PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Bolje je vama da osigurate opstanak prije zadnjeg kola, prijateljski savjet. 
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- MocMahale444
Udri pivu pusti ljuto, bod oke jer je tekma bila traljava.Sariel je napisao/la:Jasta ba.mora se nekad i odspavat.trajalo je ovo opijanje tri dana.MocMahale444 je napisao/la:sariel jesi ziv?
A danas valja sve ponovit![]()
Nije lose.i prije tekme sam rekao i bod je dobar ovde ako odradimo tekme sa radnimom i krupom kuci kako treba.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dvadeset predhodnih strana prica, međusobno lizanje pitara i tuzlaka uz upad drugih navijaca, samo o Zelji, sudijama kako Zelji namjestaju.
Zeljo sta im radis.
Zeljo sta im radis.
- Zeljeznicar -
šta će raditi, kupuje tituluZenzo je napisao/la:Dvadeset predhodnih strana prica, međusobno lizanje pitara i tuzlaka uz upad drugih navijaca, samo o Zelji, sudijama kako Zelji namjestaju.![]()
Zeljo sta im radis.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MocMahale444
Imas li dokaze ako nemas nemoj mlatit praznu slamuPantelija je napisao/la:šta će raditi, kupuje tituluZenzo je napisao/la:Dvadeset predhodnih strana prica, međusobno lizanje pitara i tuzlaka uz upad drugih navijaca, samo o Zelji, sudijama kako Zelji namjestaju.![]()
Zeljo sta im radis.
- TobeYarabi
- Kontakt:
lembdra isamaro manijake-penal za zelja!

- MocMahale444
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa i u vrticima se sprdaju sa zeljinim penalimaMocMahale444 je napisao/la:Te fore iz vrtica na dugom forumu![]()
![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MocMahale444
Oke kool, barem n3maju šprdanje za neciju bolest rinuka.TobeYarabi je napisao/la:pa i u vrticima se sprdaju sa zeljinim penalimaMocMahale444 je napisao/la:Te fore iz vrtica na dugom forumu![]()
![]()
![]()
![]()
Sve treba imati neke granice, kad su nazvali kosevo mezarlukom mi smo prvi tu intervenisali, kad je jedan forumas rekao kud vas golman nije slomio nogu (mislim da je ruzna sala bila) mi smo intervenisali, kad vam je Hrasno psovao kelija (rip) mi smo prvi skocili. I jos mnogo stvari i to je 1000000% tacno.
Vi se jos udruzite i podrsku date nekome ko nazove Osima znas kako tebi vrlo dobro poznato. Za Grbavicu sto nije izgorila sugavica.
To je pickasti fazon i moze biti ozbiljan problem a mi se trebamo ovdje zezati nekad sta i lanuti ali bez prelazka granice.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sve je to ok, samo opet mi nije jasno sto mi to pises???
Znaci, da cutimo o svim kradjama u korist Zelje koje se desavaju iz kola u kolo?
Ako vi tako naredite, onda OK
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Ako vi tako naredite, onda OK
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- MocMahale444
Je li se stvarno pravis pametan?TobeYarabi je napisao/la:slino da iskoci iz kutije, kriminalac bi se slagiro od strahaMedikament je napisao/la:jest, kako nije, a onda je slino iskočio iz kutije i reko mogu li opet igrati za torpedo, otjeralo me iz turske.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:pa i u vrticima se sprdaju sa zeljinim penalimaMocMahale444 je napisao/la:Te fore iz vrtica na dugom forumu![]()
![]()
![]()
![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne sjecam se kad sam ovo pisao. da se razumijemo-ja osima ne postujem ni sekunde, mislim da je obicni prevarant koji je bio osudjen zbog namjestanja, ali ne volim se zajebavati na ovakav nacin. nemam pojma kako mi se to omaklo nit se sjecam kad sam ovo napisao. izinjavam se ivici i njegovim obozavaocima.MocMahale444 je napisao/la:Je li se stvarno pravis pametan?TobeYarabi je napisao/la:slino da iskoci iz kutije, kriminalac bi se slagiro od strahaMedikament je napisao/la:jest, kako nije, a onda je slino iskočio iz kutije i reko mogu li opet igrati za torpedo, otjeralo me iz turske.
- MocMahale444
E jbga, hajde necemo dalje. Pisao si i ranije. Nije samo ti.
Imali smo razgovor kulturni na pp davno I bio si stao. Ne znam sto se koristite s tim.
Imali smo razgovor kulturni na pp davno I bio si stao. Ne znam sto se koristite s tim.
Bordo braćo, ne brinite ništa, evo Ordagića smo "žrtvovali", rekli smo mu žuti da dobije da ne bi igrao protiv vas, da se očisti od kartona. Ionako je utakmica trivijalna.
Ajmo do duple!!!
Ajmo do duple!!!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Daj post gdje ja prijetim svojim igracima molim te.Pantelija je napisao/la:Pusti ga,.juče.prijeti.smrću igračima.svojim pa.onda ovdje pametujefks74 je napisao/la:Dali se zezas ili se stvarno ponosis ovom sudackom lakrdijom u vasu korist.Zeljo92 je napisao/la:Pucaju cirevi.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.