sta laprdas klocu jedan.....derby county je napisao/la:Moj prijatelju,Analic je napisao/la:Pogledajte moje komentare od ranije. U dosta navrata sam branio Želju i to mi je najdraži tim u BIH. Ako uzmemo da za Velež navijam.
Ali u ove zadnje dvije utakmice Željezničar kao i njegovi navijači moraju da se stide i srame kakvu su bruku navukli na svoj klub. Ja da sam navijač Želje plakao bih od žalosti.
Željo je u ove dvije utakmice uvelike doprinio uništavanju BH fudbala i tjeranju navijača sa tribine.
Od trenutka od kad smo dobili drugi crveni Željo se je branio do kraja utakmice i prijetio samo iz kontri .Velež je dominirao sa dva igrača manje u terenu. Pa narode moj ovo je sramota.
Još mi danas rođak došao iz Slovačke da pogleda dva velikana BH fudbala i ljepotu od fudbala. Žalim što je momak vidio samo danas veličinu Veleža, a Željo je izostao. Iskreno žalim.
A Sudija Golač... NO COMMENT
Nakon ove danasnje utakmice sam sebi obecao i dao zakletvu - NIKAD VISE NA UTAKMICE PREMIJER LIGE.
Na utakmicu i sudjenje se necu osvrtati,ovo nikad u zivotu nisam vidio, a upamtio sam jako puno - zelio bih samo jedno da podvucem:
JADNI SU TI NAVIJACI -OVO SE ODNOSI NA MANIJAKE SA SJEVERA- KOJI 80 POSTO DRUGOG POLUVREMENA SKANDIRAJU GOLMANU HADZIDJULBICU, BIO SAM TAMO.....NE ZNAM STA RECI....BOJIM SE DA NEKU TEZU RIJEC NE KAZEM.....
Navijacima sa juga svaka cast - to su pravi navijaci - Manijaci, ali molim Vas ogradite se od ovih neznalica sa sjevera, pa to je bruka......skandiranja ustasei tako dalje.
Mom Velezu da Bog da snage da izdrzi sve nepravde koje mu se cine, i da izdrzi.......Ibri jaka podrska, kao i svim momcima od Hadzije do Mrkve. Pokazali ste kako se bori za boje tima.......
pa ako si bio vidio si sta je vas kloc od golmana radio, debil citavo 2. poluvrijeme provocira i sta ocekujes, kako da reaguju ljudi????
a vidjet ces da ce biti kaznjen zbog provociranja publike....
velez mi je do danas bio drag, al od danas