Na tu foru je Alonso dvije titule izgubio. Jer tokom sezone ne naprave napredak jos i nazaduju ..darker10 je napisao/la:Ferrari vec godinama pokazuje jednu konstantnost,a to je da su svake godine sve gori kako sezona odmice.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Formula 1
Meni je najjače od svega što je ova olupina od Kimija dosad osvojila više bodova od Vettela. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kad se sjetim 2013.Otprilike izjednaceno izmedju njih dvojice do ljetne pauze.Poslije od Belgije do kraja sezone Vettel zareda 9 pobjeda zaredomtuzlak1987 je napisao/la:Na tu foru je Alonso dvije titule izgubio. Jer tokom sezone ne naprave napredak jos i nazaduju ..darker10 je napisao/la:Ferrari vec godinama pokazuje jednu konstantnost,a to je da su svake godine sve gori kako sezona odmice.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Napravili neko poboljsanje cetiri trke prije kraja, a ispadne kao nazadovanje i onda Alonso zadnje dvije trke ne moze ni Renaulta da prestigne i pored znanja koje imadarker10 je napisao/la:Kad se sjetim 2013.Otprilike izjednaceno izmedju njih dvojice do ljetne pauze.Poslije od Belgije do kraja sezone Vettel zareda 9 pobjeda zaredomtuzlak1987 je napisao/la:Na tu foru je Alonso dvije titule izgubio. Jer tokom sezone ne naprave napredak jos i nazaduju ..darker10 je napisao/la:Ferrari vec godinama pokazuje jednu konstantnost,a to je da su svake godine sve gori kako sezona odmice.
Pa dobro,to je vec 2010. 
Sta bi za Rosberga na kraju, jel dobio kakvu kaznu.
Dobio je 10 sekundi,pada na trece mjesto.
Zanima me kako to da ono Hamiltonovo "priblizavanje" safety caru nije doslo pod istragu.Covjeka je bukvalno par centimetara dijelilo od sudara sa safety carom 
Zamisli onda koja je olupina Vettel ako cemo takoKawhi je napisao/la:Meni je najjače od svega što je ova olupina od Kimija dosad osvojila više bodova od Vettela.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- KingJamesMVP
- Kontakt:
koliko je imao sreće Lewis, umalo sam sebe nije izbaciodarker10 je napisao/la:Zanima me kako to da ono Hamiltonovo "priblizavanje" safety caru nije doslo pod istragu.Covjeka je bukvalno par centimetara dijelilo od sudara sa safety carom
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
A cudi me sto nista nije bilo povodom toga.Prije par godina je Vettel dobio kaznu jer se previse udaljio od sigurnosnog vozila,pa kontam da ima nesto i za ovo.
zar vas jos ima da pratite ovaj cirkus
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: RE: Re: Formula 1
Ma bitno je da samo odabere prave trke, gdje ima prostora za lako preticanje, da odradi te kazne. I sa zadnjeg mjesta, on lagano moze do druge pozicije.akisarajevo92 je napisao/la:Hamilton ce do kraja sezone sigurno jednom (a mozda i dvaput) startati sa zadnje pozicije zbog promjene motora, zato svaki poen dobija jos vise na vaznosti
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma sad svakako slijede staze koje Hamiltonu više odgovaraju...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma Nico je prosuo titulu u ova zadnja 2 mjeseca i to je to. Sad ide drugi dio sezone koji Hamilton uvjek prekuca i zareda po 4 5 pobjeda ko iz piccke, jednostavnu mu leze sada ove naredne staze i tu je najjaci. I prosle sezone ista prica je bila, Nico se na pocetku drzo i to je bio egal do polovice sezone a onda u drugom dijelu prasinu briso za Hamiltonom, preslikano i ove. Ako se dobro sjecam Hamilton je uzeo 5 od 6 ovih utrka na pocetku drugog dijela, vjerujem da nas slican scenarij i sada ocekuje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rekoh,Rosberg je sam kriv.Da je pametnije odradio neke situacije mogao je sada imati veliku prednost.Ovako i dalje ima pobjedu vise,a samo bod prednosti u prvenstvu.Jasno je da moze osvojiti titulu samo ako mu je Hamilton na neki nacin prepusti.Nije iskljuceno ni da se ovi iz Mercedesa pocnu zajebavat sa Hamiltonovim bolidom.Ipak je Rosberg svabo.
Nico Rosberg je prosjecan vozac , nivo jednog Pereza i Bottasa a uz to i mentalni patuljak i kao takav nikad nece biti prvak pored zivog Hamiltona
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ferrari je svakom drag,ali to ne mijenja cinjenicu da su vec dugi niz godina treci bolid na gridu,a pritom i puni praznih obecanja pa su mi se zbog tih obecanja poprilicno ogadili.I Mclaren je na dobrom putu da mi se ogadi,jer samo pricaju 
Ma dobro nakon vjecne dominacije morali su i oni malo stati. I ovakvi kakvi su trenutno su bara bara sa RB, trenutno sa Meckom ne moze niko ali za par godina ce to opet doci na svoje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.