FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo se mogu nasmijati, to nije konkretan razlog, al' neka bude, nema odgovora da li je sportaš il' je trade mark, nečiji?Mogu istrpiti ovo drugo, al' da bude sportaš, zašto mu davati priliku ako nije sportaš, nema vatre, borbe, nije se niti jednom na bok izvukao, pa probao, a 1 na 1, tu je najjači, ne?Stvarno je smiješno da takav igrač igra, iritantno, niti malo nije simpatično da opet imaš "sprdnju igrača", a prošle godine si to prolazio, ponavljati greške je katastrofalno, ali opet, daj mu šansu protiv Borca i ako ne rješi , nije taj, to je ok.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- nookey
- Kontakt:
Normalno, svi mi opsujemo i nerviramo se, mene najviše Stanić
, ali ovo što pojedinci rade na sjeveru je katastrofa!
Ovo se pod hitno mora rješiti, još jednom ponavljam sa POJEDINCIMA SA SJEVERA, ne sa cijelim sjeverom jer tamo je 95% normalne raje!
Ja ne znam da li su namjerno infiltrirani da unose nervozu i stvaraju pritisak ali ovako više ne može!
Nešto se mora promjeniti!

Ovo se pod hitno mora rješiti, još jednom ponavljam sa POJEDINCIMA SA SJEVERA, ne sa cijelim sjeverom jer tamo je 95% normalne raje!
Ja ne znam da li su namjerno infiltrirani da unose nervozu i stvaraju pritisak ali ovako više ne može!
Nešto se mora promjeniti!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ova trojica nasih " drugova " forumasa , @england , @ alipasino, @ jug nostalgicar , ne sjecam se kada su zadnji put nesto pozitivno napisali ! Slazem se da nekada treba kritikovati , ukazati na pogreske , pogotovo ovi koji su igrali fudbal aktivno , gledali Zelju prije 70 god , i vole Zelju vise od ostalih, ali brate dosta vas je , gori ste od pitara i robova zajedno ! Samo cekate los rezultat da se raspucate i pocnete sa svojim strucnim analizama !
Bitna je stvar da mi navijaci , i kada nasem klubu ne ide bas najbolje , stanemo iza njega , jos jace i zesce ,pokazemo svima kako se voli tim za koji navijas !
Bitna je stvar da mi navijaci , i kada nasem klubu ne ide bas najbolje , stanemo iza njega , jos jace i zesce ,pokazemo svima kako se voli tim za koji navijas !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Željo i Osim Amar rade dar-mar! Ajmo Plavi ajmo Plavi do pobjede visoko visoko do Lige prvaka kao nekad davno kada smo NewCastlea odrađivali!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- nookey
- Kontakt:
Ne bi me iznenadilo da su to ti pljuvači!Neandertalac je napisao/la:Ova trojica nasih " drugova " forumasa , @england , @ alipasino, @ jug nostalgicar , ne sjecam se kada su zadnji put nesto pozitivno napisali ! Slazem se da nekada treba kritikovati , ukazati na pogreske , pogotovo ovi koji su igrali fudbal aktivno , gledali Zelju prije 70 god , i vole Zelju vise od ostalih, ali brate dosta vas je , gori ste od pitara i robova zajedno ! Samo cekate los rezultat da se raspucate i pocnete sa svojim strucnim analizama !
Što je najgore ja uopće ne želim psovati niti psujem, al' mi je logičan slijed pojedinaca jer Željo već 20 utakmica nije odigrao ništa, a rezultat je jako dobar, to je najvažnije.Meni je igra na rezultat najvažnija, al' sreća se i vrati, dobiješ od Varupe sa tornja, pa uvede Ramića , mali zabije za 2 minut, sreća je važna, a zašto Adilović nema sreće ?
- SarajlijaTM
Ma nerviramo se mi svi stalno,i vazda neko nekome ide na zivce.
Al lijeciti komplekse na nekom drugom,bio to igrac il peti,deseti,generalno je bolesno i kukavicki,a proizilazi iz licnih frustracija.
e pa sad,recimo ja,dajem primjer,dosad sam sutao na ono sto slusam okolo,al imam osjecaj da mi lagano puca film od primitivizma i to naseg gradskog,kako se vec nazivamo,definitivno pljuvacima u najmanju ruku vise sutati necu.
da se razumijemo,mislim na tribinu.
A i vrijeme je mislim da se udruzenje navijaca pozabavi takvim likovima koji nam svima kvare ugodjaj tekme,
makar jednim transparentom koji bi isao preko juga da se lijepo vidi.pa eto,razmislite malo,podrzati ili ne
p.s.-normalna je stvar psovati,sam sa sobom i nervirati se i to je standardno,ali hebavati nekom majku,dok ti krajnici ispadaju,s ciljem da te taj neko cuje i zvizdati plavom dresu definitivno nije na mjestu.da ne bude zabune
Al lijeciti komplekse na nekom drugom,bio to igrac il peti,deseti,generalno je bolesno i kukavicki,a proizilazi iz licnih frustracija.
e pa sad,recimo ja,dajem primjer,dosad sam sutao na ono sto slusam okolo,al imam osjecaj da mi lagano puca film od primitivizma i to naseg gradskog,kako se vec nazivamo,definitivno pljuvacima u najmanju ruku vise sutati necu.
da se razumijemo,mislim na tribinu.
A i vrijeme je mislim da se udruzenje navijaca pozabavi takvim likovima koji nam svima kvare ugodjaj tekme,
makar jednim transparentom koji bi isao preko juga da se lijepo vidi.pa eto,razmislite malo,podrzati ili ne
p.s.-normalna je stvar psovati,sam sa sobom i nervirati se i to je standardno,ali hebavati nekom majku,dok ti krajnici ispadaju,s ciljem da te taj neko cuje i zvizdati plavom dresu definitivno nije na mjestu.da ne bude zabune
Ajme, kakav zaključak, mogu samo pljuvati čokoladu, cijelu tekmu su mi puna usta čokolade, badema i soka.nookey je napisao/la:Ne bi me iznenadilo da su to ti pljuvači!Neandertalac je napisao/la:Ova trojica nasih " drugova " forumasa , @england , @ alipasino, @ jug nostalgicar , ne sjecam se kada su zadnji put nesto pozitivno napisali ! Slazem se da nekada treba kritikovati , ukazati na pogreske , pogotovo ovi koji su igrali fudbal aktivno , gledali Zelju prije 70 god , i vole Zelju vise od ostalih, ali brate dosta vas je , gori ste od pitara i robova zajedno ! Samo cekate los rezultat da se raspucate i pocnete sa svojim strucnim analizama !
Ali imaš pravo, na svoj istržiteljski instikt, postavljati pitanja.Trebaš čitati sve, u svakom redu koji napisem ima i pozitivno, meni je samo žao što je loša igra, nije dostojna imena kluba, a utakmica to su niske strasti, bile i bit će.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ti bas navalio i izgleda da ne vrijedi sa tobom u dublju analizu ! Jos jednom ti kazem da on iz moje perspektive nije ni blizu tako losih igara kakve pojedini pruzaju , ali sve to nije bitno koliko to da ga ti, kao navijac , simpatizer , bolesnik Zeljin , MORAS podrzati sve u svrhu zajednickog nam cilja , a to su titule naravno ! Ja tebe i shvatam ali ti mene izgleda nikako !England je napisao/la:Što je najgore ja uopće ne želim psovati niti psujem, al' mi je logičan slijed pojedinaca jer Željo već 20 utakmica nije odigrao ništa, a rezultat je jako dobar, to je najvažnije.Meni je igra na rezultat najvažnija, al' sreća se i vrati, dobiješ od Varupe sa tornja, pa uvede Ramića , mali zabije za 2 minut, sreća je važna, a zašto Adilović nema sreće ?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- nookey
- Kontakt:
Ma ko kaže da je do pojedinaca? Nije istina, ja sam već napisao i opet ću! DO NAVIJAČA JE!England je napisao/la:Što je najgore ja uopće ne želim psovati niti psujem, al' mi je logičan slijed pojedinaca jer Željo već 20 utakmica nije odigrao ništa, a rezultat je jako dobar, to je najvažnije.Meni je igra na rezultat najvažnija, al' sreća se i vrati, dobiješ od Varupe sa tornja, pa uvede Ramića , mali zabije za 2 minut, sreća je važna, a zašto Adilović nema sreće ?
Kad smo osvojili titulu, bili smo nadigrani na Grbavici redom od Širokog, Zrinjskog, Rudara, Sarajeva, Veleža, Zvijezde, Travnika...
Je li tada bilo psovanja? Je li tada bilo pritiska na igrače da ne smiju ući u dribling od straha da ne izgube loptu?
Naravno da nije. Svaki potez smo nagrađivali aplauzima, izlazili nakon pobjede od 1-0 k'o da smo ligu prvaka osvojili. Dolazilo u prosjeku 8000, a u derbijima preko 10000. Šta je sad, razmazili se pa hoćemo da meljemo sve?
E pa neće moći, prvo mi sebe trebamo promijeniti pa onda očekivati igre od momaka na terenu!
ZAPAMTITE, vidjećete kako ćemo lakše odigrati u BL, samo jer nema NAS, a to je SRAMOTA!
- nookey
- Kontakt:
Izvini ako griješim i volio bih da je tako ali svima je ba više dosta nekog kritikovanja, sve fol dobronamjerna kritika i onda se čudimo što nema raje na utakmici...England je napisao/la:Ajme, kakav zaključak, mogu samo pljuvati čokoladu, cijelu tekmu su mi puna usta čokolade, badema i soka.nookey je napisao/la:Ne bi me iznenadilo da su to ti pljuvači!Neandertalac je napisao/la:Ova trojica nasih " drugova " forumasa , @england , @ alipasino, @ jug nostalgicar , ne sjecam se kada su zadnji put nesto pozitivno napisali ! Slazem se da nekada treba kritikovati , ukazati na pogreske , pogotovo ovi koji su igrali fudbal aktivno , gledali Zelju prije 70 god , i vole Zelju vise od ostalih, ali brate dosta vas je , gori ste od pitara i robova zajedno ! Samo cekate los rezultat da se raspucate i pocnete sa svojim strucnim analizama !
Ali imaš pravo, na svoj istržiteljski instikt, postavljati pitanja.Trebaš čitati sve, u svakom redu koji napisem ima i pozitivno, meni je samo žao što je loša igra, nije dostojna imena kluba, a utakmica to su niske strasti, bile i bit će.
Dajte promijenite malo atmosferu, dajte malo pozitive, a ne sve crno... I meni smeta mnogo toga ali takvi smo mi, smetalo bi nam i da je Barca umjesto Želje.
Dajte da podržimo ovo što imamo, evo primjer pitara, digli se ko da su u oblacima, a bježe nam pišljivih pet boba.
Spustite malo tenzije, podržite klub i igrače, a frustracije ostavite kući!
Hoćemo li biti "sretne ruke" danas?
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pl ... -u-zrijebu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pl ... -u-zrijebu" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- SarajlijaTM
Naravno,hamo malo pozitive,dosta vise ovih tmurnih temaellaxaz je napisao/la:Hoćemo li biti "sretne ruke" danas?

[youtube][/youtube]
Kažu ovi iz bluke, da bi voljeli Želju u kupu, pa ih upitah da li u 3 tjedna 2 puta žele izgubiti od Želje, šute, nikada nisam više osjećao lakšu pobjedu u gostima, samo da na vrijeme gol, nema njih nigdje, ai imaju i puno lošijeg trenera, nikakvog.
Gledam ovaj spot i vidim da ima ratnih slika. Zanima me da li je za vrijeme rata u Sarajevu,stadion Grbavica bio pod kontrolom Armije BiH ili VRS (ako se smiju takva pitanja postavljati uopste)? Ako ne smiju,neka se pobrise post.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
-
- Kontakt:
VRS nazalost!al to je prica za sebe bitno je sad da je pod kontrolom normalnih ljudi ljudi kod kojih nije bitna vjera nacija!zapravo kod nas se vjera i nacija zove jednim imenom a to je Zeljeznicar!za nas je Zeljeznicar i drzava i i opstina i kanton!uglavnom nebitno je kako se zoves bitno je da volis Zelju!Dule 078 je napisao/la:Gledam ovaj spot i vidim da ima ratnih slika. Zanima me da li je za vrijeme rata u Sarajevu,stadion Grbavica bio pod kontrolom Armije BiH ili VRS (ako se smiju takva pitanja postavljati uopste)? Ako ne smiju,neka se pobrise post.
Naprotiv, treba da se zna kako je izgledao stadion.Dule 078 je napisao/la:Gledam ovaj spot i vidim da ima ratnih slika. Zanima me da li je za vrijeme rata u Sarajevu,stadion Grbavica bio pod kontrolom Armije BiH ili VRS (ako se smiju takva pitanja postavljati uopste)? Ako ne smiju,neka se pobrise post.

Više slika ovdje: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 53&t=84772
Grbavica nije bila pod kontrolom ljudi.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- storm_raider
- Kontakt:
Smiju, nema problema. Grbavica je u ratu bila prva linija, s te strane Miljacke su skoro cijeli dio rata srpske snage.Dule 078 je napisao/la:Gledam ovaj spot i vidim da ima ratnih slika. Zanima me da li je za vrijeme rata u Sarajevu,stadion Grbavica bio pod kontrolom Armije BiH ili VRS (ako se smiju takva pitanja postavljati uopste)? Ako ne smiju,neka se pobrise post.
Mnogo ljudi je poginulo tu druze.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Uzas. Bilo,ne ponovilo se!
Nisam pojma do danas imao da je stadion bio unisten totalno!
Nisam pojma do danas imao da je stadion bio unisten totalno!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!