Za Celzijevce i Mourinha

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Kako god da se zovu ,vi ste ispali i po starom dobrom obicaju Liverpool je postao LooserpoolOTNYS_YNWA je napisao/la:ETO IMAMO I NOVI KLUB A IME MU JE FIRENCA HAHAHAHAHAHAH
E kad wi gubite 4-0 od Looserpoola onda niste Real Madrid vec Real LoosersKarim_Madrid je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:ETO IMAMO I NOVI KLUB A IME MU JE FIRENCA HAHAHAHAHAHAHu prevodu Ljubicice
3 u grupi
![]()
smijesni ste..ali pas ono smijesni
P.S LOOOOOSSSSSERPOOOLLL
reds je napisao/la:Piše: S. Pozder
Petak, 11.12.09. 11:26.
Da Liverpool sa i bez Fernanda Toresa nije ista ekipa, u posljednje vrijeme se stalno uvjeravamo. Sinoć ni Torres, istina nedovoljno oporavljen, nije pomogao Redsima da se pobjedom oproste od Lige šampiona.
To je i navelo upravu tima sa Anfilda da se baci u potragu za napadačem koji će Toresu činiti društvo u špicu ili ga barem adekvatno zamjeniti u slučaju njegovog neigranja.
Tako Daily Mirror navodi kako je Liverpul bacio oko na ruskog napadača i člana Totenhema, Romana Pavlyuchenka. Redsi su, prema tim navodima, za 28-godišnjeg Rusa spremni u suprotnom smjeru poslati 23-godišnjeg holanđanina Ryana Babela koji ne krije nezadovoljstvo malom minutažom u Liverpulu.
Sličnu zamjerku na račun Beniteza stavljaju i mnogi engleski mediji te će biti zanimljivo pratiti da li će do najavljene razmjene i doći.![]()
![]()
ma ne stvarno ako dadnu babela za ono ruskog **** ........
Volim kada se ovako nalozejooooooooooj sta cemo da vam radimo u nedjelju ....Can't wait !!!!!!!! Guns 4ever
rafaelo je napisao/la:jooooooooooj sta cemo da vam radimo u nedjelju ....Can't wait !!!!!!!! Guns 4ever
Evo citam da je i Klinsmann osuo kritiku ka vasem Rafi, pa me ne bih zacudilo da vam on postane trenerackeey je napisao/la: A nije mi jasno ni to do kad ce rafa biti manager?
Klinsmann kritizirao Beniteza: Liverpoolu nedostaje kvalitetageronimo je napisao/la:Evo citam da je i Klinsmann osuo kritiku ka vasem Rafi, pa me ne bih zacudilo da vam on postane trenerackeey je napisao/la: A nije mi jasno ni to do kad ce rafa biti manager?![]()
Suskalo se vec od ranije i potezalo ime Klinsi sa vama, pa mozda od te ljubavi i bude nesto![]()
Predpostavljam da se i najveci protivnici lika i djela Rafe Beniteza ne bi obradovali ovome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.