Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Legenda_BiH
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Legenda_BiH » 19 nov 2009, 20:14

Vidi hrvata sto se digli nekako, bar smo mi dosli do baraza. Jos smo mi prosli tezu grupu. Steta ali nije nam se dalo proci do World cup 2010
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

arnela...s
Kontakt:

Post Postao/la arnela...s » 19 nov 2009, 20:19

Zenicajesampion je napisao/la:Ja ne mogu skinuti zvijezde sa neba
Ne mogu naci put, put do svemira
Al' ti mogu ovu pjesmu poslati
Da znaš da sam živ ljubavi

Kad se nocas na mom licu suze zalede
Necu dati da me strah sa sobom povede
Ja još imam snage sam da pobijedim
Da smo zajedno lakše bilo bi

Sva bol svijeta je nocas u Bosni
Ostajem da bolu prkosim
I nije me strah stati pred zid
Ja znam da zapjevam, ja znam da pobijedim

Kad se nocas na mom licu suze zalede
Necu dati da me strah sa sobom povede
Ko ce mjesto mene stražu cuvati?
Da se nikada zlo ne ponovi

Sva bol svijeta je noæas u Bosni
Ostajem da bolu prkosim

Sva bol svijeta je nocas u Bosni
Ostajem da bolu prkosim

Da se ova pjesma pustala juce cijeli dan, sad bi trazili najpovoljnije karte za Afriku....
potpuno se slazem.....

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 19 nov 2009, 20:20

noah je napisao/la:
AeroPlus je napisao/la:
forza je napisao/la:e jesu nas poredali.....evo sta bi se moglo desiti tj. ko bi mogao biti u jednoj od grupa ...

1.Hrvatska
2.Srbija
3.BiH
4.Slovenija
5.Crna Gora
Ha ha ha..

E uz ovu grupu docekali bi i drugi rat na balkanu :roll:
jos samo kosovo ili albanija :mrgreen:
Ja,to bi bila velika steta za Srbiju :mrgreen:

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 19 nov 2009, 20:22

riskirali smo i izgubili,i to je to...mozemo biti presretni sto imamo ovakvu reprezentaciju...u koju je doslo mnogo novih igraca koji treba da se uigraju....trebamo se zahvaliti FIFA-i sto nam je "dopustila da idemo na svjetsko prvenstvo.....

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 nov 2009, 20:27

Ma Muslimane svi mrze ..a mi smo jedini u evropi Muslimani (ne racunajuci Turke ;) ) i da nema Turske i jos ovako Muslimanskih zemlja oni bi nas shranili sa zemljom ;) PRIMJER:Fatiha na stadionu je zabranjena kad igraci izlaze...ali se krstiti nije zabranjeno... :D :D :D

Ali ko sto Marjana kaze ...sad su svi pametni,svi znaju ...pa nemoj te onda pisati po forumima nego idi u javnost i sve to recite...
KRATKO JASNO !
A C A B !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 nov 2009, 20:32

[youtube][/youtube]

;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 nov 2009, 20:41

Zeljovka je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Tuzno, jadno, kukavicko i blijedo izdanje nase nam drage repke. Sve cestitke Portugalu na pruzenoj tekmi. Ljudi su nas pobjedili skolski bez imalo muke. Jadno smo izgledali. U nekim trenutcima smo izgledali kao repke Zanzibara. Boli glava, kako smo losi. I de sad molim vas odma, postedite me komentara, i kukanja prvo na sudiju i njegovo sudjenje, cova je imao neke propuste, ali to nije rijesilo tekmu, pa na FIFA-u i namjestanje i sve ostale bakrace, kojima volimo da se sluzimo kad izgubimo. Ovdje iskljucivo pisem o nasoj repki i igri. Mi nismo fakat zasluzili da idemo na SP, ne sad nego NIKAD ako se ovako nastavi. Fakat nismo. Bilo bi zalosno da smo otisli sa onakvom igrom. Cuj igrom, ma kojom igrom nije je ni bilo, ustvari jeste al' sa portugalske strane. Hladne glave ljudi dosli, odigrali i na kraju pobjedili i otisli. Mi apsulutno nismo nista pokazali. Od tolike euforije i nadanja, ostalo je samo ono na sta smo navikli sve ove godine, ZAL I RAZOCARENJE!!!!! Vise je postalo nekako kao neka uzrecica^"haj nema veze, ispali smo, cekamo druge KVAL-tekme. JADNO!!!!!

Pitam se do kada????? Jel moguce da svi ostali u regionu i sire, napreduju, a da mi uvjek ostajemo da lijecimo rane??
Jeste moguce je, sve dok se ne promjene stvari oko nase repke, al bas sve.

Nasi igraci sinoc, pa premalo je reci, izgledali su u najmanju ruku kao neki amateri. Blijedo, mlitavo, jadno. Nisu jednog jedinog duela uzeli prtugalcima, a hoce na SP. Portugalci su ih jednostavno pomeli s terena. Odma, ali odma se moglo vidjeli da nemamo sta traziti. Na licima njihovim se vidio grc, mogao se lako primjetiti. Ima nesto u i oko repke, GARANT, nisu cista posla, al jos malo pa ce se garant saznati. Da repka koja ganja rezultat, nema i nije u stanju napraviti jednu jedinu sansu za 90 min, cak ni akcije jedne, ma jadnog pasa nije bilo, to samo ima kod nas. Samo se rokalo naprijed prema Dzeki i Vedu, pa ako sta bude. To je nekad prolazilo, i ovisno s kim smo igrali, Nizerazrezrdnim repkama tako mozes dati gol, a bogami tehnicki potkovanim nemoze. Sad ce neko pametovati, pa nije nam bilo 4 standardna igraca, pa sta???? AKo nemamo toliku klupu da bar moze zamjeniti 2-3 igraca iz prvog tima, pa sta mi onda uopste hocemo na tom SP`??? Da neko na nama nabija gol razliku??? Dovoljno je pogledati, Tursku na proslom EP, nisu na kraju mogli da sastave prvih 11 zbog povreda, pa gdje su dogurali. Znaci nije do toga.
A trener svih trenera, rodila ga majka je nesto posebno. To je korijen problema, zajedno sa Savezom, i donekle igracima. On je sasvim nesto posebno. Popisam mu se usta. Gdje su mu sad onolike najave "****' cemo im mater, Dat' cemo im 5 komada, Razbit' cemo ih"..To je jedino sto zna, sa svojim prostaklukom pali raju, a pojedini kad ga cuju kako psuje i glupira se, odma svrse na licu mjesta. Utjero vam Ciroguz kad stepali na tu njegovu suplju. Nema veze s vezom sto se tice taktike, to je jos jednom pokazao. Ovaj ga je Carlos razbio u svakom segmentu igre., a Ciroguz nek sad laprada, i ide po TV-u nek pravi reklame, jer samo to zna. Njegova 3-5-2 taktika je vise providna. Kaze pali smo posle gola. Pa majmune jedna sto nisi kontao na to malo prije, pa da postavis taktiku, AKO eto slucajno primis gol, a ne odma da padas.

Jablan vadi Medjunjanina jedinog veznog i mjenja ga sa napadacem, i igra s tri igraca naprijed, a sredina mu ostalo suplja jer nema Harisa vise, i hop vidi cuda odma dadose gol. Nije znao sta ga snadje. Carlos covjek trenira penale, iako ima prednost iz Lisabona, jer ebi ga ,fubal je to, moze svasta biti, pa mozda i penali. Na sve covjek misli. E to je trener. A ovaj nas jablan je samo jak na rijecima, nist drugo. Jos jednom je pokazo svoje znanje, nikakav strucnjak. Nista nije napravio od repke. NIje ni jednu veliku repku pobjedio. Lahko je vaditi poene, na estonicma i armencima. Belgiju ne bi nikad pobjedio svojim znanjem, da nije bilo prekida, zveknu li bi nam ljudi tricu da su nastavili. U Turskoj isto, ljudi nas dobili sa rezervama. U Zenici, protiv turaka, jedva bod izvukli, spanci nas razbili, portugalci nas uzeli u dvije tekme skolski. Jednostavno, nemamo sta traziti protiv velikih repki, to je cinjenica. Neznamo se vratiti kad primimo gol nema Boga.

Igraci isto nula velika. Salihovic :shock: , halooo ba, sta ti je, nije ovo teferic da ti trazis neku pravdu, dva zuta pa ti se pusi, i idi na hladjenje. Ne bi mu dao nikako da igra. Cisiti amater po ponasanju. Profesinalac nije nema teorije. u tekmi zivota, on se nasao da raspravlja sa sudijom, i mislim nesto moze, pa ko si ba???? Kad si frajer idi to uradi Rolfu, pa kad te odvali jednom po dzepu neces vise ni pomislit'..Disciplina ispod dna. NULA velika.
Lafo srce na teren, izgarat' cemo za svaku loptu, a oni se vuku ko neke babe po travnjaku. Dzeko i Vedo nista, nula isto velika. NIKO AMA BAS NIKO ne zasluzuje prolaznu ocjenu. Nema tu discipline, profesionalizma sekunde jedne. AMATERIZAM obicni. Nista drugo. Ugledajte se na Janeze, ljudi dva puta na SP, jednom EP, a nemaju igraca da valja. Kad njih vidim place mi se, ali discilpina druze, zna se kad ko sere u solju a ne sta drugo. Mi to nikad nismo imali, niti cemo ikad imati.

Mi nista drugo nismo nego repka za KVAL-tekmi. To cemo nam uvjek biti plafon. NIkad necmo biti nista drugo dok je ovakog ponasanja i javasluka u repki, og igraca, preko trenera, pa do samog Saveza.
BOGALJU JEDAN, GADIS MI SE..
Kako te nije stid da pricas gluposti.. FUJ.. :x
Mozgonja, ako nema sta pametnije reci, reci ili idi beri baje. Pozz
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 nov 2009, 20:46

Adinjo je napisao/la:
Zeljovka je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Tuzno, jadno, kukavicko i blijedo izdanje nase nam drage repke. Sve cestitke Portugalu na pruzenoj tekmi. Ljudi su nas pobjedili skolski bez imalo muke. Jadno smo izgledali. U nekim trenutcima smo izgledali kao repke Zanzibara. Boli glava, kako smo losi. I de sad molim vas odma, postedite me komentara, i kukanja prvo na sudiju i njegovo sudjenje, cova je imao neke propuste, ali to nije rijesilo tekmu, pa na FIFA-u i namjestanje i sve ostale bakrace, kojima volimo da se sluzimo kad izgubimo. Ovdje iskljucivo pisem o nasoj repki i igri. Mi nismo fakat zasluzili da idemo na SP, ne sad nego NIKAD ako se ovako nastavi. Fakat nismo. Bilo bi zalosno da smo otisli sa onakvom igrom. Cuj igrom, ma kojom igrom nije je ni bilo, ustvari jeste al' sa portugalske strane. Hladne glave ljudi dosli, odigrali i na kraju pobjedili i otisli. Mi apsulutno nismo nista pokazali. Od tolike euforije i nadanja, ostalo je samo ono na sta smo navikli sve ove godine, ZAL I RAZOCARENJE!!!!! Vise je postalo nekako kao neka uzrecica^"haj nema veze, ispali smo, cekamo druge KVAL-tekme. JADNO!!!!!

Pitam se do kada????? Jel moguce da svi ostali u regionu i sire, napreduju, a da mi uvjek ostajemo da lijecimo rane??
Jeste moguce je, sve dok se ne promjene stvari oko nase repke, al bas sve.

Nasi igraci sinoc, pa premalo je reci, izgledali su u najmanju ruku kao neki amateri. Blijedo, mlitavo, jadno. Nisu jednog jedinog duela uzeli prtugalcima, a hoce na SP. Portugalci su ih jednostavno pomeli s terena. Odma, ali odma se moglo vidjeli da nemamo sta traziti. Na licima njihovim se vidio grc, mogao se lako primjetiti. Ima nesto u i oko repke, GARANT, nisu cista posla, al jos malo pa ce se garant saznati. Da repka koja ganja rezultat, nema i nije u stanju napraviti jednu jedinu sansu za 90 min, cak ni akcije jedne, ma jadnog pasa nije bilo, to samo ima kod nas. Samo se rokalo naprijed prema Dzeki i Vedu, pa ako sta bude. To je nekad prolazilo, i ovisno s kim smo igrali, Nizerazrezrdnim repkama tako mozes dati gol, a bogami tehnicki potkovanim nemoze. Sad ce neko pametovati, pa nije nam bilo 4 standardna igraca, pa sta???? AKo nemamo toliku klupu da bar moze zamjeniti 2-3 igraca iz prvog tima, pa sta mi onda uopste hocemo na tom SP`??? Da neko na nama nabija gol razliku??? Dovoljno je pogledati, Tursku na proslom EP, nisu na kraju mogli da sastave prvih 11 zbog povreda, pa gdje su dogurali. Znaci nije do toga.
A trener svih trenera, rodila ga majka je nesto posebno. To je korijen problema, zajedno sa Savezom, i donekle igracima. On je sasvim nesto posebno. Popisam mu se usta. Gdje su mu sad onolike najave "****' cemo im mater, Dat' cemo im 5 komada, Razbit' cemo ih"..To je jedino sto zna, sa svojim prostaklukom pali raju, a pojedini kad ga cuju kako psuje i glupira se, odma svrse na licu mjesta. Utjero vam Ciroguz kad stepali na tu njegovu suplju. Nema veze s vezom sto se tice taktike, to je jos jednom pokazao. Ovaj ga je Carlos razbio u svakom segmentu igre., a Ciroguz nek sad laprada, i ide po TV-u nek pravi reklame, jer samo to zna. Njegova 3-5-2 taktika je vise providna. Kaze pali smo posle gola. Pa majmune jedna sto nisi kontao na to malo prije, pa da postavis taktiku, AKO eto slucajno primis gol, a ne odma da padas.

Jablan vadi Medjunjanina jedinog veznog i mjenja ga sa napadacem, i igra s tri igraca naprijed, a sredina mu ostalo suplja jer nema Harisa vise, i hop vidi cuda odma dadose gol. Nije znao sta ga snadje. Carlos covjek trenira penale, iako ima prednost iz Lisabona, jer ebi ga ,fubal je to, moze svasta biti, pa mozda i penali. Na sve covjek misli. E to je trener. A ovaj nas jablan je samo jak na rijecima, nist drugo. Jos jednom je pokazo svoje znanje, nikakav strucnjak. Nista nije napravio od repke. NIje ni jednu veliku repku pobjedio. Lahko je vaditi poene, na estonicma i armencima. Belgiju ne bi nikad pobjedio svojim znanjem, da nije bilo prekida, zveknu li bi nam ljudi tricu da su nastavili. U Turskoj isto, ljudi nas dobili sa rezervama. U Zenici, protiv turaka, jedva bod izvukli, spanci nas razbili, portugalci nas uzeli u dvije tekme skolski. Jednostavno, nemamo sta traziti protiv velikih repki, to je cinjenica. Neznamo se vratiti kad primimo gol nema Boga.

Igraci isto nula velika. Salihovic :shock: , halooo ba, sta ti je, nije ovo teferic da ti trazis neku pravdu, dva zuta pa ti se pusi, i idi na hladjenje. Ne bi mu dao nikako da igra. Cisiti amater po ponasanju. Profesinalac nije nema teorije. u tekmi zivota, on se nasao da raspravlja sa sudijom, i mislim nesto moze, pa ko si ba???? Kad si frajer idi to uradi Rolfu, pa kad te odvali jednom po dzepu neces vise ni pomislit'..Disciplina ispod dna. NULA velika.
Lafo srce na teren, izgarat' cemo za svaku loptu, a oni se vuku ko neke babe po travnjaku. Dzeko i Vedo nista, nula isto velika. NIKO AMA BAS NIKO ne zasluzuje prolaznu ocjenu. Nema tu discipline, profesionalizma sekunde jedne. AMATERIZAM obicni. Nista drugo. Ugledajte se na Janeze, ljudi dva puta na SP, jednom EP, a nemaju igraca da valja. Kad njih vidim place mi se, ali discilpina druze, zna se kad ko sere u solju a ne sta drugo. Mi to nikad nismo imali, niti cemo ikad imati.

Mi nista drugo nismo nego repka za KVAL-tekmi. To cemo nam uvjek biti plafon. NIkad necmo biti nista drugo dok je ovakog ponasanja i javasluka u repki, og igraca, preko trenera, pa do samog Saveza.
BOGALJU JEDAN, GADIS MI SE..
Kako te nije stid da pricas gluposti.. FUJ.. :x
Mozgonja, ako nema sta pametnije reci, reci ili idi beri baje. Pozz

Halo kralju Polako smiri se jesi pretjero j.ebiga

Samo polako.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 19 nov 2009, 20:47

Zenicajesampion je napisao/la:varas se..ja se juce registrovao ... :D :D
Bgm ti se moras malo odmaknuti od tastature jedno 2-3 mjeseca.. :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 20:49

Lily je napisao/la:
Pa ja bih se rado tebi malo primakeo....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 19 nov 2009, 20:51

Boze kakvih budala ovdje ima :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 19 nov 2009, 20:52

Zenicajesampion je napisao/la:
Lily je napisao/la:
Pa ja bih se rado tebi malo primakeo....
"I LUDARA JE BOLNICKA USTANOVA"

Stvarno mi nije jasno kako KREKA dozvoljava da pacijenti koriste internet.**** tu demokratiju kad likovi kod kojih je koeficijent inteligencije ravan broju obuce koju nose, koriste racunar...

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 20:54

hej od koga smo mi izgubili....Pa onakva Turska bi dala 5 komada ovakvom Portugalu...Portugal je jako lose odigrao u obe tekme, valjda bolje i ne znaju trenutno...Ne znam sta se desilo sa nama...

A ti Lily, aj lov ju...aj lajk ju veri mac
zelis da ti pokazem svoj ...........sliku
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 nov 2009, 20:56

"I LUDARA JE BOLNICKA USTANOVA"

Stvarno mi nije jasno kako KREKA dozvoljava da pacijenti koriste internet.**** tu demokratiju kad likovi kod kojih je koeficijent inteligencije ravan broju obuce koju nose, koriste racunar...[/quote]

Windows je cudo :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 21:01

Hello cobane, beduinu, pazi kako se obracas prema meni seljacino...Nisam ja sa tobom ovce cuvao u tvom selu
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 19 nov 2009, 21:01

koliko je ovo jadno ne mogu vjerovati smijesno

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 nov 2009, 21:02

ne zamjeram nista nasim reprezentativcima,dali su sve od sebe,nije bas sve najbolje funkcioniralo,bilo je dosta gresaka,ali bice jos prilika,reprezentacija je mlada,ovo im je sada iskustvo i lekcija za ubuduce...jedva cekam kvalifikacije za evropsko prvenstvo..valja se nacekati do septembra iduce godine....mozda nismo otisli na SP..ali ipak jedno veliko hvala svim igracima sto su nas u zadnjih nekoliko mjeseci usrecivali pobjedama i davali nam nadu,udaljili od realnosti...mislim da nama svima teze pada sto se ta atmosfera zavrsava nego sami neodlazak na SP
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 19 nov 2009, 21:03

Trebalo bi ovu temu il' zakljucati il' obrisati.. Jer ne moze se vise pisati "Sta bi bilo kad bi bilo?".. Idemo naprijed u nove pobjede! :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 nov 2009, 21:04

Zenicajesampion je napisao/la:hej od koga smo mi izgubili....Pa onakva Turska bi dala 5 komada ovakvom Portugalu...Portugal je jako lose odigrao u obe tekme, valjda bolje i ne znaju trenutno...Ne znam sta se desilo sa nama...

A ti Lily, aj lov ju...aj lajk ju veri mac
zelis da ti pokazem svoj ...........sliku
Jel ti jos iglas klikela u podlumu ? ;) ;)
A C A B !

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 21:07

Karime, mojne da te karam, oci ce ti ispast od bola
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.