AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Maestro^^
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro^^ » 12 jan 2021, 23:27

Znači Inter u idućoj fazi ako ne bude kakvih iznenađenja. Dobro odrađeni penali , Tonali doktorski odradio penal. :salut:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jan 2021, 23:28

Bolje da su ispali :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jan 2021, 23:28

Jel ta utakmica prije meča sa Atalantom? Ako jeste, ondaa je ovo skroz nepotrebno bilo i trebali su ispasti
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 12 jan 2021, 23:29

Ćelavi nosonja ima malo predug jezik. Izuzetno odvratan igrač.
Unico amore sei!
❤️🖤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 jan 2021, 23:30

Ma nista ispasti samo pobjedjivati,ova ekipa samo raste sa svakom pobjedom.

Perfektni penali,Tonali je bas momacki opalio :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jan 2021, 23:30

Bespotrebnih 30 minuta al' aj, bar je rezultiralo prolaskom. Inače bih navijao za poraz, ali bilo ni nefer da je ekipa poslije svega ovoga ispala.

Dobro je što nema ni povreda, a stići će se i odmoriti jer sad ide nešto lakši ritam u ligi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 12 jan 2021, 23:30

Ceatitke.momcima na prolasku, dobra je ovo stbar za samopouzdanje i nastavak dobrih rezultata iako im ne bi zamjerio i da su ispali, al kao sto napisa nakon dobre ogre i svih prilika bilo bi steta ne proci vcr. Idemo dalje sasvim.je dovoljno vremena da se odmore svi igraci i pripreme za naredni mec.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 jan 2021, 23:35

rope11 je napisao/la:
12 jan 2021, 23:30
Bespotrebnih 30 minuta al' aj, bar je rezultiralo prolaskom. Inače bih navijao za poraz, ali bilo ni nefer da je ekipa poslije svega ovoga ispala.

Dobro je što nema ni povreda, a stići će se i odmoriti jer sad ide nešto lakši ritam u ligi.
Slazem se s faraonom, bolje da su ispali.

Sto se tice povreda rope, sacekaj malo. Hakan je jedva hodao pred kraj, nadamo se da je samo umor u pitanju.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 12 jan 2021, 23:35

Romagnoli13 je napisao/la:
12 jan 2021, 23:28
Jel ta utakmica prije meča sa Atalantom? Ako jeste, ondaa je ovo skroz nepotrebno bilo i trebali su ispasti
Atalanta 23. a kup 27. januara.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jan 2021, 23:36

Ovo se moralo rijesiti u 90 minuta, nekoliko odlicnih neiskoristenih sansi, ali i dosta gresaka i sebicnih poteza. Zasad nista od Haugea i Dalota, meni su oni kante obojica, i dok ovaj prvi je pod ugovorom i vrijedi sacekati jos sezonu, ovog drugog jedva cekam da vratimo u MU. Samo lud i corav covjek ce ga otkupiti, momak je zalutao i nije za nekog visokog nivoa fudbala.

Ja sam vise volio da smo ispali, a okrenuli se ligi i sto boljem plasmanu u LE gdje makar imamo neku finansijsku injekciju, a nije nemoguce ni osvojiti to takmicenje u punom sastavu u nastavku, iako ni ne mislim o tome.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jan 2021, 23:37

Kalulu se ne šali, momak igra svoju igru i očito je predodređen za velike stvari.

Haugea ne bih otpisao nakon nekoliko loših utakmica. Serie A nekim igračima ne "legne" tako brzo. A da ima talenta to je već pokazao u EL posebno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 12 jan 2021, 23:38

Beduin je napisao/la:
12 jan 2021, 23:36
Ovo se moralo rijesiti u 90 minuta, nekoliko odlicnih neiskoristenih sansi, ali i dosta gresaka i sebicnih poteza. Zasad nista od Haugea i Dalota, meni su oni kante obojica, i dok ovaj prvi je pod ugovorom i vrijedi sacekati jos sezonu, ovog drugog jedva cekam da vratimo u MU. Samo lud i corav covjek ce ga otkupiti, momak je zalutao i nije za nekog visokog nivoa fudbala.

Ja sam vise volio da smo ispali, a okrenuli se ligi i sto boljem plasmanu u LE gdje makar imamo neku finansijsku injekciju, a nije nemoguce ni osvojiti to takmicenje u punom sastavu u nastavku, iako ni ne mislim o tome.
Dalot je solidan bio. Pogodio je stativu , ima onaj ubacaj gdje je pogođena stativa. Sasvim solidno u defanzivi.
Hauge je bio izgubljen , ali opet obojica imaju 21 godinu i vrijedi ih sacekati.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jan 2021, 23:44

52 utakmice u zadnjih 12 mjeseci, 35-13-4 učinak. Tim sa boljim rezultatima u tom periodu u Italiji ne postoji.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jan 2021, 23:48

meepo je napisao/la:
12 jan 2021, 23:38
Beduin je napisao/la:
12 jan 2021, 23:36

Dalot je solidan bio. Pogodio je stativu , ima onaj ubacaj gdje je pogođena stativa. Sasvim solidno u defanzivi.
Hauge je bio izgubljen , ali opet obojica imaju 21 godinu i vrijedi ih sacekati.
Imao stativu i 1 dobar ubacaj, a svi ostali ubacaji ko kita, ocajni, prodori ne postoje a hvalilo ga se kako mu je ofanziva bolja strana. Calabria je za njega izmislio bekovsku poziciju. A i o defanzivi se moze pricati, jer je Torino svakako bezvezna ekipa, ako cemo realno.

Mozda sam ja malo presubjektivan i ne mirisem ovog igraca, ali na mene je jedimo ostavio dobar dojam u onoj utakmici LE kad je i gol dao, ako se dobro sjecam.
Hauge takodjer na pocetku sezone je napravio par finih prodora i golova, a onda nestao, cak mi na terenu izgleda totalno pogibljen i mucno ga je gledati, makar 1 dobru stvar da je uradio evo vec ne znam koliko utakmica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jan 2021, 23:52

Niti jedan igrač ne sazrijeva i ne razvija se istom brzinom, neki imaju manje a neki više oscilacija kao i problema sa prilagođavanjem. Sve su to strašno mladi momci, i treba im dati vremena. Zaslužili su ga vala, jer već sada su svi dali doprinos ovom nevjerovatnom nizu. Iz ovog tima još saml 3 igrača bih uklonio bez puno žaljenja, a to su, Samu, Musacchio i Krunić.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 12 jan 2021, 23:54

Beduin je napisao/la:
12 jan 2021, 23:48
Imao stativu i 1 dobar ubacaj, a svi ostali ubacaji ko kita, ocajni, prodori ne postoje a hvalilo ga se kako mu je ofanziva bolja strana. Calabria je za njega izmislio bekovsku poziciju. A i o defanzivi se moze pricati, jer je Torino svakako bezvezna ekipa, ako cemo realno.

Mozda sam ja malo presubjektivan i ne mirisem ovog igraca, ali na mene je jedimo ostavio dobar dojam u onoj utakmici LE kad je i gol dao, ako se dobro sjecam.
Hauge takodjer na pocetku sezone je napravio par finih prodora i golova, a onda nestao, cak mi na terenu izgleda totalno pogibljen i mucno ga je gledati, makar 1 dobru stvar da je uradio evo vec ne znam koliko utakmica.
Isti Calabria kojeg se guralo iz Milana u njegovim godinama ? Isti taj Calabria ima mnogo mnogo vise utakmica u Seria A nego Dalot. Da ne spominjem da je Dalot doveden u MU na zahtjev Mourinha , a on kad trazi igrace rijetko kad grijesi. Ja se samo nadam da ce MU spustiti cijenu na 5-8 miliona jer mislim da bi to bila prava krađa za ovog momka.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2021, 00:00

Hauge ili ne zna ili ne smije proći igrača, što ga čini prilično beskorisnim krilnim igračem ako nešto ne promjeni u svojoj igri. Al' rano je za kritike jer je još mlad i tek je stigao u Italiju, treba mu dati vremena.

Dalot solidno obavlja poziciju rezervnog igrača i zahvalan je jer može pokriti obe strane, ali se slobodno može vratiti u Mančester na kraju sezone. Oni bi sigurno tražiti bar dvadesetak miliona za otkup ugovora, a onakvog igrača možeš uzeti za bar duplo manje.
Ustvari, on i nije neko ko treba Milanu jer su dobro pokriveni po desnom beku, ali zato treba rezervni lijevi što on nije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 jan 2021, 00:03

Ma Hauge ce biti igracina, samo mu treba malo vremena i Leao je bio pun oscilacija svoju prvu sezonu.

A da ne moze prijeci igraca, to nije tacno. Dao je 2 solo gola u kojima je nanizao po 4-5 igraca. Evidentno je da igra pod grcem, ali sud o njemu tek ide iduce sezone

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jan 2021, 00:04

Ima Calabria, on može igrati sve pozicije i zamjena je za sve.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 13 jan 2021, 00:05

rope11 je napisao/la:
13 jan 2021, 00:00
Hauge ili ne zna ili ne smije proći igrača, što ga čini prilično beskorisnim krilnim igračem ako nešto ne promjeni u svojoj igri. Al' rano je za kritike jer je još mlad i tek je stigao u Italiju, treba mu dati vremena.

Dalot solidno obavlja poziciju rezervnog igrača i zahvalan je jer može pokriti obe strane, ali se slobodno može vratiti u Mančester na kraju sezone. Oni bi sigurno tražiti bar dvadesetak miliona za otkup ugovora, a onakvog igrača možeš uzeti za bar duplo manje.
Ustvari, on i nije neko ko treba Milanu jer su dobro pokriveni po desnom beku, ali zato treba rezervni lijevi što on nije.
Ma ne mogu traziti toliko jer su ga platili 20 miliona.

A sto se tice generalno mladih igraca ne moze svaki postati instant uspjeh. Hauge i Dalot su jako talentovani fudbaleri ali treba im vremena kao i strpljenja.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.