Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:
O jadna ti majka Mehmede
hroni je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:znaci počelo je....
O jadna ti majka Mehmede
Kako ćeš zadržati snagu reprezentacije kada ti okosnica počne slabo igrati i polahko ulaziti u godine, a nekih rješenja koji bi donijeli kvalitet nema?Fidelis je napisao/la:I ono najvaznije,moralo se po svaku cijenu zadrzati snagu reprezentacije koja se plasirala na SP.To bi svakom normalnom posluzilo da je dodatno ojaca kvalitetnim igracima.
Umjesto toga prvo Susic pa onda Bazdarevic pogotovo su potpuno urusili ono sto smo imali,sad nismo ni sjena te reprezentacije.
Ne lupaj, majke ti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Teleca vugla je odise inteligencijom spram ovoga!Probisvjet je napisao/la:
Mehmede nastavis li s nebulozama u supi ces da zavrsis.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Hahahahahahaha, isti svega miEffenberg je napisao/la:Teleca vugla je odise inteligencijom spram ovoga!Probisvjet je napisao/la:![]()
Mehmede nastavis li s nebulozama u supi ces da zavrsis.![]()
Curana je trabalo najuriti prije baraza, sada bi se spremali za Francusku, zar ima neko da mu posle onih jadnih igara protiv Velsa i Kipra nije bilo jasno da je Mehmed blecak kojeg su vile pronosale da i pored katastrofe od postavke igre dospije do baraza. U vrijeme kada se birao prethodni selektor nismo imali izbora jer za te pare nismo mogli dobiti boljeg, medjutim za ono koliko je curan placen mislim da mozemo dobito solidnog strucnjaka. Za njega su npr Musemic ili Amar osim vise nego solidni strucnjaci, u stvari ne vjerujem da bi bilo koji forumas postavio Vranjesa ili Cocalica na VEZNOG pa cak i kada se juri rezultat. Ovo za Bicu je prelilo svaku calu, pa momak je uz Zukanovica trebao biti PRVI pozvan kada su stoperi u pitanju. Onda da se razmisli treba li nam Spahic, pa posto treba i njega zvati pa eto Vranjesa kad ga vec MORA zvati (ja nikada ne bih). Sasvim dovoljno cetiri stopera a dva igraju, kao probu pridodati Graovca jer ima potencijala i Dumica jer vec igra solidno. Takodje nije jasno zasto se ignorise cinjenica da Sloboda ove godine igra izvanredno...da su Veselinovic, Ordagic, Saric, pa i Ahmetovic potencijal na koji se MAKAR treba paznja obratiti.
Ispravljeno.Effenberg je napisao/la:Mehmede nastavis li s nebulozama na cjepalu ces da zavrsis.![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
POSTO OBRAZ MEHMEDELakoste je napisao/la:Cimirot se oporavio od povrede. Za vikend ce igrati!!!
Jucer prije treninga dobio nagradu za najboljeg igraca Paoka u Februaru.
OBRAZ, MEHMEDE, OBRAZ
Nad tobom sunce najljepše sja
Pisam ti se na obraz Mehmede
Bicakcic odigrao svih 90 minuta u pobjedi nad HSV-om 3:1 u gositma
Ebemo ti kosti Meša neznalico DJE CIMIROTLakoste je napisao/la:Dje Cimirot ebem ti kosti?
Nad tobom sunce najljepše sja
Kad počinje okupljanje reprezentacije???
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Srijeda u luksemburgujasko__ je napisao/la:Kad počinje okupljanje reprezentacije???
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Do Thanksgivinga ce curan ovako da izgleda, ako ne sastavi tima od ovih igraca koje je sto sta ofrlje a sto sta na stelu pozvao:

Coronados de gloria vivamos,
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Evo pogledajte sta je uradio selektor Srbije, u reprezentaciju nije pozvao nekoliko zvijezda a u ekipu je uvrstio igrace iz Partizana i Crvene Zvezde, i kada je npr. Dusan Tadic izjavio da je za njega sramota sto nije pozvan, svi se na njega obrusili i stali u odbranu selektora, a ne ko kod nas, covjek izostavi jednog igraca sa spiska za kojeg vi smatrate da je morao biti, iako nigdje ne vidim da je morao jer nije uopste igrac 1. postave , odma Mesa ne valja, odma vrijedanje. Ja selektora jos uvijek podrzavam iako mislim da je Bicakcic trebao biti pozvan , ali vjerujem Mesi i njegovim odlukama, i znam da ce se Bicakcic vratiti vec na sledecem spisku, ovo je samo isprobavanje igraca...
I molim moderatora, za sve ove koji vrijedaju bilo kojeg reprezentativca ili selektora sa psovkama i slicno, sto stvarno prelazi sve granice, da budu privremeno odstranjeni sa foruma ...
I molim moderatora, za sve ove koji vrijedaju bilo kojeg reprezentativca ili selektora sa psovkama i slicno, sto stvarno prelazi sve granice, da budu privremeno odstranjeni sa foruma ...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- JavierBosnia
- Kontakt:
Selektor i njegovi ljudi provedu, ne sate, nego dane analizirajuci i praveci spisak i sve ostalo. I onda dodje bosnjo i nabroji 10 igraca kao cudi se gdje su oni. Alo, ljudu razgovarali sa igracima, bili im na utakmicama, planirali i zapisivali, neko pogledao jednu utakmicu i pravi se pametan. To je nas problem..DevilsAdvocate je napisao/la:Evo pogledajte sta je uradio selektor Srbije, u reprezentaciju nije pozvao nekoliko zvijezda a u ekipu je uvrstio igrace iz Partizana i Crvene Zvezde, i kada je npr. Dusan Tadic izjavio da je za njega sramota sto nije pozvan, svi se na njega obrusili i stali u odbranu selektora, a ne ko kod nas, covjek izostavi jednog igraca sa spiska za kojeg vi smatrate da je morao biti, iako nigdje ne vidim da je morao jer nije uopste igrac 1. postave , odma Mesa ne valja, odma vrijedanje. Ja selektora jos uvijek podrzavam iako mislim da je Bicakcic trebao biti pozvan , ali vjerujem Mesi i njegovim odlukama, i znam da ce se Bicakcic vratiti vec na sledecem spisku, ovo je samo isprobavanje igraca...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Aferim.DevilsAdvocate je napisao/la:Evo pogledajte sta je uradio selektor Srbije, u reprezentaciju nije pozvao nekoliko zvijezda a u ekipu je uvrstio igrace iz Partizana i Crvene Zvezde, i kada je npr. Dusan Tadic izjavio da je za njega sramota sto nije pozvan, svi se na njega obrusili i stali u odbranu selektora, a ne ko kod nas, covjek izostavi jednog igraca sa spiska za kojeg vi smatrate da je morao biti, iako nigdje ne vidim da je morao jer nije uopste igrac 1. postave , odma Mesa ne valja, odma vrijedanje. Ja selektora jos uvijek podrzavam iako mislim da je Bicakcic trebao biti pozvan , ali vjerujem Mesi i njegovim odlukama, i znam da ce se Bicakcic vratiti vec na sledecem spisku, ovo je samo isprobavanje igraca...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Javier ne lupaj i ne sramoti se sa tim nebulozama!Bicakcix je izjavio da ga niko nije kontaktirao!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa ne mora znaciti da je njega. Mislite da ste vise gledali utakmice bicakcica od mese? Onda ga idite zamjeniteSarajlijica1946 je napisao/la:Javier ne lupaj i ne sramoti se sa tim nebulozama!Bicakcix je izjavio da ga niko nije kontaktirao!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, CAGarfia, dedo26, denza, DjaniTarik, Edincapitano, FerdinandF, General505, HariTz, HZbec, johntravolta123, mavi, Muumii, sagitarius i 103 gosta.