NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

unavita
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la unavita » 11 mar 2017, 18:11

Kako su krenuli velez će domaće igrati u konjicu, mogao bi vam branitelj i vrapčiće uzeti.Sto se utakmice tiče vrapcicani spremniji od naših osjeti se nedostatak kvalitetnih priprema i mene je iskreno iznenadilo koliko dugo smo 1-0 držali .Penal nidje veze , mislim da takav nije sudjen protiv domaćina kako se igra federalna.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 mar 2017, 18:12

BMV22 je napisao/la:I da normalnim ljudima se gadimo temu spava mi se a cesta uzas budite pozdravljeni i ne berite brigu za nas mi ssami sebe cupamo iz ovih govana nikog ne vucemo za ruku nikog ne molimo svima vama puno srece a mi sami svojim putem koji jos niko nije u bosni shvatio. Pozdrav, budite zdaravi, zivi i veseli, **** ti pa ovdje i snijega ima dragi boze kad ce se ukazat kalifornia. :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: motaj majstore promasi koju rupu :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Ma nije do rupa vjeruj mi, do kombija je, ne znam samo kako je prosao tehnicki a ni autobus vam nije nista bolji :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 11 mar 2017, 18:17

SNSa je napisao/la:sada se zavrsila utakmica, sada vidite kakvi su Mostarci zapravo.
Nemoj biti nepošten, jesam vama lijepo i nekoliko dana prije utakmice pisao da se npr. još uvijek ponosimo onim parolama :kafa:

Teren u Bihaću ne može biti regularan, ono nisu fudbalski uslovi.

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 11 mar 2017, 18:19

Bliss je napisao/la:
BMV22 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la: pravo lice mostara
Samo kad ste mudonje sto vam pola grada i stadion ode ...
zato sto je tvoj alija balija prodo hrvatima sve a mi se sami obranili i ne :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: govori nama o mudonjama nama niko neubi navijaca zato poklopi se i tisu ti si na spratu vise premier liga razligu a mi cemo akobogda i treci stadion napravit a vi... :guz: :guz: :tralala: :tralala: :tralala:

De bola sta ti je, sta Vedrana spominjes, koji ti je k...

harden je napisao/la:Čestitke Veležu na pobjedi, uzeli ove golobrade mladiće na snagu, igra ista ko i naša, nula bodova.
Mi imamo najmladju ekipu u ligi, tako da ti to o golobradim mladicima ne stoji.
ne znam i nije mi jasno u cemu ti vidis problem, Karaju nas sedam dana seru po nama sedam dana pozivaju na rat sedam dana ovaj se zalutali javlja na tudji forum a njegov tim igra u visem nivou pa se pocinje i on izasitar po nama haj molim te sta bi mu trebao poslat kiticu cvijeca da je zensko mozda ovako pokoj dusi momku ali kad nicim izazvan vrijedjas e onda ja imam druga mjerila to je do mene ne beri brigu samo srat po drugom a ti ko zasticen ala medjed e ne ide. Ja se njemu nisam obracao ni u snu jer su oni divovi i visi level ali brate kad ujedes onda budi spreman da se istresem na tebe
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 11 mar 2017, 18:21

Ako toliko volite to Jedinstvo, pa jeb. mater organizirajte se, nek neko donese kosilicu, posudite, pa pokosite onaj teren, pomozite klubu, osim sto se ovdje prepucavate s nama. Mi smo svoje odradili, doveli smo novu upravu, sta vi cekate, arape neke, nema arapa dok se ne poslozi malo klub, nece niko da uzme totalni raspad.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 mar 2017, 18:32

Bliss je napisao/la:Ako toliko volite to Jedinstvo, pa jeb. mater organizirajte se, nek neko donese kosilicu, posudite, pa pokosite onaj teren, pomozite klubu, osim sto se ovdje prepucavate s nama. Mi smo svoje odradili, doveli smo novu upravu, sta vi cekate, arape neke, nema arapa dok se ne poslozi malo klub, nece niko da uzme totalni raspad.
ko kaze da nema?
to ti znas je li?
sta se "poslozili"? digli euforiju, trta mrta, jarane za rezultate treba bar godina-dvije da se vidi rad uprave a ne mjesec dana... polahkoo sve ce doci na svoje, a i dolazak "araapa" je rad uprave nece oni sami od sebe doci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 11 mar 2017, 18:47

Eto vasa uprava je uspjela imate rezultate haha jeste jadnici jbt JEDAN CLAN OVOG.FORUMA JE NAPISAO TEMU VEZANU ZARAT A OSTALIH 20 CLANOVA JE PISALO SKROZ NORMALNE KOMENTARE ALI TU sTE SE POKAZALI kakvi ste obicna bagra koja i jeste za ove.lige niste bezveze ispali i sa ovom.pobjedom.vi nw ostajete u ligi treba vama puno vise pobjeda do kraja ali sretno vam opet

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 11 mar 2017, 18:58

Ne mogu da vas razumijem,smirite bespotrebne tenzije uzeli smo 3 boda mi idemo dalje. :) pojedinac nije ogledalo cijelog grada,vazi za obe strane,a ovi iz tuzle nek placu za azmirom sta se oni imaju mjesat
:bih:
#musvdg

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 11 mar 2017, 19:10

1922VFC1981 je napisao/la:Ne mogu da vas razumijem,smirite bespotrebne tenzije uzeli smo 3 boda mi idemo dalje. :) pojedinac nije ogledalo cijelog grada,vazi za obe strane,a ovi iz tuzle nek placu za azmirom sta se oni imaju mjesat
:bih:
pojedini tuzlaci se prepali, ubrzo dolaze oni na red da dobiju po labrnji... :urnebes: :urnebes:

sta su nam sve zeljeli, pa im se ne ostvari zelja, nego kod njih se to desi sto sto su nama zeljeli pa ne znaju sta ce od muke :urnebes:

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 11 mar 2017, 19:15

Pobjeda Veleza čista kao suza i sasvim zasluženo su došli do bodova.Da dodam i da je penal bio čist i nema se tu šta diskutovat o penalu.Velez sa ovom igrom što su danas pokazali sigurno ce ostat u ligi,doduše imali su i sreću kad je jedan njihov igrač u 90 minut sa linije izbacio loptu.

Što se tiče Jedinstva realno sa ovom ekipom se ne može ostat u ligi.Jesu to naša djeca ali jednostavno tu nema kvalitete,ja sam siguran da bi se boljih igrača našlo po kantonu ali Bože moj.Jedini koji su danas nešto pokazali su Ani koji je sigurno u top 5 igrača ove lige,Sanid je pokazao da može igrat u Jedinstvu odigrao je solidan meč i prolaznu ocjenu mogu dobit Remic i onaj što je došao iz Gorazda,svrstao bih tu i Pidana koji je imao nekoliko odličnih odbrana ali nije mi jasno da ne zna loptu ispucat nikako.Neću imenovat ostale ali meni nije jasno kako su tu pojedini igrači,jer nemaju ni 30% kvalitete da igraju u Jedinstvu.Ono što su se mnogi pitali na tribini kako je ova ekipa uspjela izvući remi u Gorazdu..Ali ne možemo nikoga kritikovat jer znamo da se para nema i to što je to Bože moj.

Što se tiče sukoba današnjeg SN-a i RA očigledno dok postoje ove dvije navijačke sukobi ce se nastavljati.Samo cu reci Mostarci stidite se jer ste u herojskom Bihaću došli provocirat dizanjem 3 prsta,niste zaslužili da izadjete ikako sa stadiona.I još jednom čestitke igračima Veleza na zasluzenoj pobjedi.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 11 mar 2017, 20:44

Teren je bio dosta težak za igru. Jedinstvo koliko je nespremno je odlično stajalo neki 60min. Velež ništa nije napravio do gola za 1:1. Jedinstvo je nakon 60min apsolutno stalo, nadam se da je u pitanju nedostatak fizičke spreme. Velež iako ima odličnu ekipu, tehnički dosta dobro potkovane igrače, nezna igrati po lošem terenu. Oni šta su brazilci su odlični, posebno onaj br.17, vidi se da čovjek zna sa loptom, ali po ovakvim terenima ne može nista sa njom. Igrači Veleža fizički prespremni, mogli su odigrati još 90min. Iz ove lige ne može ispasti ni Jedinstvo, a ni Velež.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 mar 2017, 23:37

@Nebeska Sila 96
Ne vjerujem da je iko dizo 3 prsta od Velezovih navijaca,mozda jesu nesto gestikulirali sa rukama (pa neko pomislio da dizu 3 prsta),a da su dizali 3 prsta cisto sumnjam,i sam bi se ogradio od takvih navijaca.Jednostavno takva vrsta zajebancije nije tipicna za nase navijace :nene:
Inace pzdrav za kraisnike :thumbup:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 12 mar 2017, 00:40

i puske smo dizali u zrak, rekao nam SNSA da nas ceka rat pa ih ponijeli. haj sjasite, hvala na bodovima

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 12 mar 2017, 00:54

shaman7 je napisao/la:i puske smo dizali u zrak, rekao nam SNSA da nas ceka rat pa ih ponijeli. haj sjasite, hvala na bodovima
Djaba vam puske kad nemate koga da ih nosi. Vas svi portali objavili sto je doslo 2500 ljudi, danas 3000+ u Bihacu protiv zadnje ekipe na tabeli i niko ne kaze nista.

...eh da nemate dijaspore...

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 12 mar 2017, 01:14

Sretno u nastavku prvenstva, pozdrav za Bihać :salut:
@SNSA ponjake ti se usta majmune, pozivas na rat preko foruma, tastatura huligan :puke: :puke:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 12 mar 2017, 01:15

SNSa je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:i puske smo dizali u zrak, rekao nam SNSA da nas ceka rat pa ih ponijeli. haj sjasite, hvala na bodovima
Djaba vam puske kad nemate koga da ih nosi. Vas svi portali objavili sto je doslo 2500 ljudi, danas 3000+ u Bihacu protiv zadnje ekipe na tabeli i niko ne kaze nista.

ratno stanje kod vas kako nece :lol:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 mar 2017, 08:27

Ginulo se za zlatne ljiljane a vi 3 prsta dizete fuj

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 12 mar 2017, 09:43

Sportski pozdrav za Bihac,vidimo se iduce sezone.
A ovima sto pozivaju na sukob i spominju mrtve neka je na cast,fuj sram vas bilo :puke:
lezVe do bagro

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 12 mar 2017, 10:53

Babatunde je napisao/la:Sretno u nastavku prvenstva, pozdrav za Bihać :salut:
@SNSA ponjake ti se usta majmune, pozivas na rat preko foruma, tastatura huligan :puke: :puke:
Buraz ja mislio ti normalan, ti bas puk'o!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 12 mar 2017, 10:59

SNSa je napisao/la:

kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
#musvdg

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.