Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ima li sta da igramo svi đuture?
sadd
Pa mi smo rekli doć zato što će gay parada bit
Smijem li ja motiku sa sobom ponijet
Ajd vozdra sad, odoh u grad, mora se i to nekad
Smijem li ja motiku sa sobom ponijet
Ajd vozdra sad, odoh u grad, mora se i to nekad
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
diraš li ti koga? 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba neko da organizuje f1 da igramo ali nece niko. Ja bih ali ne znam kako to ideSheyi je napisao/la:Ima li sta da igramo svi đuture?sadd
A sad mozes haxball
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kakva parada,nos to
@bazeni ne diram,ne da mi se
bil ko conquiztadora (emir me jedan dan napomenuo pa sam opet napravio acc )
@bazeni ne diram,ne da mi se
bil ko conquiztadora (emir me jedan dan napomenuo pa sam opet napravio acc )
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nisam mislio na dečke 
trenutno stagniram,upo u friendzone
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
bazeni jel to nisi vidio kad sam ti napisao da si pizda 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
nema goreg od toga...
- legenda reala
- Kontakt:
Eto ti otvori profil i prelistaj postove, shvatićeš da si pogriješioDex je napisao/la:Pitaju kako je leđenda nabila 14000 postova, lahko kad je 67% tih postova samo smajli
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Za razliku od nekih(čitaj tebe) imambagrcavi je napisao/la:Legenda ima sve sportove u malom prstu![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Legendo os sportskog conquiztadora da te razbijem?
legenda reala je napisao/la:Za razliku od nekih(čitaj tebe) imambagrcavi je napisao/la:Legenda ima sve sportove u malom prstu![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Pa tu me nekad jedino MaGiCa mogo dobiti, pitajte Edina i Štefka šta sam im radioOtelo je napisao/la:Legendo os sportskog conquiztadora da te razbijem?
Tebe i Amara u svako doba
haj napravi sobu,ja ne znam jos kako se pravi pa nalijepi ovdje
Meni nije jasno od cega je krenula ta furka da legendu svi zaebavaju svi?
Jest da puno provodi vremena na forumu ali lik zna znanje sto se tice vecine sportova.
Jest da puno provodi vremena na forumu ali lik zna znanje sto se tice vecine sportova.
1946
- legenda reala
- Kontakt:
Haj dok nađem šifru koja mi je tamoOtelo je napisao/la:haj napravi sobu,ja ne znam jos kako se pravi pa nalijepi ovdje
Hairlija ma zafrkancija je ovo sve
moze 
Moze li to igrati vise nas 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.