To jeste, nije neki težak žrijeb al' jbg finale je opet finale, nisu ljudi imali poraza u LP ove sezone do ove zadnje tekme sa Romom.Rajaz je napisao/la:PortoRaonffa je napisao/la:Tek će se kasnije vidjeti kakav je zapravo Klopp posao uradio, sa ovakvim igračima doći do finala LP
City pokraden
Roma
Nekada je u Ligi prvaka žrijeb sve
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Liverpul je odradio fantastičan posao, i to odličnom igrom došao do finala, sem ove utakmice u Rimu.
Efikasno, brzo, pa i za nas gledaoce, više nego gledljivo.
Efikasno, brzo, pa i za nas gledaoce, više nego gledljivo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
city pokraden tako sto u prvoj utakmici nije imao sut u okvir golaRaonffa je napisao/la:To jeste, nije neki težak žrijeb al' jbg finale je opet finale, nisu ljudi imali poraza u LP ove sezone do ove zadnje tekme sa Romom.Rajaz je napisao/la:PortoRaonffa je napisao/la:Tek će se kasnije vidjeti kakav je zapravo Klopp posao uradio, sa ovakvim igračima doći do finala LP
City pokraden
Roma
Nekada je u Ligi prvaka žrijeb sve
klopp je oducio celu od fudbala ove godine
Btw da pep nije naletio na svoj kriptonit hladno bi se prosetao kroz ovo takmicenje
Ne bi, Bayern bi ga odvalio jedno 7-0.Torres_9 je napisao/la:[
Btw da pep nije naletio na svoj kriptonit hladno bi se prosetao kroz ovo takmicenje
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Cudno kako zadnjih 5 sezona redovito naljece na kriptonit (to je redovito prva ozbiljnija ekipa na koju naleti)Torres_9 je napisao/la:
Jeste, tako je to kad u te dvije sezone zabijes 33 gola sveukupno.Rajaz je napisao/la:Imao bi i više da nije izgubio finale 2009. upravo od Barcelone :kavaTonySosa je napisao/la:Evo jedan fun fact, za neke veoma neugodan, prvenstveno za potrošače zraka na Zemlji.
Ronaldo će 26. maja igrati svoje šesto finale Lige Prvaka, i ukoliko madridski Real pobijedi, imaće u svom muzeju isti broj titula kao Barcelona i Bayern.
Treba reći i da mu je doprinos titulama 2014. i 2016. jednak onom Lucasa Vasqueza
2014. u grupi postavio rekord po broju golova.
2014. u osmini Schalke nastradao kako od njeg, tako i od ostalih.
2014. protiv Dortmunda igrao jednu utakmicu i zabio gol i povrijedio se. Vukao povredu pa mu je bilo upitno čak i svjetsko prvenstvo.
2014. protiv Bayerna dva gola unatoč toj povredi.
2014. protiv Atletica u finalu se nije naigrao, ali ko se može pohvaliti da se naigrao protiv Atletica posljednjih pet godina u evropskim takmičenjima.
2014. je istina da je Real bio sila nebeska, i kolektivno samljeo sve protivnike, i istina je da su Bale i Benzema tad posljednji put igrali dostojno napadača Real Madrida. Istina je i da su drugi odigrali odlično, pogotovo stoperski tandem protiv Bayerna
2016. u grupi postavio rekord po broju golova
2016. protiv Rome postigao dva gola, iako je igra bila nikakva. Neki puleni ne mogu nijedan zabiti.
2016. protiv Wolfsburga hettrik bez kojeg bi Zidane sad pokušavao oživiti karijeru radeći u trećoj francuskoj ligi.
2016. protiv Citya nije igrao prvu, a ni drugu bolje da nije igrao.
2016. protiv Atletica opet taraba, al' i mnogi drugi igrači su tarabe protiv Cholomajmuna. I opet je zabio posljednji penal, neki bi ga promašili ili bi se možda okliznuli u presudnom trenutku.
2016. dakle spasio guzicu Zidaneu.
Ne mogu da ga postavim.Kawhi je napisao/la:sekerbay je napisao/la:I u 20. min. je ramos igro rukom.Evo ti avatar.
Haman sam smotan pa ne znam kako.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
ima i tog ali ipak city je daleko jaca ekipa od bajerna(po kvalitetu)andro234 je napisao/la:Cudno kako zadnjih 5 sezona redovito naljece na kriptonit (to je redovito prva ozbiljnija ekipa na koju naleti)Torres_9 je napisao/la:
sam sane je bolji i opasniji od svih bayernovih napadaca
Jeftha napisao argumente koji su potvrdili Rajazovu početnu izjavu. Kakav katalonac u duši 
Al ce nam ovaj klasiko bit bezveze ni prepucavat se nece bit zanimljivoBlejzer10 je napisao/la:Jeftha napisao argumente koji su potvrdili Rajazovu početnu izjavu. Kakav katalonac u duši
Ovo je tema LP.
Vamos Liverpool
Vamos Liverpool
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 04 maj 2018, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Kako kaže kolega @Blejzer, hvala što si potvrdio moju početnu izjavuTonySosa je napisao/la:Jeste, tako je to kad u te dvije sezone zabijes 33 gola sveukupno.Rajaz je napisao/la:Imao bi i više da nije izgubio finale 2009. upravo od Barcelone :kavaTonySosa je napisao/la:Evo jedan fun fact, za neke veoma neugodan, prvenstveno za potrošače zraka na Zemlji.
Ronaldo će 26. maja igrati svoje šesto finale Lige Prvaka, i ukoliko madridski Real pobijedi, imaće u svom muzeju isti broj titula kao Barcelona i Bayern.
Treba reći i da mu je doprinos titulama 2014. i 2016. jednak onom Lucasa Vasqueza
2014. protiv Dortmunda igrao jednu utakmicu i zabio gol i povrijedio se. Vukao povredu pa mu je bilo upitno čak i svjetsko prvenstvo.
2014. protiv Atletica u finalu se nije naigrao, ali ko se može pohvaliti da se naigrao protiv Atletica posljednjih pet godina u evropskim takmičenjima.
2014. je istina da je Real bio sila nebeska, i kolektivno samljeo sve protivnike, i istina je da su Bale i Benzema tad posljednji put igrali dostojno napadača Real Madrida. Istina je i da su drugi odigrali odlično, pogotovo stoperski tandem protiv Bayerna
2016. protiv Rome postigao dva gola, iako je igra bila nikakva. Neki puleni ne mogu nijedan zabiti.
2016. protiv Wolfsburga hettrik bez kojeg bi Zidane sad pokušavao oživiti karijeru radeći u trećoj francuskoj ligi.
2016. protiv Atletica opet taraba, al' i mnogi drugi igrači su tarabe protiv Cholomajmuna. I opet je zabio posljednji penal, neki bi ga promašili ili bi se možda okliznuli u presudnom trenutku.
Saigrači velikih igrača igraju za njih i kada njima ne ide dobro, ili imaju povrede. A Ronaldo je ubjedljivo najveći od svoje generacije.Rajaz je napisao/la:Kako kaže kolega @Blejzer, hvala što si potvrdio moju početnu izjavuTonySosa je napisao/la:Jeste, tako je to kad u te dvije sezone zabijes 33 gola sveukupno.Rajaz je napisao/la:
Imao bi i više da nije izgubio finale 2009. upravo od Barcelone :kava
fali 2014. s Ramosom i Perhanom u glavnoj ulozi i pored trofeja 3 Balona :kava
Casemiro ukoliko pocne ce gotovo sigurno biti prva meta Liverpoolovog presinga, jer je najlosiji na lopti u veznom redu Reala, i takve je lako "napasti" kako to inace rade u Liverpoolu. Sve u svemu jedini odgovor Liverpoola na mocni vezni red Reala jeste mrtvi presing od starta utakmice, ne dati im da disu sto sam siguran da cr tako i biti. Siguran sam da je svjestan i Klopp da povlacenjem i nekim cekanjem nece nista dobiti - prvo sto ni ne znaju tako igrati (probali protiv Rome popili 4 komada, mada ona 2 su mi irelevantna potpuno ali eto). Neko je dobro napisao, i vjv ce tako biti, cvrsto id starta utakmice krenuti poput osica, pa sta bude. Realno, i ovo je veliki uspjeh za ovu ekipu.Riziko je napisao/la:Teško je biti pametan, ali Liverpul mora uvesti utakmicu u neku "tuču bez garda", bojim se da u nekoj čekalici i nemaju prevelike šanse.
Glupo je reći, malo je falilo da Rome prođe, ali mislim da Liverpul nije previše upinjao u revanšu, malo su igrali svoji prepoznatljivi presing, gotovo nikako.
Takođe, mora Klajn finale igrati, ne može mali Arnold još to iznjeti.
I Čan ako se oporavi, mora prije Milnera.
Biće interesantno vidjeti šta Zidan sprema. Gotovo će sigurno igrati Benzema i Ronaldo gore, a vezni red možda bez Kazemira, da mogu što duže držati loptu.
A Clyne ti sigurno nece finale igrati, prvo sto nema ni 90 minuta u nogama ove sezone, a drugo sto je mali Trent to ipak zasluzio, drugo poluvrijeme u Rimu ne treba da kvari sliku fantasticne sezone koju taj 19-godisnjak igra. Ogroman materijal za buducnost.
Emre je zavrsio svoje u Liverpoolu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja davno predvidio koje ćemo finale gledati. Čak sam i domaćina pogodio.

- anonymousHD
- Kontakt:
Kakvi pacijenti, pljuju najvećeg igrača KO faze, ne možeš da vjeruješ.
Čuj kaže argumente, de im brojke Ronalda u KO fazi, da se nasikiraju. Dokle je došlo počeli da ga porede s klubovima.
Čuj kaže argumente, de im brojke Ronalda u KO fazi, da se nasikiraju. Dokle je došlo počeli da ga porede s klubovima.
Sljedece sezone kad Juve osvoji, prelazim na jedan Spanski klub.Osim13 je napisao/la:Neces razbojniceanonymousHD je napisao/la:Winner: Liverpool
Ne treba se finale ni igrati, zapisano je da Liverpool uzima.
![]()
Samo Belmin ima tu mocal neka i on suti neka ne unistava zanimljivost
U finalu tipujem penale.
TonySosa je napisao/la:Saigrači velikih igrača igraju za njih i kada njima ne ide dobro
I pored toga mu još donesu 3 Balona :kava
Generacija 1985.TonySosa je napisao/la:A Ronaldo je ubjedljivo najveći od svoje generacije.
Ne znam jel me čini sretnim ili tužnim što Liverpool nema nikakve šanse.
Madrid ne gubi finala LP.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Au contraire. Real je izgubio jedno finale Lige Prvaka. Dal' je jedino ne znam, ali znam da je zadnje koje su izgubili i to guess od koga. Upravo protiv LiverpoolaLillard je napisao/la:Ne znam jel me čini sretnim ili tužnim što Liverpool nema nikakve šanse.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.