sudije :roll:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2009, 23:16

ultra@rajvosa je napisao/la:Mogu samo reci nijaz brkovic :oops: Kako vas nije stid ovaj jad je kupio sudiju,gledao sam prvo poluvrijeme i vi ste fakat jad i tuga,neprovociram vas al losiji ste nego prosle godine,nemate igraca da valja,velez je jedna odlicna ekipa,al veceras nije imao srece i sudija ih je unakazio,stidite se zeljovci...
Što se ti sekiraš toliko oko Brkovića?? osjediceš mlad,dobiceš šećer nedo Bog :lol: :lol: ako nama ne smeta,ne trebaš se ni ti žaliti.Tebi kao udbašu pogotovu nebi trebao smetati.Niko od željovaca ne komentariše rad vaše lopovske uprave (Baljak,Merdanović,Šuman i ostala banda) prema tome suzdrži se komentara o željinoj upravi.

MOMCILOVUKOJE
Kontakt:

Post Postao/la MOMCILOVUKOJE » 24 okt 2009, 23:22

radujte se zeljeznicari imate i zasto, veliki je uspjeh kad mali klub sa jos manjim navijacima pobjedi instituciju kao sto je VELEZ.evo i neki razloga zasto ste mali u svakom pogledu¨¨ hebes klub kojem su glavne legende ivica osim(najveci uspjeh trener nekog japanskog kluba), mesa bazdarevic(grenobl jak je to klub ).mozda i najveca legenda je rade paprica.kad god upalis tv neko od ovi tzv legendi nesto prica,pa kome vise suplju sve hibridne legende.zalosno sa cime se ponosite.a navijaci e to je posebna prica uvjek nesto ko mi ovo mi ono.a nikad na gostovanju vas nema vise od 200.kad napravite gostovanje kao rodjeni na grbavici prije nekoliko sezona onda cete moc da se svrstate u malo ozbiljniju navijacku grupu.pika i kosevo samo se pojavite ako ste u stanju.sve u svemu mali vrlo mali klub tako reci provincijski.i jos jednom da cestitam na velikom uspjehu nije sala kad david dobije golijata.

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 24 okt 2009, 23:23

MOMCILOVUKOJE je napisao/la:radujte se zeljeznicari imate i zasto, veliki je uspjeh kad mali klub sa jos manjim navijacima pobjedi instituciju kao sto je VELEZ.evo i neki razloga zasto ste mali u svakom pogledu¨¨ hebes klub kojem su glavne legende ivica osim(najveci uspjeh trener nekog japanskog kluba), mesa bazdarevic(grenobl jak je to klub ).mozda i najveca legenda je rade paprica.kad god upalis tv neko od ovi tzv legendi nesto prica,pa kome vise suplju sve hibridne legende.zalosno sa cime se ponosite.a navijaci e to je posebna prica uvjek nesto ko mi ovo mi ono.a nikad na gostovanju vas nema vise od 200.kad napravite gostovanje kao rodjeni na grbavici prije nekoliko sezona onda cete moc da se svrstate u malo ozbiljniju navijacku grupu.pika i kosevo samo se pojavite ako ste u stanju.sve u svemu mali vrlo mali klub tako reci provincijski.i jos jednom da cestitam na velikom uspjehu nije sala kad david dobije golijata.
ovo je drugi danas sto mu je prvi post na temi FK Željezničar..KOJI SAMO PACENICI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a ovo sto si napisao...stidi se momak...jer ocigledno vise mrzis Željezničar NEGO STO VOLIS SVOJ KLUB....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2009, 23:24

MOMCILOVUKOJE je napisao/la:radujte se zeljeznicari imate i zasto, veliki je uspjeh kad mali klub sa jos manjim navijacima pobjedi instituciju kao sto je VELEZ.evo i neki razloga zasto ste mali u svakom pogledu¨¨ hebes klub kojem su glavne legende ivica osim(najveci uspjeh trener nekog japanskog kluba), mesa bazdarevic(grenobl jak je to klub ).mozda i najveca legenda je rade paprica.kad god upalis tv neko od ovi tzv legendi nesto prica,pa kome vise suplju sve hibridne legende.zalosno sa cime se ponosite.a navijaci e to je posebna prica uvjek nesto ko mi ovo mi ono.a nikad na gostovanju vas nema vise od 200.kad napravite gostovanje kao rodjeni na grbavici prije nekoliko sezona onda cete moc da se svrstate u malo ozbiljniju navijacku grupu.pika i kosevo samo se pojavite ako ste u stanju.sve u svemu mali vrlo mali klub tako reci provincijski.i jos jednom da cestitam na velikom uspjehu nije sala kad david dobije golijata.
Covjek se maksuz registrovao da napiše ovaj post.Potez ocajnika ali shvatite ga nije mu lako.Valjalo je godinama igrati derbije protiv Gabela i Goška,ljudi se tek navikli na Premier ligu,sve im je ovo novo i fascinantno,još Želji na Grbavicu,reflektori folovi golovi...covjek pun impresija :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 24 okt 2009, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 24 okt 2009, 23:25

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :o :o :o :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a svašta sam čuo dosad al ovo je vrh ČESTITAM
397-mi uskoro 400
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 54 gosta.