Irfan Redžepagić fizički nasrnuo na sudije u Hadžićima
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Ko ce ga prodati kad mu se menadjer marise po terenima

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Evo Ranieri najavljuje da ce Dzeko i Shick igrati zajedno u vrhu napada, ne treba zaboraviti da je upravo sa Leicesterom osvojio titulu sa 4-4-2 formacijom sa Vardijem i Okazakijem u vrhu, bit ce interesantno, gore od ovog pod EDF ne moze sigurno...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Auf der Bank 
Kakav autogol 
komedija se nastavlja haha
- Bazinga12345
- Kontakt:
krunic je messi za pola ovih rominih igraca:-)
Ide Edin na klupu, Shick zabija het trik večeras.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Flo standardno glup ko ****
I pored svega su na 3-4 boda od lige šampiona, s tim da će se ta razlika sigurno smanjiti ako pobijede Spal u narednom kolu jer igraju Milan - Inter.
Čak imaju poprilično dobar raspored u narednih pet kola, i opet je sve do njih.
Kako igraju, i koliko puta su ispali smiješni, rekao bih da im je mjera sredina tabele.
Čak imaju poprilično dobar raspored u narednih pet kola, i opet je sve do njih.
Kako igraju, i koliko puta su ispali smiješni, rekao bih da im je mjera sredina tabele.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
recikliraju vijest o dzeki i west hamu po stoti put...ja nugdje ne nadjoh da se o tome pise....kad nemaju sta objavit, daj dzeku i west ham
garantujem da ce otici ko ker iz rome....njima se ne isplati da cekaju da mu istekne ugovor, zato ce mu ponudit mal iznos, ne bi li sam otiso, a oni namakli makar 10 milja u kasu
garantujem da ce otici ko ker iz rome....njima se ne isplati da cekaju da mu istekne ugovor, zato ce mu ponudit mal iznos, ne bi li sam otiso, a oni namakli makar 10 milja u kasu

Ovo je nešto kao 442
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo je Safet Susic formacija s Lulicem, Viscom, Ibisevicem i Dzekom. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta li je ovaj smislio, vidicemo hoce li uroditi plodom.
Ma dobro ovo je njegova formacija, sa Leicesterom je uzeo titulu u ovakvoj formaciji 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
yebes formaciju, bitno je da dzeko zabije da nam dodje dobro raspolozen.
protivnik se ubio za 1-2 gola, igraju u gostima, sutra pijanka u sarajevu, svi preduslovi su tu:-)
protivnik se ubio za 1-2 gola, igraju u gostima, sutra pijanka u sarajevu, svi preduslovi su tu:-)
Shick i El Shaarawy krila
Ne vjerujem da je ovo 433, koliko pratim Ranierija ovo je 442, Klajvert i ElSha krila, u napadu Džeko i Schick zajedno.COYS je napisao/la:Shick i El Shaarawy krila
Nisam vidio Kluiverta.
U pravi si
COYS je napisao/la:Nisam vidio Kluiverta.U pravi si