Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Podrska za Tuzlu nakon dvije neprespavane noci hahahhahahhah..Izdrzi Tuzlo .Valja vam jos dugo bit do sna hahahhaha..Nije vamm lahko i puna pofrska iz Zenice ...............CELIK JE NEUNISTIV
-
- Kontakt:
realno koga ba boli krac iskrenoBatistutA19 je napisao/la:Podrska za Tuzlu nakon dvije neprespavane noci hahahhahahhah..Izdrzi Tuzlo .Valja vam jos dugo bit do sna hahahhaha..Nije vamm lahko i puna pofrska iz Zenice ...............CELIK JE NEUNISTIV

to samo u vasim glavama ostoji da ste neki bitan faktor da se o vama duma...
- BatistutA19
- Kontakt:
Ovi se tuzaci jos se nisu izlogovali hahahaha jbte 3 dana su oni pozarni na forumu hhahahah ..............CELIK JE NEUNISTIV I KAD ISPADNE VRATI SE ZA 10 DANA HAHAHHAHA...Pa bolan liga bi se prosirila na 13 klubova ako treba da je Borac dobio licencu hahhahahahh
i ja gledam evo, oni misle Sloboda imala neku misiju da izbaci Čelik iz lige i sad smo tužni jer nismo uspjeliSariel1987 je napisao/la:realno koga ba boli krac iskrenoBatistutA19 je napisao/la:Podrska za Tuzlu nakon dvije neprespavane noci hahahhahahhah..Izdrzi Tuzlo .Valja vam jos dugo bit do sna hahahhaha..Nije vamm lahko i puna pofrska iz Zenice ...............CELIK JE NEUNISTIV

koliko su postova nakucali reko bi čovjek na go razliku ispali

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
nidje veze realno, haj sto kaze solinas euforija ostali u ligi treba shvatit, al de malo ba dostojanstva ako nista
jos se sad i sarajlijama ulizuju, gospoda ofo ono
jos se sad i sarajlijama ulizuju, gospoda ofo ono

- BatistutA19
- Kontakt:
Pa bolan vise nist izlogovali sa foruma 3 dana a ko fol svedno vam ahhahhhhh..pojeli ste se hahahha...sarjlije su za va gospoda ..njih 90% je uz Celik a vi ste 90% protiv Celika ...Tek se sad vidi ko je kakav a mi smo vam najvecu podrsku davali i kad ste ispali i kad ste evropu igrali..al haj nebitno ..podrska za Tuzlu nakon 2 neprespavane nociSariel1987 je napisao/la:realno koga ba boli krac iskrenoBatistutA19 je napisao/la:Podrska za Tuzlu nakon dvije neprespavane noci hahahhahahhah..Izdrzi Tuzlo .Valja vam jos dugo bit do sna hahahhaha..Nije vamm lahko i puna pofrska iz Zenice ...............CELIK JE NEUNISTIV
Batistuta prespavo proljetni dio prvenstva, greškom pogledo statistiku iz 1994 pa poludio. Otkud vam ideja da nekog boli **** osim odgovora na vaše gluposti. Pa da sam na vašem mjestu ne bih se javljo nakon najava da ćete pregazit i izbacit Slobodu, al kad nemaš obraza samo promijeniš ploču i nastaviš pričat gluposti. Tobože Tuzlacima teško pao vaš opstanak, ko da smo ikad bili konkurenti za opstanak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
BatistutA19 je napisao/la:Pa bolan vise nist izlogovali sa foruma 3 dana a ko fol svedno vam ahhahhhhh..pojeli ste se hahahha...sarjlije su za va gospoda ..njih 90% je uz Celik a vi ste 90% protiv Celika ...Tek se sad vidi ko je kakav a mi smo vam najvecu podrsku davali i kad ste ispali i kad ste evropu igrali..al haj nebitno ..podrska za Tuzlu nakon 2 neprespavane nociSariel1987 je napisao/la:realno koga ba boli krac iskrenoBatistutA19 je napisao/la:Podrska za Tuzlu nakon dvije neprespavane noci hahahhahahhah..Izdrzi Tuzlo .Valja vam jos dugo bit do sna hahahhaha..Nije vamm lahko i puna pofrska iz Zenice ...............CELIK JE NEUNISTIV

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 31 maj 2018, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Jučer s Djidom na iftaru,legle neke pare pa u hajr da se potroše,kaže da je Borac u suštini spasio Slobodu s kojom bi se ganjali do UEFE,ima sve crno na bijelo,Sloboda nije izmirila dugovanja u propisanom roku.
- prisonbreak
- Kontakt:
A Slobodankeeeeavenija je napisao/la:

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ko je ovo napravioo
Gledaj Sablje brata hahaha

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A brata jest ga isjek'o, trebo si mene pitat napravio bih ti ja kako treba, pa i na uštrb sebe i svog kluba

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Pitanje je bi li se Sindikat ganjao tako da je npr Vitez, ili neki manji klub u pitanju. Glupo je sto su dvostruki arsini,ali eto drago je i meni zbog mog kluba da je Celik ostao u PL.chily-rz je napisao/la:Jučer s Djidom na iftaru,legle neke pare pa u hajr da se potroše,kaže da je Borac u suštini spasio Slobodu s kojom bi se ganjali do UEFE,ima sve crno na bijelo,Sloboda nije izmirila dugovanja u propisanom roku.
Nije sindikat tu da ganja klubove i pritisce ih da bi celiku bilo dobro, nego je to sindikat koji stiti prava fudbalera. I celik je mora isplatiti i adilovice, i druge igrace jer su im dugovali, pa tako i ostali. Dvostruki arsini su da celiku se dolazi prije utakmica za opstanak i prijeti da se nece odigrat ako se ne uplate pare igracima, a da se onda slobodi ili borcu dopusti da duguju igracima koji ih tuze uefi.drakensang je napisao/la:Pitanje je bi li se Sindikat ganjao tako da je npr Vitez, ili neki manji klub u pitanju. Glupo je sto su dvostruki arsini,ali eto drago je i meni zbog mog kluba da je Celik ostao u PL.chily-rz je napisao/la:Jučer s Djidom na iftaru,legle neke pare pa u hajr da se potroše,kaže da je Borac u suštini spasio Slobodu s kojom bi se ganjali do UEFE,ima sve crno na bijelo,Sloboda nije izmirila dugovanja u propisanom roku.
Samo kod nas se neke teorije zavjera pisu, a niko da napise kako su im klubovi puni lopova koji nama igracima ne placaju, jos nam se psuje sve vrijeme sa tribina, a hljeba nemamo.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
svima hvala na cestitkama sto smo opstali u ligi , a najvise se zahvaljujem tuzlanskoj "podrsci"
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- prisonbreak
- Kontakt:
Moram iskreno reću da su me Sarajlije pozitivno iznenadile, hvala vam momci.
Tuzlaci

Tuzlaci

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Ma zezamo se malo s Tuzlanskom braćom,nema Čelik nikakve veze s Djidom i čovjek samo radi svoj posao,to što se u Slobodi u zadnje vrijeme redovno spore sa bivšim igračima pa im smeta što sad neko te iste zastupa,e to je nihov problem kao i Čelikov što je,.Nema transparentnosti u radu kluba i onda se ljudi vode "rekla-kazala" argumentacijom,neki puše spiku koju im serviraju,neki ne al činjenica je da su oni sve dugove morali isplatiti i za to im nije kriv Djida nego UEFA jer su valjda pravila tako rekla,.drakensang je napisao/la: Pitanje je bi li se Sindikat ganjao tako da je npr Vitez, ili neki manji klub u pitanju. Glupo je sto su dvostruki arsini,ali eto drago je i meni zbog mog kluba da je Celik ostao u PL.
Nisu ni igrači "meleci" da se razumijemo ali nisu ni magarci da ih jaše kako ko stigne,.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jok.20le je napisao/la:
Nije sindikat tu da ganja klubove i pritisce ih da bi celiku bilo dobro.
Sto se tice prijetnji za odigravanje utakmica, nama dolazile 100 puta. Svaki put kada se igracu potvrdi dobijena tuzba moras mu isplatiti do naredne utakmice.
Sto se tice tog sindikata on nema nikakvog kredibiliteta, a saopstenja su kao iz kafane pisana. Kada bude obuhvatao sve klubove posteno i realno i bude ljudi iz svih gradova onda cemo moci pricati kao o nekom uticajnom faktoru, a ne privatnoj prciji Aldina i Selme Djidic ciji se citav rad u zadnje dvije godine zasnivao na tome kako napakostiti ekipama koje su u konkurenti ciljevima Celika preko Zenickog advokata.
Svi slucajevi koje je on izlihvario ce da idu na sud bar sto se Slobode tice.

- samoposteno
- Kontakt:
Kakve oni imaju veze sa Celikom i nemojte svoje probleme da vezete sa Celikom jer je glupo pravite glupe ugovore sa igracima i neko vam drugi krivtuzlak1987 je napisao/la:Jok.20le je napisao/la:[
Nije sindikat tu da ganja klubove i pritisce ih da bi celiku bilo dobro.
Sto se tice prijetnji za odigravanje utakmica, nama dolazile 100 puta. Svaki put kada se igracu potvrdi dobijena tuzba moras mu isplatiti do naredne utakmice.
Sto se tice tog sindikata on nema nikakvog kredibiliteta, a saopstenja su kao iz kafane pisana. Kada bude obuhvatao sve klubove posteno i realno i bude ljudi iz svih gradova onda cemo moci pricati kao o nekom uticajnom faktoru, a ne privatnoj prciji Aldina i Selme Djidic ciji se citav rad u zadnje dvije godine zasnivao na tome kako napakostiti ekipama koje su u konkurenti ciljevima Celika.
Mir mir niko nije kriv. Hajmo opet bit braća. Mi vam nikad nismo bacali bombe na igralištachily-rz je napisao/la:Ma zezamo se malo s Tuzlanskom braćom,nema Čelik nikakve veze s Djidom i čovjek samo radi svoj posao,to što se u Slobodi u zadnje vrijeme redovno spore sa bivšim igračima pa im smeta što sad neko te iste zastupa,e to je nihov problem kao i Čelikov što je,.Nema transparentnosti u radu kluba i onda se ljudi vode "rekla-kazala" argumentacijom,neki puše spiku koju im serviraju,neki ne al činjenica je da su oni sve dugove morali isplatiti i za to im nije kriv Djida nego UEFA jer su valjda pravila tako rekla,.drakensang je napisao/la: Pitanje je bi li se Sindikat ganjao tako da je npr Vitez, ili neki manji klub u pitanju. Glupo je sto su dvostruki arsini,ali eto drago je i meni zbog mog kluba da je Celik ostao u PL.
Nisu ni igrači "meleci" da se razumijemo ali nisu ni magarci da ih jaše kako ko stigne,.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.