Sretno ako netko isprati koji par.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Slazem se sa svim napisanim, ali mene vise vuce x@4,30zgmiky je napisao/la:Medveščak Zagreb-Dinamo Moskva tik 1 1.85, 1.trećina 1 2.80, 1x 1.75, 1 2.90
počinje ICE FEVER ludilo u Areni Zagreb, u idućih mjesec dana medvedi će odigrati pet utakmica u Areni a kao prvi stiže najbolji mogući protivnik za takav spektakl, dvostruki prvak i branitelj naslova div iz Moskve, kojem će ovo također biti prva utakmica nakon stanke.
Još su svježa sjećanja na bolan poraz u Moskvi kada su medvedi vodili 3-2 minutu prije kraja i sudačkim greškama i navlačenjem za domaćina izgubili 4-3. Pokazali su tada kao i u više navrata protiv najjačih momčadi lige da imaju igru s velikima i sigurno da će otvoriti ICE FEVER jednom odličnom utakmicom pa možda i pobjedom ili barem produžetkom (jedan bod je ipak jedan bod).
Gosti dolaze u velikoj seriji sa pet uzastopnih gostujućih trijumfa (ali prije pauze) ali ne znaju šta ih čeka, 15000 fanatičnih navijača koji će gromoglasno bodriti svoju momčad (ide se na rekord u probijanju decibela ali to nije previše bitno jer zna se kakve navijače ima Medveščak bez obzira na to) a obzirom su u brlogu padali i CSKA 7-1, St.Petersburg 4-3 nakon penala, Magnitogorsk 2-1 te Kazan 6-5 ne bi bilo iznenađenje novo slavlje hokejaša Medveščaka. ZIG ZAG MEDVEŠČAK
zgmiky je napisao/la:Kasimpasa - Akhisar Genclik Spor / gost daje gol 1.55
nevjerojatno mi je da jedna iole ozbiljna ekipa koja drži sredinu ljestvice u gostima nije zabila niti jedan pogodak,a upravo to je slučaj kod Akhisara,momci su na 0-11 gol razlici i učinku 0-3-5. Kasimpasa je ozbiljan takmac nema šta, iznenađujuće dobro koriste kikseve velikih i eto ih na drugom mjestu, ali jednostavno vodim se zakonom velikih brojeva i solidnom kvotom i red je da gosti zabiju prvi gol u gostima.
što se tiče ove druge utakmice gencler i besiktas, turci su to a oni ga vole namjestiti više nego se vode napiti pa eto probati prelaze 1/2 i 2/1 eto meni za dušu
Vrlo izvjesno, ali obrati paznju na slijedece:fixator je napisao/la:15:00 CSKA (-1,5) – Rochester 1 @ 1.50
Spengler kup
Ako ikoga žele nakantati Rusi onda su to u svakome slučaju Ameri a sada im se pruža prilika da ekipu Rochestera stanovnika američke AHL hokejaške lige rastave na sastavne dijelove.Ameri su došli bez svojih najboljih igrača Matta Ellisa, Jamie Tardifa i Mikea Zigomanisa, da su oslabljeni vidilo se i u prvoj utakmici kada ih je domaća ekipa Servette rasturila i pobjedila sa 5-0.O CSKA ne treba trošiti riječi, dolazi iz KHL lige po svima druge lige po snazi na svijetu iza američke NHL lige i sigurno da će dati sve od sebe da pobjede a ako i mogu ponize stanovnike AHL lige, mlađeg brata NHL lige.CSKA je kompletan došao na ovaj turnir i prepun je zvijezdi: Alexander Radulov, Viktor Kozlov i Alexei Morozov dobili su novog suigrača Envera Lisina tako da je sada CSKA jaka do bola, te Grigorenko i Prokhorkin koji bi mogli igrat u svakom timu AHL lige.Očekujem pobjedu ruske ekipe sa barem dva gola razlike u njihovu korist.
Takodjer predlazem over 5.5 golova kao opciju broj 2.
SRETNO
Nema povlačenja nikakvog ni u jednoj kladionici tako ni na bet365.vjekoslavj je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Kasimpasa - Akhisar Genclik Spor / gost daje gol 1.55
nevjerojatno mi je da jedna iole ozbiljna ekipa koja drži sredinu ljestvice u gostima nije zabila niti jedan pogodak,a upravo to je slučaj kod Akhisara,momci su na 0-11 gol razlici i učinku 0-3-5. Kasimpasa je ozbiljan takmac nema šta, iznenađujuće dobro koriste kikseve velikih i eto ih na drugom mjestu, ali jednostavno vodim se zakonom velikih brojeva i solidnom kvotom i red je da gosti zabiju prvi gol u gostima.
što se tiče ove druge utakmice gencler i besiktas, turci su to a oni ga vole namjestiti više nego se vode napiti pa eto probati prelaze 1/2 i 2/1 eto meni za dušu
znam da nije mjesto i izvinite zbog toga,ali da li neko zna kako se moze povuci pogresno uplacen par sa bet365
Ako ima tiket, može izbaciti par, a ako je onlline klađenje, onda ne može.Semcabih je napisao/la:Nema povlačenja nikakvog ni u jednoj kladionici tako ni na bet365.vjekoslavj je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Kasimpasa - Akhisar Genclik Spor / gost daje gol 1.55
znam da nije mjesto i izvinite zbog toga,ali da li neko zna kako se moze povuci pogresno uplacen par sa bet365
Crank je napisao/la: Obzirom na okolnosti i sve receno sa obje strane, te da moram, igrao bit zbroj golova prva trecina vise od 1,5

potpuno si bio u pravu trebao sam igrati over al mislio sam da je ovo sigurnijeCrank je napisao/la:Crank je napisao/la: Obzirom na okolnosti i sve receno sa obje strane, te da moram, igrao bit zbroj golova prva trecina vise od 1,5
Vrijeme drugog gola
Sanse da pogodis svih 8 parova, a uzimajuci u obzir samo prostu matematiku, su ti:Alibasa je napisao/la:(OKL) K.DURANT (-28,5+) 2 1.85
(LAK) P.GASOL (-14,5+) 2 1.85
(MIA) D.WADE (-21,5+) 1 1.85
LAGUN ARO-FUENLABRADA 1 1.45
CAJASOL-MANRESA 1 1.45
LE MANS-ORLEANS 1 1.65
LEVALLOIS-LIMOGES 1 1.6
CHERKASSKI-FERRO ZNTU 1 1.65
Pošto sam antitalenat za košarku, večeras imam posla nekog i da bi ostao budam moram pratiti neštopa sam planiro odigrati ovu košarku
kakve su šanse za prolaz ovog?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.