Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Phill Jackson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Phill Jackson » 10 dec 2009, 22:41

Evo nekih mocnih transparenata

slika

slika

Za Celzijevce i Mourinha :D

slika

slika

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: Phill Jackson, dana/u 10 dec 2009, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 dec 2009, 22:42

ETO IMAMO I NOVI KLUB A IME MU JE FIRENCA HAHAHAHAHAHAH

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 10 dec 2009, 22:45

OTNYS_YNWA je napisao/la:ETO IMAMO I NOVI KLUB A IME MU JE FIRENCA HAHAHAHAHAHAH
Kako god da se zovu ,vi ste ispali i po starom dobrom obicaju Liverpool je postao Looserpool :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 10 dec 2009, 23:05

Karim_Madrid je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:ETO IMAMO I NOVI KLUB A IME MU JE FIRENCA HAHAHAHAHAHAH
:mrgreen: u prevodu Ljubicice :lol: 3 u grupi :D :D smijesni ste..ali pas ono smijesni :lol:

:mrgreen: P.S LOOOOOSSSSSERPOOOLLL
E kad wi gubite 4-0 od Looserpoola onda niste Real Madrid vec Real Loosers
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 dec 2009, 23:08

evo i od mene koji
slika

slika

slika

slika

slika
slikaslika

slika
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 dec 2009, 09:56

a ko je ono reala nabio sa 4:0 u kupu "treceligas"
ahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahhahaha
a koliko znam igrali su i kaka i benzema ,ramos,RVDitd.... mene bi bilo stid bolje je izpasti iz UCL ojj treceligas ,neg u kupu od treceligasa sa ekipom koja kosta 100 miliona € ste igrali dok je protivnicka ekipa kostala 100 hiljada €,dvije godine za redom hahaha prosle real union a ove ne znam ni kako se zovu :ugeek: hahahahha
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 dec 2009, 12:19

Piše: S. Pozder
Petak, 11.12.09. 11:26.

Da Liverpool sa i bez Fernanda Toresa nije ista ekipa, u posljednje vrijeme se stalno uvjeravamo. Sinoć ni Torres, istina nedovoljno oporavljen, nije pomogao Redsima da se pobjedom oproste od Lige šampiona.
To je i navelo upravu tima sa Anfilda da se baci u potragu za napadačem koji će Toresu činiti društvo u špicu ili ga barem adekvatno zamjeniti u slučaju njegovog neigranja.

Tako Daily Mirror navodi kako je Liverpul bacio oko na ruskog napadača i člana Totenhema, Romana Pavlyuchenka. Redsi su, prema tim navodima, za 28-godišnjeg Rusa spremni u suprotnom smjeru poslati 23-godišnjeg holanđanina Ryana Babela koji ne krije nezadovoljstvo malom minutažom u Liverpulu.

Sličnu zamjerku na račun Beniteza stavljaju i mnogi engleski mediji te će biti zanimljivo pratiti da li će do najavljene razmjene i doći. :evil: :evil:

ma ne stvarno ako dadnu babela za ono ruskog **** ........ :cry:
FK Pjetlovi

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 dec 2009, 12:24

reds je napisao/la:Piše: S. Pozder
Petak, 11.12.09. 11:26.

Da Liverpool sa i bez Fernanda Toresa nije ista ekipa, u posljednje vrijeme se stalno uvjeravamo. Sinoć ni Torres, istina nedovoljno oporavljen, nije pomogao Redsima da se pobjedom oproste od Lige šampiona.
To je i navelo upravu tima sa Anfilda da se baci u potragu za napadačem koji će Toresu činiti društvo u špicu ili ga barem adekvatno zamjeniti u slučaju njegovog neigranja.

Tako Daily Mirror navodi kako je Liverpul bacio oko na ruskog napadača i člana Totenhema, Romana Pavlyuchenka. Redsi su, prema tim navodima, za 28-godišnjeg Rusa spremni u suprotnom smjeru poslati 23-godišnjeg holanđanina Ryana Babela koji ne krije nezadovoljstvo malom minutažom u Liverpulu.

Sličnu zamjerku na račun Beniteza stavljaju i mnogi engleski mediji te će biti zanimljivo pratiti da li će do najavljene razmjene i doći. :evil: :evil:

ma ne stvarno ako dadnu babela za ono ruskog **** ........ :cry:

šalju babela za onog rusa :o :o
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 11 dec 2009, 13:09

Ne lupajte bezze kad znate da od toga nema nista,,i Pavljucenko i Babel su nidje veze u Engleskoj tako da ce 90 % u neku drugu ligu letit
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 11 dec 2009, 13:56

ma pustite te price za babela,do sad je 100 puta otisao iz liverpoola.... :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

rafaelo
Kontakt:

Post Postao/la rafaelo » 11 dec 2009, 14:47

jooooooooooj sta cemo da vam radimo u nedjelju ....Can't wait !!!!!!!! Guns 4ever
Victory Through Harmony by Herbert Chapmann

FUCKING HATE SPURSSSSSSSSSS

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 dec 2009, 17:35

jooooooooooj sta cemo da vam radimo u nedjelju ....Can't wait !!!!!!!! Guns 4ever
Volim kada se ovako naloze 8-)

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 11 dec 2009, 17:39

rafaelo je napisao/la:jooooooooooj sta cemo da vam radimo u nedjelju ....Can't wait !!!!!!!! Guns 4ever

DROGBA.....pstt
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 11 dec 2009, 18:24

Par dana me nema na forumu i evo vidim da nisam nista propustio.
Zanima me, ima li Milan svoju temu, da li je ona aktivna?
I ima li Real temu?
Nije mi jasno zasto ti ljudi ne pisu na svojim temama...
A nije mi jasno ni to do kad ce rafa biti manager?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 dec 2009, 18:41

ackeey je napisao/la: A nije mi jasno ni to do kad ce rafa biti manager?
Evo citam da je i Klinsmann osuo kritiku ka vasem Rafi, pa me ne bih zacudilo da vam on postane trener :mrgreen:

Suskalo se vec od ranije i potezalo ime Klinsi sa vama, pa mozda od te ljubavi i bude nesto :?

Predpostavljam da se i najveci protivnici lika i djela Rafe Beniteza ne bi obradovali ovome 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 dec 2009, 19:02

geronimo je napisao/la:
ackeey je napisao/la: A nije mi jasno ni to do kad ce rafa biti manager?
Evo citam da je i Klinsmann osuo kritiku ka vasem Rafi, pa me ne bih zacudilo da vam on postane trener :mrgreen:

Suskalo se vec od ranije i potezalo ime Klinsi sa vama, pa mozda od te ljubavi i bude nesto :?

Predpostavljam da se i najveci protivnici lika i djela Rafe Beniteza ne bi obradovali ovome 8-)
Klinsmann kritizirao Beniteza: Liverpoolu nedostaje kvaliteta

Bivši nogometaš i izbornik njemačke reprezentacije Jürgen Klinsmann (45) otvoreno je kritizirao menadžersku politiku Rafe Beniteza, stratega Liverpoola...

Klinsmann slovi kao jedan od glavnih kandidata za preuzimanje klupe “redsa” uslijed loših rezultata pod Benitezom ove sezone (ispadanje iz Lige prvaka, sedmo mjesto u Premier ligi nakon 15 kola, op.a.), a u razgovoru za The Sun spomenuo je koji su nedostaci u igri kluba.

- Liverpoolu nedostaje tehničke potkovanosti i pas-igra. Imaju nekoliko igrača koji su sposobni za to, ali ne po cijelom terenu. Nema pravog protoka lopte i manjka kreativnosti u momčad. Sve ovisi o Gerrardu i Torresu, a to je premalo. Ne može sve biti na leđima dvojice igrača i zato su potrebna pojačanja da bi se osiguralo da završe među prva četiri na kraju sezone – rekao je Klinsmann.

- Liverpoolu nedostaje pravi playmaker, prava desetka, kao i jedan vrhunski napadač koji bi igrao uz Torresa. Frustrirajuće ih je gledati kako sada stoje – dodao je Nijemac koji je razgovore s Liverpoolovim vlasnicima Georgeom Gillettom i Tomom Hicksom oko preuzimanja klupe vodio još krajem 2007. godine, ali se nedugo potom opredijelio za klupu Bayern Münchena.

Trenutno je Klinsmann bez posla, a nedavno je najavio da želi ponovo raditi. Gillett je navodno njegov veliki obožavatelj i posebno je sklon njegovom dovođenju.
FK Pjetlovi

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 11 dec 2009, 19:44

M dajte ljudi kakav Klnisman,kakvi bakarači vidite samo sta je napravio od bayerna uz toliki budzet i kad se uzme u obzir Ger iga i Eng liga,,,ajjjjjjjjjj kako bi nas trali ma neka Rafe Bog mu dao.
Imao je Riberiya i ostale zvijezde pa nije mogao osvojit titulu i njemackoj ajjj kako bi u eng sa ovakvim Liverpoolom..... :roll: :roll:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 dec 2009, 20:04

Kakav Klinnsman,bolje da Lucas povede klub,Klinnsman je deset puta gori od Rafe....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 11 dec 2009, 20:50

pa i od fiorentine ste kod kuce izgubili :D
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 11 dec 2009, 20:57

nebi me cudilo da vam ga Almunij :mrgreen: :mrgreen: a zabije

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.