Aj sredi nam nekog dobrog strijelcaspielführer_21 je napisao/la:Nažalost ne, to je moja konačna odluka. Možda zažalim kasnije, ali šta je tu je.LBJ MVP je napisao/la:Mogul šta učiniti da te nagovorim da ostaneš.Ako već ideš imaš sve što poželiš u ovoj ekipi pa tako možeš izabrati i novog nam igrača...spielführer_21 je napisao/la:Nakon 2 pune i 2 nepune sezone u ss.ba ligama, odlučio sam da prestanem sa aktivnim igranjem. Ponosan sam na vrijeme provedeno u Međedima u koje sam došao kad su bili najgori tim 3. lige. Nakon 2 sezone smo došli do najjačeg ranga i tamo u 3. kolu bili na prvom mjestu. Ipak, poput najvećih (npr- Zidana) odlučujem se povući dok sam na vrhu. U posljednje vrijeme ne osjetim užitak igranja kao nekad i to je jedini razlog zbog kojeg ću okačiti kopačke o klin. Možda zauvijek, a možda i ne, no ako se i budem vraćao mogu igrati za samo jedan tim- travničke Grizlije, naravno ako me oni tad budu mogli i htjeli primiti nazad.
Pošto sam emotivno vezan za ovaj klub i saigrače izraziću želju da ostanem uz njih kao funkcioner u klubu, možda menadžer tima, te da za početak izaberem igrača koji će igrati umjesto mene, naravno između onih koji se prijave. Nadam se da će mi @LBJ i @Gunner izaći u susret i omogućiti to, te da se ne ljute na mene. Želim vam (nam) puno sreće u nastavku prvenstva i da već u prvoj sezoni u prvoj ligi budemo prvaci. Go Grizzlies!
Nisam zadovoljan što odustaješ čudno će mi biti,ako bez tebe dođemo na vrh no eto bićeš menadžer
Eto, Grizzliji traže novog igrača. Sekretaru, možemo li ga ubaciti odmah da iduće kolo igra? Svi zainteresirani neka se prijave na temu predviđenu za prijave ili se jave menadžeru kluba (meni) preko privatne poruke.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kako me nece,ovo nije moguce vise,jos nisam zabio gol za Stolac,totalno sam van forme,identicna situacija kao kod Vede u Stutgartu 
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
i ja zadnja 2 kola ne mogu postici gol,mi smo se upustili malo previse posto smo imali vecu bodovnu prednost no sad imamo samo 1b i morat cemo se uozbiljitiamEl_rooB je napisao/la:Kako me nece,ovo nije moguce vise,jos nisam zabio gol za Stolac,totalno sam van forme,identicna situacija kao kod Vede u Stutgartu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Gool kola
5.kolo: fifa09l (Gongashi)-Nancy-Rennes 0:0 GOOL
Cestitam.
5.kolo: fifa09l (Gongashi)-Nancy-Rennes 0:0 GOOL
Cestitam.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Cestitam Hendersonu na golovima uz priznanje da sam simulir'o kod penala 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
LBJ MVP©, CollegeGunner
Evo sad sam vidio da je @spielführer_21 banovan, pa tako da vas dvojica potrazite novog igrače, da ne zakasnili čekajući njega, jer ne znam na koliko je banovan.
Evo sad sam vidio da je @spielführer_21 banovan, pa tako da vas dvojica potrazite novog igrače, da ne zakasnili čekajući njega, jer ne znam na koliko je banovan.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Od jutros ga tražim obavijestio nas je ranijejuventus 0244 je napisao/la:LBJ MVP©, CollegeGunner
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
To je zato što igraš i živiš u stalnom strahu ko i ja....nikad nisam bio u lošijoj formi (1 gol u zadnjih 6 utakmica ja mislim).amEl_rooB je napisao/la:Kako me nece,ovo nije moguce vise,jos nisam zabio gol za Stolac,totalno sam van forme,identicna situacija kao kod Vede u Stutgartu
Kakav strah, dok smo ja i Hendo tu, ti samo cuvaj odbranuBosco je napisao/la:To je zato što igraš i živiš u stalnom strahu ko i ja....nikad nisam bio u lošijoj formi (1 gol u zadnjih 6 utakmica ja mislim).amEl_rooB je napisao/la:Kako me nece,ovo nije moguce vise,jos nisam zabio gol za Stolac,totalno sam van forme,identicna situacija kao kod Vede u Stutgartu
Sekretar, daj te parove, nije valjda da lopatas ispred kuce
Haha ma nisam mislio na to, znam da imam vašu potporu i kad ne zabijam. 
Postavljeni su parovi 6. kola, ako primjetite greške slobodno prijavite, odlučio sam se za ove utakmice:
Parovi za domaćine:
Blackburn-QPR (ENG)
Bolton-Wigan (ENG)
Brest-Dijon (FRA)
Udinese-Milan (ITA)
Werder-Hoffenheim (NJEM)
Betis-Bilbao (ŠPA)
Rezervni par: Manchester United – Liverpool
Parovi za goste:
Fulham-Stoke (ENG)
Lyon-Caen (FRA)
Cagliari-Palermo (ITA)
Dortmund-Leverkusen (NJEM)
Santander-Atletico Madrid (ŠPA)
Rezervni par: Manchester United – Liverpool
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Možel ovo kolo odmah zaigrat novi igrač?
novi clan grizzlies
potvrdit ce vec neko 
Ja ćujasmin10 je napisao/la:novi clan grizzliespotvrdit ce vec neko
LBJ MVP je napisao/la:Ja ćujasmin10 je napisao/la:novi clan grizzliespotvrdit ce vec neko
Zamolio bih nekog člana saveza da ga ubaci da može tipovat već ovo kolo
Ubacen i moze odma tipovati.Sretno.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Next stop. Garaze
Kako smo tipovali pomest cemo Garazu 
- Goalgetter
- Kontakt:
A da postavite parove za kup ? 
Samo se nadajte.Edin TM87 je napisao/la:Next stop. GarazeKako smo tipovali pomest cemo Garazu
Kup počinje slijedeće sedmiceGoalgetter je napisao/la:A da postavite parove za kup ?
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
juventus 0244 je napisao/la:Kup počinje slijedeće sedmiceGoalgetter je napisao/la:A da postavite parove za kup ?, tipuje se LP i EL.
Kup ce biti postavljen sutra samo treba neko da izvuce parove 1.kola.Juve mogao bi i ti to
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.