aBd trebao bih napokon iako me nekako strah ove tekme, ali ako se otvori mogla bi biti veća pobjeda. Ali isto tako ako bi primili gol moglo bi biti svašta, jer su ovi igrači otišli psihički ne bi me začudilo da se potuču na terenuSaurman je napisao/la:Može li Juventus večeras ubosti čitav plijen red bi bio..
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Vidim poceli ste utakmicu u, kao nekoj, 4-4-1-1 formaciji, gdje svaki igrac igra na svojoj prirodnoj poziciji, za divno cudo.
Aqua u centru sa Marchisiom, po stranama Pepe i Krasic, Del Piero kao poluspic jel, i Matri klasicni spic.
Svida mi se, moram priznati, i ako ovo uspije veceras, ne vidim razlog da je ne pocnete koristiti do kraja sezone.
Aqua u centru sa Marchisiom, po stranama Pepe i Krasic, Del Piero kao poluspic jel, i Matri klasicni spic.
Svida mi se, moram priznati, i ako ovo uspije veceras, ne vidim razlog da je ne pocnete koristiti do kraja sezone.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Napokon Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, asistencija Capitano !
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Odigrana akcija nakon dugo vremena i naravno Matrixxx 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo i gola
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- senad_flamin
- Kontakt:
Alex je majstor...
BTW. sta ofula onaj iz Cessene
... dobra utakmica... Motta konacno dobar centarsut 
BTW. sta ofula onaj iz Cessene
-RIVALDO-
- JuveSissoko
- Kontakt:
sta lik profula 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dobro smo prosli sada da ovaj iz Cessene zna i da dobro vidi sada bi bilo 1-1 ovako sreca za nas 
Au šta fula Capitano hmmm, ali Matri veceras mi se potpis prosiruje
: D
Opet Matriiiixxx
Šteta što ga ne zabi Capitano
Šteta što ga ne zabi Capitano
1:2
Luis Jimenez
Luis Jimenez
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Ponos Torina
- Kontakt:
znao sam da ce motta debil crveni dobiti
kad se dovede retardiran igrac u tim
Moj Motta kako si samo smotan.
Gotovi smo.
Gotovi smo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
E jeboga svak, svaku tekmu moramo dobiti crveni
sad gubimo 100%
sad gubimo 100%
- senad_flamin
- Kontakt:
cessena dosta pokretljiva...brze igrace imaju,lopta na stranu pa na Bogdania...jednostavno se cini..
motta sjeba... imao je jedan dobar centarsut za Bonnucia...
nezz da li je bilo dodira izmedju Buffona i onog malog
Matri i Alex ubitacan tandem
motta sjeba... imao je jedan dobar centarsut za Bonnucia...
nezz da li je bilo dodira izmedju Buffona i onog malog
Matri i Alex ubitacan tandem
-RIVALDO-
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sad cu postaviti penal i gol Matrija
Motta seljacino poremecena

Motta seljacino poremecena
Kakva utakmica od početka nekakva mrljava, poslije toga pogodak dolazi neočekivano Capitano daje za Matria ovaj to lagano posprema. Bila je još jedna dobra prilika Capitano za Pepea, ali ovaj traljavo šutirao. I onda promašaj sezone, dobro da nije ušlo. Nakon toga još jedan gol ponovo Capitano Matri, ali ovaj puta nakon što je Capiatno pogodio stativu lopta dolazi do Matria koji glavom ubacuje loptu u mreže. I onda počinje da se gubi odbrana Juventusa prvo mislim da je Bonucci početnički pogriješio i Buffon pravi penal, koji Jimenez pretvara u gol. Nakon toga Motta igra loptu igrač Cesene mu dolazi sa leđa i sudija mu opokazuje drugi žuti, mislim da je glupo, jer nije vidio da mu igrač dolazi, došao mu je iza leđa, ali haj dobro.
Bit će teško pogotove jer se odbrana gubi, a u vezi nema Mela ili Sissoka da malo više pritišću protivnika na sredini.
Bit će teško pogotove jer se odbrana gubi, a u vezi nema Mela ili Sissoka da malo više pritišću protivnika na sredini.
- sarajlija89
- Kontakt:
E jbo ga odbrana i crveni karton..znao sam da ce dobit crveni
Dobivenu utakmicu,sami sebi otezavamo....
Inace,praznik fudbala u Ceseni.Stadion prepun,ne dolazi svaki dan najtrofejniji i najslavniji talijanski klub...
Dobra je i igra bila,kontrolisali smo mec..i imali raspolozenog Alexa,sto je bilo i prevaga..nevjerovatan je taj covjek
Matri dao dva strasna gola...prvi gol,odlicno iz prve sutirao...drugi gol..starna rekacija na odbijenu loptu.....moram priznati da me odusevljava,iako nisam toliki optimista bio...
I onda penal,pa potom i crveni...odbrana je velika rupa
i ondje smo imali srecu da fuli prazan gol kod 1-0...kad su isapli stoperi...
Nezz..bice pretesko u drugom pol...pogotovo sto nemamo nekih izmjena...
nasekira se..jbo ga crveni
Inace,praznik fudbala u Ceseni.Stadion prepun,ne dolazi svaki dan najtrofejniji i najslavniji talijanski klub...
Dobra je i igra bila,kontrolisali smo mec..i imali raspolozenog Alexa,sto je bilo i prevaga..nevjerovatan je taj covjek
Matri dao dva strasna gola...prvi gol,odlicno iz prve sutirao...drugi gol..starna rekacija na odbijenu loptu.....moram priznati da me odusevljava,iako nisam toliki optimista bio...
I onda penal,pa potom i crveni...odbrana je velika rupa
Nezz..bice pretesko u drugom pol...pogotovo sto nemamo nekih izmjena...
nasekira se..jbo ga crveni
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- senad_flamin
- Kontakt:

Evo da ne bi pocinjala bilo kakva rasprava.. da se odma rijesi
-RIVALDO-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.