Mislim da ima ugovor do 2014 godine sa Olimpicom i da je posuđen do te iste.bagrcavi je napisao/la:Šta je sa Subašićem ? Ostaje li u Dresdenu, hoće li ga utkupiti, ili šta ?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Subašić je s Olimpicom potpisao novi ugovor na 3 godine i onda je posuđen Dresdenu. Posuđen je do ljeta 2014., a ugovor sa Olimpicom mu traje do ljeta 2015. godine.
Malo mi je neprijatno al ako je zapelo oko para pa ja ti bolan mogu posuditi jer mi picerija JAKO DOBRO RADI i tako da znas da par hiljada eura nije problem. A to ko je pukao a ko nije -nemoj se ti zbog toga brinut.Treba biti vešt i umešan i cirkus praviti jer i to nije jednostavno.SPORTSKI RADNIK -jako lepo zvuci i zapamti samo je JEDAN JEDINI GOSPODIN NIJAZ GRACIĆ a u sve to se polako i uvjeravam sada u Australiji.Halo,,,,GOSPODINA NIJAZA POZNAJE I POŠTUJE CEO SIDNEJ moj paša.irh je napisao/la:Taj sportski radnik je pukao finansijski prije svega. Nema snage on da stvari gura dalje. Samo pravi novi cirkus.
Zaboli mene za tvoje budalaštine na ekavici. Očigledno si sklon pravljenju mita. Da ne znaš slučajno za koji su mjesec gospodinovi igrači primili platu? Odgovori mi na pitanje pa da ti otvorim oči istinom.pabizo je napisao/la:Malo mi je neprijatno al ako je zapelo oko para pa ja ti bolan mogu posuditi jer mi picerija JAKO DOBRO RADI i tako da znas da par hiljada eura nije problem. A to ko je pukao a ko nije -nemoj se ti zbog toga brinut.Treba biti vešt i umešan i cirkus praviti jer i to nije jednostavno.SPORTSKI RADNIK -jako lepo zvuci i zapamti samo je JEDAN JEDINI GOSPODIN NIJAZ GRACIĆ a u sve to se polako i uvjeravam sada u Australiji.Halo,,,,GOSPODINA NIJAZA POZNAJE I POŠTUJE CEO SIDNEJ moj paša.irh je napisao/la:Taj sportski radnik je pukao finansijski prije svega. Nema snage on da stvari gura dalje. Samo pravi novi cirkus.
Sigurno manje je mjeseci u pitanju nego u susjedstvu gore.Jedan rukometni stručnjak sa naših prostora kojeg Aco-moderator cijeni i poznaje je rekao nešto veoma pametno a to je da je lošem igraču puno dati 1 KM a takvih je u Olimpicu bilo mnogo.irh je napisao/la:Zaboli mene za tvoje budalaštine na ekavici. Očigledno si sklon pravljenju mita. Da ne znaš slučajno za koji su mjesec gospodinovi igrači primili platu? Odgovori mi na pitanje pa da ti otvorim oči istinom.pabizo je napisao/la:Malo mi je neprijatno al ako je zapelo oko para pa ja ti bolan mogu posuditi jer mi picerija JAKO DOBRO RADI i tako da znas da par hiljada eura nije problem. A to ko je pukao a ko nije -nemoj se ti zbog toga brinut.Treba biti vešt i umešan i cirkus praviti jer i to nije jednostavno.SPORTSKI RADNIK -jako lepo zvuci i zapamti samo je JEDAN JEDINI GOSPODIN NIJAZ GRACIĆ a u sve to se polako i uvjeravam sada u Australiji.Halo,,,,GOSPODINA NIJAZA POZNAJE I POŠTUJE CEO SIDNEJ moj paša.irh je napisao/la:Taj sportski radnik je pukao finansijski prije svega. Nema snage on da stvari gura dalje. Samo pravi novi cirkus.
ajmo Vukovi,ima li kakvih novosti?
@Pabizo-jel stigao presidente u Australiju i kad namjerava nazad da malo uzburka transfer razdoblje
Trebala bi i direktorica da se malo aktivira s obzirom da presidente ima obaveza oko firme,hocemo neka zvucnija pojacanja,jer ovoj ekipi treba osvjezenja na odredjenim pozicijama sto je najvise pokazala sezona i posljednja tekma sa Celikom.
@open,mancini,ivan.balic,pabizo-hoce li se moci potajno napasti titula sledece godine da je najavimo onako izokola i da malo aktiviramo ovu temu
@Pabizo-jel stigao presidente u Australiju i kad namjerava nazad da malo uzburka transfer razdoblje
Trebala bi i direktorica da se malo aktivira s obzirom da presidente ima obaveza oko firme,hocemo neka zvucnija pojacanja,jer ovoj ekipi treba osvjezenja na odredjenim pozicijama sto je najvise pokazala sezona i posljednja tekma sa Celikom.
@open,mancini,ivan.balic,pabizo-hoce li se moci potajno napasti titula sledece godine da je najavimo onako izokola i da malo aktiviramo ovu temu
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ja se jedino mogu složiti da ekipa treba svježu krv. Ostalo, ko će ga znati. Titula, mislim da je to nerealna priča, ma odakle dolazila.
neki dan sjedio sa semirom kapicem lik kaze da je raspad sistema mnogi bi otisli vagaju ponude.jel to istina
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
I igrači koji su iz Sarajeva isto pričaju. To sam tu neki dan pokušao reći pa je nastala šutnja. Gazda im je pukao finansijski i to je to. Ovih nekoliko tu ima zaduženja pričati bajke očigledno.astra1922 je napisao/la:neki dan sjedio sa semirom kapicem lik kaze da je raspad sistema mnogi bi otisli vagaju ponude.jel to istina
iskreno to ne bi volio nikako.jer olimpik je ipak klub za respekt kakvih ima.valjda nije istina,da je dotle bas dosloirh je napisao/la:I igrači koji su iz Sarajeva isto pričaju. To sam tu neki dan pokušao reći pa je nastala šutnja. Gazda im je pukao finansijski i to je to. Ovih nekoliko tu ima zaduženja pričati bajke očigledno.astra1922 je napisao/la:neki dan sjedio sa semirom kapicem lik kaze da je raspad sistema mnogi bi otisli vagaju ponude.jel to istina
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Odmaramo bas pravo.Mislim da firma radi jako dobro i bez presidente -jer svako zna svoje radne zadatke.Vozdra odoh na plažu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,arhimed89 je napisao/la:ajmo Vukovi,ima li kakvih novosti?
@Pabizo-jel stigao presidente u Australiju i kad namjerava nazad da malo uzburka transfer razdoblje![]()
Trebala bi i direktorica da se malo aktivira s obzirom da presidente ima obaveza oko firme,hocemo neka zvucnija pojacanja,jer ovoj ekipi treba osvjezenja na odredjenim pozicijama sto je najvise pokazala sezona i posljednja tekma sa Celikom.![]()
Ja cu tebi poslat malo para,jer znam da se svi specijalni pregledi moraju platit.A to oko pucanja LAŽEŠ......................MNOGO LAŽEŠirh je napisao/la:I igrači koji su iz Sarajeva isto pričaju. To sam tu neki dan pokušao reći pa je nastala šutnja. Gazda im je pukao finansijski i to je to. Ovih nekoliko tu ima zaduženja pričati bajke očigledno.astra1922 je napisao/la:neki dan sjedio sa semirom kapicem lik kaze da je raspad sistema mnogi bi otisli vagaju ponude.jel to istina
On bi se trebao baš prvi buniti.Fantastično je odigrao ono što je odigrao.astra1922 je napisao/la:neki dan sjedio sa semirom kapicem lik kaze da je raspad sistema mnogi bi otisli vagaju ponude.jel to istina
Pabizo najgore je kada se ovi gore bune.pabizo je napisao/la:Ja cu tebi poslat malo para,jer znam da se svi specijalni pregledi moraju platit.A to oko pucanja LAŽEŠ......................MNOGO LAŽEŠirh je napisao/la:I igrači koji su iz Sarajeva isto pričaju. To sam tu neki dan pokušao reći pa je nastala šutnja. Gazda im je pukao finansijski i to je to. Ovih nekoliko tu ima zaduženja pričati bajke očigledno.astra1922 je napisao/la:neki dan sjedio sa semirom kapicem lik kaze da je raspad sistema mnogi bi otisli vagaju ponude.jel to istina
Ni za ni protiv. Nikako braniti, a ni kuditi bilo čiji lik i djelo. Nadam se da će klub biti jači naredne sezone.
Ja ocekujem da mogu cetvrto mjesto osvojiti ako ne uspiju trece.
Izgleda da ostale ekipe Premijer Lige koje traze 3:e, 4:o mjesto gube par kljucnih igraca, pa ako Olimpic moze da proda Muhameda Subasica i Harisa Duljevica za ozbiljne pare i da uvedu Sabahudina Jusufbasica, Jasmina Mesanovica ako mogu i mozda jos po nekog igraca(citao sam Torlak napusta FKS, mozda njega mogu nabaviti?). Samo ta zadnja dva igraca su ipak skupi sigurno sto se tice plate. A ukoliko mogu da izvedu nesta slicno, ne vidim sto nebi zauzeli trece mjesto.
Izgleda da ostale ekipe Premijer Lige koje traze 3:e, 4:o mjesto gube par kljucnih igraca, pa ako Olimpic moze da proda Muhameda Subasica i Harisa Duljevica za ozbiljne pare i da uvedu Sabahudina Jusufbasica, Jasmina Mesanovica ako mogu i mozda jos po nekog igraca(citao sam Torlak napusta FKS, mozda njega mogu nabaviti?). Samo ta zadnja dva igraca su ipak skupi sigurno sto se tice plate. A ukoliko mogu da izvedu nesta slicno, ne vidim sto nebi zauzeli trece mjesto.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
BRAVO za komentar.Mokroguz je napisao/la:Ja ocekujem da mogu cetvrto mjesto osvojiti ako ne uspiju trece.
- ASD
- Kontakt:
Slabo pratim u zadnej vrijeme, hoce li Gracic napustiti Olimpic?
Nebi valjalo nikako da ode.
Nebi valjalo nikako da ode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.