pa eto zato sto smo navikli da na toj poziciji imamo mediokirete koji stalno grijese pa sad kad se pojavio igrac kojeg ne mogu bas svi pretrcati i koji ne uvaljuje svojim pasovima igrace u greske odma nam izgleda dobro i ignorisacemo cinjenicu da taj momak nije mogao da se nametne niu Freiburgu cini mi se ili kojem vec njemackom timu, dakle nije klasa koja bi mogla igrati za Arsenal u prvoj postavi. Sto se mene tice uvijek bi njega stavljao ispred Artete i Flaminija ali to nista ne znaci ova dva igraca su katastrofalna, nama treba prava klasa na toj poziciji, Coqelinu je mana sto je po predispozicijama slican Arteti i Flaminiju, naravno dosta je brzi od njih ali nema ni snagu ni visinu...topnik1 je napisao/la:Ovo tehnički nije moguće. Ako je neko dobar dobar je, ne može djelovat bolje jer je neko drugi gori koji u tom momentu uopšte ne igra.BigBigBang je napisao/la:Ma jos jedan prelazni rok panj nece dovesti dmfa, ne bi on vracao Coqelina njega ce pokusati da prikaze kao klasu dostojnu najvecih dometa a to je jedan samo solidan igrac koji djeluje jos bolje jer na toj poziciji igraju dva od tri najgora igraca Arsenala...Gledace spodoba da prodje sto jeftinije i da i ovaj prelazni rok zavrsi u plusu...
I ja sam za to da se dovede provjerni igrač i da Coquelin mu bude zamjena i vremenom aBd da upadne i u prvi tim, ali nisam za ovo degradiranje igrača jer se vaše želje ne ispunjavaju.
Ja nikako ne razumijem ovu rečenicu, mislim kako neko može biti bolji samo zato što je onaj prije njega gori jbt. Za ovo vremena što smo igrali sa njim bili smo stvarno solidni u sredini u odbrani kontre nam nisu predstavljale problem.
Slažem se da je njegov veliki ispit sada u nedjelju, a što je najgore kakav je Wenger staviće Flaminija umjesto njega zbog nekih njegovih idjea
Naravno da nismo dobri kome je dobro biti peti sa tendencijom da se izbori cetvrto mjesto taj nije dobar, predstavljamo se velikim klubom i onda kad smo peti kazemo da smo dobri

Dakle realan scenarij je Arsenal u top4 u najboljem slucaju top3 i na kraju kad se to desi neki ce ovde biti i dalje zadovoljni i sretni...