Brat na osnovu jedne utakmice donese zakljucak. Najjaci.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
vidjecemo zelju protiv tvoji norvegana usljedecem koluCartman je napisao/la: ↑11 jul 2025, 07:17Velika greska Sarajeva i Zelje sto nisu potpisali Ishowspeeda kad je bio, zabio bi najmanje 15 golova u PL BiH.jasmin10 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 22:16Još kad Spaho protiv Slovenije drzi predavanje u toku utakmice kako treba vise igraca iz naše lige igrati jer igra i za Sloveniju iz njihove lige. A ono realnost je da su čak i Slovenci miljama ispred nas.
Cvajtasi iz dijaspore su licno Messi za ove amatere. Pa u našoj ligi bi jedan Burnic bio prime Iniesta za ostale veznjake.
Selektoru momentalni otkaz ako pozove ikoga iz ove amaterske lige.
Dobri moj Nodi, pa ne vodimo mi sa foruma klubove
Kakve to veze imababoedindzeko09 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 19:32Samo što je Sučić sa 15 došao u Zrinjski, a ovaj kloc ima 23 i tek došao iz amaterskih ekipa u vidu Opatije i GOŠK-a u poluamaterskog Želju.
Pa sta seres onda i ti fol ismijavas nestobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 19:35Druže, nisam skaut, nisam završio ni školu ni fakultet za to nit mi je to posao.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 19:41Ne seri ti niko druže, nego je smiješno apsolutno svima što prizivaš u reprezentaciju lika koji je do jučer radio brzu poštu u Opatiji i usput igrao lopte, a sa 23 godine je tek potpisao za poluprofesionalni Željezničar i apsolutno ništa nije pokazao u istome da ga se priziva u reprezentaciju.
Drugo, nisi ti skaut ili neki ku.rac da ovdje određuješ ljudima šta će pisati ili ne. Čuj de napiši igrača od 15 godina koji će napraviti karijeru, pa nisam besposličar bgte![]()
A selektor koji je je izasao iz casina i preuzeo repku je kvalitet?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 19:56Šta ne razumijem i ne znam? Da je doskorašnji radnik brze pošte i polu-profesionalni fudbaler u 23. godini nedovoljan kvalitet za reprezentaciju i da kao takav nije bolji od igrača cvajte i sl. koji su za Željezničar televizor u boji ili jednostavno drugi sport, za to ne treba nekog razumijeva ili znanja, za to je dovoljan zdrav razum.
Nisam stručnjak za igrače, niti je bilo ko od nas na forumu, mi smo obični pratioci i fanovi sporta, reprezentacije i čega već ne, a ne neki skauti ili znalci.
Naš posao nije da sjedimo na internetu čitav dan, gledamo juniorske timove MLS-a i sličnih liga kako bi našli nekog igrača prezimena -ić i prizivali ga u reprezentaciju ili najavljivali kao igrača. Smiri druže malo doživljaje bog te, pa nisi Juni Calafat jbt.
Mjesto odakle ja dolazim nema veze sa činjenicom da je naša kompletna liga polu-amaterska, da igrači iz iste nisu kvalitet za reprezentaciju, a naročito ne igrači iz 4.-5. plasiranih ekipa na tabeli poput Željezničara. To nema veze sa time da li je neko iz Tuzle ili ne.
Naravno da su poluprofesionalni tim.
Oni su kuricna obicna, kao i tvoj fudbalbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 20:04Pafos, svi klubovi Turske, Rijeka i Partizan su za dvije klase iznad Željezničara i bilo koga iz naše lige osim možda aktuelnog prvaka i to jedno veliko možda i to samo pojedini.
Njihov mjesečni budžet je ko godišnji budžet Željezničara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.