AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Znaci vjerovatno Hakan i Theo pozitivni. Propustice vjerovatno Cagliari, Atalantu, kup protiv Intera i mozda 20.kolo.
Steta jer su dva jako bitna igraca, ali tako je kako je.Idemo dalje.
Steta jer su dva jako bitna igraca, ali tako je kako je.Idemo dalje.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nije Pioli Conte da se vadi na sve živo, trpi i igraj, ista su pravila za sve...osim za NapolitanceBeduin je napisao/la: ↑15 jan 2021, 13:41U pi4ku materinu vise i ovaj baksuzluk u Milanu, jednostavno svaka moguca nedaca je zadesila klub sad kad najmanje treba i kad treba da se napokon dokazujemo.
Svaka cast ovim momcima, treneru i Upravi.
Ja bih ovu utakmicu trazio odgodu, a onda protiv Atalante ces barem imati vise igraca na raspolaganju. Neka odmore malo kolektivno, zasluzili su.
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Onda nije Hakan čim je danas bio u Casa Milan.. valjda nije ni Theo, kud baš na dva najbolja igrača. Nadamo se dobrom ishodu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Obrisana je objava na Twitteru u kojoj se spominje dolazak Hakana u Casa Milan. On i Theo se danas nisu pojavili na treningu, tako da... J*b*ga.muha milanez je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:18Onda nije Hakan čim je danas bio u Casa Milan.. valjda nije ni Theo, kud baš na dva najbolja igrača. Nadamo se dobrom ishodu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
A jesmo kurate srece u pm
A de mi recite jesu li se Rebić i Krunić oporavili?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nista jos klub objavio po pitanju novih covid slučajeva. Tako da su i dalje sve samo špekulacije o imenima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Protiv Kaljaria vjerovatno sljedeći sastav:
Gigio, Calabria-Kjaer-Romagnoli-Dalot, Kessie-Tonali, Hauge - Diaz- Samu, Ibra
Ako se ispostavi da su Theo i Hakan pozitivni. Rebić bi mogao biti na klupi kao i Sale. Leao je suspendovan. Tako da ni njega nema.
Gigio, Calabria-Kjaer-Romagnoli-Dalot, Kessie-Tonali, Hauge - Diaz- Samu, Ibra
Ako se ispostavi da su Theo i Hakan pozitivni. Rebić bi mogao biti na klupi kao i Sale. Leao je suspendovan. Tako da ni njega nema.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Paolo lično nazvao Mandžu, ovo je dakle faktički gotov deal 
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ne mozemo biti kompletni da ga ****, gdje bi nam kraj bio da smo imali barem 80% utakmica prvu ekipu na raspolaganju.
Ali mozda ovo nije ni lose,dobilo je dosta igraca prostora za igru,vecina je pokazala da se na njih moze racunati,a pojedini da jednoatavno nisu za Milana.
Ali mozda ovo nije ni lose,dobilo je dosta igraca prostora za igru,vecina je pokazala da se na njih moze racunati,a pojedini da jednoatavno nisu za Milana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zanimljivo da je Vito prije 3h objavio da postoje 2 nova covid slučaja u Milanu, ali klub i dalje ništa ne objavljuje. Inače to sve brzo ide i bez puno drame. Očito čekaju možda još neke testove.
Dalot igra odlicnoronaldo99 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:32Ne mozemo biti kompletni da ga ****, gdje bi nam kraj bio da smo imali barem 80% utakmica prvu ekipu na raspolaganju.
Dalot je mlad,moze pokriti obe strane,polako sa njim,ne traziti novog Thea u njemu,evo Calabrije,do prije 2 god svi smo prizeljkivali da ode,da ga klub proda,a.dns je on igrac sa najvise osvojenih duela u ligimeepo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 16:15Dalot igra odlicnoronaldo99 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:32Ne mozemo biti kompletni da ga ****, gdje bi nam kraj bio da smo imali barem 80% utakmica prvu ekipu na raspolaganju.
Ali mozda ovo nije ni lose,dobilo je dosta igraca prostora za igru,vecina je pokazala da se na njih moze racunati,a pojedini da jednoatavno nisu za Milana.![]()
- Beduin
- Kontakt:
Malo je korisniji od Polija birvaktile. Ali neznatno korisniji. Skroz malo.meepo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 16:15Dalot igra odlicnoronaldo99 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:32Ne mozemo biti kompletni da ga ****, gdje bi nam kraj bio da smo imali barem 80% utakmica prvu ekipu na raspolaganju.
Ali mozda ovo nije ni lose,dobilo je dosta igraca prostora za igru,vecina je pokazala da se na njih moze racunati,a pojedini da jednoatavno nisu za Milana.![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
Dalot mi je najveća enigma za sada u ovom Milanu.
Jedini razlog zašto bi ga zadržao je taj što on može pokriti obe strane terena, međutim koliko me sjećanje služi mi nemamo opciju otkupa.
Jedini razlog zašto bi ga zadržao je taj što on može pokriti obe strane terena, međutim koliko me sjećanje služi mi nemamo opciju otkupa.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izuzetno mlad igrač koji ne narušava hemiju ekipe, prostora za napredak na pretek. Tako da otpisivati nekoga nakon par mjeseci je apsurd. Pogotovo igrača od 21 godinu koji igra u taktički najtežoj ligi u Evropi.
Dalot je solidan bio , najbolja utakmica protiv Sparte definitivno. Jako inteligentan igrac, ali kao da se boji riskirati i krenuti naprijed, a ima odlicnu tehniku i odlican dribler.OldFashioned je napisao/la: ↑15 jan 2021, 16:42Dalot mi je najveća enigma za sada u ovom Milanu.
Romagnoli13 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 16:54Izuzetno mlad igrač koji ne narušava hemiju ekipe, prostora za napredak na pretek. Tako da otpisivati nekoga nakon par mjeseci je apsurd. Pogotovo igrača od 21 godinu koji igra u taktički najtežoj ligi u Evropi.
Haman je i Vito uklonio onaj tweet o dva pozitivna testa u Milanu.
Na kraju bi moglo ispast da su se Hakan i Theo povrijedili.
Na kraju bi moglo ispast da su se Hakan i Theo povrijedili.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- OldFashioned
- Kontakt:
Meni u prvih nekoliko utakmica za nas djelovao kao da je puno bolji ofanzivno nego defanzivno, čak sam mislio da smo dobili slabiju verziju Thea tada. Međutim kasnije kao što kažeš kao da se nije usuđivao riskirati prema naprijed ili je možda dobio neke posebne instrukcije od Piolija.meepo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 17:13Dalot je solidan bio , najbolja utakmica protiv Sparte definitivno. Jako inteligentan igrac, ali kao da se boji riskirati i krenuti naprijed, a ima odlicnu tehniku i odlican dribler.OldFashioned je napisao/la: ↑15 jan 2021, 16:42Dalot mi je najveća enigma za sada u ovom Milanu.
Romagnoli13 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 16:54Izuzetno mlad igrač koji ne narušava hemiju ekipe, prostora za napredak na pretek. Tako da otpisivati nekoga nakon par mjeseci je apsurd. Pogotovo igrača od 21 godinu koji igra u taktički najtežoj ligi u Evropi.![]()
Enigma mi je i dalje ali ako je spreman s klupe ulaziti, idealan jer pokriva 2 pozicije
Ja ga ne otpisujem, ali isto tako ne vidim ništa posebno u njemu radi čega bih pristao platiti 15-20 miliona (ne zavaravajte se da će neki EPL klub pristati na manje od toga). Da se pokazao boljim od Calabrije, onda bi se i dalo za razmisliti, ali davati tolike pare na običnu rezervu je glupost.
Desno je svakako popunjeno, ono što se treba tražiti u narednom merkatu je rezervni lijevi bek, ali onaj školovani, a ne neko ko prinudno igra na neprirodnoj poziciji.
Uostalom, nije naš igrač i nije naš problem.
Desno je svakako popunjeno, ono što se treba tražiti u narednom merkatu je rezervni lijevi bek, ali onaj školovani, a ne neko ko prinudno igra na neprirodnoj poziciji.
Uostalom, nije naš igrač i nije naš problem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !